Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Το κορίτσι που ξετρέλανε τον Νότη

Ενα Τσιγγανάκι έκλεψε την καρδιά του Νότη Σφακιανάκη. Το ολοκαίνουργιο τραγούδι του αναφέρεται σε ένα Τσιγγανάκι που ενέπνευσε και τον Κωνσταντίνο Ρήγο να «πατήσει» σκηνοθετικά στο video clip του Notis. Παρτενέρ του στο video clip είναι ένα πανέμορφο μελαμψό κοριτσάκι που ξετρέλανε όλο το συνεργείο.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής συνεργάζεται με τη Βίκυ Γεροθόδωρου και απ’ ό,τι φαίνεται, το τραγούδι-promo του CD φέρει την υπογραφή όλων των συνεργατών. «Είχα ήδη γράψει τους στίχους του τραγουδιού και ο Δήμος Αναστασιάδης μου είπε να προσθέσω τη λέξη “Τσιγγανάκι” και έτσι μου βγήκε και ταίριαξε και άρεσε και στον Νότη Σφακιανάκη. Η ιδέα του Δήμου μου άρεσε. Εχουμε καλή χημεία μεταξύ μας» δήλωσε η στιχουργός Βίκυ Γεροθόδωρου στην «Espresso». Το νέο τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη, που θα αρχίσει να ακούγεται στα ραδιόφωνα σε λίγες μέρες, έχει τίτλο «Ενα Τσιγγανάκι είπε».
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

"Αντροχωρίστες" από την Ινδία αναστατώνουν τη Μύκονο

Ινδές «αντροχωρίστρες» αναστατώνουν τη Μύκονο! Μην πάει ο νους σας στο κακό, δεν πρόκειται για Ινδές καλλονές που έχουν βαλθεί να ξεμυαλίσουν τα αρσενικά της Μυκόνου, αλλά για τη νέα υπερπαραγωγή του Bollywood με φόντο το Νησί των Ανέμων.

Πριν από μερικές ημέρες πλήθος ηθοποιών, κομπάρσων, σκηνοθετών, παραγωγών και τεχνικών βρέθηκαν στη Μύκονο για τα γυρίσματα μιας νέας ταινίας με τίτλο «Jodi Breakers», που στα ινδικά σημαίνει «αντροχωρίστες», στην οποία θα πρωταγωνιστεί ένα από τα hot ονόματα του Bollywood, η Bipasha Basu.

Την παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρεία Prasar Visions Pvt Ltd, μία από τις μεγαλύτερες στο Bollywood. Η υπόθεση του έργου έχει να κάνει με ένα ζευγάρι που ύστερα από μια σειρά παρεξηγήσεων και καβγάδων χωρίζει και βρίσκεται ξανά τυχαία στα γραφικά σοκάκια της Μυκόνου.
H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Μ. Κοντοβά για Α. Βίσση: Μας ενώνει το ότι δεν ανήκουμε πουθενά κι ότι είμαστε αγωνίστριες!

Η Μυρτώ Κοντοβά σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ''ΕΓΩ!'' μίλησε για τη σχέση της με την Άννα Βίσση, τον έρωτα, τη θρησκεία και αποκάλυψε πτυχές της που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα!

Αποφάσισε κάποια στιγμή να γράψει στίχους για πιο εμπορικούς καλλιτέχνες κι όχι για έντεχνους
''Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι υπηρετώ ένα συγκεκριμένο είδος, δημοσιογραφικά ή στιχουργικά-καλλιτεχνικά. Δεν μου αρέσει να βάζω ταμπέλες. Για μένα, καλό είναι ό,τι έχει ουσία. Θεωρώ υποκριτικό το να φοράς ένα “μανδύα” στη ζωή σου. Από την άλλη, εκτιμώ τους ανθρώπους που είναι αφοσιωμένοι σε κάτι και δεν παρεκκλίνουν από αυτό· αλλά ξέρω πολύ λίγους.''
Η ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Η Υρώ Μανέ στο Stars System

Στο Stars System αυτή την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στις 14:15, μην χάσετε τις αναλυτικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για το πώς θα μας επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό που πραγματοποιείται στις 26 Οκτωβρίου. Ποιoυς ευνοεί στο να πραγματοποιήσουν ένα νέο ξεκίνημα;

Ακόμη μάθετε πώς θα είναι τα οικονομικά σας τους επόμενους μήνες αλλά και τι μπορείτε να κάνετε για να τα βελτιώσετε. Επίσης, δείτε το αστρολογικό πορτρέτο του Υπουργού Οικονομικών, Ευάγγελου Βενιζέλου.

Το Stars System αυτή την Κυριακή φιλοξενεί τη δημοφιλή ηθοποιό Υρώ Μανέ, με την οποία η Άση συζητά τον τρόπο με τον οποίο βιώνει τις αλλαγές γύρω μας.

Όταν η Μενεγάκη τα «έσπαγε» με Ρουβά και Ψινάκη


Η φιλία τους κρατά εδώ και χρόνια. Μενεγάκη, Ρουβάς και Ψινάκης σε τρελά κέφια το 1993 σε νυχτερινή τους έξοδο…

Η Ελένη Μενεγάκη με καστανά σγουρά μαλλιά, ο Ηλίας Ψινάκης αρκετά χρόνια πριν την πλαστική επέμβαση στο πρόσωπό του και ο Σάκης Ρουβάς νεαρός, στα πρώτα βήματα της καριέρας του.


