Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Δείτε τον Νίκο Αναδιώτη με την εγκυμονούσα σύζυγό του!


Είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της εγχώριας σοουμπίζ και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς σε λίγους μήνες... θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι.

Ο φωτογραφικός φακός του entertv.gr απαθανάτισε τον Νίκο Αναδιώτη και την σύζυγό του, Βασιλική Παπαδοπούλου, σε έξοδό τους στα εγκαίνια γνωστού καφέ. 

Η όμορφη Βασιλική φορούσε ένα εφαρμοστό μαύρο φόρεμα, από το οποίο ξεχώριζε η φουσκωμένη της κοιλίτσα. 

Το ζευγάρι πόζαρε μαζί με την Έλλη Αγγελιδάκη και την Κατερίνα Κανονίδου.



Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Η παράσταση CINE του Παντελή Καναράκη συναντήθηκε με τα "Τραγούδια για Φίλημα” στο «Ελλάδος Εικόνες»


Η μουσικοθεατρική  παράσταση CINE του Παντελή Καναράκη συναντήθηκε με τα "Τραγούδια για Φίλημα” στο «Ελλάδος Εικόνες», και το αποτέλεσμα ήταν μια άκρως εντυπωσιακή πρεμιέρα, με οδηγό το τραγούδι και μοναδικό στόχο την διασκέδαση, το άφθονο γέλιο και το χορό που ενθουσίασε το κοινό, το οποίο δεν σταματούσε να χειροκροτεί! 


Κάθε  Πέμπτη στο «Ελλάδος Εικόνες», ο Παντελής Καναράκης με το αστείρευτο χιούμορ του, η Σοφία Βογιατζάκη με τον μοναδικό της μπρίο και ολόκληρη η παρέα τους,  διακωμωδούν με το δικό τους ανατρεπτικό και συγκλονιστικό τρόπο ταινίες από τον ελληνικό κινηματογράφο. Μπροστά από τα μάτια μας περνάνε ο Αυλωνίτης, η Μερκούρη, η Μαρινέλλα, η Καραγιάννη, ο Βουτσάς, ο Σειληνός, οι αδερφές Μπρόγιερ και πολλοί άλλοι αγαπημένοι πρωταγωνιστές της χρυσής δεκαετίας του ελληνικού κινηματογράφου.


Σκηνές από ταινίες, αγαπημένα του τότε τραγούδια, αέρας από μιούζικαλ του Δαλιανίδη, ατάκες του Σακελάριου, και μια Αθήνα του '50 αφού βλέπουμε όλη την ταινία του Κακογιάννη, τη θρυλική Στέλλα, με μια ανορθόδοξη ανατρεπτική και σατυρική ματιά. Κάθε Πέμπτη στο «Ελλάδος Εικόνες» ζούμε το ελληνικό σινεμά του '60. Γελάμε, τραγουδάμε, χορεύουμε. Στην Ελλάδα του σήμερα ζούμε την Ελλάδα του χθες και ελπίζουμε για την Ελλάδα του αύριο.


Από την πρεμιέρα αυτή δεν θα μπορούσε να λείπει και ο αγαπημένος του  Ελληνικού κινηματογράφου Κώστας Βουτσάς  που απόλαυσε το πρόγραμμα κατενθουσιασμένος! Επίσης στην πρεμιέρα βρέθηκαν και  οι: Μιχάλης Ρέππας, Θανάσης Παπαθανασίου, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Βασιλική Ανδρίτσου, Μπέσσυ Αργυράκη, Γιώργος Βάλαρης, Σύλβια Δεληκούρα, Ελένη Κρίτα, Πρόδρομος Τοσουνίδης, Στέλλα Καλλή, Στέλλα Δημητρίου, Χάρης Σιανίδης, Μιχάλης Μανιάτης, Γωγώ και Μαίρη Αυγερινοπούλου, Γιώργος Μιχαλόπουλους, Βίκυ Χατζή και πολλοί άλλοι.


CINE – ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΦΙΛΗΜΑ
κάθε Πέμπτη στις 22:30

Με τον ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΝΑΡΑΚΗ και τη ΣΟΦΙΑ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗ
Εμφανίζονται Γιάννα Ζιάννη, Αλεξάνδρα Κουλούρη, Γιώργος Παράσχος, Άννα Αθανασιάδη, Ευθύμης Ζησάκης

Κείμενα, σκηνοθεσία, χορογραφίες ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΝΑΡΑΚΗΣ

Μουσική επιμέλεια  ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΗΧΟΣ

Mαζί τους το μουσικό συγκρότημα ΦΩΝΟΓΡΑΦΟΣ.

