Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Απούσα η Σκορδά από τον γάμο της Λόη

Καλά κρατεί η «μάχη» της νύφης στο Alter: πρώτα έπεσαν τα «χαρτιά» των φωτογραφήσεων και των δηλώσεων, μετά επιστρατεύτηκαν τα νυφικά, τα γαμπριάτικα και τα προσκλητήρια, ενώ στο τέλος ήρθαν οι... απουσίες! Η Βάσια Λόη και ο Νίκος Μαδιάς παντρεύτηκαν το βράδυ της Παρασκευής, όμως, η Φαίη Σκορδά (που ντύνεται νυφούλα τον άλλο μήνα) δεν ήταν εκεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Φαίη δεν πήγε στο «Island» επικαλούμενη το ότι βρισκόταν εκτός Αθηνών... Μα κι αυτή η Βάσια βρε παιδί μου... Τελευταία στιγμή την ενημέρωσε την συνάδελφό της - δύο μήνες και βάλε νωρίτερα! Αλλά η Φαίη είναι busyκαι κανονίζει προ πολλού πως θα περάσει το επόμενο... τρίμηνο!

Το ότι χθες είχε γενέθλια ο Γιώργος Λιάγκαςείναι απλά σύμπτωση και ουδεμία σχέση έχει με την απουσία από τον γάμο ε; Λέμε τώρα... Αλλά σιγά μην αφήναμε την τούρτα των γενεθλίων για να τρέχουμε για την γαμήλια! Τούρτα η μία, τούρτα και η άλλη, απλά η δεύτερη είχε 6 ορόφους...

Οι πληροφορίες, πάντως, λένε πως η Βάσια θα «πληρώσει» την έτερη ξανθιά παρουσιάστρια του Alter με το ίδιο νόμισμα: στον γάμο Λιάγκα - Σκορδά, στις 20 Ιουνίου, θα είναι απούσα -λένε οι πληροφορίες- γιατί θα έχει... άλλον γάμο!

Πάντως, η γαμήλια κόντρα άρχισε από νωρίς: με φωτογραφήσεις και συνεντεύξεις η Φαίη Σκορδά ανακοίνωσε τον γάμο της με τον Γιώργο Λιάγκα, τραβώντας όλο το ενδιαφέρον. Κι εκεί που το χαιρόταν η Φαίη, ο «δάχτυλος» Βάσια εμφανίστηκε απροσδόκητα και ανακοίνωσε τον δικό του γάμο με τον Νίκο Μαδιά, που έγινε και... νωρίτερα!

Πάλι καλά δηλαδή που και οι δύο τελετές γίνονται στο «Island», οπότε δεν είχαμε και διαγωνισμό καλύτερης εκκλησίας ή πλουσιότερης δεξίωσης. Μήπως να συγκρίνουμε τον... μπουφέ;

Βρε καλά έκανε η πρώην ξανθιά παρουσιάστρια του πρωινού του Alter Μαριέττα Χρουσαλά: δεν πήγε στον γάμο Μαδιά - Λόη γιατί την ίδια ώρα είχε να παρουσιάσει με τον καλό της Λεό (που παντρεύονται στις 5 Ιουνίου) το νέο τους... κότερο. Ε, μετά πήγαν και μια βόλτα!


Δείτε τις δηλώσεις της Βάσιας κατά την άφιξή της στην τελετή

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Η Τατιάνα Στεφανίδου στο Sex and the City


«Πολύ καλησπέρα σας. Hello. Good afternoon New York. Good afternoon America. Η Kάρυ Μπράντσο είναι εδώ».

Με αυτά τα λόγια, υπόκρουση Φρανκ Σινάτρα και ύφος Sex and the City ξεκίνησε την εκπομπή της η Τατιάνα Στεφανίδου.

Και η αλήθεια είναι, ότι αν και η ίδια προσπάθησε να αυτοσαρκαστεί, τελικά το στυλάκι της πάει.  

