Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Κώστας Αποστολάκης: Χωρίζει ή όχι τελικά με την Αμέλια Αναστασάκη;

​Μετά από ένα όργιο φημών που ήθελαν τον Κώστα Αποστολάκη να χωρίζει με την Αμέλια Αναστασάκη, ο ηθοποιός βάζει τα πράγμα στη θέση τους, κι εξηγεί:


«Καλό είναι αυτό. Μακάρι να λένε διάφορα, για να είμαστε στην επικαιρότητα. Ίσως επειδή ήμουν τρεις μήνες περιοδεία και η Αμέλια ήταν στα Χανιά μαζί με την κόρη μας».

Μάλιστα, τονίζει πως με τη σύζυγο του έχει δαγκώσει για τα καλά την λαμαρίνα:

«Είμαι πολύ ερωτευμένος με τη γυναίκα μου» λέει, και προσθέτει πως «δεν είμαι άνθρωπος που κάνω ζήλιες, αλλά είναι κι αυτό μες το ερωτικό παιχνίδι».

Ο μεγαλύτερος του έρωτας όμως, παραμένει η ενός έτος κορούλα του, την οποία και απέκτησε με την Αμέλια Αναστασάκη:

«Την παίρνω αγκαλιά και κοιμάμαι μαζί της. Θα την ονομάσουμε Αγάπη-Ιουλία, και είναι τεράστιος έρωτας».

Απάτη ΜΑΜΟΥΘ σε βάρος του Γιώργου Λιάγκα!!! Τι αποκαλύπτει ο παρουσιαστής

Μια απίστευτη κομπίνα με πρωταγωνιστή έναν χρηματιστή και θύμα το πρόσωπο του καλοκαιριού στην ελληνική τηλεόραση, τον Γιώργο Λιάγκα. Το σοκ μεγάλο για τον δημοφιλή παρουσιαστή που είδε τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής να γίνονται «καπνός» και τώρα, αγχωμένος και στενοχωρημένος από τη σε βάρος του απάτη, τρέχει και δεν φτάνει. Ήδη ξεκινάει δικαστικό αγώνα με την ελπίδα ότι θα δικαιωθεί και θα πάρει τα χρήματα που του καταχράστηκε ο χρηματιστής απατεώνας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το διάσημο ζευγάρι της TV θέλησε να επενδύσει τα χρήματά του ώστε να έχει μια καλή απόδοση. Ο Γιώργος και η Φαίη εμπιστεύτηκαν κάποιον χρηματιστή ο οποίος τους υποσχέθηκε ότι μπορούσε να τα επενδύσει σε ένα σίγουρο πρόγραμμα. Το ζευγάρι του έδωσε το ποσό των 170.000 ευρώ, χρήματα που είχαν κερδίσει μετά την πολύχρονη παρουσία τους στην τηλεόραση. Πάντα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Γιώργος έδωσε 120.000 ευρώ και τα υπόλοιπα 50.000 η Φαίη, ενώ ο χρηματιστής αφού επί δύο μήνες τους διαβεβαίωνε για την ορθότητα της επένδυσής τους, στη συνέχεια εξαφανίστηκε ενώ και τα χρήματα έγιναν καπνός.

Το «Yes!» αποκαλύπτει σήμερα όλη την αλήθεια για τη συγκεκριμένη υπόθεση που έχει κάνει άνω κάτω το ζευγάρι. Τα χρήματα που πήρε ο χρηματιστής ήταν όλα του Γιώργου Λιάγκα, γι' αυτό και ο παρουσιαστής είναι εκείνος που κινείται νομικά (δεν αναμειγνύεται καθόλου η Φαίη), ελπίζοντας να δικαιωθεί και να του επιστραφεί το ποσό που του καταχράστηκαν. Και δυστυχώς τα χρήματα είναι περισσότερα από αυτά που ανέφεραν τα δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με την αγωγή που θα καταθέσει, ο παρουσιαστής θα υποστηρίζει ότι ο συγκεκριμένος χρηματιστής υπεξαίρεσε τα χρήματά του, αφού υπέκλεψε από το σύστημα τους κωδικούς του. Μάλιστα, όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πληροφορίες μας, ο Γιώργος Λιάγκας για να είναι πλήρως καλυμμένος νομικά, δεν πρόκειται να κινηθεί μόνο εναντίον του χρηματιστή αλλά και εναντίον της χρηματιστηριακής εταιρείας που αντιπροσωπεύει.

Το «Yes!» επικοινώνησε με τον παρουσιαστή ο οποίος δεν έκρυψε τη μεγάλη του αγωνία για την υπόθεση. «Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό και γι' αυτόν το λόγο κινούμαι νομικά», ανέφερε αποκλειστικά στο περιοδικό ο παρουσιαστής. Από τη χροιά της φωνής του φάνηκε πόσο καταβεβλημένος και στενοχωρημένος είναι ή για να είμαστε πιο ακριβείς, πανικοβλημένος. Δεν είναι άλλωστε και λίγο πράγμα να δουλεύεις μία ολόκληρη ζωή και οι κόποι σου να γίνονται καπνός στα χέρια επιτήδειων. Η συνέχεια, λοιπόν, στις δικαστικές αίθουσες...

Θύμα βιασμού έπεσε η Μαντόνα: Η αποκάλυψη της τραγουδίστριας που σοκάρει

Ενα περιστατικό που ελάχιστοι γνωρίζουν για τη διάσημη σταρ, διηγήθηκε η Madonna στο περιοδικό Harper's Bazaar σε ένα κειμενό της που δημοσιεύεται στο τεύχος Νοεμβρίου.


Concert de Madonna à Paris Bercy, Août 2006
Concert de Madonna à Paris Bercy, Août 2006 (Photo credit: johanlb)
Η γνωστή τραγουδίστρια περιγράφει μια τρομακτική ιστορία που βίωσε τα πρώτα χρόνια της στη Νέα Υόρκη. Στο κείμενο, η Madonna θυμάται τα πρώτα της χρόνια ως αντικοινωνική και αντικομφορμίστρια.

Στη συνέχεια εξηγεί ότι μετακόμισε στη Νέα Υόρκη για να γίνει «πραγματικός καλλιτέχνης ... Για να είναι σε θέση να εκφράσει τον εαυτό της σε μια μεγάλη πόλη. Να διασκεδάσει και να ταρακουνήσει τον κόσμο και να περιβάλλεται από τολμηρούς ανθρώπους.»

Ωστόσο η συνέχεια της αφήγησης ήταν πιο σοκαριστική απ' ότι περιμέναμε

«Η Νέα Υόρκη δεν ήταν αυτό που νόμιζα ότι θα ήταν. Δεν με καλωσορίσανε με ανοιχτές αγκάλες. Τον πρώτο χρόνο, βρέθηκα αντιμέτωπη με απειλή όπλου . Με βίασαν στην οροφή ενός κτιρίου με ένα μαχαίρι στην πλάτη μου και μου έκλεψαν το διαμέρισμα τρεις φορές. Δεν ξέρω γιατί. Δεν είχα τίποτα αξίας αφότου πήραν το ραδιόφωνό μου την πρώτη φορά.»

Οπως αναφέρει η ίδια, στη Νέα Υόρκη «αισθάνθηκα σαν να είχα συνδεθεί σε ένα άλλο σύμπαν. Ένιωσα σαν πολεμιστής που ανοίγει το δρόμο του μέσα από τα πλήθη για να επιβιώσει. .Ημουν έτοιμη για την επιβίωση. Ενιωσα ζωντανη»

Ανακεφαλαιώνοντας το κείμενο, για τη ζωή της στη Νέα Υόρκη καταλήγει: « Εδώ είμαι πλέον, διαζευγμένη και ζω στη Νέα Υόρκη. Εχω ευλογηθεί με τέσσερα καταπληκτικά παιδιά. Προσπαθώ να τα διδάξω να σκέφτονται έξω από τα όρια. Να είναι τολμηρά. Να επιλέξουν να κάνουν πράγματα , επειδή είναι το σωστό που πρέπει να κάνουν , όχι γιατί όλοι οι άλλοι τους λένε να το κάνουν.»

