Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Πάει στον ΑNT1 η Βάσια Λόη;

Ένα ακόμα όνομα προστέθηκε στη λίστα με τις παρουσιάστριες που είναι υποψήφιες για να αναλάβουν την πρωινή καλοκαιρινή εκπομπή του ΑΝΤ1. 

 

Εκτός από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τη Νάντια Μπουλέ, σύμφωνα με δημοσιεύματα στο τραπέζι φαίνεται πως έχει πέσει και το όνομα της Βάσιας Λόη, η οποία απέχει τα τελευταία χρόνια από τα τηλεοπτικά δρώμενα.


Πηγή : Η Αξία

Η Ελένη Πετρουλάκη φέρνει αέρα Χόλυγουντ στην παραλιακή

Η Ελένη Πετρουλάκη φέρνει αέρα Χόλυγουντ στην παραλιακή. Η νέα παγκόσμια μόδα ακούει στο όνομα SUP surfing ή Stand-Up Paddle surfing (στα ελληνικά σημαίνει σερφ με όρθια κωπηλασία).
  
To άθλημα ήδη έχει κάνει την εμφάνισή του σε πολλές παραλίες της Αττικής αφήνοντας τους λουόμενους με ανοιχτό το στόμα. Μερικοί από τους θανατικούς του σερφ με όρθια κωπηλασία είναι ο Ματ Ντέιμον, η Τζένιφερ Ανιστον, ο Πιρς Μπρόσναν, ενώ από την Ελλάδα μεγάλοι φαν είναι ο Ελληνας Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης και ο Πάρης Κασιδόκωστας.

Είναι φανταστικός τρόπος για να ασκηθείς στη θάλασσα και θεωρείται πολύ πιο εύκολο (και γρήγορο) να μάθεις πώς να το κάνεις από ό,τι το surfing. «Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το πώς θα ισορροπήσεις πάνω στο κύμα, οπότε μπορείς απλώς να ξεκινήσεις να κωπηλατείς και να γυμνάζεις τα χέρια σου», εξηγεί η Ελένη Πετρουλάκη στο www.missbloom.gr.

Το stand up paddling, το νέο water sport που κάνει θραύση στην Ελλάδα, είναι ιδανικό για να κάψεις θερμίδες! O φωτογραφικός φακός της «Espresso» μάλιστα εντόπισε την «εθνική μας γυμνάστρια» κατά τη διάρκεια της προπόνησης και όπως μπορείτε να δείτε, είναι άκρως εντυπωσιακό.

Το συγκεκριμένο άθλημα δεν έχει ακόμα επίσημη ονομασία, καθώς μετράει ούτε έναν χρόνο ζωής. Πρωτοεμφανίστηκε πριν από πέντε χρόνια στις ακτές της Καλιφόρνιας και από εκεί πέρασε στο Hollywood, όπου κατέκτησε και τους διεθνείς αστέρες.

Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από την Ελένη Πετρουλάκη η οποία πάντα ό,τι πρωτοποριακό υπάρχει το παρουσιάζει και το κάνει μόδα και στην Ελλάδα.

Το νέο αυτό άθλημα θεωρείται εξαιρετική γυμναστική και είναι η λύση για όσους θέλουν να κάνουν σερφ αλλά δεν υπάρχει άνεμος. Το μυστικό για να παραμείνεις όρθιος πάνω στη σανίδα και να ισορροπείς σωστά είναι να είσαι χαλαρός και με ελαστικότητα. Μάλιστα, όσοι ήδη ασχολούνται με αυτό το βρίσκουν άκρως διασκεδαστικό, αφού δεν έχει κάποια ιδιαίτερη δυσκολία.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ/ΕΣΠΡΕΣΣΟ
Enhanced by Zemanta

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ: Το κάλεσμά της ενάντια στη Χρυσή Αυγή

Μπορεί η Ελευθερία Αρβανιτάκη να μη μας έχει συνηθίσει σε παρεμβάσεις τέτοιου τύπου, αυτή τη φορά όμως, ξέσπασε. 

Με αφορμή την επίθεση του Κασιδιάρη εναντίον των δύο γυναικών στο στούντιο του ΑΝΤ1 η Ελευθερία Αρβανιτάκη έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω twitter λέγοντας:
 "Αντισταθείτε.
Μιλήστε.
Καταγγείλετε.
Βοηθήστε.
Η "Χρυσή Αυγή" αποθρασύνεται.
Το επεισόδιο στον ΑΝΤ 1 απογυμνώνει τη διαστροφή της βίας και του Φασισμού".


radar.gr

Απόδραση στη Σκιάθο για Παρθένη - Θάνου

Απόδραση μακριά από την Αθήνα και τα αδιάκριτα βλέμματα οργάνωσαν οι νιόπαντροι Αλέξανδρος Παρθένης και Κατερίνα Θάνου.

Το ζευγάρι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος βρέθηκε στη Σκιάθο προκειμένου να χαλαρώσει και να περάσει μερικές μέρες μακριά από την πόλη.    

Με κάζουαλ ντύσιμο και αρκετά καλή διάθεση οι δυο τους έκαναν βόλτα στον πεζόδρομο της Παπαδιαμάντη και αρκετές φορές σταματούσαν μπροστά σε μαγαζιά που τους προκαλούσαν εντύπωση, αγοράζοντας διάφορά πράγματα αλλά και αναμνηστικά.

Μάλιστα, σε ένα από τα εστιατόρια επέλεξαν να κάτσουν για να απολαύσουν το γεύμα τους, αλλά όσο και να ήθελαν δεν μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητοι.

Το ζευγάρι ευνοήθηκε πολύ από τον καιρό και με τον υδράργυρο να έχει χτυπήσει υψηλές θερμοκρασίες δεν θα μπορούσε να μην απολαύσει και τα καταγάλανα νερά στην ξακουστή παραλία ονόματι Μπανάνα.

Αφού είχαν εξοπλιστεί με αντηλιακά, φρόντισαν να απολαύσουν τον ήλιο, τη θάλασσα και να χαλαρώσουν πλάι στο κύμα. Το Σάββατο το απόγευμα ο Αλέξανδρος, σε ένα μοναδικό DJ set , ανέβασε τον κόσμο με τις μουσικές του επιλογές, ενώ όπως φάνηκε, το απόλαυσε και ο ίδιος.

Ο Αλέξανδρος εντυπωσιάστηκε από τον κόσμο αλλά και τις ομορφιές του νησιού, ενώ όσο εκείνος ήταν στα decks η Κατερίνα συνέχιζε να απολαμβάνει τον ήλιο. Το ζευγάρι δεν θα μπορούσε να μην απολαύσει το υπέροχο ηλιοβασίλεμα λίγο πριν τελειώσει τη βόλτα του και επιστρέψει στο ξενοδοχείο.


ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Η Όλγα Τρέμη πουλάει 2,7 εκατ. ευρώ, το αρχοντικό της

Με τον τίτλο "Η Όλγα πουλάει το αρχοντικό της" κυκλοφορεί αύριο η Real Life μαζί με τη Real News του Νίκου Χατζηνικολάου.

Η κυριακάτικη εφημερίδα αναφέρει ότι η Όλγα Τρέμη ζητά 2,7 εκ. ευρώ για το νεοκλασικό της Ρηγίλης που μένει μέχρι σήμερα.

Η δημοσιογράφος και ο σύζυγός της  Νίκος Νικητέας αποφάσισαν να μετακομίσουν και αναζητούν αγοραστή για το πολυτελές  ακίνητό τους.

Σημειώνεται ότι το ένθετο "Real Life" της Real News, διευθύνει ο Γιώργος Λιάγκας που δουλεύει στο ίδιο κανάλι με την Τρέμη, το MEGA.

Κ. Λάσπα: Οδηγός στο “Ράλλυ Ακρόπολης”!

Λίγο πριν φύγει για τις βουτιές της στη Μύκονο... 


Μια ξεχωριστή εμπειρία έζησε η Κατερίνα Λάσπα, λίγο πριν φύγει για το αγαπημένο της νησί τη Μύκονο. Η παρουσιάστρια συμμετείχε στο παγκοσμίου φήμης “Ράλλυ Ακρόπολης”. Η αδυναμία της για την ταχύτητα και τα γρήγορα αυτοκίνητα είναι άλλωστε γνωστή!

Η Κατερίνα έδωσε το παρών στην πρώτη μέρα της διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε στα Αθίκια οντά στην Κόρινθο. Είχε την ευκαιρία μάλιστα να γίνει συνοδηγός στο αγωνιστικό του Σουηδού πρωταθλητή Pontus Tidermand.

 “Ήταν μια διασκεδαστική εμπειρία που με ενθουσίασε πάρα πολύ. Ο οδηγός μου πέρα από κατάξανθος και κούκλος ήταν άριστος οδηγός και πολύ γρήγορος. Αυτά τα παιδιά που συμμετείχαν σε τέτοιου είδους αγώνες είναι πραγματικά πολυσύνθετα ταλέντα”, δήλωσε η Κατερίνα.

Διάβασε περισσότερα στο Hello που κυκλοφορεί

Μένει στον Alpha η Βίκυ Χατζηβασιλείου

Αίσιο τέλος είχαν εν τέλει, οι επαφές της Βίκυς Χατζηβασιλείου με τον Alpha, οπότε η παρουσιάστρια θα παραδίδει "Πακέτο", για μια χρονιά ακόμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Εspresso" αν και το κανάλι δεν ήθελε να χάσει το "Πακέτο" από το πρόγραμμά του, αναγκάστηκε λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών που επικρατούν στο τηλεοπτικό τοπίο και της συνεχούς μείωσης της διαφημιστικής πίτας να κάνει περικοπές στο κοστολόγιο της εκπομπής.

