Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Stars & Family Show @ Apsendi

Ρ. ΟΥΙΛΙΑΜΣ, Α. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ, Θ. ΠΕΤΜΕΖΑΣ, Κ. ΤΟΥΡΝΑΣ
Ακόμα ένα βράδυ με πολύ κέφι στο Apsendi!

Ο Διονύσης Ζάχος για άλλη μια φορά ξετρέλανε το κοινό του που τον ακολουθεί πιστά κάθε Τρίτη στο Apsendi για να τον απολαύσει!

Τίποτα δεν αφήνει ασχολίαστο ο ηθοποιός-μίμος, κριτικάροντας τους διάφορους επωνύμους της showbiz κι όσοι παρευρίσκονται στο Apsendi περνούν αξέχαστες βραδιές με πολύ γέλιο. 

Οι επώνυμοι φίλοι του δεν λείπουν φυσικά από το Apsendi. 

ΚΡΙΣΤΗ ΚΡΑΝΑ, Θ. ΠΕΤΜΕΖΑΣ, ΕΛΕΝΗ ΦΙΛΙΝΗ
Ο επιχειρηματίας Θάνος Πετμεζάς γιόρτασε παράλληλα τα γενέθλιά του μαζί με καλούς του φίλους όπως η Μαρία Ιωαννίδου, η Κρίστυ Κρανά, η Ελένη Φιλίνη, ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς με τη σύζυγό του Αμαλία Δημητριάδη, ο Κώστας Τουρνάς, η Βάλια Κακούτη, οι Cabin 54 και πολλοί άλλοι.

Η πιο ανατρεπτική παράσταση της πόλης στο Apsendi!
Ο εκπληκτικός Διονύσης Ζάχος δίνει ρέστα με το Stars & Family Show κάθε Τρίτη στις 22:00 σε ένα live stand up comedy show που δεν πρέπει να χάσετε!

APSENDI BAR RESTAURANT  Λ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 250-254 & ΣΕΡΡΩΝ 1 ΕΝΑΝΤΙ ΦΙΛΟΘΕΗΣ
ΤΗΛ.: 210 6717890

Ο Colin Firth ξέχασε το βραβείο στο bar

Απίστευτο περιστατικό για τον Colin Firth ο οποίος αποδείχτηκε αρκετά αφηρημένος καθώς ξέχασε στο bar στο οποίο διασκέδαζε αμέσως μετά την απονομή των βραβείων BAFTA  το βραβείο που το δόθηκε για τον ρόλο του στην ταινία "ο λόγος του βασιλιά". 

Όταν μετά από αρκετή ώρα ο ίδιος κατάλαβε τι είχε συμβεί έστειλε έναν από τους βοηθούς του να το πάρουν. Από το περιβάλλον του ωστόσο το γεγονός διαψεύδεται.

http://www.rockyourlife.gr/

Enhanced by Zemanta

Χαρδαβέλας: Δεν γίνομαι πολιτικός, γιατί δεν θέλω να φοβάμαι τη, κάμερα

Στην παρέα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά βρέθηκε ο Κώστας Χαρδαβέλας, ο οποίος μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, τη σχέση του με την κατά 20 χρόνια μικρότερη σύζυγό του αλλά και τη δημοσιογραφία.

«Είμαι πολύ παιδί. Όσο περνάνε τα χρόνια, εγώ μικραίνω. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις μία νέα γυναίκα και ένα νέο παιδί» είπε ο Κώστας Χαρδαβέλας και συνέχισε να μιλάει για την ηλικία του: «Με τη Μαρία έχω μία διαφορά 20 χρόνων και κάτι. Θυμάμαι πως η Μελίνα μού είχε πει όταν με είχε δει με τη Μαρία πως είμαι σαν βαμπίρ που ρουφάω το αίμα ανθρώπων και μένω πάντα νέος».

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε όμως και για τη σύζυγό του: «Με τη Μαρία παντρευτήκαμε στους 4 μήνες γνωριμίας. Οι φίλες της έβαζαν στοίχημα για το πόσο καιρό θα μείνουμε μαζί. Έλεγαν για ένα με δύο χρόνια. Ούτε εγώ πίστευα πως θα κρατούσε τόσο. Έμεινα 18 χρόνια και δεν το πιστεύω. Έχει παίξει ρόλο ο χαρακτήρας της Μαρίας, την οποία αγαπάω και με αγαπάει, και φυσικά το παιδί. Δεν χωρίζεις εύκολα όταν υπάρχει παιδί και μάλιστα όταν έχεις περάσει δύσκολα παιδικά χρόνια», είπε και εξήγησε τι εννοεί λέγοντας πως πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια: «Δεν μεγάλωσα με τους φυσικούς μου γονείς. Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν τριών μηνών και η μητέρα μου όταν ήμουν πέντε ετών, τη θυμάμαι σαν όνειρο. Εγώ μεγάλωσα με κάποιους άλλους ανθρώπους. Δεν θα ήθελα ο Κωνσταντίνος να ζήσει τη μοναξιά που ζει ένα παιδί όταν φεύγει ο ένας γονιός».

Η μεγάλη του αγάπη όμως είναι η δημοσιογραφία: «Στη δημοσιογραφία μετράω 40 χρόνια και στην τηλεόραση 37 χρόνια» είπε για την καριέρα του ο γνωστός δημοσιογράφος και συμπλήρωσε πως η εκπομπές που έκανε για τη ζωή πέρα από τη Γη τον έχουν στιγματίσει: «Πήγαινα στο σχολείο του παιδιού μου και μου ζητούσαν να κάνω μία εκπομπή για τους εξωγήινους και την κάναμε για τα παιδιά. Και την επόμενη μέρα είδαμε τρελά νούμερα. Και είδαμε πως έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Αυτό όμως καπέλωσε όλα όσα έκανα. Κάποια στιγμή άρχισα όμως να μπαίνω και εγώ σε ερωτήματα. Όταν έρχονται από τη ΝΑΣΑ και σου λένε πως όσα υπάρχουν γύρω μας τα αντιλαμβανόμαστε μόνο το 10% μπαίνεις σε μία τέτοια αναζήτηση και σίγουρα δεν γίνεται να είμαστε μόνοι σ' αυτό το σύμπαν».

Εξήγησε όμως πως δεν υπάρχει περίπτωση να πολιτευτεί:«Εδώ και 10 χρόνια μού λένε να πολιτευτώ αλλά δεν θέλω να το κάνω, γιατί πιστεύω πως μπορώ να κάνω περισσότερα πράγματα από αυτή τη θέση παρά από μέσα. Μπορεί η τηλεόραση να παρέμβει. Δεν θα περιμένω να μου δώσει έγκριση ο αρχηγός να ανέβω μία φορά το έτος στη Βουλή να πω ό,τι θέλω. Έχω μεγαλύτερη παρέμβαση ως δημοσιογράφος παρά αν ήμουν βουλευτής. Όταν υπάρχει η κάμερα όλα γίνονται, γιατί φοβούνται την κάμερα. Δεν γίνομαι πολιτικός, γιατί δεν θέλω να φοβάμαι τη, κάμερα».