Παραδόξως , αυτό δεν είναι η πρώτη φορά που η Madonna έχει επιλέξει να ξαναζήσει την δύσκολη ιστορία. Σε μια συνέντευξη του 1995 στο New Musical Express , Madonna αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι βιάστηκε στην αρχή της καριέρας της , σύμφωνα με την Chicago Tribune .«Παρά το γεγονός ότι ήταν καταστροφικό εκείνη τη στιγμή , ξέρω ότι με έκανε ένα πολύ ισχυρότερο πρόσωπο στη συνέχεια. Με ανάγκασε να γίνω μαχητής», είπε στο βρετανικό περιοδικό .


Enhanced by Zemanta

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Δεν πιστεύω ότι είμαι όμορφος»

«Από ένα ατύχημα στη μέση ασχολήθηκα με το μόντελινγκ»


Για την πορεία του στο μόντελινγκ, την επιστροφή του στην Ελλάδα, αλλά και το πώς συμπεριφέρεται στις προσωπικές του σχέσεις μίλησε στην εκπομπή Ελένη ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, το μεσημέρι της Παρασκευής. 

Η απόφαση του να ασχοληθεί με το μόντελινγκ «ήταν το μεταβατικό στάδιο της ζωής. Είχα ένα ατύχημα, ξεκίνησαν κάποιοι πόνοι στη μέση, και έτσι ήταν δύσκολο να συνεχίσω την πρωινή μου δουλειά - έχει σπουδάσει ηλεκτρολόγος. Έτσι πήρα απόφαση να ασχοληθώ με το μόντελινγκ. Δεν ήξερα ότι θα πάρει τέτοια έκταση».

Στην Ελλάδα «δεν έχω γυρίσει μόνιμα. Πηγαινοέρχομαι στο εξωτερικό. Δούλεψα τέσσερα χρόνια εκτός Ελλάδος. Πλέον τη δουλειά την έχω αυτοματοποιήσει, ξέρουν ποιος είμαι πλέον και δεν χρειάζεται να μένω μόνιμα εκεί. Δεν πρέπει πλέον να βρίσκομαι μόνιμα κάπου στο εξωτερικό και έτσι όρισα την Ελλάδα ως βάση μου», είπε.

Όσο για το πώς βρέθηκε να παρουσιάζει μια εκπομπή στην ιταλική τηλεόραση, χωρίς να ξέρει ιταλικά; «Έφτασα στο Μιλάνο και μου είπε ο booker μου ότι με έχουν προτείνει για μια εκπομπή. Εγώ του είπα ότι δεν ήξερα λέξη ιταλικά, καλά καλά τα αγγλικά μου τα χρησιμοποιούσα τότε για πρώτη φορά. Πήγα εκεί, ξεφτιλίστηκα όσο γινόταν περισσότερο και τελικά είπαν πως με θέλουν. Είχε τρομερή πλάκα, γιατί ήμουν αυθόρμητος, πέταγα ελληνικά, αγγλικά, πεταγόμουν μπροστά στην παρουσιάστρια...», εξήγησε το μοντέλο.

Σε ερώτηση σχετικά με το τι γνώμη έχει για τον εαυτό και την εμφάνισή του, απάντησε: «Ακόμα δεν πιστεύω στον εαυτό μου. Το μόνο ωραίο που νιώθω μέσα μου είναι ότι ό,τι θέλω να κάνω στη ζωή μου, το πετυχαίνω. Δεν πιστεύω ότι είμαι όμορφος, απλά μου αρέσει αυτό που κάνω. Το κάνω ωραίο και βγαίνει ωραίο αποτέλεσμα».

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις σχέσεις του με το γυναικείο φύλο: «Ίσως το καλύτερο ήταν το παραμύθι που τους έριχνα... Οι γυναίκες θέλουν ένα ωραίο παραμύθι να το ζουν στην πραγματικότητα. Από τη στιγμή που θα ξυπνήσουν μέχρι την ώρα που θα επιστρέψουν στο κρεβάτι θέλουν να είναι ευχαριστημένες».

Τέλος, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποκάλυψε τι είναι εκείνο που δεν αντέχει καθόλου στις γυναίκες: «Όπως όλους, με ενοχλεί όταν θέλουν να αποκομίσουν κάτι από μένα που δεν είναι η αγάπη. Η εκμετάλλευση στο οποιοδήποτε επίπεδο: του παρουσιαστικού, της δουλειάς... Αυτό δεν σε αδειάζει;». 

Βίκυ Κουλιανού: Έκλαιγα τρεις μέρες για το θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη

«Δεν είναι απλά ο Μιχάλης Ασλάνης για μένα. Ήταν όλη μου η ζωή»


Σαράντα ημέρες συμπληρώνονται την Κυριακή από την είδηση του θανάτου του Μιχάλη Ασλάνη, στις 28 Αυγούστου.

Την ημέρα της κηδείας του, αισθητή ήταν η απουσία της Βίκυς Κουλιανού από το νεκροταφείο της Χαλκίδας, όπου συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στο σχεδιαστή.

Το μοντέλο μιλώντας για πρώτη φορά για τον χαμό του σχεδιαστή μόδας, είπε: «Έκλαιγα για τρεις μέρες μέσα στο σπίτι. Αισθάνομαι άσχημα που δεν πήγα στην κηδεία, αλλά από την άλλη, αισθάνομαι ότι δεν μπορούσα να πάω. Ήταν επιλογή μου να μην πάω. Δεν είναι ότι δεν χαιρέτησα τον Μιχάλη σε αυτό το ταξίδι που κάνει. Δεν είναι απλά ο Μιχάλης Ασλάνης για μένα. Ήταν όλη μου η ζωή» είπε συντετριμμένη η Βίκυ Κουλιανού στην κάμερα της εκπομπής «Μελέτησέ το».

Και συμπλήρωσε: «μπορεί να μην κάναμε παρέα τα τελευταία χρόνια, γιατί είχε κλειστεί στον εαυτό του, παρέμενε ένα πληγωμένο παιδί και μιλούσε με λίγα άτομα».

Η Βίκυ είχε γνωρίσει τον Μιχάλη σε ηλικία 13 ετών και η συνάντησή τους ήταν καθοριστική για την καριέρα της.

Σε μια τηλεόραση… εκτός ορίων η Αννίτα συναντά τα… επείγοντα περιστατικά του Σαββατοκύριακου


Πρεμιέρα το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, στις 17:00


Σε μια τηλεόραση… εκτός ορίων η Αννίτα συναντά τα… επείγοντα περιστατικά του Σαββατοκύριακου σε ένα group therapy για τα μικρά και τα μεγάλα της ζωής!

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, στις 17:00, η εκπομπή «Αννίτα SOS» έρχεται στoν Alpha για να ανοίξει γραμμή επικοινωνίας, να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα, να αναζητήσει δρόμους σε αδιέξοδα, να φέρει κοντά ανθρώπους που εκπέμπουν  στην ίδια συχνότητα και να εστιάσει στην  αισιόδοξη πλευρά της ζωής.