Αυτό υπήρξε και το "αγκάθι" στις συνομιλίες των δύο πλευρών αφού η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν ήθελε, λόγω των περικοπών, να αλλοιωθεί το ύφος της εκπομπής και να "πειραχτούν" οι αμοιβές των συνεργατών της που - όπως και η ίδια άλλωστε- αναγκάστηκαν να εργάζονται διπλά, αφού η εκπομπή από μονόωρη έγινε δίωρη.

Εν τέλει οι διαπραγματεύσεις είχαν αίσιο τέλος, αφού η παρουσιάστρια δέχτηκε να μειώσει τις προσωπικές της απολαβές ώστε να μην πειραχτούν οι αμοιβές των μελών της ομάδας της.

"Κατανοώ τις οικονομικές δυσκολίες που επικρατούν και έτσι δέχτηκα τη μείωση, όπως τόσοι άλλοι εργαζόμενοι στη χώρα μας", δήλωσε στην "Espresso" η Bίκυ Χατζηβασιλείου, τονίζοντας πως "αυτό που μ' ενδιαφέρει ήταν να συνεχίσει η εκπομπή που αγαπώ πολύ και να μην υπάρξουν κι άλλοι άνεργοι".

Βεντέτα με την «Δημοκρατία» άνοιξε η Στάη

Βεντέτα με την «Δημοκρατία» άνοιξε η Έλλη Στάη, όταν από το δελτίο της κρατικής τηλεόρασης αμφισβήτησε το κύρος της εφημερίδας που απάντησε με άρθρο που περιείχε χαρακτηρισμούς του είδους «η παιδούλα της ΝΕΤ με τα ακριβά αξεσουάρ».

Η κόντρα ξεκίνησε από τον Πέτρο Τατσόπουλο που η Έλλη Στάη είχε καλεσμένο και του ζήτησε να σχολιάσει το δημοσίευμα της εφημερίδας, που έφερε τον κ. Λαλιώτη να στηρίζει τον Τσίπρα.

Ο Τατσόπουλος είπε ότι «αυτό το έγραψε μία εφημερίδα της λαϊκής Δεξιάς, δεν το έγραψε η Le Monde» αμφισβητώντας την αξιοπιστία της Δημοκρατίας, για να συμφωνήσει η Στάη μαζί του στον ίδιο τόνο: «Σας διαβεβαιώ κύριε Τατσόπουλε, δεν θεωρώ τη Δημοκρατία, Le Monde. Σας διαβεβαιώ».

Καραβάτου - Κατσούλης βαφτίζουν τη κορούλα τους

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης εδώ και εννιά μήνες, βιώνουν μια μεγάλη ευτυχία - είναι γονείς ενός υπέροχου κοριτσιού.

Λίγο πριν συμπληρώσει τον πρώτο χρόνο της ζωής της, η μικρή θα  πάρει και επίσημα το όνομά της, αφού θα γίνει η βάφτισή της, η οποία έχει προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Espresso", η μικρή δεν θα πάρει - όπως συνηθίζεται - το όνομα κάποιας γιαγιάς ή κάποιου παππού, αλλά ένα όνομα που δημιούργησαν οι γονείς της και πιστεύουν πως ταιριάζει απόλυτα στην κορούλα τους. Βέβαια, το κρατούν επτασφράγιστο μυστικό...

Η βάφτιση θα γίνει στην Αθήνα - μάλιστα, η Κατερίνα και ο Κρατερός έχουν αρχίσει ήδη τις προετοιμασίες..

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Η Παπαρίζου μπήκε σπίτι και βρήκε τον Μαυρίδη με μια άλλη

Preview από την συνέντευξη της Παπαρίζου στο Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο, που προβάλλεται σήμερα το βράδυ, παρουσίασε το Πρωινό Ant1. Εκεί που η Έλενα μίλησε για τα εξώδικα, την συνάντησή της με την νέα σύντροφο του Μαυρίδη, τον αλκοολισμό, τα αντικαταθλιπτικά, την σκλήρυνση κατά πλάκας και το κατά πόσο είναι λεσβία.
«Ο πατέρας μου με είχε πολύ χαϊδεμένη. Και μεγαλωμένη λίγο σαν αγοροκόριτσο. Οπότε μου έλεγε -όπως έλεγε και στον γιο του- 'την υπογραφή σου και το πουλί σου, πρόσεχε που το βάζεις'. Εγώ την υπογραφή μου μάλλον δεν κατάλαβα που την έβαλα». Αυτό ήταν το σχόλιο της Παπαρίζου στην ερώτηση του Πέτρου Κωστόπουλου αν συνδυάζεται να είναι κάποιος και σύντροφος και μάνατζερ.
Ενώ συγκεκριμένα για τα εξώδικα δήλωσε «Ήταν ένας μήνας που έπεφταν τα εξώδικα βροχή. Γνωρίζοντας πως εγώ είμαι στην Σουηδία και δεν μπορούσα να επιστρέψω. Δηλαδή τι θα έκανα, θα έχανα την εκπομπή; Από όλο αυτό μου έχει μείνει κουσούρι ότι φοβάμαι πολύ να εμπιστευτώ ένα άντρα. (...) Δεν πρόκειται να πω κάτι άσχημο για τον Τόνι. Απλά στεναχωριέμαι πάρα πολύ που είχαμε αυτή την κατάληξη».
Αν και, προφανώς, το κομμάτι της συνέντευξης που θα συζητηθεί περισσότερο από κάθε άλλο είναι η είδηση περί συνάντησης με την νέα σύντροφο του Τόνι, που προέκυψε από ερώτηση του παρουσιαστή κατά πόσο τον ζηλεύει «Δεν ζήλεψα καθόλου όταν είδα τον Τόνι στα περιοδικά με μια άλλη. Γιατί όταν τελειώνει κάτι μέσα σου, τελειώνει. Το μόνο που θέλω είναι να είναι καλά. Σκέψου ότι έχει τύχει να πάω στο σπίτι, για να πάρω κάτι χαρτιά και κλειδιά , και να είναι η κοπέλα στο σπίτι. Αλλά αυτή δεν ήθελε να με δει».
Εξίσου προβοκατόρικο είναι και το κομμάτι που η Έλενα, ειλικρινής όπως πάντα, θυμάται τι έχει ακούσει για αυτήν «Εχω ακούσει ότι είμαι λεσβία, ότι πίνω, ότι έχω σκλήρυνση κατά πλάκας και ότι παίρνω αντικαταθλιπτικά».
Αυτό που είναι κρίμα είναι ότι, εξαιτίας των παραπάνω δηλώσεων, δεν θα δοθεί βαρύτητα στο πιο συγκινητικό κομμάτι της συνέντευξης, εκεί δηλαδή που η Παπαρίζου μιλάει για τον πατέρα της «Πολλά βράδια μπορεί να κάτσω και να κλάψω. Γιατί μου λείπει πολύ ο πατέρας μου. Αυτό το πράγμα που μπορούσα να τον πάρω τηλέφωνο και να μιλάμε με τις ώρες. Γιατί στο διάολο δεν υπάρχει ένα τηλέφωνο στον παράδεισο. Γιατί στον παράδεισο είναι σίγουρα».

Aυτοκτόνησε o κιθαρίστας των Fleetwood Mac, Βob Welch

Ο κιθαρίστας του γνωστού συγκροτήματος Fleetwood Mac, o Βob Welch αυτοκτόνησε, σε ηλικία 66 ετών.

Λέγεται ότι ο κιθαρίστας αντιμετώπιζε μεγάλα προβήματα υγείας, κάτι που τον οδήγησε να αυτοπυροβοληθεί στο στήθος, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε η αστυνομία στη δημοσιότητα.

Ο Bob Welch αυτοκτόνησε στο σπίτι του, στο Νάσβιλ, αφήνοντας ένα σημείωμα στην οικογένειά του, που μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας.

Ο κιθαρίστας μπήκε στο συγκρότημα Fleetwood Mac to 1971 και αποχώρησε το 1974.

Φουρέιρα: Φορούσε ρούχα από την εκκλησία...(VIDEO)

Η αγαπημένη τραγουδίστρια της νεολαίας, Ελενη Φουρέιρα, ήταν προσκεκλημένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Σε ένα ειλικρινές ξέσπασμα, η Ελένη μίλησε για τα φτωχά παιδικά της χρόνια, αλλά και τις οικονομικές δυσκολίες που περνάει τώρα η οικογένειά της.

Δήλωσε: " Ο πατέρας μου είναι άνεργος 3 χρόνια. Πως να ζήσεις με 800 ευρώ τέσσερα παιδιά";

Και συνέχισε την εξομολόγησή της, λέγοντας: " Όταν ήμουν μικρή, μας έδινε ρούχα η εκκλησία...Δεν ήθελα να ξέρουν οι φίλοι μου, ότι έπαιρνα ρούχα απο την εκκλησία".

Ακόμα, αποκάλυψε ότι η οικογένειά της, ζούσε σε ένα υπόγειο στην Καλλιθέα, αλλά δεν είχε πάει ποτέ τους φίλους της εκεί.
Στο τέλος, είπε"Δεν θέλω να με λυπούνται...".