Ο Κώστας Χαρδαβέλας μίλησε όμως ανοικτά και για τη περιπέτεια της υγείας του: «Η περιπέτεια της υγείας μου με έκανε καλύτερο άνθρωπο. Είδα πως μερικές φορές ασχολούμαστε με μίζερα μικρά πράγματα. Όταν αμφισβητηθεί η υγεία σου καταλαβαίνεις πόσο σημαντική είναι. Αυτή η δοκιμασία με έκανε καλύτερο άνθρωπο και πόσο μεγάλη σημασία έχει η ψυχή» είπε και συμπλήρωσε: «δεν με λύγισε ποτέ, είπα πως έπρεπε να το παλέψω και να το προσπεράσω». Εξήγησε όμως πως πάλεψε για να αντέξει και πως δεν ήθελε να το μάθει ο κόσμος: «Με ρωτούσαν τι γινόταν και έλεγα πως κάνω θεραπείες για το λαιμό μου. Με το που τελείωσα βγήκα στον αέρα με την εκπομπή η οποία είχε διάρκεια 3 ώρες. Έλεγα μέσα μου "κάνε Θεέ μου να αντέξω, να μην πέσω κάτω" και με το πείσμα άντεξα και τα κατάφερα».
youpi.gr

Μια 15χρονη Ελληνίδα ανάμεσα στις ομορφότερες κοπέλες του κόσμου

Η πανέμορφη Κερκυραία Χριστίνα Αυλωνίτη, μπορεί να είναι μόλις 15 χρόνων, όμως είναι μία από τις ομορφότερες κοπέλες του κόσμου και εντυπωσίασε με την ομορφιά της τους υπευθύνους του διεθνούς πρακτορείου μόδας «Τοp Model», το οποίο διοργανώνει διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς για να επιλέξει τα νέα top models που θα κυριαρχήσουν στις πασαρέλες

Ήδη η Χριστίνα έχει επιλεγεί ανάμεσα σε 4.000 υποψήφιες από όλο τον κόσμο και ελπίζει πως θα είναι μία από τις κοπέλες που θα κερδίσουν ένα... χρυσό συμβόλαιο.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Αλ Μπάνο εγκωμιάζει Πλούταρχο στην ιταλική TV


Με κολακευτικά σχόλια μίλησε για τον Γιάννη Πλούταρχο ο Αλ Μπάνο. Οι δυο τους εμφανίστηκαν σε live εκπομπή της RAI UNO και ο σπουδαίος Αλ Μπάνο εξύμνησε τον Πλούταρχο.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις πρόβες, τον θεωρώ κορυφαίο καλλιτέχνη» δήλωσε, δείχνοντας την εύνοιά του στον Ελληνα τραγουδιστή. Χθες επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιάννης Πλούταρχος με τον συνεργάτη του και άνθρωπο του Αλ Μπάνο, τον Ακη Ευαγγέλου, και οι φίλοι του είχαν ετοιμάσει μια μικρή γιορτή στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Προχθές το μεσημέρι στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο περίφημο καζίνο του Σαν Ρέμο, ο Αλ Μπάνο ανακοίνωσε στους Ιταλούς και ξένους δημοσιογράφους τη δισκογραφική του συνεργασία με τον Γιάννη Πλούταρχο που πούλησε πάνω από 180.000 αντίτυπα στην Ελλάδα, γεγονός που χειροκρότησε το ακροατήριο για το ρεκόρ που σημειώθηκε.

Οι φωνές του Αλ Μπάνο και του Γιάννη Πλούταρχου έδεσαν αρμονικά στα ντουέτα. Η πιο «ροκ» ίσως έντονη χροιά του μεγάλου Ιταλού τραγουδιστή και η πιο «αγαπησιάρικη» του Πλούταρχου πέτυχαν μια εκπληκτική συνεργασία. Πάει ο ένας την αύρα του άλλου.
Χθες το μεσημέρι οι δυο καλλιτέχνες τραγούδησαν α καπέλα με την συνοδεία στο πιάνο του συνθέτη Θάνου Γεωργουλά και αποθεώθηκαν.

Η δυνατή και απίστευτη φωνή του Αλ Μπάνο και η δοκιμασμένη φωνή του Πλούταρχου που τραγούδησε ιταλικά λες και είναι η μητρική του γλώσσα εξέπληξαν τους παρευρισκόμενους και το χειροκρότημα ήταν παρατεταμένο...

Ο Μάκης Πουνέντης καλωσόρισε τους εκπροσώπους του Τύπου στα Ιταλική χαιρέτισε την συνεργασία του Γιάννη Πλούταρχου με την Ηeaven και δήλωσε ευτυχισμένος για αυτό το άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο.

Ο Γιάννης Πλούταρχος εκμυστηρεύτηκε τις μύχιες σκέψεις του:

«Χρόνια τώρα σκεφτόμουν πώς να βγάλω την ελληνική μουσική έξω από τα σύνορα. Είναι τόσο μεγάλη η τιμή που μου κάνει ο μεγαλύτερος τραγουδιστής της Ιταλίας, όπως θα έλεγα ο Καζαντζίδης. Τραγουδάω με τη μεγαλύτερη ιστορία του ελληνικού τραγουδιού , ούτε να το ονειρευτώ δεν μπορούσα. Εύχομαι αυτή η συνεργασία να μην σταματήσει εδώ».

«Πρόκειται για ένα μικρό Αλ Μπάνο!!!».

Αυτό τον χαρακτηρισμό απέδωσε ο Αλ Μπάνο στον Πλούταρχο και συμπλήρωσε:
«Ο Άκης Ευαγγέλου υπήρξε ο ηθικός αυτουργός για αυτή τη συνεργασία . Πρόκειται για μία μεγάλη συνεργασία, Στην αρχή ήθελα να τιτλοφορήσουμε το cd «Una faccia una razza" επειδή αφορά δύο πρόσωπα , μία φυλή. Δύο φωνές , μία ψυχή είναι το καλύτερο. Και πάνω από όλα μια μεγάλη μουσική ένωση με μεσογειακή έκφραση. Αυτή η συνεργασία θα είναι όπως το ταξίδι του Οδυσσέα γεμάτο όμως, από όμορφα πράγματα και όμορφες μουσικές που θα ανακαλύπτουμε συνέχεια και όχι μόνο».

Ο ποιητής Κριστάνο Μιελνόνο που έχει γράψει στίχους είπε, ότι χάρη σε αυτή τη συνεργασία συνάντησε υπέροχους ανθρώπους στην Ελλάδα.

«Νοιώθω τυχερός» εξομολογήθηκε ο Θάνος Γεωργουλάς.

«Ένα όνειρο που το ζήσαμε κι έχει πολύ συνέχεια ακόμα» παραδέχτηκε ο άνθρωπος του Αλ Μπάνο , ο μάνατζερ Άκης Ευαγγέλου.

Συμμετέχει και ο δημοσιογράφος και στιχουργός Μιχάλης Αβατάγγελος.
Enhanced by Zemanta

Ναι μεν κρίση αλλά το καρναβάλι… καρναβάλι!`

Μπορεί να διανύουμε μία από τις δυσκολότερες εποχές, με την τσέπη μας άδεια, όμως… πάνω από 100 χιλιάδες άτομα θα σπεύσουν φέτος να «καρναβαλιστούν» στην Πάτρα!