Το… παρεάκι, εν έτει 1993 με κάθε ευκαιρία συναντιόταν σε ιν στέκια εκείνης της εποχής και διασκέδαζε μέχρι το πρωί.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Η Ανατροπή! Η Τσαπανίδου πέρασε Σκορδά-Λιάγκα και Φερεντίνο-Χρηστίδου!

Εξαιτίας της επικαιρότητας και των χθεσινών επεισοδίων είχαμε ανατροπή στις πρωινές εκπομπές!

«Πρωινό mou» και "Πρωινό ΑΝΤ1" δεν είχαν υπολογίσει την εκπομπή «Σκάϊ Τώρα» με την Πόπη Τσαπανίδου!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Κούγιας: "Μου είπαν ότι ο Λαζόπουλος, είναι ερωτευμένος μαζί μου"

Κούγιας: Μου είπαν Σε νέα φάση φαίνεται ότι μπαίνει ο «πόλεμος» μεταξύ Αλέξη Κούγια και Λάκη Λαζόπουλου.

Με συνέντευξή του στο περιοδικό Λοιπόν ο Αλέξης Κούγιας ρίχνει λάδι και… αναζωπυρώνει τη φωτιά που είχε ξεσπάσει πριν από τρία περίπου χρόνια ανάμεσά τους.

Κι ενώ όλοι νομίζαμε ότι πάει, αυτή η κόντρα έληξε, έρχεται ο Αλέξης Κούγιας να μας θυμίσει περσινά, ξινά σταφύλια. Γιατί από ότι φαίνεται ακόμα δεν μπορεί να χωνέψει τη σάτιρα που του έκανε μέσα από το Τσαντίρι ο Λάκης Λαζόπουλος.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Άννα Βίσση και... Sex and the City!

Το πολυαναμενόμενο και ανατρεπτικό reality show που μας αποκαλύπτει τη ζωή της Άννας Βίσση, συνεχίζεται στον Alpha, την Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου στις 22:00.

Στο δεύτερο επεισόδιο, ακολουθούμε την Άννα Βίσση στην περιοδεία της στις ΗΠΑ για συναυλίες. Σύντομα, η Άννα νιώθει ενοχλήσεις στη φωνή της και επισκέπτεται τον γιατρό της ο οποίος την ενημερώνει ότι θα πρέπει άμεσα να υποβληθεί σε μια περίπλοκη επέμβαση στις φωνητικές της χορδές... Τις ημέρες που ακολουθούν μέχρι να μπει στο χειρουργείο, η Άννα αγωνιά. H κόρη της Σοφία είναι στο πλευρό της και της συμπαραστέκεται προσπαθώντας να την κάνει να αποβάλει το άγχος της. Μητέρα και κόρη είναι μαζί μέχρι την κρίσιμη στιγμή.

Στη συνέχεια, ακολουθούμε την Άννα στη Νέα Υόρκη, όπου συναντά την ελληνικής καταγωγής στυλίστρια και σχεδιάστρια μόδας, Patricia Field, η οποία έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τη σειρά Sex and the City.

Άννα Βίσση: Όσο Έχω Φωνή την Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου στις 22:00, στην τηλεόραση του Alpha.

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ STAR O ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΛΙΑΤΣΟΣ

Μετά από επτάμισι χρόνια συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό Star -ξεκίνησε να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο του καναλιού τον Μάιο του 2004- ο Αιμίλιος Λιάτσος αποτελεί, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Yupi, παρελθόν για το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς.

Τις τελευταίες μέρες, η επίσημη θέση του σταθμού σχετικά με την απουσία του άνκορμαν από το καθημερινό κεντρικό δελτίο ήταν «λόγοι υγείας, καθώς τον ταλαιπωρούσε μια γρίπη».
H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Φ.Σκορδά:"Σε 6 χρόνια με φαντάζομαι με 4 παιδιά"

Η Φαίη Σκορδά μιλώντας στο περιοδικό Hello δήλωσε πως σε 6 χρόνια φαντάζεται τον εαυτό της να έχει 4 παιδιά... 
 
Η Ελένη Μενεγάκη όταν το άκουσε έβαλε τα γέλια, όχι για το όνειρο της, αλλά για τον τρόπο που το περιέγραφε....

Η πρεμιέρα της ταινίας ''Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στη Στεριά''!

Η νέα ταινία του Νίκου Περάκη, «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες Στη Στεριά», παρουσιάστηκε σε επίσημη πρώτη προβολή το βράδυ της Δευτέρας 17 Οκτωβρίου.

H κινηματογραφική πρεμιέρα της ταινίας πραγματοποιήθηκε στον κινηματογράφο Odeon Cosmopolis στο Μαρούσι και εκεί ήταν, φυσικά, όλοι οι πρωταγωνιστές αλλά και δεκάδες καλεσμένοι.

Σάκης Ρουβάς:Οι πρώτες δηλώσεις του χαζομπαμπά Ρουβά

O Σάκης Ρουβάς πριν από λίγη ώρα, πριν μπει στο Αθηνών Αρένα για τις πρόβες του, μίλησε στις κάμερες για τον Ρουβά Junior ....
 