«Είπαμε και εμείς» είπε η παρουσιάστρια, «μιας και βγήκε η ταινία, έγινε η πρεμιέρα της να αισθανθούμε και εμείς λίγο Manhattan, λίγο Sex and the City».

Και πρόσθεσε, ανάμεσα στα σφυρίγματα και τα χειροκροτήματα του κοινού, πάλι με αυτοσαρκασμό: «Να την δει η Τατιάνα Κάρυ Μπράντσο. Λέμε τώρα».

Δικαιολόγησε βέβαια και τη μεταμόρφωσή της και τον ενθουσιασμό της για την ταινία, λέγοντας ότι την περίμενε ο γυναικείος πληθυσμός με την ίδια αγωνία και λαχτάρα που οι άντρες περιμένουν το Μουντιάλ.

Άντε και στο τρίτο σίκουελ πρωταγωνίστρια Τατιάνα. 

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Γνωστό μοντέλο άνοιξε... ψαροταβέρνα

Από τις πασαρέλες στην... ψαροταβέρνα βρέθηκε γνωστή καλλονή, που έχει διακριθεί σε διαγωνισμούς ομορφιάς, καθώς απέκτησε το δικό της μαγαζί με ψαρομεζέδες!

«Πώς κάποιος ανοίγει μαγαζί με ρούχα χωρίς να ξέρει να σχεδιάζει;», διερωτάται η Μπέτυ Κουράκου -διότι περί αυτής ο λόγος- και προσθέτει: «το φαγητό πουλάει»!

Είδες επιχειρηματικό μυαλό η καλλονή; Εν μέσω οικονομικής κρίσης και σκληρών μέτρων θα μας σερβίρει την τσιπούρα, με νάζι και λάμψη πασαρέλας...

Κι ενώ ο έρωτας περνά από το στομάχι, η Μπέττυ αρνείται να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις φήμες που την θέλουν νυφούλα στο πλευρό του ποδοσφαιριστή της Ίντερ Μάριο Μπαλοτέλι.

Βέβαια, στο δαχτυλάκι της φιγουράρει ένα μονόπετρο που μας αποκάλυψε πως είναι δώρο από εκείνον, αλλά είναι μόνο φίλοι!

«Ο άντρας που θα παντρευτώ θα είναι πολύ ευχαριστημένος, ξέρω να μαγειρεύω πάρα πολλά πράγματα», λέει και μας αποκαλύπτει πως αν βρει τον κατάλληλο σήμερα θα τον παντρευτεί σε 3 χρόνια!

Έχει και ένα μαγαζί να δουλέψει το κορίτσι!
Με... κουφέτα θα ασχολείται;

Ντύνεται γαμπρός ο Γιώργος Λεμπέσης


Ακόμα έναν celebrity γάμο θα έχουμε το καλοκαίρι, καθώς ο Γιώργος Λεμπέσης θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Σοφία!

Πέρασαν 8 χρόνια σχέσης για να το πάρει το κορίτσι ο Γιώργος και, πλέον, το ζευγάρι δημοσίευσε την αγγελία του γάμου σε αθλητική εφημερίδα.

Όπως είπε στην «Espresso» ο τραγουδιστής, ο γάμος θα γίνει στις 12 Ιουλίου, στον Άγιο Κωνσταντίνο της Γλυφάδας, με κουμπάρους τον Γιώργο και την Κορνέλια Μαζοκοπάκη.

Ο Γιώργος και η Σοφία σκέφτονταν να παντρευτούν πέρυσι, όμως, προσωπικοί λόγοι ματαίωσαν τον γάμο.

Όσοι τους γνωρίζουν, μιλούν για ένα ιδιαίτερα αγαπημένο ζευγάρι, ενώ δεν είναι λίγες οι δημόσιες εμφανίσεις τους από τις αρχές κιόλας της σχέσης τους.

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Απέβαλε η Angelina Jolie!