«Ελλάδος  Εικόνες» - La Cabana
Λ. Ποσειδώνος, Ακτή Αλίμου
Τηλ.: 2109824620, 6936657025
www.ellados-eikones.gr

Τι ήθελε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου νε τον Stan και τη Φαίη Σκορδά, στην Πάρο;

Πρέσβειρα της ελληνικής και, ιδιαίτερα, της Παριανής Κουζίνας αναγορεύθηκε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου από το Σύλλογο Γυναικών "Αρηίς" της Πάρου που επέλεξε την Ημέρα της Γιορτής της Μητέρας για να τιμήσει το αστείρευτο ταλέντο της στη δημιουργική μαγειρική και την αγάπη της για το νησί.

"Εμείς οι Γυναίκες της Πάρου είμαστε πολύ χαρούμενες που μια Παριανή, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου  κατάφερε με την αξία της, το ταλέντο και τον καθημερινό της αγώνα να διακριθεί όχι μόνο στη Ελλάδα αλλά και διεθνώς " επισημαίνει η αντιπρόεδρος του συλλόγου, κυρία Στέλλα Φυρογένη και προσθέτει: "Καμαρώνουμε και είμαστε περήφανες, για το τίτλο τιμής της Πρέσβειρας της Ελληνικής & Παριανής Κουζίνας".

Στην εκδήλωση που παρέστη πλήθος κόσμου, απεύθυνε χαιρετισμό η πρόεδρος του συλλόγου κυρία Σταυρούλα Τρίχα ενώ συγκινητικές ήταν οι αναφορές στη μεγάλη σεφ  από τον Stan Αντιπαριώτη, τη Φαίη Σκορδά,  την Α. Κάγκανη ,την Μ.Χανιώτη ,τον  Γ. Μουρλά, την Α.Ρομπόρα, την Ζ. Σομαρίπα. Η βραδιά "ντύθηκε" μουσικά από την Βασιλική Θαλασσοχωρίτη και το Μανώλη Κουταλίδη, ενώ το πλούσιο μπουφέ φρόντισαν οι κυρίες του Συλλόγου με λιχουδιές από τις συνταγές της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου. Το παραδοσιακό δείπνο έγινε στο εστιατόριο "Μουράγιο" του Γιώργου Παρούση στην Αλυκή.  

ΦΩΤΟ - Στα γυρίσματα του Σάκη στη Μυτιλήνη

Πρεμιέρα απόψε για την πολυαναμενόμενη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 «Ήρωες ανάμεσά μας». Τα γυρίσματα της φιλόδοξης παραγωγής έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και από σήμερα και μέχρι τέλος Ιουνίου κάθε Παρασκευή ο ΑΝΤ1 θα μας παρουσιάσει τις ιστορίες 10 συνανθρώπων μας που παραμέρισαν το «εγώ» τους για χάρη του «εμείς» και με τις πράξεις τους προσέφεραν βοήθεια και είναι παράδειγμα προς μίμηση για το κοινωνικό σύνολο.

Σε κάθε επεισόδιο θα προβάλλονται δύο αυτόνομες και ξεχωριστές ιστορίες που είναι σίγουρο οτι θα μας συναρπάσουν, θα μας συγκινήσουν και κυρίως θα μας προβληματίσουν αλλά ταυτόχρονα θα μας γεμίσουν ελπίδα ότι όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα για τον συνάνθρωπο μας.

Μόλις την περασμένη Τετάρτη ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της εκπομπής στην πανέμορφη Σκάλα Καλλονής, στη Λέσβο όπου βρέθηκε εκεί για λίγες ώρες και ο παρουσιαστής της εκπομπής, Σάκης Ρουβάς για να γνωρίσει και να συνομιλήσει με τον ιερωμένο της περιοχής που προσφέρει ένα μοναδικό έργο στους ντόπιους που αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα αλλά και στους πρόσφυγες που οι δουλέμποροι αφήνουν σχεδόν καθημερινά στα παράλια του νησιού αφού πρώτα τους έχουν υποσχεθεί μια καλύτερη ζωή.