Απάντησε αρχικά  διπλωματικά στο που μοιάζει ο μικρός, αλλά όταν επέμεναν οι δημοσιογράφοι , υποστήριξε πως μοιάζει στην Κάτια Ζυγούλη....

Γ. Καραμέρος: "Επίθεση" σε Λιάγκα - Σκορδά από το blog του!

  "Επίθεση" εναντίον Λιάγκα - Σκορδά εξαπέλυσε ο Γιώργος Καραμέρος, "χρεώνοντάς" τους ουσιαστικά ότι προσπαθούν να ανεβάσουν τα νούμερά τους βγάζοντας δειλά δειλά ολοένα και πιο αποκαλυπτικές φωτογραφίες του μωρού...
Δείτε το ακριβές κείμενο στο σχετικό άρθρο του blog.gr ΕΔΩ

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Ο μεγάλος έρωτας του Γιάννη Βασιλείου

Σε live εμφάνιση του στο Socolata club στο Μικρολίμανο

Ετοιμοπόλεμος στις νυχτερινές του εμφανίσεις επέστρεψε ο Γιάννης Βασιλείου μετά την περιπέτεια της υγείας του. Ο δημοφιλής τραγουδιστής που πέρασε πριν λίγο καιρό την πιο δύσκολη φάση της ζωή του, αφού χειρουργήθηκε με χολή η οποία είχε σπάσει(με το υγρό να έχει φτάσει μέχρι τους πνεύμονες), υποβάλλοντας τον σε ένα πολύωρο χειρουργείο, πλέον χαίρει άκρας υγείας! Όσοι τον είδαν πριν από λίγες μέρες στο Socolata club στο Μικρολίμανο δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ο άνθρωπος αυτός ήταν μόλις μερικές μέρες μετά το χειρουργείο. Κανείς δεν κατάλαβε ότι πονούσε. Ο τραγουδιστής έδωσε το καλύτερο του εαυτό επί πίστας παίρνοντας δύναμη από μια από τις πιο σημαντικές γυναίκες της ζωής του, που είχε δίπλα του την βραδιά εκείνη. Ο λόγος για την κόρη του Τζωρτζίνα που δεν τον αφήνει λεπτό μόνο του. Για αυτό και ήθελε να είναι μαζί του εκεί σε περίπτωση που χρειαστεί κάτι! Όπως αντίστοιχα και η Άννα. Δύο κορίτσια για τα οποία είναι υπερήφανος ο τραγουδιστής.

Ποιο είναι το πιο επιτυχημένο ερωτικό τραγούδι της τελευταίας δεκαετίας στην Ελλάδα;

Το Chart*Show – Your Countdown, η πιο δυνατή μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφει για την τρίτη της σεζόν. Κάθε επεισόδιο αποτελεί μία ιδιαίτερη αντίστροφη μέτρηση, γεμάτη ρυθμό, νοσταλγία, ανατροπές και αγωνία! Ποιο τραγούδι και ποιος καλλιτέχνης βρίσκεται στην κορυφή του θεματικού Top-30;

Οικοδέσποινα και παρουσιάστρια της εκπομπής είναι η Ναταλία Γερμανού, η οποία υποδέχεται διάσημους προσκεκλημένους, και σχολιάζει μαζί τους το countdown, με το γνωστό αστείρευτο και ανατρεπτικό της χιούμορ. Την αντίστροφη μέτρηση επιμελούνται οι δύο ειδικοί της εκπομπής, Πέτρος Δραγουμάνος και Κώστας Ζήκος, ενώ δημοφιλείς τραγουδιστές ερμηνεύουν στο πλατό της εκπομπής τραγούδια από το Top-30.

Την Κυριακή, 23 Οκτωβρίου στις 21:00, θα δούμε τα πιο επιτυχημένα ερωτικά τραγούδια της τελευταίας δεκαετίας στην Ελλάδα.

Το Chart*Show – Your Countdown μας προσκαλεί σε μία ερωτική διαδρομή γεμάτη νοσταλγία, ρυθμό και ερωτικά τραγούδια που τραγουδήσαμε, αγαπήσαμε, και αφιερώσαμε.

Σε αυτό το Top-30 συνυπάρχουν πολλοί από τους σημαντικότερους και πιο αγαπημένους ερμηνευτές, όπως η Χάρις Αλεξίου, ο Γιάννης Πάριος, η Άννα Βίσση, ο Νότης Σφακιανάκης, ο Σάκης Ρουβάς, ο Αντώνης Ρέμος, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η Δέσποινα Βανδή, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, αλλά και πολλοί άλλοι. Ποια ερωτικά τραγούδια τους βρίσκονται σε αυτό το Top-30; Πόσα τραγούδια αυτής της λίστας περιλαμβάνουν τη φράση «Σ’ αγαπώ» στον τίτλο τους; Πόσα από τα τραγούδια είναι ντουέτα; Ποιο κομμάτι βρίσκεται στην κορυφή;

Αυτή την Κυριακή, η Ναταλία Γερμανού υποδέχεται τη Ράνια Θρασκιά, τον Αντώνη Βλοντάκη, τον Τζώνυ Καλημέρη και τον Μίλτο Καρατζά, για να κάνουν μαζί την αντίστροφη μέτρηση και να σχολιάσουν το Top 30.