Βουίζει το Hollywood από την Τρίτη, μετά από τις πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, ότι η Angelina Jolie στις αρχές του χρόνου είχε μία αποβολή.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Angelina και ο Brad προσπαθούν εδώ και καιρό για το… έβδομο παιδάκι, αλλά δυστυχώς ο πελαργός δεν έρχεται.

Μάλιστα τα ίδια δημοσιεύματα λένε ότι μετά την αποβολή που είχε η Angie δεν θα μπορέσει να κάνει άλλο παιδί.

Η ψυχολογίας της λένε είναι πάρα πολύ άσχημη, καθώς καθημερινά διαβάζει διάφορα δημοσιεύματα σε sites και περιοδικά ότι είναι έγκυος. «Κάθε φορά που διαβάζει και μια τέτοια είδηση μεγαλώνει η θλίψη της που δεν μπορεί να συλλάβει», λένε άνθρωποι από το περιβάλλον της.

Στο πλευρό της φυσικά είναι η Brad, ενώ οι ίδιοι άνθρωποι λένε ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τις προσπάθειες.

Το «αμαρτωλό» παρελθόν της Κ. Ντίαζ


Η Κάμερον Ντίαζ θέλει να ξεχάσει το…. αμαρτωλό παρελθόν της και το ροζ μονοπάτι που περπάτησε όταν ήταν ακόμα άσημη.

Στα 18 της χρόνια συμπρωταγωνίστησε σε ερωτικού περιεχομένου ταινία θεωρώντας ότι έτσι θα ανοίξει την πόρτα της επιτυχίας και της δόξας.

Όταν έγινε διάσημη όμως θέλησε να καταστρέψει το «ροζ ντι βι ντι» και να εξαφανίσει τα ίχνη του παρελθόντος. Ετσι κατέφυγε έγκαιρα στην δικαιοσύνη ζητώντας την απαγόρευση της κυκλοφορίας του υλικού. Και τα κατάφερε για αρκετά χρόνια.

Τίποτα όμως δεν μένει κρυφό και σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ρωσική μαφία ανακάλυψε το ροζ βίντεο και έβγαλε τα «άπλυτα» της στη φόρα. Αυτό όμως έγινε αμέσως μετά την 11η Σεπτεμβρίου οπότε ο κόσμος είχε να ασχοληθεί με πολύ σοβαρότερα πράγματα από το βίντεο της Κάμερον.

Η σέξι ηθοποιός πάντως όταν πληροφορήθηκε ότι το ροζ περιεχομένου βίντεο κυκλοφορεί, φοβήθηκε ότι θα καταστραφεί η καριέρα της και έπεσε σε κατάθλιψη.

Την ξεπέρασε όμως απ’ ότι φαίνεται καθώς στα 38 της χρόνια θεωρείται από τις πιο ακριβοπληρωμένες σταρ του Χόλυγουντ

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Λάτσιος – Μακρυπούλια: τι τρέχει τελικά;

Εμφανής είναι η οικειότητα μεταξύ Γιάννη Λάτσιου και Ζέτας Μακρυπούλια, που μπορεί να διαψεύδουν ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους, ωστόσο, τα μάτια και τα υπονοούμενα άλλα δείχνουν…

Οι διάλογοι όλο νόημα στο «Dancing With The Stars» δίνουν και παίρνουν: «είτε χορεύατε καλά είτε όχι εγώ 10 θα σας έβαζα», είπε μεταξύ άλλων η Ζέτα στον διευθυντή – κριτή, που χαμογέλασε διάπλατα.

Καλύτερα από ποτέ φαίνεται ο Γιάννης Λάτσιος, που μιλώντας στο Star δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα της μετακόμισης. Ξέρετε, στην μεζονέτα της οδού Αγράμπελης όπου προ μηνών είχε μόνο μια εσπρεσσιέρα... «Σιγά σιγά έρχονται και τα έπιπλα», μας είπε.