Οι κάτοικοι της Σκάλας Καλλονής υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη χαρά τον Σάκη Ρουβά και το πολυμελές συνεργείο του ΑΝΤ1 και πρόσφεραν απλόχερα την βοήθεια τους για τις ανάγκες των γυρισμάτων της εκπομπής. Είναι χαρακτηριστικό ότι «επιστρατεύθηκαν» ένα καϊκι και ακόμη δύο σκάφη για να γίνουν με επιτυχία οι απαραίτητες λήψεις.

Μόλις ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα ο Σάκης Ρουβάς μοίρασε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με τους μικρούς και μεγάλους θαυμαστές του που περίμεναν στην προβλήτα του γραφικού λιμανιού.

Αμέσως μετά όλοι μαζί- οι κάτοικοι δηλαδή που βοήθησαν στα γυρίσματα μαζί με το συνεργείο, τους δημοσιογράφους του ΑΝΤ1 και βέβαια τον δημοφιλή και αγαπητό καλλιτέχνη- γευμάτισαν σε ένα εξαιρετικό εστιατόριο της Σκάλας Καλλονής- στο Caprice kitchen bar- από όπου και οι αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε και σας παρουσιάζει το nocomments.

To μενού περιελάμβανε θαλασσινά και ψάρια από τον ξακουστό και πλούσιο σε αλιεύματα κόλπο της Καλλονής και πεντανόστιμα και φρεσκότατα κυδώνια. Από το τραπέζι έλειπαν οι διάσημες σε όλο τον κόσμο σαρδέλες Καλλονής που αυτή την εποχή βρίσκονται ακόμη στη διαδικασία της αναπαραγωγής τους.

Ήταν ένα ξεχωριστό απόγευμα και για τους κατοίκους της όμορφης Σκάλας που γνώρισαν απο κοντά τον αγαπημένο καλλιτέχνη και παρουσιαστή και χάρηκαν που πέρασαν λίγες ώρες μαζί του αλλά και για τον Σάκη Ρουβά που μοιράστηκε μοναδικές εμπειρίες με τους φιλόξενους κατοίκους του νησιού.





Πηγή: nocomments.gr

Μ. Ηλιάκη: Δείτε τη χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο... κρεβάτι! (Φωτό)



Η παρουσιάστρια πόζαρε εντελώς αμακιγιάριστη λίγο πριν πέσει για ύπνο και ανέβασε τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram... 

Μαζί με τη φωτογραφία μας έστειλε και ένα φιλί για... καληνύχτα!



Συγκλονιστικό: Ο Θείος του Τόμας εξομολογείται: ”Τα βράδια που είμαστε μόνοι μας, μπορούμε να ξεσπάσουμε…”



Δάκρυα θλίψης και συγκίνησης από συγγενείς και φίλους στην επιμνημόσυνη δέηση για το ξανθό “βασιλιά”, που τελέστηκε σήμερα στον Ιερό Ναό Παναγίας Μαρμαριώτισσας στο Χαλάνδρι. 

Ο θείος του Γιώργος Πρωτόπαππας συγκλονισμένος μίλησε λίγο μετά την επιμνημόσυνη δέηση για τα συναισθήματα που τους έχει προκαλέσει η άδικη απώλεια του ανιψιού του Τόμας Πρωτόπαππα. 

Ο θείος του μίλησε στο φακό της “Μεσημεριανής Μελέτη” και δεν δίστασε να εξομολογηθεί πως: “Τα βράδια που είμαστε μόνοι μας, μπορούμε να ξεσπάσουμε”. 

Απαρηγόρητοι ήταν η μητέρα του, ο πατέρας του, ο αδερφός του Μάνος αλλά και η σύντροφος του Ιωάννα.

ΤΩΡΑ: Πλήθος κόσμου λένε το τελευταίο αντίο στον Τόμας (photos)


To τελευταίο «αντίο» λένε αυτή την ώρα φίλοι και συνάδελφοι στον Τόμας Πρωτόπαπα στην Παναγία Μαρμαριώτισσα στο Χαλάνδρι.



Πλήθος κόσμου, ακόμα και θαυμαστές του 25χρονου ηθοποιού, που δεν τον είχαν γνωρίσει ποτέ από κοντά, συγκεντρώθηκαν για να τον αποχαιρετίσουν, πριν η σορός του μεταφερθεί στο Λονδίνο.

Φίλοι και θαυμαστές φορούν μαύρα και με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετούν τον άτυχο ηθοποιό.