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή...

Κραουνάκης: "Λάδωσα" για να πάρω επιχορήγηση"

Σε μία καταγγελία για το τρόπο με τον οποίο λαμβάνουν τις επιχορηγήσεις οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις προχώρησε ο Σταμάτης Κραουνάκης στο Love Radio 97.5. O γνωστός καλλιτέχνης παραδέχθηκε ότι έπρεπε να δώσει «μίζα» στον υπάλληλο του υπουργείου που υπέγραφε για αυτά τα κονδύλια προκειμένου να λάβει επιχορήγηση η ομάδα του «Σπείρα – Σπείρα».

«Πήρε η Σπείρα Σπείρα ένα κονδύλι γύρω στις 150.000 ευρώ και το οποίο ήταν απολύτως νόμιμο απολύτως φυσικό συν ότι μπορώ να το πω πια άφοβα στον αέρα ότι εν γνώσει μας ο άνθρωπος που υπέγραφε γι’ αυτά τα κονδύλια έπαιρνε μίζα. Τον είχαμε πληρώσει. Και ήταν ΠΑΣΟΚ επί ΝΔ. Και η γυναίκα η οποία έκανε αυτή τη δουλειά μέσα στο υπουργείο Εργασίας και η οποία πια έχει πάθει εγκεφαλικό γιατί και άλλοι έχουν πεθάνει δεν είναι όλοι καλά αυτοί που φάγανε. Διότι έρχεται κάποια στιγμή και η τιμωρία δεν έχει όνομα» είπε μεταξύ άλλων ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Παπαδάκης: Θά κάνω μήνυση και αγωγή στον Κωνσταντίνο Ζούλα [βίντεο]

Μήνυση και αγωγή εναντίον του συναδέλφου του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Ζούλα θα καταθέσει ο Γιώργος Παπαδάκης, για το γεγονός ότι στο σημερινό του άρθρο στην «Καθημερινή» αφήνει να εννοηθεί ότι πως η σύσταση του πάνελ της εκπομπής της Πέμπτης (Ηλίας Κασιδιάρης, Λιάνα Κανέλη, Ρένα Δούρου) τον έκανε να ενθουσιαστεί, πιστεύοντας πως θα του φέρει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.
Φανερά εκνευρισμένος ο κ. Παπαδάκης από τον αέρα της εκπομπής του το πρωί της Παρασκευής, είπε πως όλη η εκπομπή αποφάσισε να κάνει μήνυση και αγωγή στον κ. Ζούλα, καθώς με τις αιχμές που αφήνει στο σημερινό του άρθρο μειώνει την επαγγελματική αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψη τουλάχιστον δέκα εργαζομένων σε αυτή την εκπομπή που εργάζονται 21 χρόνια.
«Κύριε Ζούλα, όποια στιγμή θέλετε μπορείτε να έρθετε στην εκπομπή, δεν είναι ανάγκη να βρεθούμε μόνο στα δικαστήρια, γιατί θα κάνω για πρώτη φορά κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου, μήνυση και αγωγή. Το αποφασίσαμε όλη η εκπομπή, γιατί καταφερόσαστε εναντίον συναδέλφων μας και λέτε ότι ο σχεδιασμός της εκπομπής από τους συναδέλφους μου έγινε για την τηλεθέαση», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.
Μάλιστα, συνέχισε απευθυνόμενος στον συνάδελφό του, λέγοντας: «Κωνσταντίνε Ζούλα όταν με κοντά παντελονάκια είχες έρθει στον ΑΝΤ1 κοκκίνιζες όταν με κοίταζες! Τώρα πρέπει να κοκκινίζεις με αυτά που γράφεις. Πάντως, παρ' όλα αυτά, εμείς σε καλούμε να μιλήσεις κι εδώ στην εκπομπή. Είναι κατάπτυστο το δημοσίευμα!»
Το κείμενο του Κωνσταντίνου Ζούλα
«Κύριε Γιώργο, έχω πολύ καλά νέα. Δέχθηκαν όχι μόνον η Δούρου, αλλά και η Κανέλλη να είναι αύριο μαζί με τον Κασιδιάρη. Σκέφτομαι να τους βάλουμε δίπλα δίπλα για να τους έχουμε κοινό πλάνο», αφήνοντας αιχμές προς τον Γιώργο Παπαδάκη πως η συγκεκριμένη σύσταση του πάνελ τον έκανε να ενθουσιαστεί, πιστεύοντας πως θα του φέρει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.
«Ε, λοιπόν, ναι, η ευθύνη ημών των δημοσιογράφων για την κατάντια της χώρας. Και κυρίως όσων επί χρόνια διοργανώνουμε και εν τέλει νομιμοποιούμε αυτό που τάχα ονομάζεται στην Ελλάδα πολιτικό τοκ σόου, ενώ πρόκειται για μια συνειδητή προσπάθεια να μεταφέρουμε το "σκυλοκαβγά" ενός καφενείου χάριν της τηλεθέασης... όσο μεγαλύτερη χάβρα, τόσος τζερτζελές, τόσο μεγαλύτερη τηλεθέαση», συνεχίζει.
Αναφερόμενος συγκεκριμένα στη χθεσινή βιαιοπραγία του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρης εναντίον της υποψήφιας βουλευτού του ΚΚΕ, Λιάνας Κανέλλη,  ο κ. Ζούλας τονίζει στο άρθρο του πως «Προφανώς δεν ισχυρίζομαι ότι πρόθεση του κ. Παπαδάκη ήταν να μετατρέψει τη χθεσινή εκπομπή του σε ρινγκ για να αναμεταδοθεί στα πέρατα του κόσμου. Αλλά αν είναι ειλικρινής ο μακροβιότερος τηλεοπτικός δημοσιογράφος της χώρας, οφείλει σήμερα κιόλας να παραδεχτεί δημοσίως το αυτονόητο: ότι καλώντας χθες στο ίδιο πάνελ την κ. Κανέλλη, την κ. Δούρου και τον Κασιδιάρη, το τελευταίο που τον ενδιέφερε ήταν να γίνει ένας νηφάλιος διάλογος για να διαφωτιστούν οι τηλεθεατές του μια βδομάδα πριν τις εκλογές».

VIDEO: Δέκα χρόνια χωρίς τη Μαλβίνα!

Πέρασαν κιόλας 10 χρόνια που η Μαλβίνα Κάραλη μας άφησε να τυραννιόμαστε μόνοι, χωρίς το πηγαίο χιούμορ της.

Η Μαλβίνα - το κορίτσι σκάνδαλο της Χαλκίδας (μαθήτρια γυμνασίου έμεινε έγκυος με τον τυπογράφο της Αβάντων , Κάραλη και παντρεύτηκε) κατάφερε γρήγορα να ξεχωρίσει και να κάνει μια λαμπρή καριέρα.

Η δημοσιογραφία ήταν η μεγάλη αγάπη της και στην τηλεόραση έβγαζε το άχτι της για πράγματα και καταστάσεις που την ενοχλούσαν !

 Ήταν 7 Ιουνίου το 2002 , όταν η Μαλβίνα Κάραλη έφυγε από τη ζωή στην Ηλικία των 50 ετών και έριξε σε πένθος όλη την Ελλάδα που την λάτρευε. Η Μαλβίνα δεν νίκησε τον καρκίνο αν και πάλεψε για 2 μήνες σαν αντράκι, όπως έκανε με κάθε τι στην ζωή της. Σε όλους, θα μείνουν αξέχαστα τα υπέροχα μπλε μάτια της, το κατάμαυρο κοντό μαλλί της και οι απίστευτες ατάκες της!

Η Μαλβίνα Κάραλη έγινε γνωστή μέσω των καναλιών SEVEN X, ΣΚΑΪ και MEGA, παρουσίαζοντας τις εκπομπές ''ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΨΥΧΗΣ'', ''ΜΑΛΒΙΝΑ LIVE'' και ''MALVINA HOSTESS''! Χάραξε την δική της πορεία και κέρδισε με την εξυπνάδα της μικρούς και μεγάλους. Μπορούσε με τον δικό της καυστικό τρόπο να σε κατακτήσει, σατιρίζοντας την επικαιρότητα.
ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΔΩ

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πίστευα ότι όλα ήταν τέλεια και αυτή ήταν η χρονιά μου