Κάθε Σαββατοκύριακο, η Αννίτα Πάνια θα υποδέχεται στο πλατό πρόσωπα που θέλουν να επικοινωνήσουν άμεσα τα προβλήματα τους, να μιλήσουν για τις ανάγκες και τα θέλω τους, να δείξουν την αλήθεια τους. Μια επιτροπή ειδικών συμβούλων, αλλά και οι ίδιοι οι τηλεθεατές, θα προσφέρουν πρακτικές συμβουλές, ρεαλιστικές λύσεις και ανθρώπινη στήριξη.

«Η γραμμή επικοινωνίας που έχουμε ανοίξει αποτελεί ένα group therapy. Στην εκπομπή έρχονται άνθρωποι οι οποίοι επικοινωνούν το πρόβλημά τους. Ζητούν και βρίσκουν ανταπόκριση από άλλους ανθρώπους που έχουν το ίδιο ή παρόμοιο πρόβλημα», δηλώνει η Αννίτα Πάνια. «Η εκπομπή, και φέτος, θα διαφοροποιείται ανάλογα με τις ανάγκες της ανθρώπινης κοινωνίας καθώς είναι μια ζωντανή εκπομπή, ένας ζωντανός οργανισμός που εξελίσσεται σύμφωνα με αυτό που συμβαίνει γύρω μας. Αυτή είναι άλλωστε και η μαγεία της ζωντανής τηλεόρασης. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να παρατηρώ ό,τι συμβαίνει στους ανθρώπους, να το συζητάω και να το επικοινωνώ. Στόχος και κίνητρο της εκπομπής είναι να ειπωθούν αλήθειες, γιατί η αλήθεια είναι η πιο μεγάλη αξία σε αυτή τη ζωή. Όταν επικοινωνείς την αλήθεια σου, θα πάρεις και αλήθεια. Η αλήθεια είναι η πιο χρηστική αξία που υπάρχει. Στην εκπομπή έρχονται πολλά πρόσωπα, τα πιο αγαπημένα μου όμως είναι τα απαλλαγμένα συμπλεγμάτων. Αυτά που δεν σκηνοθετούν τον εαυτό τους. Οι αγαπημένοι μου τύποι είναι εκείνοι που έρχονται πιο χύμα… Εκείνοι που έρχονται να πουν την αλήθεια τους. Δεν θεωρώ πως εκτίθενται συμμετέχοντας στην εκπομπή. Όλοι εκτιθέμεθα. Και αυτοί και εγώ και η ίδια η κοινωνία. Το να εκτίθεσαι είναι η απόλυτη χαρά της ζωής, γιατί ζεις. Ζεις αυτό που σου συμβαίνει. Ζεις τη ζωή σου».

 «Αννίτα SOS», με την Αννίτα Πάνια: Εκεί που τελειώνουν τα «πρέπει», αρχίζει η Αννίτα

Με ποια αγόρια φωτογραφίζεται η Ντορέττα Παπαδημητρίου στο Instagram;

Τέλος δεν φαίνεται να έχει ο ...τρελός μαραθώνιος για την Ντορέττα Παπαδημητρίου!


Θέατρο καλοκαίρι, τηλεόραση, θέατρο χειμώνα και στο βάθος ...Dancing with the stars. 

Με αφορμή τη νέα φωτογράφηση για το επιτυχημένο, και αλλαγμένο πλέον, «Hangover IV: Αθήνα - Καλαμάτα», η πανέμορφη ηθοποιός αποφάσισε να μας μεταδώσει λίγο το κλίμα που επικρατεί στα backstage.

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram μαζί με τον Μάριο Αθανασίου και τον Σωτήρη Καλυβάτση...


Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Έφυγα για να γεννήσω μια μέρα και δεν ξαναγύρισα στο πλατό…»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε  τηλεφωνικώς στην εκπομπή που παρουσίαζε και την "σκυτάλη" της την πήρε ο Θανάσης Πάτρας και σήμερα έριξε αυλαία.


Η παρουσιάστρια είπε «Έφυγα για να γεννήσω μια μέρα και δεν ξαναγύρισα…»

Η Σταματίνα τόνισε πως κάποιες στιγμές έβλεπε την εκπομπή που παρουσίαζε ο Θανάσης και δεν δίστασε να τονίσει πως το budget ήταν χαμηλό και υπέστη πολλές αλλαγές τόσο μπροστά από τις κάμερες όσο και πίσω όσον αφορά το προσωπικό! Μπορεί να έριξε τις σπόντες της σε μερικούς ανθρώπους που δεν στήριξαν την εκπομπή αλλά ευχαρίστησε τον ΑΝΤ1. Δείτε τι είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο φινάλε της εκπομπής!


Μενεγάκη: «Ήταν μεγάλο σοκ για μένα μετά από 17 χρόνια να φύγω από την πρωινή ζώνη»

Η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή την καλεσμένη της, Κατερίνα Καραβάτου, που αποχώρησε ξαφνικά από τον Alpha μετά από χρόνια και η παρουσιάστρια έπρεπε από την πρωινή ζώνη να πάει στην μεσημεριανή δήλωσε:

«Όταν έμαθες εσύ τον Σεπτέμβρη ότι θα σταματήσεις έμαθα κι εγώ ότι δεν θα συνεχιστεί το "Κους κους" μου είπαν ότι είχα δύο επιλογές ή να μείνω στη πρωινή ζώνη χωρίς πριν και μετά ενημερωτική εκπομπή ή να πάω το μεσημέρι και να κουμπώσω με το υπόλοιπο πρόγραμμα. Το ίδιο ξάφνιασμα που ένιωσες εσύ, ένιωσα κι εγώ... Βέβαια θα μου πεις εγώ δεν έμεινα χωρίς δουλειά. Έκανα 16 με 17 χρόνια ένα συγκεκριμένο πράγμα και ποτέ δεν είχα σκεφτεί να το αλλάξω και ήταν το ίδιο σοκ για μένα. Σαν να μου άλλαζες τα δεδομένα. Ήμουν κουρδισμένη, προγραμματισμένη...»

Δείτε τη Μαρία Ανδρούτσου "Ξανθίππη" με τον γοητευτικό σύντροφό της

Η Μαρία Ανδρούτσου ως  "Ξανθίππη" της πετυχημένης σειράς "50-50" του Mega είχε επιλέξει να ζεί με τον "Μίμη".  


Στην πραγματική ζωή η ηθοποιός -φανερά ανανεωμένη- εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του enter tv, με τον γοητευτικό σύντροφό της σε βραδινή έξοδό τους στα νότια προάστια.

Δείτε τη φωτογραφία:


Η Μαρία Μπακοδήμου.. δεν κρύβεται! «Έχω κάνει τρεις φορές....»


Είναι από τις πιο όμορφες και περιποιημένες γυναίκες της τηλεόρασης. 


Η παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου δεν κρύβει πως έχει κάνει botox και μιλά ανοιχτά για τις ανασφάλειές της.

«Έχω κάνει τρεις φορές botox. Αλλά δεν πιστεύω ότι με τις επεμβάσεις καθυστερείς τον χρόνο ή δεν του επιτρέπεις να σε αλλάξει. Δεν γίνεται να είσαι πενήντα και να μην φαίνεται. Το πολύ πολύ να δείχνεις πενήντα με φουσκωμένα χείλη και τσίτα δέρμα», λέει στο περιοδικό «ΕΓΩ».Η παρουσιάστρια είναι ευγνώμων για τη ζωή της: «Ξυπνάω κάθε πρωί χαρούμενη. Έχω πολλούς λόγους να είμαι ευγνώμων για όσα έχω. Τουλάχιστον μια φορά την ημέρα, ευχαριστώ το Θεό για τη ζωή που μου έχει χαρίσει», λέει, ενώ μιλά και για τις ανασφάλειές της. «Να είμαι ηλικιωμένη χωρίς έσοδα. Με στεναχωρεί, με πληγώνει πάρα πολύ η εικόνα των ανθρώπων που είναι στην τρίτη ηλικία, παίρνουν συντάξεις πείνας και δεν έχουν την δυνατότητα ν’ αγοράσουν ούτε τα φάρμακά τους», λέει στο περιοδικό. 