Μουσικοί προσκεκλημένοι είναι η Έλλη Κοκκίνου, ο Στέλιος Ρόκκος, η Ραλλία Χρηστιδου, ο Γιώργος Γιαννιάς, ο Νικηφόρος και ο Γιώργος Γκόγκολος.

Την Κυριακή, 23 Οκτωβρίου χαμηλώστε τα φώτα, ανάψτε κεριά, ελάτε στο Chart* Show – Your Countdown και ζήστε την αντίστροφη μέτρηση του Top 30 για το πιο επιτυχημένο ερωτικό τραγούδι της τελευταίας δεκαετίας στην Ελλάδα.

Άλκης Παναγιωτίδης:"Σκέφτομαι να φύγω στο εξωτερικό"

 Ο Άλκης Παναγιωτίδης μίλησε στην εκπομπή "Μade in star" για την οικονομική κρίση στην χώρα μας που τον έφτασε στα όρια της αρχής κατάθλιψης....

Μίλησε και για την κρίση στην τηλεόραση και για μια πρόταση που είχε καταθέσει και απορρίφτηκε...

Αποκάλυψε πως σκέφτεται να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να πάει σε Νοτιανατολικές χώρες...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Μ.Κορινθίου:"Η Ναταλία Λιονάκη δεν έχει σκοπό να ασχοληθεί με την υποκριτική"

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε στην εκπομπή "Made in star" για την κολλητή της φίλη Ναταλία Λιονάκη και υποστήριξε πως δεν έχει σκοπό να ασχοληθεί ξανά με την υποκριτική....Η ηθοποιός μίλησε και για τη ν προσωπική της ζωή, λέγοντας πως δεν την ενδιαφέρει αυτή την εποχή να κάνει δεύτερο παιδί, αν και η κόρη τους της ζητάει ένα αδερφάκι... Μίλησε και για την σχέση της με τον Γιάννη Αϊβάζη που είναι όπως όλων των ζευγαριών και υποστήριξε πως αν την απατούσε θα τον χώριζε...

Η επιστροφή του Σταύρου Ζαλμά

Η απουσία του Σταύρου Ζαλμά από τα τηλεοπτικά δρώμενα είναι αισθητή.

Έπειτα από την αποχή του, ο ηθοποιός επιστρέφει δυναμικά μέσα από τη νέα καθημερινή σειρά του Στράτου Μαρκίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 ζήτησαν από τον παραγωγό να επισπεύσει τα γυρίσματα της «Αποκάλυψης» και να τα παραδώσει πριν τα Χριστούγεννα.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΒΙΝΤΕΟ: «Η Ζωή της Άλλης»: Η Κ.Δανδουλακη αποκαλύπτει εξελίξεις

H Κάτια Δανδουλάκη μίλησε στην "Πρωϊνή Μελέτη" και αποκάλυψε πολλές εξελίξεις από τον τρίτο και τελευταίο κύκλος της σειράς «Η Ζωή της Άλλης».

Στα νέα επεισόδια, οι συνεχείς ανατροπές και οι απρόσμενες εξελίξεις θα οδηγήσουν τους ήρωες της σειράς σε νέες περιπέτειες μέχρι το τελικό ξεκαθάρισμα:
  • Η Κάτια και ο Πέτρος αποφασίζουν να συνεχίσουν την έρευνά τους, προκειμένου να ανακαλύψουν την αλήθεια…
  • Τόσο ο Φάνης όσο και ο Μάνος πιέζουν την Κάτια να σκεφτεί για τη στάση της απέναντι στην Ξένια.
  • Η είδηση του επικείμενου γάμου του Αλέξη και της Στέλλας ταράζει την Ελπίδα, που ασυνείδητα, αρχίζει να φέρεται παράξενα στον Χάρη.
  • Στο μεταξύ, το σχέδιο της Ξένιας με τον Σήφη προχωρά με μεγάλη επιτυχία…
Τελικά, είναι η Ξένια παιδί του Πέτρου; Πόσο κινδυνεύει η οικογένεια Καλλιφατίδη από την εκδικητική μανία της; Θα τιμωρηθεί τελικά; Η Ελπίδα θα καταπολεμήσει τα αισθήματά της για τον Αλέξη μένοντας στο πλευρό του Χάρη;

Oι μάσκες έχουν πλέον πέσει και όλοι οι ήρωες βρίσκονται αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Enhanced by Zemanta

Θύμα ληστείας ο Φαίδωνας Γεωργίτσης

Άλλος ένας επώνυμος, μετά τον Φουστάνο, έπεσε θύμα των ληστών. 
Την Κυριακή το βράδυ ο Φαίδωνας Γεωργίτσης έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο ίδιο του το σπίτι , όταν τρεις άντρες μπήκαν μέσα στο σπίτι και με την απειλή μαχαιριών και κατσαβιδιών , απαίτησαν να τους πει που έχει χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα....
 
Δείτε πως παρουσίασε την είδηση συνεργάτης της εκπομπής "Πρωϊνή Μελέτη" ΕΔΩ

ΒΙΝΤΕΟ: Γνωστός τραγουδιστής «βουτηγμένος» στα χρέη

Greek nightlifeImage by liako via Flickr
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Made in star» πασίγνωστος τραγουδιστής αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό οικονομικό πρόβλημα.

Συγκεκριμένα, αναφέρουν πως ο τραγουδιστής βρίσκεται σε απόγνωση καθώς τα χρέη των πνίγουν και εκείνος βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού. 
 