Για τις αλλαγές που έφεραν στη ζωή της τα όσα συνέβησαν με το Alter, τη γνωριμία της με το σύζυγό της, Θέμη Σοφό, αλλά και τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια, μίλησε στην εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη» η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Αναφερόμενη στην περίοδο μετά το κόψιμο της εκπομπής της και το λουκέτο στο σταθμό του Alter είπε: «Είμαι καλά τώρα, είμαι πολύ καλύτερα τώρα σε σχέση με μερικούς μήνες πριν. Έχω βρει πλέον τους ρυθμούς μου. Πίστευα ότι όλα ήταν τέλεια και ότι αυτή ήταν η χρονιά μου, όμως από την μια μέρα στην άλλη τα πράγματα ήρθαν τούμπα. Όμως έτσι πήρα ένα μάθημα. Πλέον, δεν θεωρώ τίποτε δεδομένο. Πάντα πάλευα για το καθετί, αλλά τώρα το καθετί που έχω το εκτιμώ πολύ περισσότερο».
Στη συνέχεια μίλησε για τα αντιφατικά συναισθήματα που ένιωθε τότε: «Δεν ήμουν καλά στις αρχές, μου κόστισε όλο αυτό πολύ. Δεν αντιμετώπισα βέβαια θέμα επιβίωσης -γιατί κι εμένα μου λείπουν άλλωστε τα δεδουλευμένα μου χρήματα. Αλλά ήταν κυρίως το συναισθηματικό κομμάτι. Πριν μπει το λουκέτο, δουλεύαμε κάτω από πολύ άσχημες συνθήκες και με κακή ψυχολογία».
Αναφέρθηκε επίσης και στη γνωριμία της με τον Θέμη Σοφό: «Η Φαίη Σκορδά μού είχε προτείνει να βγω με τον Θέμη. Αλλά εγώ δεν ήμουν σε τέτοια φάση. Μετά από δύο χρόνια ξανασυναντηθήκαμε, κάπως ο Γιώργος Λιάγκας του έδωσε το "πράσινο φως" και βγήκαμε το πρώτο μας ραντεβού, που κράτησε 4-5 ώρες όπου δε βαρέθηκα καθόλου».
Όταν ρωτήθηκε πώς τα έβγαζε πέρα οικονομικά μετά το τέλος της εκπομπής της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε ξεκάθαρα: «Όταν είχα τα δικά μου λεφτά, έκανα το πρόγραμμά μου. Και ξαφνικά βρέθηκα χωρίς δουλειά. Δεν είχα ποτέ και το χρυσό συμβόλαιο και τα εκατομμύρια οπότε να πω ότι μένω ένα χρόνο εκτός δουλειάς και τρώω από αυτά. Αλλά παρεξηγήθηκε αυτό που είπα. Ξαφνικά, δεν έγινα η κυρία του κυρίου, αν δεν υπήρχε ο Θέμης θα έπαιρνα λεφτά από την μαμά μου. Τώρα έχω σταματήσει να ζητάω γιατί βγάζω ένα χαρτζιλίκι».
Τέλος, σχολίασε σχετικά με τις φήμες που τη θέλουν να παρουσιάζει το πρωινό του ΑΝΤ1 του χρόνου: «Υπάρχει μια καλή επικοινωνία με τον σταθμό, η οποία υπήρχε και από πέρυσι αλλά από εκεί και πέρα δεν έχει κουβεντιαστεί τίποτα συγκεκριμένο. Περιμένουμε τις εκλογές. Δεν έχει γίνει κάποια πρόταση».

ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ: Έχω ακούσει οτι είμαι λεσβία - VIDEO

Η Έλενα Παπαρίζου μιλάει για πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Τόνυ Μαυρίδη!

Σήμερα το "Πρωινό  ΑΝΤ1" μετέδωσε αποσπάσματα από το αποψινό "Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο" με καλεσμένη την Έλενα Παπαρίζου η οποία μίλησε για πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Τόνυ Μαυρίδη!

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως όταν είδε τη νέα σχέση του πρωην συντρόφου της, δεν ζήλεψε καθόλου, γιατί η φλόγα έχει πια σβήσει. Επίσης για πρώτη φορά αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που την θέλουν λεσβία!

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΠΕ

Μ. Τσουρή - Π. Βασιλόπουλος: Ταξίδι στην Ελαφόνησο λίγο πριν έρθει ο πελαργός!

Από την Ελαφόνησο επέλεξαν να ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές η Μαρία Τσουρή και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος. Το ζευγάρι επέλεξε το συγκεκριμένο νησί για να κάνει τις τελευταίες διακοπές του πριν έρθει ο πελαργός.

Η γνωστή πολίστρια αναμένεται από ώρα σε ώρα να γεννήσει καθώς βρίσκεται ήδη στο μήνα της. Παρόλα αυτά απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα μαζί με τον σύντροφό της και τους φίλους τους.

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΟΙ "ΕΡΥΘΡΟΛΕΥ​ΚΟΙ" ΣΤΟ ΒΕΡΤΗ

Στο Fantasia όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης πανηγύρισαν οι παίκτες του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος Ελλάδας.

Οι ερυθρόλευκοι πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας διασκέδασαν με την ψυχή τους για τα δύο τρόπαια που κατέκτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Όλη η ομάδα, οι φίλοι και οι παράγοντες ξεσάλωσαν με την ψυχή τους, τραγούδησαν τις μεγάλες επιτυχίες του Νίκου Βέρτη και αποθέωσαν τον προπονητή τους Ντούσαν Ίβκοβιτς, για τον οποίο έφτιαξαν μια τούρτα με την αφιέρωση «στον καλύτερο προπονητή που έχει υπάρξει».

Η κούπα του πρωταθλητή Ελλάδας έφτασε στο Fantasia λίγο πριν τις 02:00 μαζί με την κούπα της Euroleague όπου αποθεώθηκε από τους φίλους του Ολυμπιακού! 

Ο Βασίλης Σπανούλης σε μεγάλα κέφια όχι μόνο χόρεψε στην πίστα το «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου» αλλά έπιασε το μικρόφωνο και τραγούδησε τον ύμνο του Ολυμπιακού απογειώνοντας το κέφι.

Ο Νίκος Βέρτης ο οποίος ερμήνευε τη μεγάλη του επιτυχία «Αν είσαι ένα αστέρι» τόνισε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά, μέχρι τα αστέρια δίνοντας σε όλη την ομάδα τα συγχαρητήριά του.

Το προηγούμενο βράδυ διασκέδασε στο Νίκο Βέρτη και συνάδελφος του Γιάννης Πλούταρχος με τη συντροφιά της συζύγου του Μαρίας και την παρέα τους.

Ο Νίκος Βέρτης στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του, πιο ανανεωμένος και κεφάτος από ποτέ, κάνει τη διαφορά αποδεικνύοντας πως «στήνεται» ένα πρόγραμμα διατηρώντας το κέφι του κοινού αμείωτο ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στα ύψη.

HANNA HANSEN, MARIE CLAIRE: Διεθνείς θεές στην παραλιακή!

 

Προσγειώνονται από τo φεγγάρι στην παραλιακή για να βάλουν φωτιά στο αθηναϊκό καλοκαίρι, αρχικά παρέα με δύο top models και διάσημες ανά τον κόσμο DJs, που θα προκαλέσουν σεισμό!


Η μουσική ομάδα Astronauts εγκαινιάζει τα μεγαλύτερα parties της χώρας τη νύχτα της 14ης Ιουνίου, στο must, έτσι κι αλλιώς, spot της Αθήνας, το Ακρωτήρι.
Ξεχάστε ό,τι ξέρατε μέχρι τώρα για parties! Οι Astronauts και το MTV Greece έρχονται για να απογειώσουν το αθηναϊκό μεταμεσονύχτιο σκηνικό, με shows διεθνών προδιαγραφών. Led, lasers και τα πλέον hi-tech οπτικά εφέ θα κυριαρχούν, μεταμορφώνοντας το αγαπημένο club-restaurant στον απόλυτο fun χώρο!

Προ(σ)καλώντας διεθνή ονόματα από τον χώρο του DJing και της μουσικής σκηνής, αναλαμβάνουν να απογειώσουν τις νύχτες των Αθηναίων – και όχι μόνο! Προτού καν ξεκινήσουν, τα Astronauts parties συζητιούνται δυνατά και ήδη υπάρχουν σκέψεις για να πραγματοποιούνται around the world, μεταξύ αυτών σε Αμερική, Ρωσία, Σαουδική Αραβία κ.ά.

Την κορδέλα κόβουν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της ερχόμενης Πέμπτης, η Marie Claire, μοντέλο της Vogue επί μακρόν, που πέρασε με τεράστια επιτυχία από τις πασαρέλες και τα editorials μόδας-υπερπαραγωγές στην κονσόλα. Η Marie Claire αποκαλείται «νεράιδα της house» και ζητείται από τεράστια ονόματα για να παίξει μουσική και να δώσει το (μονα)δικό της τέμπο στα parties τους ‘ μεταξύ αυτών, από τους Rihanna, Jay J, Puff Duddy, Bruno Mars, Katy Perry. Έχει παίξει στα πλέον ακριβοθώρητα-ελίτ clubs του κόσμου, ενώ είναι host DJ σε top clubs του Λονδίνου (Maddox, Cuckoo, Whisky Mist, Jalouse, Luxx) και ηγερία στα Hed Kandi parties.

Tην κονσόλα στο Ακρωτήρι θα «δονήσει» το ίδιο βράδυ και η κατάξανθη καλλονή Hanna Hansen από την Κολωνία, που το 2007 είχε επιλεγεί ως η «ωραιότερη Γερμανίδα» και κρατά τα σκήπτρα στο Djing στη «χώρα της μπίρας». Η Hanna έγινε γνωστή από διεθνή catwalks (Παρίσι, Βερολίνο) και ως μούσα κολοσσών της μόδας (Hugo Boss, Escada κ.ά.). Κατέληξε στα decks για να μυεί τους αθεράπευτους fans της στον δικό της μουσικό μικρόκοσμο στήνοντας ανεπανάληπτα DJ sets! Από το πρώτο της gig (Loveparade-2007) μέχρι τώρα, η καριέρα της έχει απογειωθεί: από το Παρίσι και την Καζαμπλάνκα μέχρι το Ντουμπάι, τη Σιγκαπούρη, τη Βιέννη και τη Νέα Υόρκη, η Hanna θεωρείται η «πλατινέ πριγκίπισσα των decks». Οι μετοχές της στο χρηματιστήριο του DJing και της δισκογραφίας έχουν χτυπήσει limit up. Τα πρώτα της singles «Free 4 Love» και «Let it go» έμειναν στο Νο 1 των DJ Tunes για εβδομάδες, ενώ το single της «Lovers» μπήκε στο Top 10 των βρετανικών Dance Charts.