Μάλιστα το πιο «κουφό» από όλα που δείχνει ότι ο Έλληνας έχει την διασκέδαση και την καλοπέραση πολύ ψηλά, είναι ότι παρότι τις ημέρες κορύφωσης του πατρινού καρναβαλιού (Σάββατο 5/3 και Κυριακή 6/3) οι τιμές στα ξενοδοχεία, σε μπαρ αλλά και καφετέριες διπλασιάζονται, η πληρότητα αυτή τη στιγμή φθάνει σύμφωνα με έρευνα του «ΕΤ» το 70%! ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Ελεονώρα Μελέτη Δίνει ερωτικές συμβουλές

Συμβουλές έδινε νωρίς σήμερα το πρωί η Ελεονώρα Μελέτη στις τηλεθεάτριες της εκπομπής της για το πώς θα πρέπει να είναι μέσα στο σπίτι ώστε να κρατήσουν ζωντανή τη σχέση τους.

«Έχω βαρεθεί και έχω κουραστεί να ακούω πως οι σχέσεις περνάνε κρίση. Η σχέση θέλει φροντίδα, είναι ζωντανός οργανισμός όπως και ο άνδρας σας»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Σπάει όλα τα ρεκόρ η Lady Gaga

Gaga performing on The Monster Ball Tour in Bu...Image via WikipediaΤο νέο τραγούδι της Lady Gaga, “Born This Way” έγραψε ιστορία την Τετάρτη αφού ανέβηκε κατευθείαν στην κορυφή του Billboard Hot 100, και έγινε έτσι το χιλιοστό τραγούδι που κατακτά την πρώτη θέση στο chart του Billboard, στα 52 χρόνια της ιστορίας του.

Η εκκεντρική Lady Gaga τόνισε πως είναι μεγάλη τιμή ένα δικό της τραγούδι να γίνεται το 1000ο No1 του Billboard.

Ακόμη, ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για την αποδοχή του Born This Way.

Το "Born This Way" είναι το 19ο τραγούδι στην ιστορία του Hot 100 που κάνει το ντεμπούτο του ανεβαίνοντας κατευθείαν στο Νο1.

Επίσης, την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, το single “Born This Way” είχε 448.000 ψηφιακές πωλήσεις, αριθμός που σηματοδοτεί ένα ακόμη ρεκόρ: η Lady Gaga έγινε η γυναίκα καλλιτέχνης με τις μεγαλύτερες πωλήσεις για πρώτη κυκλοφορία τραγουδιού. Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε η Britney Spears με το “Hold It Against Me”.
Enhanced by Zemanta

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Δέλλας - Γωγώ: Ρομαντικό weekend με 1.000 τριαντάφυλλα

Χαλάρωση, αναζωογόνηση και ευχάριστες στιγμές μακριά από την ρουτίνα της καθημερινότητας έζησε το ζευγάρι Γωγώ Μαστροκώστα και Τραϊανός Δέλλας το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. 

Το ρομαντικό weekend που πέρασε το ζευγάρι που πέρασε το ζευγάρι στην Κύπρο τα είχε όλα! 

Διαμονή σε πολυτελές ξενοδοχείο, ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών και 1.000 τριαντάφυλλα στην πολυτελή σουίτα, που ο «Τράι» προμηθεύτηκε από πασίγνωστο ανθοπωλείο. 

Η Γωγώ συγκινήθηκε από αυτή την έκπληξη του συζύγου της. Το ζευγάρι εκτός του χάρηκε τον ερωτά του, είχε την ευκαιρία να δει και καλούς φίλους στην Μεγαλόνησο. Πηγή: Λοιπον

Έκκληση Χατζηνικολάου να μην κλείσει το Alter

Έκκληση από το μικρόφωνο του Real Fm έκανε σήμερα το πρωί o Νίκος Χατζηνικολάου,προς τη κυβέρνηση και πιο συγκεκριμένα προς τον υπ. Οικονομικών Γ. Παπακωσταντινου, ώστε να μην κλείσει το Alter και να του δοθούν οι απαραίτητες παρατάσεις, ώστε να καταφέρει να ξεπληρώσει τα χρέη του προς τις τράπεζες.

Πιο συγκεκριμένα ανεφέρε πως ο σταθμός αυτη τη στιγμη χρωσταει 5εκ.ευρω απο τα οποια το 1,3εκ.ευρω δόθηκαν στις τράπεζες το καλοκαίρι του 2010...και τώρα αυτές το υποχρεώνουν να δώσει όλο το υπόλοιπο ποσο μαζί... αλλιώς θα μπει λουκέτο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Πρωινά: Οι μεγάλες ανατροπές προκαλούν "αναταραχές" στα κανάλια!

Οι ανατροπές στα πρωινά συνεχίζονται με πολλά προγράμματα από αουτσάιντερ να θεωρούνται πλέον ισχυροί και ανίκητοι αντίπαλοι. 

Ο λόγος για την ξένη σειρά του STAR "Μαρία, Άγγελέ μου", η οποία κατά καιρούς ξεπερνάει στην "κούρσα" της τηλεθέασης την Ελένη Μενεγάκη αλλά και τους Καραμεροχαριτάτους....

Αυτό αποτυπώνεται καθημερινά σχεδόν, με πιο πρόσφατο παράδειγμα τα χθεσινά νούμερα τηλεθέασης, τα οποία προκαλούν μεγάλες "αναταραχές" στις διοικήσεις των καναλιών. 

Τι έχουν να πουν οι Τριημιτόνιο για όλα τα αρνητικά σχόλια εναντίον τους?

Δέχονται άραγε την κριτική με χαμόγελο όπως τραγουδούν στο κομμάτι τους "Χαμογέλα"?

Το συγκρότημα μίλησε σήμερα στην Πρωινή Μελέτη και δήλωσε έτοιμο για όλα. Τίποτα από όσα ακούγονται δεν τους αγγίζει μιας και για την Έλενα Παπαρίζου πριν φέρει την πρωτιά κάτι είχαν να πουν..



Το βλέπουν σαν ένα party γεμάτο διαφορετικές μουσικές ενώ δε θεωρούν κανέναν επικίνδυνο αντίπαλο αν πρώτα δεν τον ακούσουν live...
http://www.athensbars.gr/

Λαζόπουλος-Κανάκης: Ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη μεταξύ τους μάχη!

Η φετινή χρονιά τους ανήκει δικαιωματικά από άποψη τηλεθέασης, αφού κάθε φορά που εμφανίζονται στο γυαλί τα μηχανάκια της AGB χτυπάνε κόκκινο. 

Κάθε Τρίτη βράδυ οπότε και συμπίπτουν οι εκπομπές τους, καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό, φανερώνοντας την ανάγκη όλων μας να γελάσει λιγάκι το χειλάκι μας. 

Έγκυος η Τζέσικα Άλμπα

Η πανέμορφη ηθοποιός ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος για δεύτερη φορά από τον σύζυγο της, Κας Ουόρεν, με τον οποίο ήδη έχει μια κορούλα.

«Η Όνορ (σ.σ το όνομα της κόρης της) θα γίνει Μεγάλη Αδελφή», ανακοίνωσε περιχαρής η 30χρονη ηθοποιός.
www.sportdog.gr

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Το κεφάλι μου πάει να σπάσει...

Η εκπομπή  «Όλα για την υγεία mou» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στις 16:00 στοMEGA ασχολείται με το θέμα των πονοκεφάλων. 

Εννιά στους  δέκα ανθρώπους έχουν αισθανθεί έστω και μια φορά στη ζωή τους πονοκέφαλο. Νεώτερες μελέτες δείχνουν ότι η κεφαλαλγία δεν πλήττει μόνο τις γυναίκες αλλά και τους άνδρες. Ιδιαίτερη αναφορά στην εκπομπή γίνεται στην παιδική κεφαλαλγία αλλά και τον πονοκέφαλο λόγω άγχους.  