Μενεγάκη: Πρώτα της πήρε την εκπομπή και μετά την κάλεσε στο στούντιο

​Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν η Κατερίνα Καραβάτου, ένα πρόσωπο  που έχει συζητηθεί έντονα, καθώς στη θέση της εκπομπής που είχε η ίδια στον Alpha, μπήκε η Μενεγάκη και εκείνη έχασε τη δουλειά της.

Η παρουσιάστρια μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε και την γέννηση του μωρού της λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του σταθμού για την αποχώρησή της.

«Ήταν πολύ απότομο. Είχα στο μυαλό μου ότι θα συνεχίσει η εκπομπή. Δεν είναι εύκολο να σου συμβαίνει αυτό» είπε η Κατερίνα και η Ελένη της απάντησε:«εγώ αισθάνθηκα απαίσια».

Η Μενεγάκη συνέχισε λέγοντας «όταν εγώ ήρθα στον Alpha το 2005. Όταν ήρθα ρώτησα και μου είπαν ότι υπάρχει πρωινό και μου είπαν θέλουμε να φτιάξουμε και μεσημεριανή ζώνη. Πήγες εσύ μεσημέρι και εγώ το πρωί. Εγώ τον Σεπτέμβρη έμαθα πως δεν θα συνεχίσουμε  το «Κους Κους» και είχα δυο επιλογές. Να μείνω στο πρωινό μόνη μου χωρίς εκπομπή πριν και μετά ή να κολλήσω με όλο το πρόγραμμα. Το ίδιο ξάφνιασμα ένιωσες κι εσύ, το ίδιο κι εγώ. Έκανα 16 χρόνια το ίδιο πράγμα. Ήταν σαν να αλλάζεις τα δεδομένα μου. Ήταν όλη μου η ζωή προγραμματισμένη πάνω σε αυτό».

Η Κατερίνα συνέχισε λέγοντας «έμεινα χωρίς δουλειά σε μια φάση που δεν το υπολόγιζα. Ήμουν πολύ σοκαρισμένη και ανήσυχη για το μωρό. Γέννησα 8 μέρες μετά την ανακοίνωση αυτού».

Η απάντηση της Τσιμτσιλή στους Σκορδολιαγκαίους

​Την δική της απάντηση με ένα συγκινητικό μήνυμα για το τέλος της εκπομπής της έδωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο twitter της.


Την επόμενη Δευτέρα ξεκινάει το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και όπως σας γράψαμε πριν από μερικές ημέρες,  Φαίη Σκορδά και Σταματίνα Τσιμτσιλή έχουν γίνει δυο ξένες , μετά την ανακοίνωση του ΑΝΤ1 και της μεταγραφής των Σκορδολιαγκαίων.

Η Σταματίνα απουσίαζε από το κανάλι του Αμαρουσίου και από την εκπομπή της «FTHIS TV» τους τελευταίους μήνες λόγω της εγκυμοσύνης της και πριν από λίγες εβδομάδες ενημερώθηκε πως δεν θα συνεχιστεί, αφού στη θέση της αναλαμβάνουν Λίάγκας και Σκορδά.

Η Σταματίνα έγραψε στο twitter: «Όταν ένας κύκλος κλείνει...ανοίγει ένας καινούριος! Το θέμα είναι αυτό που τελειώνει να σου αφήνει μια γλυκιά γεύση #fthis_tv»

Τσιρίλο-Ασημακοπούλου: Η τρυφερή εικόνα ανήμερα της επετείου τους!

Έχουν επέτειο γάμου και μοιράζονται μαζί μας και τρυφερή στιγμή! Ο Μπρούνο Τσιρίλο που δεν συνηθίζει να κάνει τέτοιου είδους αναρτήσεις, αυτή τη φορά, έκανε τη διαφορά!


Ανέβασε στο τουίτερ του μια φωτογραφία με τη σύζυγό του Έλενα Ασημακοπούλου και τη κόρη τους και έγραψε: «Ti amo amore mio!»

Οι δυο τους κοιτιούνται ερωτικά ενώ η μικρή τους κοιτά και εκείνη! Στο τραπέζι υπάρχει μια τούρτα…. Πάντα ευτυχισμένοι!

Με Καρβέλα και Πάνια η πρώτη έξοδος της γιαγιάς Βίσση!


Με τον πρώην σύζυγό της, Νίκο Καρβέλα, την Αννίτα Πάνια και την Χριστίνα Πολίτη συναντήθηκε η Άννα Βίσση, στην πρώτη της έξοδο αφότου γύρισε στην Ελλάδα μετά τα γεννητούρια του Νικόλα jr!

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έκλεισε ραντεβού με την παρουσιάστρια και με την κουμπάρα της σε γνωστό εστιατόριο στην Πλάκα, όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες που «ανέβηκαν» στο Ίντερνετ, με την κουβέντα να επικεντρώνεται, φυσικά, στο εγγονάκι.

Λίγο αργότερα, στην παρέα προστέθηκε και ο Νίκος Καρβέλας, που έφτασε μαζί με τον Μανώλη Κονταρό και μάλλον αποφάσισε να μάθει από πρώτο χέρι τα της γέννας της Σοφίας, μιας και ο ίδιος δεν ταξίδεψε μέχρι τη Νέα Υόρκη λόγω της φοβίας του για τα αεροπλάνα!

Παναγιώτης Μπουγιούρης:«Θέλω να αγαπήσω και να αγαπηθώ»


Η τηλεόραση, το θέατρο, η αναγνώριση, η δημοσιότητα, τα χρήματα, οι γυναίκες,  ο έρωτας, η επιτυχία. Οταν ένας άνθρωπος είναι χορτασμένος σε όλα τα επίπεδα,  τότε δεν έχει κανέναν λόγο να μη μιλήσει για τα πάντα...


Συναντιόμαστε στο καφέ της πλατείας Ελευθερίας, πίσω από το Μέγαρο Μουσικής. Ευγενικός, ανανεωμένος και αρκετά ξεκούραστος από το καλοκαίρι, ο ζεν πρεμιέ της υποκριτικής δηλώνει έτοιμος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό στον ρόλο του Γερμανού Ερνστ Λούντβιχ στο «Καμπαρέ», αλλά και στο καθημερινό σίριαλ του MEGA «Κλεμμένα όνειρα». 

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η Πέγκυ Ζήνα δεν έχει βαφτίσει ακόμα την κόρη της

«Θέλαμε αυτό το χαρούμενο γεγονός να είναι μόνο χαρούμενο και να μην επισκιαστεί από κάποια άσχημα πράγματα που μας έτυχαν»


Για το λόγο που ανέβαλε τη βάπτιση της κόρης της, τη σχέση τους, αλλά και για τη συνεργασία με τη Δέσποινα Βανδή, η οποία τελικά δεν πραγματοποιήθηκε μίλησε σε μεσημεριανή εκπομπή η Πέγκυ Ζήνα.

Γιατί αναβλήθηκε η βάπτιση της κόρης της, Ηλέκτρας, που θα γινόταν το καλοκαίρι που μας πέρασε; «Λόγω προσωπικών καταστάσεων. Θέλαμε αυτό το χαρούμενο γεγονός να είναι μόνο χαρούμενο και να μην επισκιαστεί από κάποια άσχημα πράγματα που μας έτυχαν. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα ούτε την ημερομηνία, ούτε την τοποθεσία της βάπτισης. Σε λίγες μέρες, όμως, η Ηλέκτρα θα γίνει δύο ετών και θα το γιορτάσουμε, με πολλές εκπλήξεις και μουσική», είπε η τραγουδίστρια.