Οι δύο διεθνείς θεές του DJing και της πασαρέλας θα παίξουν και back 2 back, δυναμιτίζοντας απολαυστικά το βράδυ της 14ης Ιουνίου, ενώ το happening θα ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο, με την ομάδα της γνωστής εφοπλίστριας-χορεύτριας Λουκίας Λεμού!

Το warming up της ξέφρενης βραδιάς, αναλαμβάνει ο DJ Skinny. Ο γνωστός Καβαλιώτης DJ, ή, όπως αποκαλείται, ο «μποέμ τύπος του Βορρά» - κατά κόσμον Δαμιανός Βασιλείου- ξεκίνησε να παίζει επαγγελματικά από το ’97 κι έχει μοιραστεί τα decks με DJs όπως Carl Cox,Dave Seaman,Moschic, 16bit Lolitas,James Holden,Kevin Yost κ.ά. Οι Simple Minds, Depeche Mode, Sasha, μεταξύ άλλων, ανήκουν στις αρχικές μουσικές του επιρροές. Από το ’99-’01 είχε το δικό του club (X-MA), ενώ έχει παίξει στο θρυλικό club Αλμύρα. Στο παλμαρέ του συγκαταλέγονται το Cargo Club,το MAD Evolution στη Μύκονo, το Tarmcenter στη Γερμανία, το Yalta Club στη Βουλγαρία κ.ά.

Τις επόμενες 20 Πέμπτες, λοιπόν, ένα είναι το σύνθημα: Astronauts στο Ακρωτήρι, με Τιτάνες των dexx και της διεθνούς μουσικής σκηνής! Join the club, οι εκπλήξεις θα είναι απανωτές... Let’s get started!!!

DOORS OPENING: 23.00.
ΕΙΣΟΔΟΣ: 20 € (με ποτό)

Ο Σάκης Ρουβάς παίζει ποδόσφαιρο με την Εθνική Ελλάδος! [video]

Οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδος βρίσκονται ήδη στη Βαρσοβία για την πρεμιέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.


Λίγο πριν το μεγάλο ταξίδι είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν με ένα πρόσωπο-έκπληξη που δεν είναι άλλο από τον Σάκη Ρουβά.

Ο τραγουδιστής όχι μόνο προπονήθηκε με τους παίκτες της Εθνικής αλλά τους έδωσε τις ευχές όλων των Ελλήνων εν όψει του Euro που ξεκινά την Παρασκευή.

Πάμε Πακέτο: Τρεις ιστορίες που θα σας συγκλονίσουν απόψε

Το Πάμε Πακέτο, η εκπομπή των μεγάλων συναισθημάτων και μία από τις μακροβιότερες στην ελληνική τηλεόραση επιστρέφει, ανανεωμένο και ακόμα πιο δυναμικό για την έβδομη σεζόν του. Και αυτή τη χρονιά, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανοίγει πακέτα γεμάτα έρωτα, αγάπη, ευγνωμοσύνη, μεταμέλεια, αναμνήσεις, ελπίδα αλλά και πικρία και απογοήτευση.


Την Πέμπτη, 7 Ιουνίου, η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα ανοίξει μαζί μας τρία πακέτα που θα συγκινήσουν και θα ξαφνιάσουν με τις αποκαλύψεις και τις συγκλονιστικές εξομολογήσεις των πρωταγωνιστών.

Η αποστολέας του πρώτου πακέτου, η Λουίζα, είναι τελείως μόνη στον κόσμο. Όλοι οι δικοί της άνθρωποι έχουν φύγει από τη ζωή ή έχουν απομακρυνθεί. Από μικρή ζούσε στη σκιά του εαυτού της και παραμέριζε τις επιθυμίες της μπροστά στα σχέδια που έκαναν οι άλλοι για εκείνη. Για τη Λουίζα όλες οι μέρες είναι ίδιες και στέλνει αυτό το πακέτο με την ελπίδα να αλλάξει την καθημερινότητά της, και να έρθει κοντά στον μοναδικό άνθρωπο που την στήριξε στην πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της και ξεκλείδωσε όλα τα συναισθήματά της. 25 χρόνια μετά θα είναι το ίδιο δυνατά τα συναισθήματα και για τον παραλήπτη;

Το άνοιγμα του δεύτερου πακέτου θα δώσει τη δυνατότητα σε μια μητέρα να λυτρωθεί από τις τύψεις που την καταδιώκουν μια ζωή για την επιλογή της να βάλει την κόρη της σε ίδρυμα σε νηπιακή ηλικία. Αν και έχουν περάσει χρόνια από τότε, μητέρα και κόρη δεν κατάφεραν ποτέ να έρθουν κοντά. Πάντα τα αναπάντητα ερωτήματα της κόρης ύψωναν τείχος στην επιθυμία της μητέρας για αναθέρμανση της σχέσης τους. Ποια θα είναι η αντίδραση της παραλήπτριας όταν συνειδητοποιήσει ότι η μητέρα της είναι ο αποστολέας του πακέτου; Η συγνώμη της μητέρας της θα είναι αρκετή για να επουλώσει όλα τα τραύματα που κουβαλάει μέσα της η νεαρή κοπέλα;

Η Κατερίνα θέλει να στείλει πακέτο στον σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της. Για πρώτη φορά μετά από 26 χρόνια σχέσης είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει τον χώρο της και να επαναπροσδιορίσει τον ρόλο της στο γάμο τους. Η ίδια υπήρξε το τρίτο πρόσωπο στον προηγούμενο γάμο του συζύγου της κι η επιλογή της αυτή της είχε στοιχήσει τόσο ηθικά όσο και συναισθηματικά, αφού για χρόνια ήταν το «μαύρο πρόβατο». Η αποστολέας αισθάνεται ότι έχει δώσει περισσότερα από όσα έχει πάρει σε αυτόν τον γάμο και πως η υπομονή της εξαντλείται. Με αφοπλιστική ειλικρίνεια παραδέχεται ότι τα περισσότερα χρόνια είχε τάση φυγής. Τα συναισθήματα εναλλάσσονταν και πολύ συχνά η αγάπη γινόταν οργή κι αγανάκτηση. Για ποιο λόγο θέλει η Κατερίνα να κάνει αυτή την έκπληξη στον σύζυγό της; Ποια είναι η απόφαση που έχει πάρει για τον γάμο της που θα ξαφνιάσει τον παραλήπτη;

Το Πάμε Πακέτο επιστρέφει, δυνατότερο από ποτέ. Κάθε Πέμπτη, στις 21:00.

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός δηλώνει πως έχει συνευρεθεί με τρεις γυναίκες ταυτόχρονα!

 Για μια ακόμα φορά αίσθηση προκαλεί με τις δηλώσεις του ο Χρήστος Βασιλόπουλος, αυτή τη φορά στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Γιάννη Βίτσα.

Τι είναι το πιο ακραίο που έχετε κάνει στο σεξ;


Για μένα, δεν υπάρχει όριο. Οτιδήποτε και να σκεφθεί το ανθρώπινο μυαλό όσον αφορά το σεξ- εκτός από την παιδεραστία, μπορεί να γίνει και να είναι ωραίο.

Δηλαδή;

Από  το να έχεις πολλούς ερωτικούς συντρόφους ταυτόχρονα, μέχρι να το κανείς , ή οτιδήποτε άλλο. Αυτή είναι η μαγεία του σεξ. Δεν υπάρχει όριο.

Με πόσες γυναίκες έχετε κάνει έρωτα ταυτόχρονα;

Δεν έχω κάνει τρελό όργιο. Έχω συνευρεθεί με τρεις γυναίκες ταυτόχρονα. Οπότε τα πάντα είναι προς εξερεύνεση. Δεν εχω πάει σε σπίτι που γίνονται όργια. Αλλά πιστευώ πως θα γίνει και αυτό. Βρίσκομαι στην κατάλληλη πόλη.

Πάρα πολλά ζευγάρια, ειδικά στο εξωτερικό, επιλέγουν την ανταλλαγή συντρόφων. Θα το κάνατε με τη γυναίκα σας;

Δεν μπορώ να πω αν θα το έκανα ή δεν θα το έκανα. Θα σου απαντήσω πως οτιδήποτε "φτιάχνει" τον καθένα στην κρεβατοκάματα του είναι σεβαστό. Οι άνθρωποι δεν είμαστε μονογαμικά πλάσματα από τη φύση μας.

'Αρα αυτά τα δύο χρόνια έχει περάσει  από το μυαλό σας να πάτε με μια άλλη γυναίκα;

Φυσικά και έχει περάσει από το μυαλό μου και νομίζω και από το της συντρόφου μου.

Το έχετε κάνει πράξη;


Όχι. Με το μυαλό μπορέις να κάνεις πολλές πονηρές σκέψεις. Για να γλινουν πράξη, θέλουν λίγο χρόνο. Δεν είνα τόσο εύκολο και τόσο απλό.

Πότε κάνατε έρωτα για πρώτη φορά;

Όταν ήμουν 13,5% ετών, με μαι κοπέλα τρία χρόνια μεγαλύτερη μου.