Βρε λέτε να βάλει και την Μακρυπούλια να κουβαλήσει καμιά κούτα;

Τα «Ζέτα μου», «μου», «μου» δίνουν και παίρνουν και από άλλους κριτές δεν βλέπουμε τόση διαχυτικότητα…

«Δεν ισχύει ούτε κατά διάνοια κάτι τέτοιο», μας είχε δηλώσει προ ημερών η Ζέτα Μακρυπούλια σε ερώτηση για το αν είναι ζευγάρι με τον Γιάννη Λάτσιο όπως λένε οι φήμες.

Τα χαμόγελα που σταματημό δεν έχουν, όμως, άλλα δείχνουν…

Ένα φιλί τον έστειλε στη φυλακή!

Ένα φιλί έστειλε στα κρατητήρια έναν φοιτητή... Η αγαπημένη του φίλη και ντάμα του στο χορό τον μήνυσε για προσβολή γενετήσιας αξιοπρεπείας και απειλή. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν το φοιτητή ο οποίος μια ολόκληρη νύχτα έμεινε στα κρατητήρια και το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Η κοπέλα όμως τελικά ανακάλεσε.

«Με ένα φιλί ονομάστηκε προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, που εν πάση περιπτώσει εάν ισχύει κάτι τέτοιο όλος ο κόσμος θα ήταν κάθε μέρα στην Ευελπίδων κατηγορούμενος για το συγκεκριμένο άρθρο.» είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του φοιτητή.

Η ιστορία όπως μας ανέφερε ο δικηγόρος του νεαρού έχει ως εξής. Ο φοιτητής και η κοπέλα γνωρίστηκαν σε μια σχόλη χορού. Πολύ γρήγορα ο νεαρός έγινε ο μόνιμος καβαλιέρος της χορεύτριας και η σχέση τους έγινε πολύ φιλική ώσπου... «μία απλή χειρονομία παρεξηγήθηκε.»

Η αλήθεια είναι ότι ο νεαρός θα κάνει πολύ καιρό να ξεπεράσει την περιπέτεια που έζησε για ένα και μόνο φιλί!

Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Χρ. Μουστάκα: «Ο Κανάκης είναι σέξι και έξυπνος»

Απάντηση στις φήμες που τη θέλουν να είναι ζευγάρι με τον Αντώνη Κανάκη επιχείρησε να δώσει με συνέντευξή της σε εβδομαδιαία εφημερίδα, η Χριστίνα Μουστάκα, συνεργάτης του Ράδιο Αρβύλα.

Η Χριστίνα αρνείται ότι έχει σχέση με τον Αντώνη, λέει ωστόσο ότι από την ημέρα που άρχισε η συνεργασία τους άλλαξε η γνώμη της γι αυτόν.

«Ποιά ήταν η άποψή σου για τον Κανάκη πριν συνεργαστείτε;» ρωτάει ο δημοσιογράφος και η Χριστίνα απαντά: «Σίγουρα όχι αυτή που έχουν οι περισσότερες κοπέλες στη χώρα! Μου ήταν απλά συμπαθής και τίποτα παραπάνω. Η άποψη μου βέβαια έχει αλλάξει κατά πολύ τώρα που τον γνώρισα. Είναι ερωτικός, πολύ σέξι, έξυπνος και τον θαυμάζω ως επαγγελματία».

Βέβαια όταν τη ρωτούν τι πρέπει να έχει ένας άνδρας για να την κερδίσει πάλι τον Κανάκη περιγράφει η Χριστίνα, λέγοντας: «Σίγουρα δυναμισμό, ώστε να νιώθω ασφάλεια κοντά του, πολύ χιούμορ γιατί μου αρέσει να γελάω και να είναι ευγενικός γιατί, ως γυναίκα, θέλω να μου φέρονται με το γάντι».

Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Λαμπερά ζευγάρια που άντεξαν στα δύσκολα

Φήμες, κρίσεις, περίοδοι χωρισμού, επανασυνδέσεις. Παρά τα σκαμπανεβάσματα που πέρασαν στις σχέσεις τους μερικά από τα πιο διάσημα ζευγάρια της showbiz, τελικά κατέληξαν μαζί.