Δείτε την απίστευτη φωτογραφία που ανέβασε η Νικολέττα Ράλλη!

Μία απίστευτη φωτογραφία ανέβασε η Νικολέττα Ράλλη στον λογαριασμό της στο instagram. 

Η όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια πόζαρε... με μια πετσέτα στο κεφάλι της, ακουστικά στα αυτιά, γυαλιά ηλίου και αγκαλιά με τον σκύλο της!

“Σε λίγο θα ανοίξω και παράθυρο και θα γίνει χαμός!” έγραψε χαρακτηριστικά.



"Δώστε μου κίνητρα για να γυρίσω στην Ελλάδα το επόμενο Fast & Furious"

Οδομαχίες, μοιραίες γυναίκες, ατρόμητους και σκληρούς σαν πέτρα άνδρες και πολλά γκάζια περιλαμβάνουν οι ταινίες της επιτυχημένης κινηματογραφικής σειράς.

Πρωταγωνιστής της είναι ο μυώδης Βιν Ντίζελ. Ο ηθοποιός, με αφορμή την προώθηση του έκτου "Fast & Furious", μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη και εξέφρασε την επιθυμία του να γυρίσει το επόμενο φιλμ της σειράς στην Ελλάδα, αρκεί να του δώσουν την πρέπουσα σημασία οι αρμόδιοι.

"Θα ήθελα πολύ να γυριστεί το επόμενο Fast & Furious στην Ελλάδα! Δεν έχω έρθει ποτέ στη χώρα σας αλλά γνωρίζω ότι τα ωραιότερα σετ γυρισμάτων είναι οι φυσικές ελληνικές τοποθεσίες" δήλωσε ο Αμερικανός σταρ και πρόσθεσε:

"Περισσότερο από εμένα εξαρτάται και από εσάς. Πρέπει δηλαδή η χώρα σας να μας δώσει κίνητρα για να έρθει μια τόσο μεγάλη παραγωγή εκεί. Το πέμπτο Fast & Furious γυρίστηκε με μεγάλη επιτυχία στο Ριο ντε Τζανέιρο , το έκτο στα πιο κεντρικά σημεία του Λονδίνου και μέρος του επόμενου έβδομου φιλμ στο Τόκιο".Στη συνέχεια, ο Ντίζελ ζήτησε ξεκάθαρα από τους υπεύθυνους να ασχοληθούν σοβαρά με το θέμα: "Δεν ξέρω που πρέπει να απευθυνθώ. Αν μας ακούτε υπεύθυνοι τουρισμού είμαστε εδώ και θέλουμε να γυρίσουμε το επόμενο συναρπαστικό Fast & Furious στην Αθήνα και στα νησιά σας!".

Τούνελ: Ντοκουμέντο-φωτιά σ’ ένα θρίλερ δίχως τέλος για τον Μάριο…


Το Φως στο Τούνελ υπόσχεται και αυτή την Παρασκευή, 24 Μαΐου να καθηλώσει για άλλη μια φορά τους λάτρεις της έρευνας και του μυστηρίου. 

Ντοκουμέντο-φωτιά σ’ ένα θρίλερ δίχως τέλος για τον Μάριο… Ένα σημαντικό στοιχείο που όλοι έβλεπαν επί μήνες, αλλά κανείς δεν κατάλαβε την αξία του… Ούτε η ίδια η αστυνομία.

Η οικογένεια ζητάει επίμονα  απαντήσεις για τις σοβαρές παραλείψεις της επίσημης έρευνας. Για μία ακόμα φορά η εκπομπή φέρνει στο φως στοιχεία που θα σοκάρουν σε μία πολύκροτη υπόθεση που έχει αναστατώσει μια ολόκληρη τοπική κοινωνία.

Παγκόσμια ημέρα για τα εξαφανισμένα παιδιά η 25η Μαΐου. Η μητέρα του Μπεν Νίνταμ μιλάει για μια αποκαλυπτική έρευνα στην Ελλάδα που είναι σε εξέλιξη, καθώς και για το βιβλίο της με τα παρασκήνια της υπόθεσης του παιδιού της, που διαδραματίστηκε στην Κω και συγκλόνισε τον κόσμο.