Στο στούντιο φιλοξενείται  μια νέα γυναίκα που βιώνει την κεφαλαλγία στην πιο δύσκολη μορφή της, την ημικρανία. Η εκπομπή διερευνά κάποιες από τις πλέον περίεργες κεφαλαλγίες αφού εκτιμάται ότι στο σύνολό τους ξεπερνούν τις 200. Ανάμεσά τους, ο πονοκέφαλος από την αφαγία, την υπερκατανάλωση ποτού, την αϋπνία κ.ά. Οι ειδικοί εξηγούν ποιές από αυτές τις μορφές πονοκεφάλου είναι αθώες αλλά και ποιές πρέπει να μας ανησυχούν.  

Σε μια  διαφορετική συνέντευξη εμφανίζεται  στην εκπομπή ο δημοσιογράφος  Δημήτρης Καμπουράκης, ο οποίος καταθέτει την προσωπική του εμπειρία αναφορικά με το θέμα της εκπομπής. 

Αναφέρεται  η διαδικασία των διαγνωστικών εξετάσεων και του εγκεφαλογραφήματος, ενώ καταρρίπτονται μύθοι που σχετίζονται με την αντιμετώπιση των πονοκεφάλων. Οι περισσότεροι αναζητούν λύση στα φάρμακα, με αποτέλεσμα τα ίδια τα φάρμακα να γίνονται αιτία για  χρόνιο πονοκέφαλο. Στο στούντιο αναλύονται όλες οι εναλλακτικές λύσεις για την αντιμετώπιση της κεφαλαλγίας, από την ομοιοπαθητική μέχρι τον βελονισμό και την φυσικοθεραπεία. Τέλος, προβάλλονται απλές ασκήσεις αλλά και άλλες πρώτες βοήθειες που μας βοηθούν σε μια κρίση πονοκεφάλου.  
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Παρουσίαση: Μιχάλης  Κεφαλογιάννης
Αρχισυνταξία: Μιχάλης  Κεφαλογιάννης, Δήμητρα Τζούβελη
Επιμέλεια Εκπομπής: Θανάσης Τρομπούκης
Συντακτική Ομάδα: Σοφία Ζαμπάρα, Δήμητρα Πασσά, Κωνσταντίνος Λύτσικας
Σκηνοθεσία: Δήμος Παυλόπουλος
Διεύθυνση Παραγωγής: Λίτσα Δελή

Xριστόφορος Παπακαλιάτης: "Δεν μου έγινε πρόταση για το Dancing with the stars"

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης πριν από λίγη ώρα έδωσε συνέντευξη τύπου μαζί με τον Δημήτρη Λιγνάδη, για να μιλήσουν για την παράσταση «Amadeus» του Peter Shafer που έκανε πρεμιέρα την Τρίτη το βράδυ. 

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων απάντησε και σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων και διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει δεχτεί πρόταση για το Dancing with the stars.

Πηγή: Super Star

Στον τέταρτο μήνα μπήκε η Δέσποινα Καμπούρη

Η Δέσποινα Καμπούρη μπήκε στον τέταρτο μήνα της κύησής της - δεν χωρά καμία αμφισβήτηση. 
 
Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Lifestyle» έχει κάθε λόγο να πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού μαζί με τον σύντροφό της Βαγγέλη Ταρασιάδη περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες έκλεισε τους τρεις μήνες.

Η μελαχρινή καλλονή παρ’ όλο που έχει ζαλάδες, δουλεύει κανονικά αφού είναι επαγγελματίας.

Μάλιστα το Σάββατο, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, έλεγε στους συνεργάτες της: «Τρώτε σουβλάκια με τζατζίκι και εγώ δεν μπορώ να φάω». Βέβαια, εκείνοι της έκαναν πλάκα.

ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Μενεγάκη-Λάτσιος: Μαζί στο πάρτι γενεθλίων της Βαλέριας και της Λάουρας

Ένα ξεχωριστό πάρτι γενεθλίων και για τις δυο τους κόρες οργάνωσαν μαζί ο Γιάννης Λάτσιος και η Ελένη Μενεγάκη το απόγευμα της Κυριακής σε παιδότοπο των βορείων προαστίων.

Η 6χρονη Λάουρα είχε τα γενέθλιά της στις 9 Φεβρουαρίου ενώ η μικρότερή της αδελφή Βαλέρια, έκλεισε τα τρία της χρόνια στις 28 Ιανουαρίου.

Οι γονείς τους συμφώνησαν να πραγματοποιήσουν λίγες ημέρες αργότερα κοινά γενέθλια για τις δυο εορτάζουσες, όπου παρευρέθηκαν περίπου, εκατό καλεσμένοι, μικροί φίλοι των κοριτσιών με τους συνοδούς τους.

Το κλίμα μεταξύ του πρώην ζευγαριού ήταν φιλικό και συζητούσαν τόσο οι δυο τους όσο και με τους καλεσμένους, δείχνοντας πολύ καλή διάθεση.
Πηγή:OK

Η Ρούλα στη Θεσσαλονίκη αλλά ΔΕΝ είδε τον ... Κανάκη !

Μετά το τέλος των live του «Big Brother», την προηγούμενη εβδομάδα η Ρούλα Κορομηλά πήγε στη συμπρωτεύουσα για τέσσερις ημέρες.

Όχι, δεν πήγε για  να... τραβήξει το αυτί του  Κανάκη που πρόσφατα την έκραξε.

Η παρουσιάστρια βρήκε χρόνο να ξεκουραστεί πριν την έναρξη του «Greek Idol».

Το μεσημέρι του Σαββάτου στις 5 Φεβρουαρίου μαζί με την καλή της φίλη Πόπη Ρουκά, που τη φιλοξένησε σπίτι της έκαναν βόλτα και shopping.

Η Ρούλα φανερά αδυνατισμένη με total black ντύσιμο έδειχνε ανανεωμένη και λαμπερή.

Πριν λίγες μέρες η Ρούλα Κορομηλά άσκησε βέτο στο ραδιοφωνικό σταθμό "Εννέα", όπου και κάνει εκπομπές. Η παρουσιάστρια φέρεται να είπε αναφερόμενη προς τον κ. Κακλαμάνο: «Έχετε στο ραδιόφωνο εδώ τον Κανάκη; Λοιπόν αποφασίστε. Ή ο Κανάκης ή εγώ. Δύο μεγάλοι δεν πάνε μαζί». Αστειευόταν η Ρούλα ή... μία νέα κόντρα γεννιέται στο χώρο της showbiz; Η συνέχεια θα δείξει...

Η φούστα του Σισέ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Άφωνους άφησε τους πάντες ο Γαλλος άσος του Παναθηναϊκού Djibril Cissé όταν εμφανίστηκε στην εκδήλωση για την απονομή των βραβείων του περιοδικού STATUS "Άνδρες Της Χρονιάς" φορώντας... φούστα!

Ο Cissé βραβεύτηκε από το STATUS ως fashion είδωλο, πράγμα που υποστήριξε στο έπακρο επιλέγοντας να φορέσει αντί για ένα συμβατικό ανδρικό κοστούμι, μία μαύρη φούστα, δημιουργία του Jean Paul Gaultier, πράγμα που είχε κάνει και παλιότερα όταν είχε βραβευτεί στη Γαλλία ως αθλητής της χρονιάς.

