Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Γ. Λιάγκας – Φ. Σκορδά: Η Πανσέληνος που τους μάγεψε!

Την δεύτερη Πανσέληνο του Αυγούστου απόλαυσε χθες το βράδυ ο Γιώργος Λιάγκας και με πολύ ρομαντική διάθεση ανέβασε στο twitter του μια φωτογραφία με το πανέμορφο φεγγάρι.
 
Λίγο μετά το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών που πέρασε στην Τήνο μαζί με την αγαπημένη του Φαίη Σκορδά και τον μικρό Γιαννάκη, ο γνωστός παρουσιαστής ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν. Ωστόσο, πριν ξεκινήσει στο full τις μηχανές απόλαυσε λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα κάτω από το φως του φεγγαριού της Πανσελήνου.
 
Δες τη φωτογραφία που ανέβασε στο twitter του:

Ο βουβός πόνος του Γιώργου Μαζωνάκη

Εδώ και δέκα μήνες, ο Γιώργος Μαζωνάκης βιώνει έναν εφιάλτη καθώς ένας πολύ καλός του φίλος βρίσκεται σε κώμα.

Ο τραγουδιστής δεν είχε πει -παρά μόνο σε πολύ δικούς του ανθρώπους- όλο αυτό το διάστημα για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο φίλος του στον οποίο συμπαραστέκεται με όποιο τρόπο μπορεί.

Όμως, πρόσφατα, στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, θέλησε να μοιραστεί με τους θαυμαστές του τον πόνο που περνάει λέγοντας από μικροφώνου: «Θέλω να αφιερώσω ένα τραγούδι σε ένα φίλο μου που έχει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και να του ευχηθώ περαστικά».

Τότε έδωσε έναυσμα στην ορχήστρα για να ερμηνεύσει το τραγούδι «Αύγουστος» που σύμφωνα με την Espresso τραγούδησε μοναδικά.

Έλενα Ράπτη: Δεν αποχωρίζεται με τίποτα τον Junior

Το όνομά του είναι  Junior. Έχει κλέψει την καρδιά της Έλενας Ράπτη και απολαμβάνει τα παιχνίδια μαζί της.

Ο λόγος για τον σκύλο της βουλευτού, ο οποίος είναι ο πιο πιστός της φίλος.

 Η Έλενα Ράπτη του αφιερώνει πολύ χρόνο, τον πηγαίνει βόλτες και πάντα παίζει μαζί του.

Του έχει μεγάλη αδυναμία και δεν τον αποχωρίζεται ποτέ.

Και λογικό αφού είναι τόσο γλυκούλης.


Πηγή φωτογραφίας: ΕΓΩ

Δείτε πως ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή πριν την πλαστική!

Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας..

Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν την Σταματίνα Τσιμτσιλή με μάγουλα και διαφορετική μυτούλα..

Ήταν η "αθώα" εποχή του "MAD" και η Σταματίνα "διψούσε" να κάνει καριέρα...


Από τη νέα χρονιά ο «Αδύναμος κρίκος»

Δε θα έρθει φέτος στις μικρές οθόνες, όπως όλα δείχνουν, ο «Αδύναμος κρίκος» που στο παρελθόν παρουσίαζε η Έλενα Ακρίτα. 

Σύμφωνα με το σχεδιασμό, θα κάνει πρεμιέρα στον Alpha στο δεύτερο μισό της σεζόν, δηλαδή τον Ιανουάριο.

Στο τιμόνι του παρουσιαστή θα είναι ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο Ρέμος σε ρόλο dj

Αναγνώστης του enikos.gr, μας έστειλε τη φωτογραφία με τον Αντώνη Ρέμο, σε ρόλο dj.

Ο γνωστός τραγουδιστής, ανέλαβε την διασκέδαση όσων βρέθηκαν στο γνωστό μπαράκι της Μυκόνου, ''Joy'', πριν από λίγες μέρες, παίζοντας τις μεγαλύτερες ελληνικές και ξένες επιτυχίες, μέχρι τα ξημερώματα.

Ο Αντώνης Ρέμος, μαζί με την Υβόννη Μπόσνιακ, βρέθηκαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο νησί των ανέμων. Ο γνωστός ηθοποιός διαθέτει και εξοχική κατοικία, στην περιοχή Φωκός της Μυκόνου.

«Μονομαχία​» Κλιντ Ίστγουντ – Τζωρτζ Κλούνεϊ

Ο Κλιντ Ίστγουντ έγινε παγκοσμίως γνωστός ως πρωταγωνιστής ταινιών γουέστερν, έβγαλε πολλά λεφτά ως κινηματογραφικός «Βρώμικος Χάρρυ», αλλά καταξιώθηκε ως σκηνοθέτης και ηθοποιός μόλις τα τελευταία χρόνια με, πραγματικά, σπουδαίες δουλειές στον κινηματογράφο.

Και τώρα βάλθηκε να μας θυμίσει ότι οι μεγάλες, προοδευτικές πρωτοβουλίες του στην Τέχνη, δεν ήταν παρά νησίδες στο αρχιπέλαγος των υπερσυντηρητικών απόψεών του.