Πολλοί συνάδελφοι του, μάλιστα, μίλησαν για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν λόγω της κρίσης πολλοί άνθρωποι και του χώρου τους. Δείτε το ρεπορτάζ ΕΔΩ

BINTEO - Ε.Μελέτη: Θα συνεχίσει να ξυπνάει πρωί;

Πολλά έχουν ακουστεί για το αν η Ελεονώρα Μελέτη και η εκπομπή της μετακινηθούν στην μεσημεριανή ζώνη...
Η παρουσιάστρια σήμερα στο φινάλε της εκπομπής της, είπε κάτι που ρίχνει λάδι στην φωτιά...
Η Ελεονώρα αναρωτήθηκε αν θα συνεχίσει εκείνη και η παρέα της να ξυπνάνε πρωί....
Enhanced by Zemanta

Onirama: Eτοιμάζουν ντουέτο με τον Σάκη Ρουβά

O Θοδωρής Μαραντίνης και οι Onirama μίλησαν στην εκπομπή "Όλα στο πρόγραμμα" για την συνεργασία τους με τον Σάκη Ρουβά και την Ελένη Φουρέιρα και δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους... Αποκάλυψαν ότι συζητάνε με τον Σάκη Ρουβά να κάνουν ένα ντουέτο στον επόμενο του δίσκο και του έχουν μάλιστα προτείνει κάποια κομμάτια...Έχουν ξεκινήσει να πηγαίνουν γυμναστήριο για να μπορέσουν να ανταγωνιστούν τον Σάκη επί σκηνής ....Τον χαζομπαμπά Σάκη τον συνάντησαν την ημέρα που γεννήθηκε ο γιος του και του ευχήθηκαν από κοντά...
Το συγκρότημα ερμηνεύει το soundtrack της ταινίας "Νήσος 2 " και συμμετέχουν στην ταινία και ως ηθοποιοί...

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Ο Κορκολής έχει πακέτο...

Το Πάμε Πακέτο, η εκπομπή των μεγάλων συναισθημάτων και μία από τις μακροβιότερες στην ελληνική τηλεόραση επιστρέφει, ανανεωμένο και ακόμα πιο δυναμικό για την έβδομη σεζόν του. Και αυτή τη χρονιά, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανοίγει πακέτα γεμάτα έρωτα, αγάπη, ευγνωμοσύνη, μεταμέλεια, αναμνήσεις, ελπίδα αλλά και πικρία και απογοήτευση.

Την Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου, η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας προσκαλεί να ανοίξουμε μαζί τρία διαφορετικά πακέτα.

Παραλήπτης του πρώτου πακέτου είναι ένας από τους πιο σημαντικούς συνθέτες και τραγουδιστές της νέας γενιάς, ο Στέφανος Κορκολής. Ο καλλιτέχνης με τις διαχρονικές επιτυχίες γίνεται παραλήπτης ενός πακέτου, γεμάτο νοσταλγία και αναμνήσεις. Ποιο είναι το περιεχόμενο του πακέτου που θα συγκινήσει τον Στέφανο;

Αποστολέας του δεύτερου πακέτου είναι μια νεαρή κοπέλα από την Αθήνα που εύχεται να της δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσει για πρώτη φορά τη βιολογική της μητέρα. Η ίδια από μικρή διαισθανόταν πως ήταν υιοθετημένη, χωρίς όμως να εισπράττει από το περιβάλλον της ξεκάθαρες απαντήσεις. Μια τυχαία σύμπτωση στα χρόνια των σπουδών της την έφερε μπροστά στα έγγραφα της υιοθεσίας της. Προσπάθησε μόνη της να εντοπίσει τα ίχνη της βιολογικής της μητέρας, χωρίς οι προσπάθειές της να καρποφορήσουν. Η ίδια θέλησε να κάνει μια καινούρια αρχή στη ζωή της, δημιουργώντας τη δική της οικογένεια. Ωστόσο, ποτέ δεν έπαψε να την απασχολεί το γεγονός της υιοθεσίας της. Θέλει όσο τίποτα άλλο να δει επιτέλους το πρόσωπο της βιολογικής της μητέρας. Ποια δυσάρεστη έκπληξη όμως περιμένει την νεαρή αποστολέα; Μια ιστορία που θα ξαφνιάσει με την απρόσμενη εξέλιξή της…

Το άνοιγμα του τρίτου πακέτου θα προσπαθήσει να ενώσει δύο γυναίκες μετά από 26 ολόκληρα χρόνια. Η αποστολέας θέλει να συναντήσει τον άνθρωπο που στο πλάι του χαμογέλασε για πρώτη φορά στη ζωή της. Τη μία και μοναδική φίλη που έχει αποκτήσει μέχρι σήμερα που είναι πλέον μητέρα δύο παιδιών στην εφηβεία. Η ίδια πέρασε πολύ άσχημα παιδικά χρόνια, με βία από την ίδια της τη μητέρα και συχνή παραμονή σε ιδρύματα και ορφανοτροφεία. Όλα όμως άλλαξαν από τη στιγμή που γνώρισε την παραλήπτρια. Στο πρόσωπό της βρήκε την ασφάλεια και την ανεμελιά που τόσο πολύ της έλειπαν. Οι δρόμοι των δύο νεαρών κοριτσιών χώρισαν, όμως ποτέ δεν έπαψε η μία να αναζητά την άλλη. Πώς θα είναι η συνάντησή τους μετά από τόσο καιρό;

Το Πάμε Πακέτο επιστρέφει, δυνατότερο από ποτέ. Κάθε Πέμπτη, στις 21:00.