Δέσποινα Βανδή: Οι φωτογραφίες που εξόργισαν τον Ντέμη Νικολαΐδη

Πριν από λίγες ημέρες στα γραφεία της διεύθυνσης δύο εβδομαδιαίων περιοδικών έφτασαν στα χέρια των υπευθύνων φωτογραφίες της Δέσποινας Βανδή με μαγιό, να απολαμβάνει τον ήλιο, όχι όμως σε κάποιο ξενοδοχείο ή σε παραλία.

Οι φωτογραφίες, στις οποίες η Δέσποινα κάνει ηλιοθεραπεία και παίζει με τη Μελίνα και το Γιώργο, είναι τραβηγμένες από την πισίνα του νέου σπιτιού της Δέσποινα και του Ντέμη στη Βούλα.

Βέβαια την ίδια στιγμή που έφταναν οι φωτογραφίες στα περιοδικά, έφτασαν και οι πληροφορίες στα αφτιά του Ντέμη, ο οποίος επικοινώνησε με τους δικηγόρους του. Άλλωστε είχε δηλώσεις στο παρελθόν, ότι κάθε φόρα που οι παπαράτσι ξεπερνούν τα όρια και καταπατάται η προσωπική ελευθερία της οικογένειάς του, θα απαντά με μηνύσεις και σε αυτό είναι απόλυτος.

Για να είμαστε δίκαιοι βεβαία, τα περιοδικά γνωρίζουν το νόμο και ποτέ δεν θα δημοσίευαν φωτογραφίες τραβηγμένες από τον ιδιωτικό χώρο κάποιου, παραβιάζοντας έτσι προσωπικά δεδομένα.

Διαμέρισμα σε 87χρονη άστεγη αγόρασε ο Ζακ Γαλυφιανάκης

Ένα διαμέρισμα αγόρασε ο ελληνικής καταγωγής Αμερικανός ηθοποιός Ζακ Γαλυφιανάκης σε 87χρονη άστεγη και ήταν επίσης εκείνη που επέλεξε να τον συνοδεύσει στην πρεμιέρα της τρίτης συνέχειας του Hangover, στις Κάννες.

Ο Γαλυφιανάκης είχε πρωτογνωρίζει την Μίμι Χάιστ πριν από 18 χρόνια ως πελάτης, στο πλυντήριο όπου εκείνη εργαζόταν στην Santa Monica.

Αργότερα, όταν ο ηθοποιός έγινε διάσημος σταμάτησε να πηγαίνει στο κατάστημα και χάθηκε η επαφή τους, μέχρι πριν από δύο χρόνια που ο Γαλυφιανάκης έμαθε ότι η Μίμι είχε χωρίσει και ήταν άστεγη. Ήταν κυριολεκτικά μόνη της αφού δεν έχει παιδιά και όλοι οι κοντινοί συγγενείς της είναι νεκροί. Ο Γαλυφιανάκης, ευαισθητοποιήθηκε και χωρίς να το μάθει κανείς, της αγόρασε ένα διαμέρισμα με μια κρεβατοκάμαρα, μια κουζίνα, ένα σαλόνι και ένα μικρό μπάνιο, πληρώνοντας της και τους λογαριασμούς. Μαζί του και η Renee Zellweger που φροντίζει να είναι πάντα γεμάτο το ψυγείο της 87χρονης.

lifo.gr



Enhanced by Zemanta

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Wall Street Journal: «Με πέντε ευρώ στην τσέπη ταξίδεψαν στη Σουηδία οι Koza Mostra»


Παραλειπόμενα και δηλώσεις για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στο διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον στη Σουηδία, τροφοδότησαν άρθρο της Wall Street Journal, με τίτλο «Euro Crisis».

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του αρχηγού της μπάντας Koza Mostra, Ηλία Κόζα, ο οποίος ανέφερε- σε δηλώσεις του στο Mega- πως όταν η αποστολή επέστρεψε στην Αθήνα, για να γυρίσουν στην Θεσσαλονίκη πήραν αναγκαστικά λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο διότι κανένας αρμόδιος δεν είχε πρόβλεψη ώστε οι Koza Mostra να ταξιδέψουν αεροπορικώς (ο Αγάθωνας Ιακωβίδης δεν τους ακολούθησε διότι παρέμεινε στην Αθήνα για κάποιες μέρες).

Η οικονομική κρίση, αναφέρει στο blog της η εφημερίδα, είχε αντίκτυπο και στην ελληνική εκπροσώπηση. «Οι καλλιτέχνες έμαθαν ότι ούτε το αλκοόλ αλλά ούτε και το φαγητό δεν ήταν δωρεάν.