Η πιο επεισοδιακή σχέση είναι αναμφίβολα αυτή της Γκουέν Στεφάνι και του 44χρονου Γκάβιν Ρόσντεϊλ. Το 2004, ένα τεστ DNA έδειξε ότι ο Ρόσντεϊλ δεν είναι μονάχα ο νονός, αλλά και ο πατέρας της 21χρονης Ντέζι Λόου, καρπού του έρωτά του με την Περλ Λόου. Η Στεφάνι έγινε έξαλλη με την αποκάλυψη και τον απείλησε ότι θα χώριζαν αν συνέχιζε να έχει επαφές με το παιδί του, ωστόσο τελικά υποχώρησε. Σήμερα, οι ισχυρισμοί της Κόρτνεϊ Λοβ ότι είχε ερωτικό δεσμό με τον Ρόσντεϊλ στις αρχές του έγγαμου βίου του με τη Στεφάνι έρχονται να ταράξουν και πάλι τα νερά της οικογενειακής τους ζωής.

Μια αγωγή για σεξουαλική παρενόχληση από πρώην βοηθό του Ράντι Γκέρμπερ στάθηκε αφορμή να αναστατωθεί προσωρινά και ο γάμος της Σίντι Κρόφορντ. Η ίδια ωστόσο δήλωσε ότι οι δυο τους εκτός από σύζυγοι, είναι και κολλητοί φίλοι, γι’ αυτό και στάθηκε δίπλα του βράχος σε όλη αυτή την περιπέτεια.

Μεγάλη αναταραχή πέρασε όμως το 2004 και το ζεύγος Μπέκαμ όταν ένα μοντέλο ονόματι Ρεμπέκα Λουζ αποκάλυψε ότι είχε παράνομη σχέση με τον Ντέιβιντ. Η είδηση έπαιζε πρώτη στα βρετανικά media, ενώ πολλές ακόμη γυναίκες έσπευσαν να επωφεληθούν από την κατάσταση και να δηλώσουν ότι κοιμήθηκαν και αυτές με τον διάσημο ποδοσφαιριστή. Τελικά η Βικτόρια επέλεξε να μη διαλύσει τον γάμο της, ο οποίος έφτασε για άλλη μία φορά στα πρόθυρα του διαζυγίου όταν για κάποιο διάστημα αναγκάστηκαν να μείνουν σε διαφορετικές ηπείρους, εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Η απόσταση και ο φόρτος εργασίας έχουν αποτελέσει πολλές φορές αιτία άγριων καβγάδων και ανάμεσα στον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και την Τζέσικα Μπίελ, οι οποίοι ωστόσο έχουν αρχίσει να συνηθίζουν στην ιδέα ότι θα βρίσκονται μια φορά στο τόσο και κοιτάζουν να απολαμβάνουν κάθε φορά τη στιγμή. Αντίθετα, η Τζούλια Ρόμπερτς και ο καμεραμάν σύζυγός της Ντάνι Μόντερ συμφώνησαν ότι για να κάνουν οικογένεια θα πρέπει εκείνη να μειώσει τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της ανά τον κόσμο και να περνάει περισσότερο χρόνο στο σπίτι τους.


ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Σάκης Ρουβάς: «Θέλω δεύτερο παιδί»

 «Η Κάτια είναι όλα μαζί. Έρωτας, αγάπη, έλξη και πολύ περισσότερα. Είναι η σύντροφός μου». Με τα λόγια αυτά αναφέρεται στην Ζυγούλη ο Σάκης Ρουβάς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Glow» της Θεσσαλονίκης.