"Στην Αφρική από την οποία κατάγομαι, συνηθίζεται αυτό το ντύσιμο" είπε ο Cissé αποστομώνοντας όσους τον σχολίασαν αρνητικά. Η σύζυγος του ποδοσφαιριστή είχε γράψει "προειδοποιητικά" στο Twitter: "Η Ελλάδα δεν είναι έτοιμη για αυτό που έχει φορέσει ο Djibril".

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Γ.Καπουτζίδης: « Δεν θέλω να γράψω για την τηλεόραση»

Την πρώτη του συνέντευξη μετά το τέλος του "Just the two of us" έδωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης στο "Πρωινό mou". 
 
«Αποχαιρέτησα μια δουλειά, την οποία αγάπησα είναι η αλήθεια, αλλά δεν  αποχαιρέτησα τους ανθρώπους της και αυτό είναι πολύ σημαντικό», υπογράμμισε, ενώ ομολόγησε ότι θα ξαναέκανε το "Just the two of us" του χρόνου, αλλά μόνο με την ίδια σύνθεση!

Ο γνωστός ηθοποιός - παρουσιαστής αποκάλυψε ότι θέλει να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο και όχι με την τηλεόραση, γράφοντας ενδεχομένως κάποιο έργο.

Ο Λιάγκας και τα... αντρικά στρινγκ!

Άμα πάρει φόρα αυτό το παιδί δεν το σταματά τίποτα!
 
Το μεσημέρι έδωσε πάλι..."ρέστα" στη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Real fm!  
 
Στη διάρκεια της πρώτης ώρας ασχολήθηκε με την κόντρα που ανέκυψε το τελευταίο 24ωρο ανάμεσα στο Θέμο Αναστασιάδη και το Στέλιο Μάϊνα, βάζοντας στο παιχνίδι και τους πολυπληθείς ακροατές του.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Τι δήλωσε η Lady Gaga για την Madonna;

Η Lady Gaga, μια μέρα μετά τα Grammy Awards, βρέθηκε στην εκπομπή του Jay Leno. Για την ακρίβεια, φόρεσε τα εσώρουχά της και μια ρόμπα σε μαύρο χρώμα για να γιορτάσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στην τηλεόραση...

Όταν ο παρουσιαστής τη ρώτησε πως γιόρτασε το ότι κέρδισε 3 Grammy, είπε πως δεν θυμάται αλλά πρέπει να πέρασε πολύ ωραία. Το έριξε πολύ έξω η Lady Gaga και με το δίκιο της!

Στο σχολιασμό για τις στιλιστικές της επιλογές τη βραδιά των Grammy Awards, η Lady Gaga είπε:

“Τα ρούχα που φόραγαν όλοι πάνω στη σκηνή στο τραγούδι “Born this way”, τα έφτιαξα μόνη μου 2 μέρες πριν! Δεν μου άρεσε τίποτα από αυτά που είχαμε επιλέξει γιατί ξεχώριζαν οι μουσικοί και οι χορευτές. Ενώ, εγώ θέλω να είμαστε όλοι σαν ένα γιατί δεν θα γινόταν μια τέτοια εμφάνιση χωρίς αυτούς!”.

Όσο για αυτούς που σύγκριναν το “Born this way” με το τραγούδι της Madonna “Express Yourself“, δήλωσε:

“Δεν υπάρχει κανένας fan που να λατρεύει και να αγαπάει την Madonna περισσότερο από μένα. Είμαι η μεγαλύτερη fan, προσωπικά και επαγγελματικά. Τα καλά νέα είναι ότι πήρα ένα email από την ίδια και τους ανθρώπους της που μου έστελναν την αγάπη τους και την υποστήριξη τους για το νέο μου τραγούδι.”. Πήρε τις ευχές της βασίλισσας της Pop!

Ενώ, σε άλλη της συνέντευξη στην εκπομπή “6Ο minutes” η Lady Gaga εξήγησε πως εμπνέεται.

“Καπνίζω πολύ χόρτο όταν γράφω μουσική. Δεν θα προσποιηθώ ότι είμαι νηφάλιος άνθρωπος για την εκπομπή γιατί δεν είμαι! Πίνω πολύ whiskey και καπνίζω χόρτο όταν γράφω. Δεν θέλω να ενθαρρύνω τα παιδιά να παίρνουν ναρκωτικά. Αυτό που κάνουν λάθος οι καλλιτέχνες είναι ότι λένε ψέματα. Και εγώ δεν είμαι ψεύτρα.”

Μετά από αυτές τις συνεντεύξεις της Lady Gaga, σίγουρα μας έχει γίνει πολύ συμπαθής γιατί δεν φοβάται ποτέ να πει την αλήθεια και τα πιστεύω της στα media!
http://www.glitter.gr/

ΑΔΑΜ & ΕΥΑ: Βανέσα και Κωνσταντίνος το πιό όμορφο ζευγάρι !

ΒΑΝΕΣΑ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Οι ερωτευμένοι έχουν  και το .. ζευγάρι τους!  
 
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα οργανώθηκε ο διαγωνισμός ΑΔΑΜ & ΕΥΑ, από τo Miss Europe Face, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, της γορτής των ερωτευμένων !

Η πανέμορφη Βανέσα και ο γοητευτικός Κωνσταντίνος είναι το ζευγάρι που αναδείχτηκε από τον μεγάλο διαγωνισμό. 
Την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου η ομoρφιά συνάντησε τη μελωδία και τον έρωτα σε ένα μοναδικό ραντεβού !

Ο Δάκης, ο Βασίλης Κωνσταντινίδης των IDOLS, η Έλενα και ο Πάνος που τραγουδούν στο Narkisso, είχαν ετοιμάσει το πιό ερωτικό πρόγραμμα της χρονιάς που σε συνδυασμό με τον διαγωνισμό δημιούργησαν μια γιορτινή ατμόσφαιρα.
ΑΝΤΡΕΙ, ΒΑΝΕΣΑ, DRANISHNIKOVA
Ο διαγωνισμός  συνδυάστηκε με μια μεγάλη επίδειξη μόδας της ρωσίδας σχεδιάστριας Marina Dranishnikova,που παρουσίασε τις νέες δημιουργίες της για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Ο Γιάννης Αγγελάκης με τα κοσμήματά του "έντυσε" τις... εύες ενώ ο Γιώργος Παρασκευόπουλος  σχεδίασε τα κοστούμια για τους ... Αδάμ !

Τον διαγωνισμό  παρουσίασε η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΕΛΗ ένω ο hair stylist Μιχάλης Πυλαρινός  φρόντισε για την ..."κατα κεφαλή" ομορφιά των υποψηφίων και η Αλεξάνδρα Αντρεί το styling  του διαγωνισμού!

Η DEAL διοργανώνει στην Ελλάδα τους διαγωνισμούς "Miss Europe Face", "Miss Body", "Model of the World","Miss Internet Face","Miss Tourism Europe","Miss Universe","Miss Bikini Europe", "Model of the Universe", "Miss Tourism World", "Miss Bikini World", “Miss Émigréκ.ά.
 

Γιώργος Καπουτζίδης: «Μου αρέσει να απομονώνομαι και να γράφω»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε στο πρωινάδικο του Mega για τους ήρεμους ρυθμούς που έχει πλέον η ζωή του και την πιθανότητα να τον δούμε και του χρόνου στο «Just».