Είχατε πρόβλημα με τη διαφορά ηλικίας;

Όχι. Απλώς κάναμε σεξ. Όλες οι γυναίκες όμως, μου έχουν μάθει πράγματα. Τις λατρεύω, τις αγαπώ και είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου.

Έχετε δηλώσει επίσης: " Αισθάνθηκα ερωτικά για άνδρα, αλλά ως πράξη δεν έγινε τίποτα"...

Όταν κάποιος με ρώτησε αν έχει συμβεί κάτι ερωτικό με άνδρα, είπα ότι υπήρξε από την άλλη μεριά δράση, αλλά από τη δική μου δεν υπήρξε αντίδραση. Είχα περιέργεια να δω, όμως, αν θα υπάρξει αντίδραση. Τέσταρα τον ευατό μου να δω μήπως μου αρέσει.

Και δεν σας βγήκε;

Ξεκίνησε να γίνει, αλλά δεν ολοκληρώθηκε, γιατί δεν μπορούσα οργανικά να "φτιαχτώ". Δοκίμασα και δεν μου άρεσε. Δεν ολοκληρώθηκε τίποτα. Απλώς, όταν ξεκινάς ένα παιχνίδι και βλέπεις ότι δεν μπορείς να το παίξεις, το αφήνεις.

Έχετε πει: " Τα σκληρά ναρκωτικά τα έχω κόψει". Ήταν εύκολο;

Ήταν πολύ ευκολό, γιατί είμαι πολύ δυνατός χαρακτήρας.Πάντα προηγούνταν  η δουλειά μου, η οικογενεία μου, το να είμαι ενταξεί απέναντι σε όλο τον κόσμο. Όταν κάνεις χρήση ναρκωτικών ουσιών, δεν είναι πολύ εύκολο να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και στα ναρκωτικά. Πρέπει να διαλέξεις. Όποτε λες: "Διαλέγω το πάθος μου, που είναι η δουλειά μου, και όχι τα ναρκωτικά." Δεν είχα φτάσει στο σημείο να είμαι χρήστης με την πλήρη έννοια. Δεν ήμουν άνθρωπος που γινόταν λιώμα και ξεχνιόταν για δύο ημέρες. Έκανα ό,τι έκανα αλλά το πρωί ήμουν πάντα στην ώρα μου, στο γύρισμα, ήξερα τα λόγια μου. 

Διάσημη ηθοποιός μήνυσε τη μητέρα της γιατί της «έτρωγε» τα λεφτά

Μήνυση εναντίον της μητέρας της κατέθεσε γνωστή ηθοποιός, με την αιτιολογία ότι χρησιμοποίησε τα λεφτά που της έδινε κάθε μήνα για την κάλυψη των εξόδων του άρρωστου αδερφού της, για να κάνει πλαστικές.

Η Λέιτον Μίστερ, η οποία έγινε γνωστή στο ελληνικό κοινό από τη σειρά «Gossip Girl», έδινε κάθε μήνα στη μητέρα της για τον αδερφό της 6.000 ευρώ. Αντ' αυτού, οι μητέρα της ξόδευε τα χρήματα σε δικά της προσωπικά έξοδα, κυρίως για να πληρώνει χειρουργικές αισθητικές επεμβάσεις.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ΤΜΖ, παρά τις προσπάθειες της Κονστάνς Μίστερ, μητέρας της Λέιτον, να πείσει το δικαστήριο ότι η κόρη της έδινε τα λεφτά για την ίδια και όχι για τον αδερφό της, η ηθοποιός κέρδισε τη δικαστική διαμάχη, ζητώντας από το δικαστήριο όχι χρηματική αποζημίωση, αλλά την κηδεμονία του αδερφού της, όπως και έγινε.
Enhanced by Zemanta

Στο χειρουργείο ο Χ.Σιμαρδάνης

Aπό το σπίτι του στο... χειρουργείο βρέθηκε ο Χρήστος Σιμαρδάνης, που ανησύχησε συγγενείς και φίλους όταν ένιωσε αφόρητους πόνους στην κοιλιά!

Ο γνωστός ηθοποιός και «φωνή» πολλών διαφημιστικών σποτ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Κυανούς Σταυρός», όπου οι γιατροί τον εξέτασαν και διέγνωσαν πως οι πόνοι προέρχονταν από οξεία φλεγμονή στη χοληδόχο κύστη.

Στον Χρήστο Σιμαρδάνη χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή για να υποχωρήσει η φλεγμονή, ενώ την Τετάρτη πέρασε το κατώφλι του χειρουργείου. «Έγινε εισαγωγή μετά από έντονους πόνους στην κοιλιά. Τώρα είμαι καλύτερα και θα υποβληθώ σε επέμβαση χολής δια της λαπαροσκοπικής μεθόδου», δήλωσε ο ίδιος, πριν χειρουργηθεί.

Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή βρέθηκε η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, η χορεύτρια και χορογράφος Ελπίδα Νίνου, μία από τις καλύτερες φίλες του.



              Πηγή: Εφημερίδα «Espresso» 

Γαμπρός ντύνεται ξανά ο Φίλιππος Σοφιανός

Γαμπρός ντύνεται ξανά ο Φίλιππος Σοφιανός το Σάββατο στην Κύπρο. 


Γαμπρός ντύνεται το Σάββατο ο ηθοποιός Φίλιππος Σοφιανός, αφού θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου, με την Κύπρια σύντροφό του, Πολυμνία Λευτέρη. Ο γοητευτικός ηθοποιός άφησε την Ελλάδα για τα μάτια της όμορφης δικηγόρου και την κορούλα τους, που ήρθε στον κόσμο πριν από 7 μήνες. Την ίδια μέρα θα βαφτιστεί και η πριγκίπισσά τους. Αν και ο Φίλιππος έχει ακόμη δύο παδιά από τον προηγούμενο γάμο του, ήθελε πολύ κι ένα τρίτο. Ο ηθοποιός μίλησε για όλα  λίγες ώρες πριν τον γάμο του...

Πόσο καιρό βρίσκεστε στην Κύπρο; "
Στην Κύπρο ήρθα τον Απρίλιο του 2011. Με τη σύντροφό μου είμαστε πολλά χρόνια μαζί. Είναι από εδώ από την Κύπρο."

Έχει γραφτεί ότι αφήσατε την Ελλάδα εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Ισχύει; "Όχι, καμία σχέση. Πολλά έχουν γραφτεί... Υπήρχε μια προδιαγεγραμμένη κατάληξη για αυτή τη σχέση. Ή θα ερχόταν η Κύπρος στην Ελλάδα, ή θα πήγαινε η Ελλάδα στην Κύπρο! Ε, πήγε η Ελλάδα στην Κύπρο. Είχε δρομολογηθεί έτσι κι αλλιώς και η ύπαρξη του παιδιού έκανε τα πράγματα πιο σαφή... Η αλήθεια είναι ότι πήρα αυτή την απόφαση και πήγα εγώ στην Κύπρο γιατί δεν ήμουν και στα καλύτερά μου με όσα συνέβαιναν στην χώρα μας. Και στον κύκλο μου, δεν ήταν ωραία τα πράγματα στην Ελλάδα. Δεν μου άρεσε κι ο τρόπος κι οι συνθήκες που κλείνει κανείς δουλειά εκεί."

 Είναι καλύτερα τα πράγματα στην Κύπρο; Παρακολουθείτε τα δρώμενα της Ελλάδας; "Για την Ελλάδα τα βλέπω και θλίβομαι. Η αλήθεια είναι ότι τα βλέπαμε πολύ καιρό πριν και δεν πιστεύαμε πού θα φτάναμε. Δεν δίναμε σημασία. Στον τομέα μου, εδώ στην Κύπρο η αγορά είναι πολύ μικρή. Κάνουν ένα θέατρο, παίζουν πέντε Σαββατοκύριακα και τέλος. Δεν είναι όπως σε μας που κρατάνε τόσους μήνες. Εδώ είμαστε 800.000 κάτοικοι. Ποιος θα πρωτοδουλέψει; Κανάλια υπάρχουν δυο - τρια. Αν και έρχονται ηθοποιοί από την Ελλάδα στην Κύπρο να δουλέψουν, δεν ξέρω με ποιους όρους όμως πραγματικά."

Τελείωσε το σήριαλ "Daddy Cool" που συμμετείχατε. Τώρα με τι ασχολείστε; "Τώρα διαβάζω κάποια έργα. Ψάχνω να βρω τι θα κάνω τον χειμώνα, διδάσκω, κάνω ραδιόφωνο... Τέτοια πράγματα! Ασχολούμαι επίσης πάρα πολύ με το παιδί μου και τη γυναίκα μου."

Έχετε αλλάξει με τον ερχομό της μικρής; "Πιστεύω ότι παίζει ρόλο η χρονική περίοδος που θα γίνει κανείς πατέρας και που έρχονται τέτοιες αλλαγές στη ζωή σου. Πατέρας έχω γίνει και στα 40 μου  και στα 47 μου, πατέρας έγινα και τώρα! Όσο μεγαλώνεις βλέπεις τα πράγματα αλλιώς, έχεις άλλη ωριμότητα.

Ο γάμος θα είναι ανοιχτός; "Όχι, δεν θα είναι ανοιχτός. Θα είναι κοντινοί συγγενείς και φίλοι. Ήπια πράγματα... Θα είναι πολιτικός γάμος!"

Τι όνομα θα δώσετε στο κοριτσάκι σας; "Θα την πούμε Μαρία -Αλίκη!"