Τα μέλη της μπάντας μοιράζονταν δωμάτια στο ξενοδοχείο όπου έμειναν και τους επέτρεψαν να ξοδεύουν μόλις 15 ευρώ ημερησίως για προσωπικά έξοδα τους (φαγητά, ποτά, καφέδες) κατ’ άτομο». Υπαινιγμοί δηλαδή για αδιαφορία από την πλευρά της κρατικής ΕΡΤ.

Με άλλα λόγια ο προϋπολογισμός του γκρουπ και του Αγάθωνα Ιακωβίδη στο Μάλμο της Σουηδίας ήταν αντίστοιχος μπάντας του δρόμου, αναφέρεται στο άρθρο.

Συμπεριέλαβε δε άλλη δήλωση του Ηλία Κόζα ο οποίος υποστήριξε πως «στην Σουηδία ταξιδέψαμε με πέντε ευρώ στην τσέπη ο καθενας».

Enhanced by Zemanta

Η Ροδίτισσα μοδίστρα που έραψε το αρχαιοελληνικό φόρεμα της νικήτριας της Eurovision Εμιλυ ντε Φόρεστ [εικόνες]



Η τραγουδίστρια από τη Δανία που κέρδισε τη φετινή Eurovision έκλεψε τις εντυπώσεις όχι μόνο με τις φωνητικές της ικανότητες αλλά και με την σκηνική της παρουσία. Σχεδόν όλοι σχολίασαν θετικά το λευκό αέρινο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει και το οποίο την έκανε να μοιάζει με... νεράιδα. Ωστόσο, λίγοι γνωρίζουν ότι η δημιουργός του είναι Ελληνίδα.


Οπως αναφέρει ο ιστότοπος Rodiaki, το λευκό φόρεμα της νικήτριας της Eurovision Eμιλυ ντε Φόρεστ είναι δημιουργία της Ροδίτισσας Ανιας Ελευθερίας Διακοβασίλης


Σύμφωνα με το Star η κυρία Διακοβασίλη είναι κόρη Ροδίτη μετανάστη από τη Σάλακο που εγκατέλειψε το νησί πριν από 45 χρόνια, περίπου, για να εγκατασταθεί στη Δανία.


Εδώ και χρόνια η Ανια Ελευθερία Διακοβασίλη διατηρεί το ατελιέ της στην Κοπεγχάγη, το οποίο, μάλιστα, επισκέπτονται κατά καιρούς πολλοί γνωστοί Δανοί, αλλά και συγγενείς της βασιλικής οικογένειας της Δανίας.


«Εγώ, απλά έκανα αυτό που κάνω πάντα. Δεν ξέρω πως έγινε», είπε η Ελληνίδα σχεδιάστρια στην εφημερίδα «Ροδιακή». Το φόρεμα της Εμιλυ ντε Φόρεστ, όπως τόνισε η Αννια Διακοβασίλη είναι εμπνευσμένο από την Αρχαία Ελλάδα και φτιαγμένο με οικολογικό ύφασμα από 100% οργανικό βαμβάκι.


Πώς την εμπιστεύτηκε η Εμιλυ ντε Φόρεστ



Οπως αναφέρει η ίδια πηγή η Ανια Ελευθερία Διακοβασίλη βρέθηκε να συνεργάζεται με την εκπρόσωπο της Δανίας στην Eurovision μέσω μίας τραγουδίστριας της ροκ, η οποία συμμετείχε στη δημιουργία του νικητήριου τραγουδιού της φετινής Eurovision, «Only Teardrops». Αυτή ήταν που πρότεινε την Ελληνίδα σχεδιάστρια στην ομάδα της Eμυλι και, μετά τις απαραίτητες επαφές, έδωσαν τα χέρια.


«Είναι τρελό!», συνεχίζει η ίδια στη συνέντευξή της, αποκαλύπτοντας πως το ρούχο σχεδιάστηκε εν μία νυκτί, αλλά και ότι η Εμιλυ είναι πολύ γλυκιά και συνεργάσιμη κοπέλα!



Enhanced by Zemanta

Σ. Ρουβάς: Έτοιμος για τη μεγάλη πρεμιέρα! Νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα


 
Ενθουσιασμένος είναι ο Σάκης Ρουβάς με την εξέλιξη που είχαν τα γυρίσματα της νέας κοινωνικής αποστολής του ΑΝΤ1 “Ήρωες ανάμεσά μας”. Ο αγαπημένος τραγουδιστής ταξίδεψε σε πολλά μέρη της Ελλάδας για να γνωρίσει και να αφουγκραστεί τις ιστορίες ανθρώπων που αποδεικνύουν καθημερινά πως το “Εμείς” μπορεί να είναι ανώτερο από το “Εγώ”.