«Μου αρέσουν οι μοναχικές ώρες μπροστά...
 στον υπολογιστή και γράφω. Μου αρέσει να απομονώνομαι και να γράφω» και όσον αφορά τα μελλοντικά του σχέδια είπε:

«Δεν θέλω να ασχοληθώ με το γράψιμο στην τηλεόραση. Θέλω να ασχοληθώ με το γράψιμο για τον κινηματογράφο. Θέλω να βρω την όρεξη, το χρόνο και το κίνητρο για να το κάνω».

Ενώ για το «Just» ήταν σαφής: «Θα έκανα ξανά το "Just the 2 Of Us", αν ήμασταν η ίδια ομάδα. Θα το έκανα με χαρά!».

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Τα τραγούδια για την Eurovision VIDEOS

Στην ειδική εκπομπή, που μεταδόθηκε την Τρίτη το βράδυ από τη ΝΕΤ και διαδικτυακά από το eurovision.ert.gr παρουσιάστηκαν τα υποψήφια τραγούδια για τον ελληνικό τελικό.

Την εκπομπή παρουσίασε η Λένα Αρώνη.

Ο Ελληνικός τελικός θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Μαρτίου, ενώ το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό θα επιλεγεί κατόπιν ψηφοφορίας από το κοινό και κριτική επιτροπή, η ψήφος των οποίων θα μετρήσει εξίσου (σε ποσοστό 50-50%).

Το τραγούδι θα διαγωνιστεί στον Πρώτο Ημιτελικό της διοργάνωσης, στις 10 Μαΐου στο Dusseldorf. Στις 12 Μαΐου θα γίνει ο Δεύτερος Ημιτελικός και στις 14 Μαΐου ο Τελικός.
Με το dance κομμάτι «I Don’t Wanna Dance» διεκδικεί την ψήφο μας για την Eurovision η Νίκη Πόντε!



Η νέα σχέση του Σρόιτερ

Η νέα σχέση του ΣρόιτερΟ Αντώνης Σρόιτερ, μετά τον χωρισμό του με την Δήμητρα Αιγινίτη, φαινεται πως βρήκε των έρωτα στο πρόσωπο της ηθοποιού και πρώην μοντέλου Μαρίας Πατσά! 
 
Φιλικό πρόσωπο της 32χρονης επιβεβαίωσε την σχέση τους: 
 
«Είναι πράγματι μαζί, εδώ και έναν μήνα, αλλά δεν θέλουν να μιλούν γι’ αυτό καθώς η σχέση τους βρίσκεται ακόμη σε διερευνητικό στάδιο», είπε φίλος της Μαρίας στο «Έθνος της Κυριακής» και τόνισε πως η 32χρονη δεν έχει καμία ανάμειξη στον χωρισμό του άνκορμαν του Alpha, αφού η γνωριμία τους έγινε μετά τον χωρισμό του.

H πρώτη δημόσια εμφάνισή τους έγινε προ ημερών στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Νατάσσα Θεοδωρίδου.

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Μελέτη: «Έχω ρίξει κέρατο και το ευχαριστήθηκε η ψυχή μου»

Προλογίζοντας ένα θέμα για την απιστία, η Ελεονώρα Μελέτη παραδέχθηκε πως την έχουν απατήσει αλλά έχει απατήσει κιόλας σύντροφό της.

«Ζούσα για τη στιγμή της εκδίκησης. Έχω ρίξει κέρατο σ’ αυτόν που μου το έριξε. Το ευχαριστήθηκε η ψυχή μου» εξήγησε γελώντας η Ελεονώρα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ και για τη συνάντησή της με τον Γιαννη Λάτσιο, ΕΔΩ

Ο νέος έρωτας της Ναταλίας Γερμανού!

Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε στην εκπομπή της ότι είναι ερωτευμένη. Η παρουσιάστρια μας εκμυστηρεύτηκε και τον άντρα με τον οποίο φαίνεται πως περνάει καλά μαζί του.

Και όλα αυτά διαδραμτίστηκαν την στιγμή που έλεγε για το ταξίδι που κληρώνει η εκπομπή της στην Αράχωβα.

Όταν συμπλήρωσε ότι στο δώρο συμπεριλαμβάνεται και η χρήση της πισίνας και του σπα του πεντάστερου ξενοδοχείου, ο συνεργάτης της της είπε: «Όπως βλέπω έτσι την πισίνα, νομίζω ότι εκεί κάνεις άνετα μια πρόταση γάμου. Έχοντας το μονόπετρο δαχτυλίδι και κάνοντας μπάνιο, κάνεις μακροβούτι, πηγαίνεις, πηγαίνεις πηγαίνεις και στο τέλος βγαίνεις με το δαχτυλίδι στο χέρι και της λες: Με παντρεύεσαι;»

Η όμορφη παρουσιάστρια δεν ήθελε και πολύ και με σοβαρό ύφος είπε: «Παύλο, με όλα αυτά που είπες, σε βλέπω αλλιώς…»
«Δηλαδή πώς;» την ρώτησαν οι άλλοι… «Ερωτεύσιμο», απάντησε εκείνη και τα «έχασαν» όλοι.
Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν μπορούσε να μην μιλούσε με αυτά που άκουγε και είπε: «Την μία τον λες George Clooney, την άλλη του λες τα ασύλληπτα κομπλιμέντα, την άλλη τους λες ότι είναι ερωτεύσιμος, τι έχεις πάθει;»
Η Ναταλία απάντησε: «Εγώ τον φλερτάρω, εκείνος δεν το έχει καταλάβει τόσο καιρό!»

Αιμίλιος Χειλάκης: «Το “Νησί” έχει θεϊκά λάθη που νοστιμίζουν τη συνταγή»

Επειτα από χρόνια τηλεοπτικής απουσίας, ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ κάνει την πρώτη εμφάνισή του στο «Νησί».

Ο Αιμίλιος Χειλάκης μιλάει στο «Βήμα» για τις εντυπώσεις του από τη σειρά και για την ιδιαίτερη σχέση του με την τηλεόραση.

- ΣΗΜΕΡΑ κάνετε την πρώτη σας εμφάνιση στο «Νησί».Πόσο διαφορετική σε επίπεδο δουλειάς σάς φάνηκε η συγκεκριμένη σειρά; 

«Δεν έγινε κάτι διαφορετικό σε επίπεδο δουλειάς. Απλά είχαμε τον χρόνο να δουλέψουμε. Ηταν μια παραγωγή με κόστος μεγάλο λόγω του ότι τα γυρίσματα έγιναν εκτός έδρας και επειδή ήταν ακριβά τα σκηνικά. Δεν πληρώθηκαν παραπάνω οι ηθοποιοί! Ισα-ίσα που έγινε μείωση των μισθών». ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ

Τη χούφτωσε και της άρεσε (Video)

Αν ήταν κάποια άλλη στη θέση της Σκάρλετ Γιόχανσον, στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε σε λίγο, πιθανόν να αντιδρούσε με πολύ πιο άσχημο και "βίαιο" τρόπο...!

Το σκηνικό που θα δείτε εκτυλίχθηκε σε μια εκδήλωση απονομής τηλεοπτικών και κινηματογραφικών βραβείων στην Αμερική, και συγκεκριμένα στα Golden Globe Awards.