Θα επιστρέφατε ποτέ οικογενειακώς στην Ελλάδα; "Σίγουρα είναι η ωραιότερη χώρα του κόσμου. Αν οι συνθήκες το επιτρέψουν ποτέ... Στο χάλι όμως που είμαστε τώρα και έτσι πως είμαστε χώρα της νροπής, όχι δεν το σκέφτομαι."

Γ. Μαστροκώστα: Αναστάτωσε τη Ρόδο με το μαύρο Brazilian! Αποκαλυπτικές φωτογραφίες...

Η Γωγώ Μαστροκώστα - πιο σέξι από ποτέ - δεν χορταίνει τα παιχνίδια στην πισίνα της πολυτελούς σουίτας της στο "Rodos Palace" κι εμείς δεν χορταίνουμε να τη βλέπουμε με το καυτό μαύρο Brazilian που φορά...

 
Αρχές Ιουνίου και οι διακοπές έχουν ήδη ξεκινήσει για τη γοητευτική Γωγώ Μαστροκώστα που συντροφιά με τον Τραιανό Δέλλα και την πoλυαγαπημένη τους κορούλα, Βικτώρια, βρίσκονται εδώ και λίγες μέρες στη μαγευτική Ρόδο.

 
Ο "κολοσσός" του ελληνικού ποδοσφαίρου, μετά την απόφασή του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, δεν υπήρχε περίπτωση να μη συνεχίσει την καριέρα του στο χώρο του ποδοσφαίρου και έτσι κάθισε ξανά στα θρανία, για να παρακολουθήσει τα επίσημα σεμινάρια προπονητών της UEFA. Που προγματοποιούνται αυτή την περίοδο και μέχρι τα τέλη Ιουνίου στο Νησί των ίπποτών. Η απόφαση αυτή στάθηκε παράλληλα και μια θαυμάσια αφορμή για μια οικογενειακή απόδραση μακριά από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.



Στο μαγευτικό νησί, η οικογένεια Δέλλα για τη διαμονή της επέλεξε γι' ακόμη μία φορά το πολυτελές resort "Rodos Palace",του καλού τους φίλου Αντώνη Καμπουράκη, προκειμένου να χαλαρώσει και να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές στο ειδυλλιακό του περιβάλλον. Το ευτυχισμένο ζευγάρι μπορεί να μην έχει την πολυτέλεια να απολαύσει πολύ χρόνο μαζί λόγω του φόρτου μαθημάτων του Τραϊανού στη σχολή, ωστόσο η λαμπερή παρουσιάστρια δεν χορταίνει τα παιχνίδια  και τις βουτιές  στην πισίνα της πολυτελούς σουίτας της  με την 3,5 χρονών "Ζουζού" της,όπως χαιδευτικά αποκαλεί την κορούλα της.

Από ανίατο σύνδρομο υποφέρει η Britney Spears

Ένα πρόβλημα με την υγεία της φαίνεται πως έχει η Britney Spears κάτι που δυσκολεύει την συμμετοχή της στο Χ Factor.


Η ποπ σταρ ήδη προκάλεσε αναστάτωση όταν την πρώτη μέρα έφυγε από το πάνελ και άφησε την καρέκλα της για αρκετή ώρα.

Υποφέρει από ένα ανίατο ιατρικό σύνδρομο το οποίο ονομάζεται Σύνδρομο Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας και το πρόβλημα που της δημιουργεί είναι ότι δεν μπορεί να μείνει συγκεντρωμένη σε ένα πράγμα για πολύ ώρα.

Ο παραγωγός της σειράς Simon Cowell έχει συμφωνήσει με τον όρο να κάνει όσα διαλείμματα θέλει καθώς είναι πλήρως ενημερωμένος για την κατάστασή της.

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Θάλεια Ματίκα: Ο πελαργός έρχεται...

Η ηθοποιός Θάλεια Ματίκα και ο σύζυγό της Τάσος Ιορδανίδης θα γίνουν γονείς...

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού "HELLO!" η ηθοποιός διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και γι' αυτό ακριβώς το λόγο, δεν το έχει ανακοινώσει επίσημα. 

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, μετά το άκουσμα της χαρμόσυνης είδησης, η οποία επισφραγίζει με τον καλύτερο τρόπο την αγάπη και τον έρωτα τους.

Οι δυο τους είναι μαζί  περίπου τέσσερα χρόνια, ενώ τέλεσαν τον πολιτικό τους γάμο τον περασμένο Δεκέμβριο, με κουμπάρο τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Γιατί λέει "όχι" στο γάμο η Έλλη Κοκκίνου ;

Η Έλλη Κοκκίνου μιλάει για τον μονάκριβο γιο της Αλέξανδρο, για τα "μυστικά" που του κρατάει και φωτογραφίζεται με καλοκαιρινή διάθεση για το περιοδικό "ΟΚ!"...
'Οταν ο δημοσιογράφος τη ρωτάει με ποιο τρόπο παρουσίασε στον Αλέξανδρο τον Γιώργο Μπόγρη. η Έλλη απαντά: "Δεν έχω πει στον Αλέξανδρο, ούτε έχω δείξει, τις λίγες φορές, που έχουν έρθει σε επαφή, ότι με τον Γιώργο έχω μια σχέση.  Αυτό που ξέρει είναι ότι είναι φίλος μου. Τον αντιμετωπίζει όπως και τον Παύλο ( σ.σ Σταματόπουλο) που είναι κουμπάρος και νονός του. Το έχω κουβεντιάσει με τον παιδοψυχολόγο και μου τόνισε ότι είναι πολύ μικρός για να συζητήσω μαζί του κάτι τέτοιο".
Αν ο Γιώργος Μπόγρης της ζητήσει να παντρευτούν, τι θα κάνει; "Δεν νομίζω ότι θα ξαναπαντρευτώ" απαντά και συνεχίζει: "Γιατί να ξαναπαντρευτώ; Έβαλα το νυφικό μου, έκανα κι ένα ωραίο πάρτυ για τους φίλους μου, οπότε το έζησα αυτό το παραμύθι. Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον να θέλω να συζήσω με κάποιον. Ίσως σε τρία - τέσσερα χρόνια αλλάξω γνώμη. Αλλά προς το παρόν δεν έχω καμία διάθεση να ξαναπαντρευτώ".
Θέλει να αποκτήσει ακόμα ένα παιδί; " Από τη μια θα ήθελα να κάνω ένα ακόμη παιδί, αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι θα πρέπει να ξαναζήσω όλη την περίοδο που το παιδί θα με έχει απόλυτη ανάγκη και προβληματίζομαι. Μου αρέσει που τώρα ο Αλέξανδρος έχει αρχίσει να ανεξαρτητοποιείται.
Σίγουρα, τα πάντα είναι πιο εύκολα για μια μητέρα με το δεύτερο παιδί, γιατί δεν είναι πια προτόγνωρα, αλλά σκέφτομαι ότι τον Ιούλιο θα κλείσω τα σαρανταδύο μου χρόνια. Δεν θα ήθελα να έχω μεγάλη διαφορά με το παιδί μου. Ποτέ, όμως, δεν ξέρεις τι γίνεται".
Είχε δηλώσει σε συνεντευξή της, ότι όταν χώρισε από τον Παναγιώτη, πήγε σε ψυχολόγο, αλλά δεν την βοήθησε και σταμάτησε...
" Μάλλον δεν ήμουν έτοιμη εκείνη την περίοδο να δεχτώ αυτά που μπορεί να μου έλεγε ένας ψυχολόγος γι΄αυτό δεν λειτούργησε σε μένα. Θυμάμαι, μου έλεγαν τότε οι φίλοι μου: " Πήγαινε σε εναν ειδικό να κουβεντιάσεις αυτό που αισθάνεσαι για να το βγάλεις από μέσα σου" αλλά μάλλον δεν είχα τη διάθεση να το εξωτερικεύσω...".

Μενεγάκη – Παντζόπουλος σε τρυφερές στιγμές στην παραλία [εικόνα]

Σε χαλαρές στιγμές στα Άχλα της Άνδρου εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την Ελένη Μενεγάκη με το σύντροφό της Ματέο Παντζόπουλο.

Όπως κάθε Σαββατοκύριακο, έτσι και αυτό που πέρασε, η Ελένη επισκέφτηκε το νησί, στο οποίο ζει μόνιμα την καλοκαιρινή σεζόν ο Ματέο.


Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το περιοδικό Hello, ο Ματέο διατηρεί το cool ύφος και δεν αποχωρίζεται το panama καπέλο του, ενώ η Ελένη, φορά ευμεγέθη γυαλιά και κάθεται αραχτή στην πετσέτα της.

Μαρία Μπακοδήμου: «Παντρεύτηκα γιατί είδα ένα ταγέρ που μου άρεσε»

Άκρως απολαυστική και αποκαλυπτική -όπως πάντα- ήταν η Μαρία Μπακοδήμου στην Μεσημεριανή Μελέτη. Εκεί που μίλησε για τους δυο της γάμους, τον Φώτη, τον πατέρα των παιδιών της και τις πρωινές εκπομπές.

«Την πρώτη φορά παντρεύτηκα γιατί είδα ένα πολύ ωραίο νυφικό, ένα ταγέρ με κοντό πέπλο στην ταινία 'Καζίνο'. Ο γάμος κράτησε έξι μήνες και στους γονείς είπαμε ότι κράτησε ένα χρόνο. Η αλήθεια είναι ότι δοκίμασα τον γάμο πολύ επιπόλαια. Τώρα μπορεί να είμαι λιγότερο επιπόλαιη, αλλά δεν έχω λόγο να παντρευτώ».