ΒΙΝΤΕΟ: Ε.Μενεγακη-Γ.Λάτσιος πάλι μαζί


Η Ντέπυ Γκολεμά χτες στην στήλη της μίλησε για ένα ζευγάρι που πλέον δεν είναι μαζί και θα ξαναβρεθεί μαζί επαγγελματικά και η κυρία δεν γνωρίζει ακόμα τίποτα...

Η τηλεκριτικός ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και η παρουσιάστρια την ρώτησε αν εννοούσε εκείνη...

Η κυρία Γκολέμα δεν μπορούσε να της πει πολλά, απλά της είπε πως θα ξαναβρεθούν επαγγελματικά με τον Γιάννη Λάτσιο....
Enhanced by Zemanta

Ο Καφετζόπουλος πρωταγωνιστής σε αλβανική ταινία

Πολλοί είναι οι ηθοποιοί που κάνουν προσπάθειες, είτε καταφέρνουν να συμμετέχουν σε ξένες παραγωγές.

 Πριν από δύο περίπου χρόνια ο ίδιος έπαιζε ένας Έλληνα με ρατσιστικές πεποιθήσεις για τους γείτονες. Μέσα από αυτή τη δουλειά γνωρίστηκε με Αλβανούς συναδέλφους, οι οποίοι εκτίμησαν το υποκριτικό του ταλέντο και έγινε αγαπητός και σε πολλούς Αλβανούς θεατές.

 Μιλάμε για τον Αντώνη Καφετζόπουλο και τον ρόλο του "Ακαδημία Πλάτωνος", σύμφωνα με τον οποίο μαθαίνει τελικά πως έχει αλβανικές ρίζες, κάτι που πληγώνει βαθύτατα τις πεποιθήσεις του.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Θύμα τροχαίου ο Γιάννης Σπαλιάρας

Θύμα σοβαρού τροχαίου έπεσε το βράδυ της Κυριακής ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Το γνωστό μοντέλο – ηθοποιός οδηγούσε το αυτοκίνητο του στη λεωφόρο Ποσειδώνος όταν συγκρούστηκε σφοδρά με άλλα δύο διερχόμενα αυτοκίνητα.

Ευτυχώς δεν διατρέχει κάποιο σοβαρό κίνδυνο.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Συντετριμμένη η σύντροφος του Νίκου Γιγουρτάκη

H τελευταία σύντροφος του Νίκου Γιγουρτάκη, Ειρήνη Λάσπα, είναι συντετριμμένη από τον θάνατο του καλού της, που έφυγε από την ζωή όσο εκείνη κοιμόταν δίπλα του...
Τώρα μέσα από την σελίδα της στο Facebook ζητάει από τον Νίκο της να της στείλει ένα σημάδι.... 

Πατέρας Γιγουρτάκη: Δεν αποκλείει να είχαν δώσει αναβολικά στον γιο του

Συνεχίζει να βασανίζει τον πατέρα του Νίκου Γιγουρτάκη, ο λόγος για το οποίο το παιδί του έφυγε τόσο άδικα .
 
Όπως ο ίδιος υποστηρίζει ο γιος του έπαιρνε μεγάλη ποσότητα αντιβιοτικών και αντισταμινικών , ενώ δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο να έπαιρνε αναβολικά....

Μαχαιρίτσας, Μπουλάς, Πασχαλίδης, Κούτρας, Σταρόβας και Γ.Ζουγανέλης γύρισαν το τρέιλερ για τις εμφανίσεις τους

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Σάκης Μπουλάς, ο Δημήτρης Σταρόβας, ο Μίλτος Πασχαλίδης, και ο Γιάννης Κούτρας ενώνουν τις δυνάμεις τους και είναι έτοιμη να μας χαρίσουν μια απολαυστική παράσταση 
 
Όλοι τους συγκεντρώθηκαν για να γυρίσουν το τρέιλερ για την μουσική παράσταση και όπως φάνηκε το απήλαυσαν ....

Το τρέιλερ του Ράδιο Αρβύλα

 Το τρέιλερ του Ράδιο Αρβύλα έχει αρχίσει να προβάλλεται και σε αυτό δεν βλέπουμε τους παρουσιαστές, αλλά την Μέρκελ που είναι έξαλλη που αυτή η παρέα θα βγει και πάλι στον αέρα....
 

Πατέρας Γιγουρτάκη:«Όταν το έμαθα δεν πίστεψα ότι ήταν κάτι σοβαρό, γιατί έσφυζε από ζωή»

Ο πατέρας του Νίκου Γιγουρτάκη, Τάκης, μίλησε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και μίλησε για τον θάνατο του γιου του, που όπως πιστεύει προήλθε από την υπερβολική κατανάλωση αντισταμινικών και αντιβιοτικών χαπιών , λόγω της ιγμορίτιδας που τον ταλαιπωρούσε...

3 Γυναίκες βίασαν... 17 άντρες!