Όσο για τη συνεργασία της με τη Δέσποινα Βανδή, η οποία ματαιώθηκε, η τραγουδίστρια είπε στην εκπομπή «Μελέτησέ το!»: «Δεν προέκυψε φέτος. Πάντα είναι στο μυαλό μας και θα χαρώ πολύ κάποια στιγμή να γίνει, γιατί με τη Δέσποινα έχουμε πολύ καλές σχέσεις».

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Σμαράγδα Καρύδη για συνάδελφο της: «Αν και παραμένει μεγάλη ηθοποιός έγινε σαν πάπια»


«Έχει καταστρέψει το πρόσωπό της (με τις πλαστικές). Αν και παραμένει μεγάλη ηθοποιός έχει γίνει σαν πάπια. Αυτά θέλω να αποφύγω. Γιατί και εκείνη δεν είπε «θέλω να γίνω σαν πάπια». 


Ξεκίνησε να κάνει κάτι όμορφο. Αυτό που φοβάμαι. Γιατί κάνεις κάτι που δεν έχει επιστροφή και από ένα σημείο και μετά χάνεις το μέτρο και παρασύρεσαι από τον καθρέφτη. Κάπως έτσι την πάτησε και η Μεγκ Ράιαν και τόσες άλλες.»


Αυτά δήλωσε, σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό YOU και στον Άρη Βασιλειάδη, η Σμαράγδα Καρύδη για την Νικόλ Κίντμαν.

Η Άννα Βίσση μιλάει για τη Δέσποινα Βανδή και το Voice;

Θα πάρει μέρος στο show του ΑΝΤ1 αν συμμετάσχει και η Δέσποινα Βανδή;

Στο περιοδικό ΟΚ και τον Νίκο Γεωργιάδη μιλάει η Άννα Βίσση...

Τελικά θα είσαι στο Voice του ΑΝΤ1;

Είχα δεχθεί μία πρόταση από τον Γιάννη Λάτσιο πριν φύγω για την Αμερική. Μου αρέσει πολύ που σε αυτό το talent show επιλέγεις τους υποψηφίους χωρίς να τους δεις και έχεις έναν συναγωνισμό με τους άλλους κριτές. Αρκεί να συμφωνήσουμε με το κανάλι σε κάποια πράγματα σημαντικά -γιατί αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είναι μια άρτια παραγωγή και όχι τα άλλα ονόματα που θα συμμετέχουν, όπως έχουν πει κάποιοι.

Αναφέρεσαι στην περιβόητη κόντρα που συντηρούν εδώ και τόσα χρόνια τα Μέσα με μια συνάδελφό σου;

Λένε πάλι ότι θα τσακώνεται η Βίσση με την Βανδή και άλλα τέτοια. Δεν παίζει τίποτα τέτοιο.

Σε ενοχλούσε τότε αυτή η σύγκριση;

Ποτέ δεν με ενόχλησε. Η πίεση που μου ασκούσαν κάποιοι με ενοχλούσε για να βγάλουν με το ζόρι τον τίτλο, την ατάκα, είτε είχε να κάνει με την Δέσποινα Βανδή είτε με τον σύντροφό μου είτε τη γνώμη μου για κάποιο θέμα. Αυτό μου έκανε φτηνό, αλλά το καταλάβαινα γι' αυτό προσπαθούσα να το διασκεδάζω.

Οι γαμήλιες αναμνήσεις της παρουσιάστριας: Όποτε βρέχει θυμάται τον γάμο της

 

"Κάθε φορά που θα βρέχει θα θυμάμαι αυτή την ημέρα! Σαν παραμύθι!"


Μια παραμυθένια γαμήλια photo ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, η Εύα Αντωνοπούλου το απόγευμα της Δευτέρας 1 Οκτωβρίου. 

Μια photo σαν καρτ ποσταλ που απεικονίζει εκείνη και τον σύζυγό της Παναγιώτη Αρκουμανέα σε μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής τους, την ημέρα που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μια ονειρεμένη τελετή στην Νέα Υόρκη στο Δημαρχείο του Μανχάταν.

Ήταν Πέμπτη 1 Αυγούστου του 2013 όταν το όμορφο ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης και εκείνη την ημέρα οι ουρανοί της Νέας Υόρκης "άνοιξαν" φέρνοντας βροχή αλλά και... τύχη στους νεόνυμφους.


Η βροχή που επισκέφτηκε τον Αττικό ουρανό έφερε γαμήλιες αναμνήσεις στο μυαλό της όμορφης παρουσιάστριας ταξιδεύοντας την ξανά σε εκείνη την ημέρα και έτσι θέλησε να μοιραστεί την σκέψη της μέσα από τον λογαριασμό της στο twitter γράφοντας τα εξής: «Κάθε φορά που θα βρέχει θα θυμάμαι αυτή τη μέρα!!! Σαν παραμύθι...».


Η έγγαμη ζωή της με τον Παναγιώτη Αρκουμανέα, της φέρνει ευτυχία και το εκφράζει με τον πιο ρομαντικό τρόπο.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης προξενεύει στο γιο του, την… Adele Exarchopoulos!

Η Adele Exarchopoulos μετά τις Κάννες αναστάτωσε και την Αθήνα.


Η 19χρονη ηθοποιός ελληνικής καταγωγής, βρέθηκε στην Αθήνα για την τελετή λήξης στις «Νύχτες Πρεμιέρας», και… σκανδάλισε!

Ένας από τους θαυμαστές της, ο Πέτρος Φιλιππίδης που βρέθηκε εκεί, και γοητεύτηκε από την Adele που κέρδισε σημειωτέον και «Χρυσό Φοίνικα».

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, αμέσως σκέφτηκε ν΄αποκαταστήσει το γιο του Δημήτρη, λέγοντας του:

«Τη δείχνω στο γιο μου, και του λέω θα έρθεις να πάμε να φάμε μαζί; Και μου λέει “όχι”!»

Τι κι αν ο γιος δεν θέλει; Ο μπαμπάς… εγκρίνει και με το παραπάνω:

«Εγώ είδα την Adele, και λέω εγκρίνω. Να την παντρευτεί!»

Η Mia Farrow εκδικείται: "Το παιδί μου μάλλον είναι γιος του Frank Sinatra και όχι του Woody Alen"

Την εκδίκησή της έστω και με καθυστέρηση χρόνων φέρεται να παίρνει η Mia Farrow από τον Woody Alen.


Όπως είναι γνωστό ο διάσημος σκηνοθέτης παντρεύτηκε την υϊοθετημένη κόρη της Mia Farrow, απέκτησαν παιδιά και από τότε πόλεμος ξέσπασε ανάμεσά τους. Με συνέντευξή της στο Vanity Fair, η Mia Farrow παραδέχθηκε ότι μάλλον δεν είναι ο Woody Allen ο πατέρας του γιου της Ronan, αλλά ο Frank Sinatra. Οι φήμες ότι ο 25χρονος Ronan είναι γιος του γνωστού τραγουδιστή υπήρχαν χρόνια στο Hollywood και παρότι δεν έχει γίνει TEST DNA φαίνεται ότι ισχύουν.

Η Mia Farrow υπήρξε παντρεμένη με τον Frank Sinatra από το 1966 ως το 1968 αλλά εξακολούθησαν να έχουν μια έντονη σχέση πάθους ακόμα και όταν μπήκε στη ζωή της ο Woody Allen, κάτι που και η ίδια εξομολογήθηκε στη συνέντευξή της.