Στην συνέντευξή του, ο Σάκης αποκαλύπτει ότι απολαμβάνει κάθε στιγμή μαζί με την σύντροφό του και την μικρή τους κόρη Αναστασία και για το λόγο αυτό, απορρίπτει το ενδεχόμενο να εγκατέλειπε τα πάντα στον επαγγελματικό τομέα για να βρεθεί κοντά τους. «Η όποια διακοπή ή ενδεχόμενη αποχή για ορισμένο διάστημα γίνεται ως μέρος μιας εξελικτικής πορείεας. Δεν είμαι πάντως άνθρωπος που εγκαταλείπει», λέει χαρακτηριστικά.

Ο Sakis δεν απορρίπτει την ιδέα ενός δεύτερου παιδιού, αλλά αντίθετα αποκαλύπτει ότι αντιμετωπίζει με χαρά ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Για την ώρα όμως, επισημαίνει ότι του αρέσει να απολαμβάνει τις ώρες με την μικρή Αναστασία, την οποία πηγαίνει συχνά βόλτες. «Λατρεύω να παίζω μαζί της και να την ακούω να τραγουδάει, να την βλέπω να χορεύει και να μου λέει δικές της λέξεις», αναφέρει στην συνέντευξή του ο (χαζομπαμπάς) τραγουδιστής...

Από σπόντα ο Αλκαίος στη Eurovision;

Τι θα λέγατε αν μαθαίνατε ότι το «Όπα» με το οποίο διαγωνίζεται φέτος η Ελλάδα στη Eurovision του Όσλο δεν ήταν να το τραγουδήσει ο Γ. Αλκαίος;

Και όχι μόνο δεν ήταν να το τραγουδήσει ο Γιώργος Αλκαίος, αλλά δεν ήταν καν να το τραγουδήσει άνδρας!!!

Όπως αποκάλυψε ο τραγουδιστής στη συνέντευξη τύπου μετά τη δεύτερη πρόβα της χώρας μας, το τραγούδι αυτό ήταν να το δώσουν στην Κατερίνα Αυγουστάκη! Τι θυμάστε; Τη sexy μελαχρινή Ελληνοβελγίδα που κόπηκε κακήν κακώς από τον ελληνικό τελικό γιατί κατά ένα παράξενο τρόπο διέρρευσε στο ίντερνετ το τραγούδι της;

Επειδή λοιπόν δεν μπορούσαν να την εντοπίσουν οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ είπαν στον Γιώργο Αλκαίο και στους φίλους του ότι αν δεν βρουν τραγουδιστή θα πρέπει να αποχωρήσουν από τη διαδικασία.

Εκείνος λοιπόν το πήρε απόφαση εκείνη τη στιγμή και είπε ότι θα βάλει υποψηφιότητα για τη Eurovision.

Στον φετινό πάντως διαγωνισμό, εκτός από χρέη τραγουδιστή, εκτελεί και χρέη μεταφραστή, αφού μετέφραζε στα αγγλικά τις δηλώσεις της χορογράφου του και του λυράρη, ενώ λειτουργεί και κάπως σαν… «συνήγορος» της Ελλάδας αφού όπου σταθεί κι όπου βρεθεί τον ρωτούν για την οικονομική κρίση κι αν τελικά θα μπορέσει η χώρα μας να διοργανώσει τη Eurovision αν κερδίσει το «Όπα».
Reblog this post [with Zemanta]

Στο νοσοκομείο μετά από άγριο καβγά η Βανα Μπάρμπα – Χώρισε από τον Τσικλακίδη !

Στο νοσοκομείο βρέθηκε πριν από λίγες μέρες η Βάνα Μπάρμπα, σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, ύστερα από άγριο καυγά που είχε με τον πρώην σύντροφό της στο σπίτι της.

Τα πράγματα ξέφυγαν από κάθε έλεγχο με αποτέλεσμα ο πρώην σύντροφος της ηθοποιού να χειροδικήσει εναντίον της και να τη στείλει στο νοσοκομείο!!!