Ένας δημοσιογράφος, λοιπόν, την ώρα που έπαιρνε συνέντευξη από τη Σκάρλετ δεν άντεξε άλλο στη θέα του εκπληκτικού μπούστου της Αμερικανίδας και είπε να της κάνει ένα "έξυπνο" και "πονηρό" αστειάκι, χουφτώνοντας το!
VIDEO ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Video: Η καρδιά, τα σουβλάκια και το μπουφάν της... Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά έφτασε στην εκπομπή σήμερα το πρωι , με λίγα λεπτά καθυστέρηση και κρατώντας μια τεράστια καρδιά στα χέρια της...

«Για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, πήρα στον Γιώργο κάτι που δεν είναι τόσο ερωτικό… ένα… μπουφάν!», δήλωσε στην εκπομπή Επτά και την Μαρία Σταματέρη η Φαίη Σκορδά.

Όσο για τα σουβλάκια...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΕΔΩ

Στο Λουτράκι ο Γιάννης Παπαμιχαήλ με την 23χρονη αγαπημένη του

Ένα τριήμερο αναψυχής και γιορτής, στο Λουτράκι πέρασε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ με την 23χρονη αγαπημένη του Βασιλική Μπισαράκη.

Η σχέση τους έκλεισε έναν χρόνο στις 8 Φεβρουαρίου και αυτό ήταν μια καλή αφορμή για να το γιορτάσουν καθώς πλησίασε και η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ο έρωτας αυτός με την Βασιλική φαίνεται πως έκανε πολύ καλό στον Γιάννη, ο οποίος έχει αφήσει πίσω του τις περιπέτειες του παρελθόντος και περνά μια ήρεμη ζωή στην αγκαλιά της όμορφος αγαπημένης του.

Τα μεσημέρια διάλεγαν ήσυχες γωνιές στα εστιατόρια του πολυτελές ξενοδοχείου του club casino Loutraki, ενώ τ’ απογεύματα κάνανε βόλτες στην παραλία του ξενοδοχείου και προσπαθούσαν να μην τραβήξουν τα βλέμματα των ενοίκων αλλά και των επισκεπτών του. Φαίνεται πάντως το ζευγάρι να είναι πολύ ερωτευμένο και να περνά μια από τις καλύτερες φάσεις του.


http://www.kazantv.gr/

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Βαρδής: "Καλά να πάθει ο Μικρούτσικος"

Με τα πιο σκληρά λόγια που θα μπορούσε να μιλήσει κάποιος, αναφέρθηκε στον Ανδρέα Μικρούτσικο ο Αντώνης Βαρδής, ο οποίος σε συνέντευξή του είπε για τον παρουσιαστή ότι είναι ικανός να σηκώσει μέχρι και το φουστάνι της γυναίκας του, προκειμένου να κάνει νούμερα.

«Το ταλέντο του Ανδρέα Μικρούτσικου είναι να σου κάνει τα νεύρα τσατάλια. Εγώ προσωπικά, η πρώτη φράση που είπα όταν έμαθα ότι δεν πάει καλά το σπίτι του και δεν βρίσκει εύκολα δουλειά, ήταν όλα εδώ πληρώνονται. Χάρηκα. Ας γίνω κακός με τους ανθρώπους που δεν σκέφτονται πάρα πολύ κατά την γνώμη μου, αλλά με βάση τα όσα μου είχε κάνει ήξερα ότι κάποια στιγμή αυτό θα το βρει μπροστά του. Ο κόσμος τον ξέρασε όταν άρχισε τους μονολόγους στα πρωινά. Αυτό τι ήταν δηλαδή;» δήλωσε o συνθέτης, στιχουργός και τραγουδιστής, αναφερόμενος στην εποχή που ο ίδιος ήταν στην κριτική επιτροπή του fame story και ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην θέση του παρουσιαστή.

Ο Αντώνης Βαρδής που έχει στο ενεργητικό του δύο παιδιά και δύο διαζύγια, αποκάλυψε ότι έχει ζητήσει συγγνώμη από την πρώτη του γυναίκα γιατί ξεμυαλίστηκε και έφυγε από το σπίτι. «Αισθάνθηκα άσχημα και πιστεύω ότι αυτό έχει επηρεάσει και τα παιδιά μου», είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφέρθηκε και στην δεύτερη σύζυγό του Χριστίνα Μαραγκόζη: «Η Χριστίνα ήθελε να βγάλει προς τα έξω ότι ζούσαμε τον μεγάλο έρωτα. Αλλά αυτό δεν ίσχυε ποτέ και δεν κατάλαβα ποτέ το γιατί το έκανε αυτό».
Η συνέντευξη του Αντώνη Βαρδή προβλήθηκε από την εκπομπή του Alter TV Weekend, οι δημοσιογράφοι της οποίας, όπως ήταν φυσικό, την σχολίασαν μετά το τέλος της. Όταν η συζήτηση ολοκληρώθηκε, ο Αντώνης Βαρδής παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή για να διευκρινίσει ότι δεν του αρέσει να εκθέτει κανέναν και ίσως τα λεγόμενά του να παρερμηνεύθηκαν. «Εάν είναι να εκθέσω κάποιον, προτιμώ να εκθέσω τον ίδιο μου τον εαυτό», δήλωσε στην εκπομπή.
ΠΗΓΗ: star

Άγριος ξυλοδαρμός του Στέλιου Μάινα

Στόχος αλλοδαπών έγινε ο γνωστός ηθοποιός Στέλιος Μάινας, στο κέντρο της Αθήνας.

Ο κ. Μάινας, ο οποίος μένει στην Πλατεία Βικτωρίας έβγαλε βόλτα τον σκύλο του, όταν ένας άγνωστος του άρπαξε το κινητό από το χέρι.


Ο ηθοποιός τον κυνήγησε και ξαφνικά εμφανίστηκαν ομοεθνείς του ληστή οι οποίοι τον χτύπησαν και τον λήστεψαν αφήνοντάς τον αιμόφυρτο στο οδόστρωμα.

Μάλιστα του πέταξαν μπουκάλια που ευτυχώς δεν βρήκαν τον στόχο τους, ενώ δύο από αυτούς κρατούσαν μαχαίρια.

Ο κ. Μάινας αποκάλυψε το περιστατικό μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, σημειώνοντας ότι παραλίγο να χάσει τη ζωή του καθώς τον χτυπούσαν για αρκετή ώρα.

Ο Στέλιος Μάινας σε επιστολή του στην ιστοσελίδα aixmi.gr, τόνισε ότι σώθηκε τελικά χάρη στην παρέμβαση δύο Ελλήνων, ανάμεσα σε πλήθος αλλοδαπών που έμειναν απαθείς.

Ωστόσο, ο ηθοποιός, ο οποίος έχει λάβει πολλές φορές μέρος σε εκδηλώσεις για τα δικαιώματα των μεταναστών, έδειξε να κατανοεί το μίσος που δείχνουν αυτοί οι άνθρωποι, λόγω της δύσκολης ζωής τους.

"Είναι λογικό οι άνθρωποι που παστοποιούνται σε ένα τετραγωνικό, να θέλουν να ξεσπάσουν την οργή τους στο διπλανό τους", είπε χαρακτηριστικά.