Δύο χρόνια μετά τον χωρισμό της από τον Frank Sinatra, παντρεύτηκε τον πιανίστα Andre Previn και υιοθέτησε τρία παιδιά, ενώ το ζευγάρι είχε άλλα τρία βιολογικά παιδιά.

Το 1979 πήραν διαζύγιο και το 1980 η Mia Farrow δημιούργησε σχέση με τον Woody Allen. Καρπός αυτής της σχέσης, όπως τουλάχιστον πίστευαν όλοι μέχρι τώρα, ήταν ο Ronan. Όπως όλα δείχνουν δεν ήταν έτσι. Ο Ronan δεν έχει καμία σχέση με τον Woody Allen. Μετά το γάμο του σκηνοθέτη με την υϊοθετημένη αδελφή του, ο Ronan διέκοψε κάθε επικοινωνία, λέγοντας ότι είναι τελείως ανάρμοστο και παράλογο να έχει οποιαδήποτε σχέση μαζί του. Η κόρη του Frank Sinatra, Nancy, προφανώς γνωρίζοντας ήδη ότι ο Ronan είναι αδελφός της λόγω και της μεγάλης του ομοιότητας με τον αείμνηστο πατέρα της, μετά την συνέντευξη της Mia Farrow δήλωσε: "Ο Ronan είναι μέλος της οικογένειάς μας και είμαστε ευλογημένοι που τον έχουμε στις ζωές μας. Με τη Mia, από τον πρώτο καιρό μέχρι σήμερα είμαστε σαν αδερφές και η μητέρα μου την αγαπάει πολύ. Είμαστε και θα είμαστε οικογένεια"
Enhanced by Zemanta

Το «καρφί» της Μενεγάκη για το τέλος της φιλίας των Σκορδά-Λιάγκα με τον Ουγγαρέζο!

Με αφορμή τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ότι δηλαδή δεν μιλά πια με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, η παρέα της εκπομπής «Ελένη» σχολίασε το εν λόγω γεγονός!


Η δε Ελένη Μενεγάκη δεν δίστασε να πει: «Άλλο η δουλειά, άλλο οι φιλίες. Κι εμείς φύγαμε από τον ΑΝΤ1 πριν κάποια χρόνια, κάποιοι ήρθαμε μαζί, κάποιοι δεν ήρθαν, δεν χαλάνε οι φιλίες... Γιατί με τον Ζερβάκη πάψαμε να είμαστε φίλοι; Με την Πατέρα έπαψα να είμαι φίλη, επειδή έμεινε στον ΑΝΤ1; Τι σημαίνει αυτό; Ο καθένας κάνει την επιλογή για τον εαυτό του και αυτοί ακόμα που έρχονται μαζί σου, επιλογή για τον εαυτό τους κάνουν... Η φιλία είναι ένα άλλο κομμάτι...».


Μενεγάκη- Λάτσιος: Η άγνωστη κόντρα πίσω από το διαζύγιο

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος θα λύσουν τις όποιες διαφορές τους στις αίθουσες των δικαστηρίων.


Όταν έγινε γνωστό ότι το πρώην ζευγάρι έχει δικαστική αντιδικία, αρκετοί παραξενεύτηκαν καθώς πίστευαν ότι ο γάμος τους έληξε ομαλά. 

Σύμφωνα με το ciao, η παρουσιάστρια και ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 έχουν διαφωνίες για την περιουσία που απέκτησαν κατά την διάρκεια του γάμου τους.

Ο Γιάννης Λάτσιος διαφωνεί με κάποιες επενδύσεις που θέλει να κάνει η παρουσιάστρια, αφού πιστεύει ότι οι καιροί είναι δύσκολοι για τέτοιου είδους επενδύσεις και θέλει η περιουσία τους να περάσει στα παιδιά τους ατόφια.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Ελένη Μενεγάκη θέλει να φτιάξει ένα ξενοδοχείο στην Κάρυστο σε οικόπεδο που αγόρασε πριν λίγα χρόνια. Μάλιστα, η παρουσιάστρια και ο Ματέο Παντζόπουλος σκέφτονται επιχειρηματικές επενδύσεις και στο παρελθόν συζητούσαν με την Γωγώ Μαστροκώστα και τον Τραϊανό Δέλλα να κάνουν Spa στην Κύπρο, αλλά οι συζητήσεις έληξαν άδοξα.

Όλα αυτά αγχώνουν τον Γιάννη Λάτσιο και έτσι οι δικηγόροι τους έχουν αναλάβει να διευθετήσουν το θέμα, αφού κανείς από τους δυο δεν θέλει να υποχωρήσει με τους όρους του άλλου.


Μπαμπάς έγινε ο Νίκος Αναδιώτης!

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού
Γονείς έγιναν το απόγευμα της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου ο Νίκος Αναδιώτης και η Βασιλική Σταματοπούλου. Το ζευγάρι, περίμενε με ανυπομονησία το μωράκι τους, που ήρθε στον κόσμο στις αρχές του Οκτώβρη και είναι αγοράκι! Ένας όμορφος Ζυγός!
"Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που μου συμβαίνει! Νομίζω ότι σε κανένα μήνα θα μπορέσω να βρω τα λόγια για να περιγράψω τα συναισθήματά μου!", ήταν τα πρώτα λόγια του Νίκου Αναδιώτη μετά τα συγχαρητήριά μας για τον ερχομό του γιου, στη ζωή του.
Ήσασταν στο μαιευτήριο από νωρίς το πρωί της Τετάρτης; "Τα νερά της Βασιλικής έσπασαν το πρωί και πήγαμε αμέσως στο μαιευτήριο. Το παιδί ήρθε στον κόσμο στις 5 το απόγευμα και ζύγιζε 3.400 γραμμάρια. Δεν μπορούμε ακόμα να προσδιορίσουμε σε ποιον μοιάζει! Μπορεί η Βασιλική να έμεινε πολλές ώρες στην αίθουσα τοκετού, όμως δεν ταλαιπωρήθηκε πολύ".
Νίκο, ήσουν στην αίθουσα μέσα σε όλη την διαδικασία; "Ναι, ήμουν μαζί με την γυναίκα μου. Μιλάμε για απίστευτα συναισθήματα. Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Η Βασιλική είναι μια χαρά μετά τον τοκετό".
Πότε θα πάρει εξιτήριο από το μαιευτήριο; "Μέσα στο Σαββατοκύριακο. Μέχρι στιγμής όλα είναι τέλεια και ανυπομονούμε να πάμε στο σπίτι οι τρεις μας. Το δωμάτιο του μικρού είναι έτοιμο και τον περιμένει!
Έχετε σκεφτεί τι όνομα θα του δώσετε; "Δεν το έχουμε σκεφτεί ακόμα, είναι νωρίς. Ούτε έχουμε προγραμματίσει την βάπτισή του".
Σας ευχόμαστε να σας ζήσει το παιδάκι σας!

Αλέξανδρος Τζόρβας-Χρυσαυγή Ατσιδάκου: Πώς θα βαφτίσουν τη νεογέννητη κόρη τους;

Την Τρίτη 1η Οκτωβρίου καλωσόρισαν στη ζωή το δεύτερο παιδί τους ο Αλέξανδρος Τζόρβας και η Χρυσαυγή Ατσιδάκου οι οποίοι πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.


Η κορούλα τους πλέον θα κάνει παρέα στον μεγαλύτερο γιο τους Μάξιμο ο οποίος είναι ήδη ενός έτους και βαφτίστηκε τον περασμένο Ιούνιο.