Η Βάνα Μπάρμπα επικοινώνησε αμέσως με το δικηγόρο της, από τον οποίο ζήτησε να καταθέσει μήνυση εναντίον του πρώην συντρόφου της.


Κανείς δεν κατάλαβε τίποτα από τη δυσάρεστη περιπέτειά της την Τετάρτη στη βραδιά των Playmate, όπου ήταν κριτής, σύμφωνα όμως με το δημοσίευμα, η Βάνα Μπάρμπα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο εξωτερικό και βασική της μέριμνα είναι να κρατηθεί ο άνθρωπος αυτός μακριά από την ίδια και την κόρη της. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Φέρτε κωµωδίες!»

Φωτογραφία
Περισσότερους κωµικούς ρόλους για να αποδείξει το ταλέντο του ως κωµικός αναζητεί ο Κέβιν Μπέικον. Αρκετά µε τους περίεργους τύπους, τους παρανοϊκούς, τους περιθωριακούς ή κακούς - θέλει τώρα να κάνει το κοινό να γελάσει. 
 
Ο Μπέικον πρόσφατα είχε έναν ρόλο σε κωµωδία µαζί µε τον Στιβ Καρέλ και πιστεύει ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι κωµικοί ρόλοι. «Υπάρχει ένα καινούργιο είδος κωµωδίας που µου αρέσει πολύ και θα ήθελα να συµµετέχω, αλλά δεν ξέρω πώς να το πετύχω αυτό» λέει ο ηθοποιός.
 
«Εχω προσπαθήσει πάντως να πείσω τον κόσµο να µη µε παίρνει πολύ στα σοβαρά. Υποδύθηκα τον εαυτό µου σε ένα σόου στην τηλεόραση που δεν έχει προβληθεί ακόµη και παίζω και σε µερικά φιλµάκια στο Funny Οr Die, σάιτ που έχει δηµιουργήσει ο Γουίλ Φέρελ.

Περιορισμοί στο ιλουστρασιόν κουτσομπολιό


Φωτογραφία
Η οικονομική κρίση φέρνει και το τέλος των τεράστιων πληρωμών προς διασήμους προκειμένου να φωτογραφηθούν σε σπάνιες στιγμές για τα εξώφυλλα των ιλουστρασιόν περιοδικών; Είναι πολύ πιθανό, λένε οι ειδικοί, θυμίζοντας όμως ταυτόχρονα ότι όσο πιο χαλεποί είναι οι καιροί τόσο ακριβότερα εξαργυρώνεται η δίψα του κοινού για κουτσομπολιά και θέαμα. Τα πρωτεία βέβαια κατέχουν τα αμερικανικά περιοδικά lifestyle και οι ταμπλόιντ εφημερίδες- ως πιο ακριβό εξώφυλλο θεωρείται εκείνο στο οποίο η Αντζελίνα Ζολί και ο Μπραντ Πιτ πόζαραν με τα δίδυμα παιδιά τους: 14 εκατομμύρια δολάρια πλήρωσε το περιοδικό «Ρeople» για 19 σελίδες γεμάτες με αποκλειστικές οικογενειακές φωτογραφίες του διάσημου ζεύγους. Μάλιστα τις πρώτες 24 ώρες της δημοσίευσης των φωτογραφιών περισσότεροι από 6 εκατομμύρια επισκέπτες μπήκαν στην ιστοσελίδα του περιοδικού (9 εκατομμύρια είναι οι επισκέψεις κάθε μήνα). Η Τζένιφερ Λόπεζ φωτογραφήθηκε για το ίδιο περιοδικό με τα δικά της δίδυμα έναντι 6 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ το περιοδικό «ΟΚ» πλήρωσε 3 εκατομμύρια δολάρια για τη φωτογράφιση του Μάθιου Μακ Κόναχι με τον νεογέννητο γιο του. Το ίδιο ποσό είχε πληρώσει το περιοδικό για την αποκλειστική φωτογράφιση το 2005 της Ντέμι Μουρ με τον Αστον Κάτσερ.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...