Ο Σάκης ξεκίνησε τα γυρίσματα από την Αθήνα, επισκέφτηκε τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλονίκη, το αγαπημένο του νησί την Κρήτη και μόλις χθες βρέθηκε και στη Λέσβο!

Κι ενώ τα γυρίσματα της κοινωνικής αποστολής του ΑΝΤ1 που θα προλογίζει η Μαρία Χούκλη βρίσκονται σε εξέλιξη, έρχεται η μεγάλη πρεμιέρα! Από αυτή την Παρασκευή και κάθε Παρασκευή στις 22:15 θα βλέπουμε μέσα από τη συχνότητα του καναλιού του Αμαρουσίου να ξεδιπλώνονται οι ιστορίες ξεχωριστών ανθρώπων.

Ο αγαπημένος Έλληνας καλλιτέχνης που έχει διακριθεί για την κοινωνική του δράση, θα είναι ο οδηγός μας σε ένα οδοιπορικό στη ζωή και το έργο 10 ανθρώπων σε όλη την Ελλάδα που διαθέτουν τον χρόνο, το συναίσθημα και την ψυχή τους για να προσφέρουν, χωρίς να επιζητούν αντίκρισμα ή αναγνώριση.


Ο Σάκης χαίρεται ιδιαίτερα την όλη διαδικασία, όπως εκμυστηρεύεται στο TLIFE άνθρωπος από το περιβάλλον του, καθώς μέσα από τις ιστορίες γίνεται καλύτερος τόσο ο ίδιος όσο και οι άνθρωποι που του τις αφηγούνται αλλά κι εκείνοι που θα τις ακούσουν...

Απόψε το βράδυ στις 23:15 η Μαρία Χούκλη θα μας βάλει στον κόσμο των «Ηρώων». Η δημοσιογράφος μέσα από την εκπομπή «Ήρωες Ανάμεσά μας – Η Αρχή»  θα μας εισάγει στον ξεχωριστό κόσμο των «Ηρώων». Μεταξύ άλλων, τα μέλη της επιτροπής θα μοιραστούν μαζί μας τα συναισθήματα και τις εντυπώσεις που αποκόμισαν από την εμπειρία τους αυτή. Τα μέλη της επιτροπής αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων, εκτός από τη Μαρία Χούκλη, είναι οι:

-Δημήτρης Τριχόπουλος, Καθηγητής Επιδημιολογίας και Πρόληψης του Καρκίνου στο Πανεπιστήμιο Harvard
-Σπύρος Ευαγγελάτος, Σκηνοθέτης
-Αντωνία Τριχοπούλου, Αντιπρόεδρος Ελληνικού Ιδρύματος Υγείας
-Φωτεινή Τσαλίκογλου, Συγγραφέας και Καθηγήτρια Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο
-Παναγιώτης Γιαννάκης, Προπονητής Μπάσκετ

Οι δύο πρώτες ιστορίες που θα δούμε στην πρεμιέρα

Η πρώτη ιστορία αφορά τον Περικλή Καλόπουλο, ο οποίος έσωσε με κίνδυνο της ζωής του, την Αντιγόνη και τους άλλους 3 επιβαίνοντες ενός δικινητήριου αεροσκάφους που έπεσε λίγο έξω από την Μαρίνα Αλίμου, το 2001. Τα εντυπωσιακά γυρίσματα για την δραματοποίηση της συγκεκριμένης ιστορίας έγιναν στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Βούλας, στο Μάτι, και την Αερολέσχη Τατοΐου. Τα υποβρύχια γυρίσματα για την οπτικοποίηση της πτώσης του αεροπλάνου ήταν εξαιρετικά δύσκολα και θεαματικά, καθώς έγινε βύθιση προσομοίωσης αεροπλάνου και συμμετείχε ομάδα πιλότων και δυτών ασφαλείας, ενώ για τις υποβρύχιες λήψεις χρησιμοποιήθηκε ειδικός τεχνικός εξοπλισμός.