Κι όμως συνέβη και αυτό. Τρεις γυναίκες σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά είναι οι βιαστές 17 και πλέον ανδρών!

Οι τρεις νεαρές κοπέλες συνελήφθησαν… από την αστυνομία στην Zιμπάμπουε, οι οποίες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για επιθέσεις και βιασμούς εναντίον 17 συνολικά ανδρών.

Η "ΚΑΥΤΗ" ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Λάκης Γαβαλάς :"Κάποιοι δεν με ήθελαν ούτε στα Media"

H εκπομπή "Πρωινό ΑΝΤ1" βρέθηκε στα γυρίσματα της φωτογράφησης του Fab 5 και μίλησαν με τον Τρύφωνα Σαμαρά και τον Λάκη Γαβαλά που δήλωσε πως είναι σε άσχημη κατάσταση οικονομικά και πως επιστρέφει στα Media αν και κάποιοι δεν το ήθελαν ούτε αυτό και υποστήριξε πως το κάνει αυτό για να διασκεδάσει...Είπε ακόμη ότι πολλοί είναι κείνοι που δεν του φέρθηκαν καλά μετά την πτώχευση της εταιρίας του και ότι πολλοί ξένοι φίλοι του τον θέλουν και σήμερα κοντά του. Βέβαια ο Λάκης δεν αναφέρθηκε στους υπαλλήλους του που έμειναν στο δρόμο και χωρίς λεφτά....ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Εικόνες από το πρώτο επεισόδιο της "Ζωής της άλλης"

Στην εκπομπή "Πρωινό mou" έδειξαν πλάνα από το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου της σειράς "Η ζωή της άλλης"...
Τόσο ο Φάνης όσο και ο Μάνος, πιέζουν την Κάτια να σκεφτεί για τη στάση της απέναντι στην Ξένια. Η Μαίρη με τη Βιβή ζητάνε από τη Ζέτα να παρακολουθήσει τον Ηλία, επειδή η Βάσω υποπτεύεται ότι την απατά. Το δείπνο στο σπίτι της Στέλλας προκαλεί αμηχανία στον Αλέξη και την Ελπίδα, η οποία αντιμετωπίζει επίσης μια δυσάρεστη έκπληξη... Στο μεταξύ, το σχέδιο της Ξένιας με το Σήφη προχωρά με μεγάλη επιτυχία...

Πρεμιέρα για "Mr Όλα" και "Ράδιο Αρβύλα"

Έτοιμοι να ανοίξουν την αυλαία της σεζόν στη βραδινή ζώνη ψυχαγωγίας δηλώνουν Θέμος Αναστασιάδης και «Ράδιο αρβύλα». Οι δύο σατιρικές εκπομπές κάνουν ποδαρικό το βράδυ της επόμενης Δευτέρας, «σφυρίζοντας» έτσι την έναρξη του prime time για τον ΑΝΤ1.

Οι πρεμιέρες θα συνεχιστούν όλη την εβδομάδα, με κορύφωση βέβαια το σόου της Κυριακής «Dancing on ice», για το οποίο αυτές τις μέρες κλείνουν οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Ανοιχτά θέματα, αυτά που έχουν να κάνουν με τη συμμετοχή του Πέτρου Κωστόπουλου στην κριτική επιτροπή του σόου και της Τζένης Μπαλατσινού στον ρόλο της παρουσιάστριας.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

VIDEO: O NINO παντρεύεται με την κόρη του Γ. Βαρδινογιάννη

 Ο Νίνο και η Χρυσή Βαρδινογιάννη το καλοκαίρι αρραβωνιάστηκαν και σκοπεύουν να παντρευτούν πολύ σύντομα και όπως είπε η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της, μπορεί να τους δούμε να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας και μέσα στους επόμενους μήνες...
Όταν πριν από ενάμιση χρόνο ξεκινούσε η σχέση της Χρυσής Βαρδινογιάννη με τον 30χρονο σήμερα ποπ σταρ, Νίνο, το στενό οικογενειακό περιβάλλον της χρυσής κληρονόμου εξέφραζε την έκπληξή του, την ίδια στιγμή που οι κοσμικοί κύκλοι της Αθήνας στοιχημάτιζαν στον σύντομο κύκλο του έρωτά τους. Σήμερα, το ζευγάρι έρχεται να διαψεύσει τις όποιες επιφυλάξεις επισημοποιώντας τη σχέση του με τις ευλογίες της επιχειρηματικής οικογένειας, η οποία μάλιστα άνοιξε για τα καλά τις αγκάλες της στον «Mr Ειλικρινή» από τη Ρόδο.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Άρης Σερβετάλης: «Δούλεψα σαν ξυλουργός για να επιβιώσω»

Ο Άρης Σερβετάλης έγινε γνωστός στο Πανελλήνιο με την σειρά "Είσαι το ταίρι μου", αλλά δυσκολεύτηκε να χειριστεί την επιτυχία...

Δυο χρόνια είχε μείνει εκτός χώρου και για να επιβιώσει είχε δουλέψει ως ξυλουργός... Στην υποκριτική επέστρεψε χάρη στον Λάνθιμο...

Χ.Ρώμας:"Η Μενεγάκη κούρασε το κοινό"

Ο Χάρης Ρώμας έδωσε μια συνέντευξη στο TV Έθνος και "επιτέθηκε" στην Ελένη Μενεγάκη...
 