Όσο για το όνομα της μικρής τους; Θα την βαφτίσουν Ίριδα, όπως ανακοίνωσε η πανευτυχής μαμά της με ένα πολύ γλυκό μήνυμα στα social media που έλεγε:

«Μετά τη βροχή πλημμυρίσαμε από τα χρώματα σου Ίριδά μου! Σε ευχαριστούμε για όσα υπέροχα νιώθουμε! Καλώς μας ήρθες».


Πώς έχασε δέκα κιλά ο Πάνος Κιάμος;

Ο Πάνος Κιάμος αποφάσισε να κάνει κάτι για τον εαυτό του και τα κατάφερε.


Ο τραγουδιστής κατάφερε να χάσει δέκα ολόκληρα κιλά, με αποτέλεσμα να έχει αλλάξει αρκετά η εμφάνισή του.

«Έχασα δέκα κιλά. Ήθελα να κάνω μια αλλαγή για τον εαυτό  μου και το έκανα για μένα και την υγεία μου. Αποφάσισα απλώς να φροντίσω τη διατροφή μου. Ξεκίνησα για πλάκα και έγινε στόχος στην πορεία», δήλωσε στο Οκ ο τραογυδιστής και συνέχισε: «Από εδώ και πέρα πρέπει να προσέχω , γιατί δεν έχω τις ίδιες αντοχές που είχα κάποτε. Τον χρόνο δεν τον φοβάμαι, τον βλέπω σύμμαχό μου. Ξύπνησα ένα πρωί και αποφάσισα να κάνω κάτι για μένα. Αυτό ήταν όλο. Ποτέ δεν πέρασα την εικόνα του ωραίου, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν είμαι. Δεν με απασχόλησε ποτέ αυτό. Με απασχολεί αν έχω καλά τραγούδια και πρόγραμμα , να διασκεδάζει ο κόσμος και να ξεφεύγει από τα προβλήματά του, έστω για λίγες ώρες».


Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/lifestyle/Taste/story/280649/pos-ehase-deka-kila-o-panos-kiamos#ixzz2ge5isSPO

Η άγνωστη αδερφή της Βάνας Μπάρμπα

Είναι η γυναίκα που έχει σταθεί στην Βάνα Μπάρμπα σε όλες της τις καλές και τις κακές στιγμές. Η οικογένειά της, η αδερφή της. 


Ο λόγος για την Χρυσαυγή Μπάρμπα, η οποία όλα αυτά τα χρόνια παραμένει διακριτικά στην σκιά της ηθοποιού και την στηρίζει όσο κανένας άλλος. Είναι δυο δεμένες αδερφές που μεταξύ τους έχουν αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς. 

Όλα όσα έχουν περάσει από την παιδική τους ηλικία είτε θετικά είτε αρνητικά τις έχουν κάνει ένα. Η Βάνα Μπάρμπα έχει μεγάλη αδυναμία στην αδερφή της και το  αντίστροφο.

«Το τι έχει τραβήξει η αδερφή μου για μένα, δεν λέγεται» είπε μεταξύ άλλων η Βάνα Μπάρμπα στο Πρώτο Θέμα και συνέχισε: «Η Σούλα ως μεγαλύτερη, ήταν ο προστάτης μου, το πρόσωπο που με κάλυπτε σε όλες μου τις ατασθαλίες και υπερβατικότητες. Από παιδιά μας συνέβαινε αυτό. Την θυμάμαι να μου κάνει πλάτες στους γονείς μας και να με καλύπτει στις αταξίες του σχολείου.»


Η Κορίνα από το «Πάτερ Ημών» έγινε σήμερα μια καλλονή


Η Κορίνα Δαμουλιάνου αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό ενσαρκώνοντας το ρόλο της κόρης του Κώστα Καρρά στο δημοφιλές τηλεοπτικό σήριαλ του 1994 «Πάτερ Ημών». 


Η 9χρονη τότε Κορίνα για να κερδίσει το ρόλο, είχε περάσει από την καθιερωμένη οντισιόν και επιλέχτηκε ανάμεσα σε 1500 παιδιά.

Η χαριτωμένη ηθοποιός έκτοτε έπαιξε και σε μια σειρά από τηλεοπτικές σειρές, όπως «Οι μεν και οι δεν», «Ασυνήθεις ύποπτοι» και «Είμαστε στον αέρα». Δείτε την απίστευτη μεταμόρφωση της πανέμορφης Κορίνας 19 χρόνια μετά την εμφάνισή της στη μικρή οθόνη.



Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Ποια είπε για την Κατερίνα Καινούργιου: "Σταματάει το τριαξονικό και ξεφορτώνουν την νταμιτζάνα με το make up"

Ζαρίφη για μακιγιάζ Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου απασχολεί σε κάθε εμφάνισή της, την ώρα που το στυλ, τα μαλλιά και το μακιγιάζ της να αποτελούν πρόταση μόδας για πολλές γυναίκες. 

Κάποιες δηλώσεις όμως της Κατερίνας Καινούργιου για το μακιγιάζ της Κατερίνας Ζαρίφη, μέσα από το "Δέστε τους", στάθηκαν αφορμή να... ξεσπάσει κόντρα, με τα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν.

"Η Κατερίνα Καινούργιου είπε πως είναι ωραίο το μαλλί μου, αλλά υπερβολή στο βάψιμο! Ποιος υπερβάλλει στο βάψιμο; Που σταμάτησε απ' έξω το τριαξονικό και φέρνει την νταμιτζάνα το make up; Εμένα λες;

Μετά είπε για ένα ρούχο που φορούσα ότι ήταν δευτεράτζικο!", είπε η Κατερίνα Ζαρίφη με πολύ χιουμοριστική διάθεση. Η Ελένη Μενεγάκη αλλά και όλο το πάνελ της εκπομπής ξεκαρδίστηκαν στα γέλια και όλοι έσπευσαν να δικαιολογήσουν την Κατερίνα Καινούργιου, λέγοντας τα καλύτερα για τον χαρακτήρα και την συμπεριφορά της.

Οι απορίες της Μενεγάκη στον καλεσμένο της Μάνο Ιωάννου για την Γερμανού και το πουλί του


Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν ο Μάνος Ιωάννου το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου.


Η συζήτησή τους ξεκίνησε από τα απλά και ανώδυνα. Επαγγελματικά σχέδια, την παράσταση "Άνδρες έτοιμοι για όλα", τηλεοπτικές εμφανίσεις. Αργότερα εισέβαλλαν οι απορίες της Ελένης Μενεγάκη.


Αργότερα, η κουβέντα τους πήγε στα προσωπικά του Μάνου Ιωάννου, ενώ μαζί τους κάθισαν η Άση Μπήλιου και ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Ο Μάνος Ιωάννου απάντησε στις ερωτήσεις της Ελένης Μενεγάκη για την Ναταλία Γερμανού, αν και του είπε πως δεν θα τον "στριμώξει" γιατί είναι φίλη της. Ο ηθοποιός μίλησε για τα νέα επαγγελματικά σχέδια της Ναταλίας Γερμανού αλλά και το τατουάζ που έχουν κάνει μαζί και γράφει "ΝΑΜΑ".

Όπως είπε, δεν συμβολίζει τα αρχικά τους (Ναταλία - Μάνος), αλλά σημαίνει "Αγάπη και γαλήνη". Μετά ασχολήθηκαν με τα υπόλοιπα τατουάζ στο σώμα του Μάνου Ιωάννου, ενώ στάθηκαν για ώρα στο τατουάζ που έχει στην αριστερή πλευρά του στήθους και δείχνει ένα χελιδόνι. Η Ελένη Μενεγάκη τον ρώτησε τι συμβολίζει το "πουλί", με όλη την παρέα να ξεκαρδίζεται στα γέλια, αφού ακολούθησε συζήτηση για το πουλί του.