Ο Στέλιος Μάινας σημείωσε ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την Πλατεία Βικτωρίας, παρά το ότι η γυναίκα του έχει πέσει θύμα κλοπής τρεις φορές και παρά αυτό που του συνέβη και άφησε αιχμές για την απουσία της αστυνομίας, που όπως αναφέρει στην επιστολή του, κάνει αισθητή την παρουσία της μόνο στις διαδηλώσεις

Η γυναίκα που βάζει στεφάνι στον NiVo

Θα το πάρει το κορίτσι ο ΝίVo με παπά και με κουμπάρο. Ο δημοφιλής ράπερ πριν από λίγες ημέρες αποκάλυψε πως θα παντρευτεί την αγαπημένη του Ολγα Καρπαθάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτήν την περίοδο ψάχνουν την ακριβή ημερομηνία αλλά και την εκκλησία, αφού σκέφτονται να κάνουν το μυστήριο στα βόρεια προάστια. Το ζευγάρι πάντως εδώ και αρκετούς μήνες μένει μαζί σε πολυτελή μεζονέτα στην Αγία Παρασκευή. Ο γάμος αναμένεται να γίνει τον Μάιο και κουμπάροι θα είναι πολύ καλοί φίλοι του ζευγαριού.

Το (πρώην) μοντέλο που έχει σπουδάσει νηπιαγωγός έκλεψε την καρδιά του Νίκου Βουρλιώτη από την πρώτη στιγμή. Εδώ και πολύ καιρό ακούγαμε για μια Ολγα που έχει κατακτήσει τον NiVο, αλλά δεδομένου ότι έχουν κυκλοφορήσει μετρημένες στα δάχτυλα κοινές λήψεις τους και δη παπαρατσικές, ουδείς γνώριζε παρά ελάχιστα πράγματα για εκείνη. Και αυτοί που ήξεραν περισσότερα απλώς δεν μιλούσαν. Η Ολγα είναι είκοσι τριών χρόνων. Μάλιστα, σύμφωνα με φίλους του ζευγαριού, είναι πολύ καλή νοικοκυρά, αφού μαγειρεύει καθημερινά για τον αγαπημένο της και τον φροντίζει.

Δεν θέλει να μιλάει για την προσωπική της ζωή, είναι πάγια τακτική της. Το ίδιο, ως γνωστόν, ισχύει και για τον δημοφιλή ράπερ. Η όμορφη Κρητικοπούλα από μικρή ενδιαφερόταν για την ομορφιά, έβαζε τα κραγιόν της μαμάς της, ανέβαινε σε σκαμπό και κοιταζόταν στον καθρέφτη. Αναπόφευκτα, με τέτοιο παρουσιαστικό ασχολήθηκε με μεγάλη επιτυχία με το μόντελινγκ (μάλιστα, έχει έναν αδελφό, τον Αλέξανδρο, ο οποίος είναι επίσης μοντέλο, που σημαίνει ότι η ομορφιά είναι οικογενειακό χαρακτηριστικό τους!).

Και μπορεί η Ολγα να έχει κάνει φωτογραφήσεις που εκτοξεύουν την τεστοστερόνη, ωστόσο ποτέ δεν έχει δώσει λαβές για σχόλια. Αποφεύγει τα κοσμικά καλέσματα, όπως άλλωστε και ο NiVο. Λόγω της ομοιότητάς της με την Ιωάννα Λίλλη, οι fashionistas την αποκαλούσαν «η νέα Λίλλη». Τώρα, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Πλέον απέχει από τα φώτα αλλά… λιώνει για τον Νίκο Βουρλιώτη.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ  espresso

Ανοίγουν παιδικό σταθμό

Ο Γιώργος Λεμπέσης και η σύζυγός του Σοφία ανοίγουν παιδικό σταθμό και νηπιαγωγείο στην Κηφισιά.
Αυτή την περίοδο και οι δύο «τρέχουν» για να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες που...
 απαιτούνται προκειμένου ο σταθμός να είναι έτοιμος και να λειτουργήσει με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Αγαπούν τα παιδιά και στο σχολείο τους θα έχουν την ευκαιρία να έρχονται σε επαφή καθημερινά μαζί τους.

Η Σοφία έχει γνώσεις παιδαγωγικής, αφού σπούδασε στη Γερμανία και εργάζεται ως ωρομίσθια καθηγήτρια γερμανικής γλώσσας σε σχολείο της Αθήνας σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα.

Πηγή: Gossip TV

Φουστάνι 35 δολαρίων για την Ομπάμα

Είναι πάντα καλοντυμένη, κομψή και διαφημίζει σε κάθε ευκαιρία ότι στηρίζει τους νέους σχεδιαστές.
Η πρώτη κυρία των Η.Π.Α Μισέλ Ομπάμα εμφανίστηκε στην εκπομπή του NBC «Today Show» με ένα μπλε πουά φόρεμα και αποκάλυψε ότι το κόστος του ανέρχεται στα 35 δολάρια και αγοράστηκε από τα H&M.

Κάνοντας έμμεση διαφήμιση στα οικονομικά καταστήματα, η κυρία Ομπάμα απέδειξε στην πράξη ότι η φινέτσα δεν εξαρτάται πάντοτε από το υψηλό κόστος.
Πηγή: Yupi.gr

Σηκώνει και λάστιχα η Κάμερον Ντίαζ

Ένα λάστιχο μεγαλύτερο από εκείνη προσπαθούσε να σηκώσει η ηθοποιός Κάμερον Ντίαζ .

Όχι γιατί την εμπόδιζε, αλλά για να γυμνάστεί! Είναι γνωστό πως λατρεύει την γυμναστική και διατηρεί το σώμα της σε εκπληκτική κατάσταση.

Αυτό το πετυχαίνει με τακτικές προπονήσεις. Ιδιαίτερη αδυναμία έχει στα υπαίθρια αθλήματα. Πολλές φορές την έχουμε δει σε φωτογραφίες κάνοντας σέρφινγκ.

Μαζί της ήταν και ο σύντροφος της, Άλεξ Ροντρίγκεζ με τον οποίο μοιράζετε την αγάπη της για την γυμναστική. Φαίνεται όμως πως δεν έχει τις ίδιες αντοχές με εκείνη...
ΠΗΓΗ: Daily Mail

Ποια κορυφαία παρουσιάστρια "τσακώσαμε" να αγοράζει δώρα για τα παιδιά της;

Το markos.tv δεν παρακολουθεί τους διάσημους και δεν "κυνηγάει" τις παπαράτσι φωτογραφίες. 
 
Όταν όμως οι διάσημοι πέφτουν πάνω μας και να θέλουμε δεν μπορούμε να τους αποφύγουμε! 
 
Τη συγκεκριμένη κορυφαία παρουσιάστρια, εντοπίσαμε το μεσημέρι του Σαββάτου σε γνωστό εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου, όπου και...αγόραζε παιδικά δώρα από γνωστό πολυκατάστημα.

Τα δωράκια που έπαιρνε η Ελένη Μενεγάκη, γιατί αυτή τσακώσαμε, προφανώς προορίζονταν για παιδικό πάρτι και πιθανότατα για το πάρτι γενεθλίων της κόρης της Λάουρας. 
 
Σε μία από τις τελευταίες εκπομπές, βλέπετε, αναφέρθηκε στο γεγονός και λογικά τις οργάνωνε μία γιορτούλα αυτό το Σαββατοκύριακο. 
 
Τα δώρα που πήρε η ωραία Ελένη ήταν πολλά στον αριθμό γατί ως γνωστών όταν τελειώνει ένα πάρτι, κάθε παιδάκι παίρνει το αναμνηστικό του δωράκι!

Εμείς να ευχηθούμε στη μικρή Λάουρα να τα εκατοστήσει...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...