Δήλωσε πως ήταν λάθος η μετακίνηση της στην μεσημεριανή ζώνη ...Υποστήριξε πως γνώρισε δόξες ως "πρωινατζού ",αλλά κόλλησε στην ίδια συνταγή και κούρασε το κόσμο...
 
Ο Χάρης είναι γνωστό ότι όταν μιλάει βγάζει τις "κακιούλες" του , ιδιαίτερα τώρα που δεν κάνει κάτι στην τηλεόραση, μετά δύο - τρεις απανωτές επιτυχίες...

Η εξομολόγηση του Τζώνυ Καλημέρη

Μία εξομολόγηση καρδιάς έκανε στο περιοδικό ΕΓΩ! ο Τζώνυ Καλημέρης ο οποίος εξομολογήθηκε το πρόβλημα υγείας που πέρασε πριν από λίγα χρόνια.
"Δεν πέρασα κάτι το οποίο απείλησε τη ζωή μου. Η θεραπεία ήταν δύσκολη. Πήγα στην Αμερική και κάθισα πολύ καιρό. Το είδος του λεμφώματος όμως που είχα, δεν έκανε μετάσταση. (...) Έκανα ακτινοβολία. Από μικρός είχα την αίσθηση ότι είμαστε προσωρινοί, ήξερα πάντα μέσα μου ότι δεν είμαστε για πάντα. Δεν σοκάρομαι εύκολα. Αυτό το θέμα ξεκίνησε το 2002. Ήταν ταλαιπωρία, γιατί για πολύ καιρό «τραβιόμουν» με θεραπείες, όμως δεν με επηρέασε με την έννοια Ωπ, τελειώσαμε".

Ο Τζώνη Καλημέρης σχολίασε και τα τηλεοπτικά πρόσωπα:

Θεωρείτε ότι θα είναι πρώτοι οι Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά;

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η γυναίκα-κλειδί στις έρευνες για τον θάνατο του Ν.Γιγουρτάκη

Η Ειρήνη Λάσπα είναι η γυναίκα που βρέθηκε δίπλα στον Νίκο Γιγουρτάκη  τις τελευταίες του ώρες και ήταν αυτή που φώναξε το ασθενοφόρο , είναι ο άνθρωπος κλειδί για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του...
 

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Χώρισε με τον Τούρκο ποδοσφαιριστή το μοντέλο Αλεξάνδρα Λοΐζου

Τα παπούτσια στο χέρι έδωσε η Αλεξάνδρα Λοϊζου στον Τούρκο ποδοσφαιριστή με το οποίο είχε δεσμό. Η ελληνίδα μοντέλο και νικήτρια του Miss Europe Face έγινε έξαλλη με τα καμώματα και τις απιστίες του Τούρκου ποδοσφαιριστή 

Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Λοΐζου και Σελτζούκ Σαχίν ο οποίος αγωνίζεται στην τουρκική Φενέρμπαχτσε.

Το ζευγάρι σε ταξίδι στην Κούβα τον περασμένο Δεκέμβριο όπου το γνωστό μοντέλο είχε πάει για να ξεπεράσει το χωρισμό της με τον μεγαλοεπιχειρηματία Walter Henning

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τα τούρκικα... διχάζουν την showbiz

Οι τούρκικες παραγωγές από τα "Σύνορα της αγάπης" και τις "Χίλιες και μία νύχτες" μέχρι τα σημερινά "Ερωτας και τιμωρία' και "Πειρασμός" καθηλώνουν χιλιάδες τηλεθεατές. Ποιοι τα θεωρούν απειλή, ποιοι δεν θέλουν και ακούν για αυτά και ποιοι τα βρίσκουν εξαιρετικές παραγωγές;

Η ερώτηση αν οι διάσημοι τα παρακολουθούν απασχολεί πολύ το τελευταίο διάστημα. Η εφημερίδα Espresso συγκέντρωσε τη γνώμη κάποιων από αυτούς.

Ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης με τις γνώσεις του επί του ελληνικού κοινού πιστεύει πως τα σίριαλ αυτά λειτουργούν περίπου ως υποκατάστατα των παλιών ελληνικών σειρών, ενώ ο "ερωτας" με τις παραγωγές της γείτονος είχε εκφραστεί ήδη από το '60.: "Όλοι έχουμε ρίξει λάδι στη φωτιά. 'Ομως εγώ λέω ότι είναι μόδα. Δεν ξέρω αν θα περάσει. Όλα εξαρτώνται από τους τηλεθεατές. Δεν υπάρχει για μένα καμία προπαγάνδα, κανένα υποχθόνιο σχέδιο. Ο τηλεθεατής έχει στα χέρια του το τηλεκοντρόλ και εκείνος επιλέγει τι θα δει και τι όχι".

ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Ε. Μελέτη: Η επανασύνδεση με τον πρώην της!

Την Ελεονώρα Μελέτη εντοπίσαμε πρόσφατα σε γνωστό στέκι μαζί με τον νέο σύντροφό της, αλλά και τον πρώην της, Γιάννη Ολζιέρσκυ. 

Όπως διαβάσαμε στην Real Life, ο εδώ και 4 μήνες σύντροφός της είναι ο επιχειρηματίας Ηλίας Μανωλάκης με τον οποίο η 33χρονη παρουσιάστρια διατηρούσε σχέση και στο παρελθόν.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...