Η δεύτερη ιστορία που ενέπνευσε την επιτροπή για να την επιλέξει ανάμεσα στις 2.500 που υπέδειξε το κοινό είναι αυτή του Αλέξανδρου Φιλιππίδη. Η δύναμη της ψυχής του Διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ευκαρπίας αποδείχτηκε σωτήρια για έναν 14χρονο μαθητή του που έπασχε από μια σοβαρή ασθένεια. Ο Αλέξανδρος Φιλιππίδης, κινητοποίησε τη μαθητική κοινότητα ολόκληρης της χώρας για να συγκεντρώσει χρήματα προκειμένου να δοθούν για την απαραίτητη χειρουργική επέμβαση και το κόστος της μετέπειτα θεραπείας και ο μικρός Ηλίας κατάφερε να διαφύγει τον κίνδυνο. Ο Σάκης Ρουβάς συνάντησε τον Αλέξανδρο στη Θεσσαλονίκη και μαζί του θα παρακολουθήσουμε βήμα - βήμα τις συγκλονιστικές προσπάθειες της πρωτοβουλίας του δασκάλου, που χάρισαν ξανά το χαμόγελο στον μικρό Ηλία.

Enhanced by Zemanta

Adele Exarchopoulos: Η 19χρονη Ελληνίδα που έκλεψε τις εντυπώσεις στις Κάννες!



 Η 8η μέρα του 66ου Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών έκλεισε με ελληνική παρουσία! Μιλάμε ασφαλώς για την 19χρονη ελληνικής καταγωγής Adèle Exarchopoulos που πρωταγωνιστεί στην ταινία “La Vie d'Adele”. 

Η πρωταγωνίστρια της νέας δραματικής ταινίας του Abdellatif Kechiche δίνει μία συγκλονιστική ερμηνεία. Διαρκεί 3 περίπου ώρες και έχει συζητηθεί πριν καν προβληθεί αφού έχει σαν θέμα την παθιασμένη ερωτική σχέση δύο γυναικών. Η Adele αναδείχθηκε αδιαφιλονίκητο φαβορί για το βραβείο πρώτου γυναικείου ρόλου και τους έκανε όλους να μιλούν για τη νέα μεγάλη αποκάλυψη του γαλλικού σινεμά.

Αν και γεννημένη το 1994, έχει ήδη οχτώ χρόνια εμπειρίας στην οθόνη. Ξεκίνησε μαθήματα σε πολύ νεαρή ηλικία όταν οι γονείς της την έγραψαν σε σχολή για να καταπολεμήσουν το γεγονός ότι ήταν πολύ ντροπαλή. Στο βιογραφικό της έχει ρόλους σε ταινίες όπως το “Boxes”, το “Les Enfants de Timpelbach”, το “Τη Νύχτα Που Χάθηκαν τ' Αστέρια”, το “Des Morceaux de Moi” και το “Le Bleu est Une Couleur Chaude”

“Στο πλατό μιας ταινία μπορώ να κάνω τα πάντα. Τα δίνω όλα.... Πράγματα που δεν θα φανταζόμουν ποτέ ότι μπορώ να κάνω στην αληθινή ζωή, μου βγαίνουν απολύτως φυσικά μπροστά στην κάμερα”, έχει δηλώσει η νεαρή πρωταγωνίστρια.

Δες την Adele κατά την άφιξή της στο Φεστιβάλ!


Enhanced by Zemanta

Ναταλία Δραγούμη: “Έχω αναλάβει το κυλικείο στο σχολείο των παιδιών μου”


Τρέλα με την υγιεινή διατροφή έχει η Ναταλία Δραγούμη και έτσι έχει καταφέρει τα παιδιά της να τρώνε σωστά. Όταν ήταν πολύ μικρά τα δύο παιδιά της συνήθιζε να είναι πολύ προσεκτική στα ψώνια της και πλέον έχουν μάθει να τρώνε υγιεινά. Μιλώντας στην Τατιάνα η ηθοποιός εξηγεί πως ακριβώς κατάφερε να πετύχει αυτό που θέλουν όλες οι μαμάδες! 

“Προσπαθώ να μην έχω στο ντουλάπι μου πράγματα που δεν θέλω να τρώνε τα παιδιά μου”, αναφέρει χαρακτηριστικά. Αυτό προσπαθεί να το περάσει όμως και στους συμμαθητές τους αφού έχει αναλάβει το κυλικείο του σχολείου τους.

Δες απόσπασμα από την εκπομπή!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...