Αυτό δήλωσε η γνωστή παρουσιάστρια στην Ελεονόρα Μελέτη, συμπληρώνοντας, σχετικά με τον πατέρα των παιδιών της: «Όταν δυο άνθρωποι αγαπιούνται δεν είναι απαραίτητο να ταιριάζουν. Εμείς είχαμε πολλές διαφορές. Το προσπαθήσαμε. Οι άνθρωποι όμως δεν μπορούν να αλλάξουν».

Κατά τα άλλα παραδέχτηκε πως «με φοβίζει η δέσμευση, ενώ παράλληλα την θέλω. Το μόνο που μου λείπει είναι μια σχέση ζωής», χαρακτήρισε τον Φώτη Σεργουλόπουλο δικό της άνθρωπο και δήλωσε την προτίμησή της για το δίδυμο Λιάγκα-Σκορδά καθώς «Είναι πιο καθαρό σε σχέση με την Σίσσυ και τον Χρήστο».

Έλενα Ακρίτα: Είμαι απελπισμένη που είμαι απλήρωτη εδώ και 18 μήνες!

Στο Down Town Κύπρου έδωσε συνέντευξη η Έλενα Ακρίτα και μίλησε για όλους και για όλα.

Αναφορικά με το γεγονός ότι είναι απλήρωτη εδώ και ενάμιση χρόνο ανέφερε:


« Όλοι εμείς που δουλέψαμε στην σειρά «Τα Μυστικά της Εδέμ» -μία σειρά που απέφερε εκατομμύρια - είμαστε 18 μήνες απλήρωτοι. Ηθοποιοί, σκηνοθέτες, ομάδα σεναρίου, οι πάντες. Και το τραγικό είναι ότι δεν βλέπουμε φως στον ορίζοντα. Είμαστε όλοι πλέον σε απελπιστική κατάσταση και κανένας δεν μοιάζει να συγκινείται. Είμαι θυμωμένη, είμαι πικραμένη, είμαι απελπισμένη και θέλω να δω τις δυνατότητες που υπάρχουν για να κινηθώ νομικά».

Όσον αφορά την καθημερινότητά της δηλώνει: «Έχει συντριβεί. Εγώ ένα και μοναδικό όνειρο είχα για αυτό το στάδιο της ζωής μου κι ύστερα από τρεις δεκαετίες σκληρής δουλειάς: Τα ταξίδια. Ήθελα να γυρίσω παντού, ήθελα να γνωρίσω τον κόσμο. Ποτέ δεν με ένοιαζαν τα ακριβά κοσμήματα, τα φορέματα και τα συναφή. Η μόνη πολυτέλεια που ονειρευόμουνα ήταν τα ταξίδια. Κι αυτό μου το στέρησαν γιατί όταν κάποιος δεν έχει πληρωθεί τόσον καιρό, δεν του επιτρέπεται να κάνει όνειρα».

Πρεμιέρα για το "Asi"

Μια νέα τούρκικη σειρά έρχεται στις οθόνες μας και o τίτλος αυτής "ASI". Τα πιο σκοτεινά μυστικά βρίσκονται στα πιο ήρεμα νερά...

Ένας πετυχημένος επιχειρηματίας, μια όμορφη αγρότισσα κι ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας, πρωταγωνιστούν σε μια ιστορία που ξεκινάει από το παρελθόν για να «στοιχειώσει» το μέλλον! Αγάπη και περηφάνια. Η σύγκρουση ανάμεσα σ’ αυτά τα δύο συναισθήματα θα είναι αναπόφευκτη.

Κανένας δεν γνωρίζει ποιον και πότε θα ερωτευτεί, όπως δεν μπορεί να επιλέξει και σε ποιο «κομμάτι» της γης θα γεννηθεί. Ο Ντεμίρ αφήνει τη ζωή του στην Κωνσταντινούπολη και γυρίζει στην πόλη που γεννήθηκε. Σκοπός της επιστροφής του είναι η εκδίκηση.

Τη μέρα που φτάνει στη γενέτειρά του, συναντά την Asi, τη γυναίκα που θα του αλλάξει για πάντα τη ζωή. Ο Ντεμίρ αναστατώνεται από την ομορφιά της και εκείνη τον ερωτεύεται με πάθος.

Τι θα συμβεί όμως όταν ανακαλύψει αυτό που απεγνωσμένα αναζητούσε; Η κοπέλα που του «έκλεψε» την καρδιά και η οικογένεια που έψαχνε, συνδέονται μ’ έναν απροσδόκητο τρόπο. Το μυστικό που θ’ αποκαλυφθεί θα κλονίσει τα αισθήματα και των δύο, αφού τώρα πια θα πρέπει να πολεμήσουν την αγάπη τους και ν’ αντισταθούν με οποιαδήποτε τίμημα… πριν να είναι πολύ αργά!

Απόψε στις 21:00 στον ΑΝΤ1...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΕΔΩ

Η Ρία Αντωνίου διαφημίζει μαγιονέζες στην Ρωσία

Μετά από casting σε Γερμανία, Ιταλία και Γαλλία, οι Ρώσοι παραγωγοί επέλεξαν την Ρία Αντωνίου για να πρωταγωνιστήσει στην διαφήμιση για γνωστό brand μαγιονέζας.

Αυτή είναι η είδηση που κάνει σήμερα το γύρο του διαδικτύου με συνοδευτικές περιγραφές του concept που θέλει την Ρία να μπαίνει σε ένα ασανσέρ φουλ με άντρες, μέχρι που η ένδειξη βάρους χτυπάει και δείχνει ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει.

Το ίδιο ακριβώς που συμβαίνει και με την επόμενη κοπέλα, μέχρι που έρχεται μια μελαχρινή -η οποία έχει φάει μαγιονέζα light- που το ασανσέρ της δίνει το πράσινο φως.

Η Καλομοίρα περιμένει δίδυμα-«Τους έχω τρελάνει λίγο όλους»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Καλομοίρα που έμαθε πριν από λίγες εβδομάδες ότι είναι έγκυος με δίδυμα. Για την ώρα μένει σπίτι, δεν ανέχεται την μυρωδιά της κολόνιας του συζύγου και έχει γίνει πολύ περίεργη με το φαγητό.

«Όταν το μάθαμε, αρχίσαμε να κλαίμε με την πεθερά μου. Ήταν μεγάλο σοκ. Δεν είχε περάσει καν από το μυαλό μου. Η μητέρα μου, μου είχε πει πολλές φορές ότι στην οικογένειά τους υπήρχαν δίδυμα και από την πλευρά του παππού και από την πλευρά της γιαγιάς, αλλά δεν το είχε πάρει καθόλου σοβαρά», δήλωσε η Καλομοίρα στο περιοδικό ΟΚ στο οποίο και αποκάλυψε τα ευχάριστα νέα.

Οι πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της -όπως συμβαίνει συνήθως- δεν έχουν υπάρξει και οι πιο εύκολες καθώς είναι φουλ σε έντονες ζαλάδες και ανακατοσούρες.

«Μένω στο σπίτι της πεθεράς μου γιατί έχω πολλές ζαλάδες και εμετούς. Εκείνη μου μαγειρεύει και με βοηθάει πολύ. Αισθάνομαι περίεργα γιατί όλες οι μυρωδιές με πειράζουν πολύ. Η πεθερά μου έχει πει στο Γιώργο να μη φοράει την κολόνια του γιατί η μυρωδιά με τρελαίνει. Επίσης έχω γίνει κουραστική με τα φαγητά! Μια μέρα θέλω μόνο μακαρόνια χωρίς τίποτα από πάνω, την επόμενη θέλω μόνο φρεσκοκομμένες πατάτες τηγανιτές με κέτσαπ και την επόμενη πατάτες φούρνου με φέτα από πάνω. Δεν ξέρω τι να πω, τους έχω τρελάνει όλους λίγο».

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Φώτης Σεργουλόπουλος έκανε... ερωτική εξομολόγηση στον Τάσο Θεοδώρου!



Ο παρουσιαστής του "Φώτης & Μαρία Live", υποδυόμενος μια πρωταθλήτρια του bodybuilding, πήρε τηλέφωνο τον Τάσο από το "Πρωινό mou" και του έκανε… ερωτική εξομολόγηση! Ο Φώτης, αλά Ελένη Κιτσιόλα, του είπε ότι ξετρελάθηκε με την εμφάνιση του με το ολόχρυσο σακάκι στα βαφτίσια του Λιάγκα junior και θέλει να τον γνωρίσει.

Μάλιστα, μέρος της φάρσας ήταν να πει 5 φορές τη φράση: "Σε είδα και έπαθα! Είσα πολύ μπάνικο μωρό!"

Πως αντέδρασε ο Τάσος στην εξομολόγηση του Φώτη;

Απολαύστε το βίντεο!

Τ. Στεφανίδου: Δείτε το εντυπωσιακό σπίτι της στην Εύβοια! (φωτογραφίες)

Εντυπωσιακά όμορφη είναι η αυλή του σπιτιού που έχουν στην Εύβοια η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος! 

 

Η παρουσιάστρια ανέβασε στο twitter πολλές φωτογραφίες από τον ανθισμένο κήπο της...



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...