Η παρουσιάστρια επέστρεψε στη σαγιονάρα μετά τις χθεσινές βροχές


Μπορεί να βρισκόμαστε στον δεύτερο μήνα του φθινοπώρου μα ο καιρός έχει ακόμα κάτι από καλοκαίρι!


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μέσα σε εκείνους που ακόμα θέλουν - στυλιστικά τουλάχιστον- να έχουν κάτι επάνω τους που να τους το θυμίζει! Η παρουσιάστρια ανήρτησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram μια φωτογραφία που απεικονίζει τις girly στυλάτες σαγιονάρες της γράφοντας ως λεζάντα: "Μετά το χτεσινό μποτάκι που με "κατέστρεψε" ψηφίζω και πάλι σαγιονάρα!".

Η Σταματίνα βλέποντας τις βροχές που επισκέφτηκαν τον Αττικό ουρανό την Δευτέρα βιάστηκε να βγάλει τα χειμωνιάτικα και να φορέσει και πάλι τα χειμερινά μποτάκια της που,όπως σχολίασε, την "χτύπησαν" κιόλας!

Η παρουσιάστρια, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, βρέθηκε στα στούντιο του Ρυθμού 949 και πόζαρε στον φακό με τα εν λόγω μποτάκια που μια μέρα μετά τα αντικατέστησε και πάλι με τις καλοκαιρινές σαγιονάρες της! Η πρόγνωση του καιρού αναφέρει επιδείνωση των καιρικών συνθηκών προσεχώς οπότε Σταματίνα, απ'ότι φαίνεται θα αναγκαστείς να τις αποχωριστεί και πάλι και ας ψηφίζεις ακόμα καλοκαίρι!

ΘΑ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ: Κάντε κλικ και δείτε τ΄ «ανοίγματα» της Ντορέττας Παπαδημητρίου!


​Μπορεί το κεφάλαιο «Dancing with the Stars» να τελείωσε για την Ντορέττα Παπαδημητρίου, αλλά η ηθοποιός που στέφθηκε και νικήτρια του show χορού πέρυσι, δεν λέει να ξεχάσει τις… κινήσεις που έμαθε!

Έκανε λοιπόν μια επίσκεψη στον παρτενέρ της Παύλο, και άρχισαν τις… φιγούρες.

Όπως θα δείτε και στη φώτο που ανέβασε η Ντορέττα Παπαδημητρίου στο Twitter της,  έχει σκαρφαλώσει πάνω στον Παύλο, με τα πόδια ορθάνοιχτα, κάτι που αποδεικνύει τ΄απίστευτα ανοίγματα της, και το πόσο γυμνασμένη είναι.


Η ίδια μάλιστα, σχολίασε τη φώτο, λέγοντας πως «πήγα για επίσκεψη. Θυμηθήκαμε τα παλιά… και κάπως έτσι βρέθηκα σ΄αυτή τη στάση!»

Άννα Βίσση: «Είμαι ερωτευμένη! Είναι πολύ ωραίος γκόμενος»

«Ό,τι συννεφάκια είχαν υπάρξει στη σχέση μου με την Σοφία, αυτό που ζήσαμε μας έφερε πάρα πολύ κοντά», αποκαλύπτει σε μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης για τη σχέση της με την μονάκριβη κόρη της, Σοφία

«Αυτή τη φορά δεν θα απαντήσω αν είμαι μόνη μου. Είμαι ερωτευμένη με τον Νίκο jr... Είναι πολύ ωραίος γκόμενος!». Με αυτά τα λόγια η Αννα Βίσση δεν κρύβει τη μεγάλη της συγκίνηση για τον ερχομό του εγγονού της.

«Κατά την διάρκεια του τοκετού ήμουν πολύ ψύχραιμη, αλλά και πολύ συγκινημένη. Είχα ανησυχία αλλά χωρίς πανικούς», δηλώνει η τραγουδίστρια από την Νέα Υόρκη στο περιοδικό OK.

Όσο για μετά τη γέννα της Σοφίας είπε:: «όλοι φωνάζαμε! Από το βίντεο καταλάβαμε μετά τι λέγαμε. Εκείνη την ώρα μιλάς στο παιδί και, ουσιαστικά, του συστήνεσαι. Έπρεπε να δεις την Σοφία πώς κοιτούσε το μωρό! Η γιατρός την φρόντιζε και εκείνη δεν την ένοιαζε, έβλεπε μόνο το μωρό της. Ο Θανάσης ήταν επίσης πολύ συγκινημένος και συγκινητικός ταυτόχρονα. Την φρόντιζε, την χάιδευε, ήταν πολύ ευτυχισμένος...».

Η Αννα Βίσση ως γιαγιά...

«Αυτό τον καιρό με ρωτάνε όλοι πώς αισθάνομαι που είμαι γιαγιά. Είναι ένας καινούργιος κύκλος ζωής για μένα. Αυτό που ζω, όχι μόνο δεν με γερνάει, αλλά με ανανεώνει. Θέλω να είμαι καλά και να δω τον εγγονό μου να μεγαλώνει, να τον κάνω παρέα. Μέσα στον ανασφαλή μου κόσμο, αυτό με δυνάμωσε. Γουστάρω που είμαι γιαγιά και έχω το εγγόνι μου!».

Όσο για την σχέση με την κόρη της λέει: «Ό,τι συννεφάκια είχαν υπάρξει στη σχέση μου με την Σοφία, αυτό που ζήσαμε μας έφερε πάρα πολύ κοντά. Έμεινα ενάμιση μήνα δίπλα της, μοιραστήκαμε την ίδια εμπειρία, την μητρότητα. Τώρα ήρθε και εκείνη στη θέση μου και κατάλαβε πολλά πράγματα για την δουλειά μου, τις στιγμές που θα ήθελα να ήμουν δίπλα της αλλά δεν μπορούσα. Επί δύο μέρες έκλαιγα συνεχώς που θα την άφηνα! Δεν είχαμε ξαναμείνει τόσο καιρό μαζί, χωρίς εγώ να δουλεύω. Αυτή τη φορά, το επίκεντρο ήταν αποκλειστικά και μόνο εκείνη, όχι η Άννα Βίσση. Και τώρα με τον Νικόλα, κάθε βράδυ στις 3 τον τάιζα εγώ, για να μπορεί εκείνη να ξεκουράζεται».
Enhanced by Zemanta

Ρούλα Κορομήλα: Με hot yoga διατηρεί την σιλουέτα της

Το μυστικό για καλογυμνασμένο σώμα


Στην Γλυφάδα εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού «ΗΕLLO»,  την Ρούλα Κορομηλά. Η παρουσιάστρια ήταν απλά ντυμένη, αφού φορούσε μια άσπρη φόρμα με ένα φαρδύ γκρι t-shirt, μιας και μόλις είχε τελειώσει από την καθιερωμένη προπόνησή της στη hot yoga.

H Ρούλα αφού έκανε μια βόλτα, στην συνεχεία κάθισε σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής και γευμάτισε μαζί με την personal trainer, Ελένη Πρέκα και καλούς της φίλους.

Η Ρούλα Κορομηλά έδειχνε πιο ήρεμη και χαρούμενη από ποτέ και ο λόγος δεν είναι μόνο η ευεξία που της προσφέρει η γυμναστική. Η παρουσιαστρια, σύμφωνα με παλιότερο δημοσίευμα του ίδιου περιοδικού, είναι και πάλι ερωτευμένη και αυτή την φορά ο νεότερος άντρας με τον οποίο μοιράζεται κάποιες ώρες της ημέρας της, φαίνεται πως την έχει ανανεώσει παρά πολύ.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...