Έτσι, στα 82 του χρόνια, ανέλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο στην καμπάνια υποστήριξης του επίσης υπερσυντηρητικού υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων, Μιτ Ρόμνεϊ, κάνοντας και ακραία καραγκιοζιλίκια -όπως το να παίρνει δήθεν συνέντευξη από μια άδεια καρέκλα (στην οποία υποτίθεται πως καθόταν ο Μπαράκ Ομπάμα)!

Την ίδια στιγμή ο σπουδαίος Τζωρτζ Κλούνεϊ έχει αναλάβει πρώτο ρόλο στην εκστρατεία του νυν προέδρου. Μαζεύει χρήματα στις ΗΠΑ, αλλά και στην Ευρώπη, διοργανώνει ειδικές εκδηλώσεις, βγάζει λόγους, κρατώντας πάντα ένα επίπεδο στις πρωτοβουλίες του. Όπως κάνει απ’ την αρχή της καριέρας του και στον κινηματογράφο -είτε ως ηθοποιός είτε ως σκηνοθέτης…

Δες πώς είναι σήμερα ο…Ανδρέας Μικρούτσικος!

Δες την τελευταία κοσμική εμφάνιση του Ανδρέα Μικρούτσικου χθες στο Ηρώδειο. Τα χάσαμε με το πόσο έχει αλλάξει ο παρουσιαστής. Φανερά αδυνατισμένος στο πρόσωπο, στο σώμα αλλά και με μακρύ μαλλί.
 Ο δημοφιλής παρουσιαστής έχει να εμφανιστεί στα κοσμικά πράγματα περισσότερο από δύο χρόνια, κατόπιν δικής του επιλογής. Έτσι, δεν γνωρίζαμε για το πώς είναι σήμερα η εικόνα του. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Ηρώδειο στις 29 Αυγούστου 2012:

radar.gr

Σάκης Ρουβάς: Δείχνει για ακόμα μια φορά την ευαίσθητη πλευρά του

Μια συναυλία γεμάτη ένταση, θέαμα αλλά και έμπρακτη κοινωνική προσφορά θα δώσει ο Σάκης Ρουβάς.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, ταξίδεψε μέχρι την Κύπρο, για μια μοναδική συναυλία την Παρασκευή 31 Αυγούστου, στο πλαίσιο του 20ου Φεστιβάλ Γάλακτος, με τα εισιτήρια της συναυλίας ήδη να έχουν σημειώσει ρεκόρ προπώλησης.

Η συναυλία αυτή έχει έναν ιδιαίτερο φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς όλοι οι εμπλεκόμενοι, συμπεριλαμβανομένου του τραγουδιστή, συνεισφέρουν ουσιαστικά στις ανάγκες της τοπικής κοινότητας, ενισχύοντας με €10.000 το Σωματείο «Χαμόγελο της Ευτυχίας» με σκοπό τη διαμόρφωση του χώρου, αγορά εξοπλισμού κουζίνας και χώρου σίτισης και αγορά εκπαιδευτικού υλικού για διάφορα μαθήματα και απασχόληση των παιδιών με ειδικές ικανότητες άνω των 18 ετών.

Στην Παλαιοχώρα Χανίων ο γάμος της Ντόρας Κουτροκόη - Παρόν και ο Γ. Παπαδάκης

Η παρουσιάστρια ανεβαίνει σήμερα τα σκαλιά της εκκλησίας με τον καλό της και όπως δήλωσε πρόσφατα "ο γάμος θα είναι παραδοσιακός". Ανάμεσα στους 300 καλεσμένους θα βρίσκεται και ο πασίγνωστος συνεργάτης της.

Μιλάμε για την Ντόρα Κουτροκόη, την παρουσιάστρια της καλοκαιρινής ενημερωτικής εκπομπής του Ant1, η οποία ντύνεται νυφούλα στο πλευρό του Μανώλη Λουπασάκη.

Ο γάμος θα γίνει στην Κρήτη στην Παλαιοχώρα Χανίων και ανάμεσα στους καλεσμένους θα είναι και ο Γιώργος Παπαδάκης.

Μετά τον γάμο δεν προβλέπεται γαμήλιο ταξίδι, αφού η Ντόρα θα επιστρέψει στο τηλεοπτικό της πόστο.

Δ. Γκινοσάτης - Ε. Πολάτ: Χλιδάτος ελληνοτουρκικός γάμος στην Πύλο!

Σε πυρετό προετοιμασιών βρίσκεται αυτές τις μέρες η Πύλος με αφορμή το μεγάλο ελληνοτουρκικό γάμο που θα γίνει σήμερα σε γνωστό ξενοδοχειακό συγκρότημα της περιοχής. Ο Έλληνας web developer Δημήτρης Γκινοσάτης και η κόρη του βαθύπλουτου επιχειρηματία Αντάν Πολάτ, Έντα θα ανταλλάξουν σήμερα το απόγευμα στις 7 αιώνιους όρκους πίστης και αγάπης.

 Όλο το εγχώριο και τουρκικό jet set θα βρίσκεται στο γάμο της χρονιάς του πολύ αγαπητού ζευγαριού και θα γιορτάσει μαζί με το Δημήτρη και την Έντα το ευχάριστο γεγονός. Ο τριήμερος εορτασμός ξεκίνησε χθες με το coctail party υποδοχής των καλεσμένων που έγινε στο Costa Navarino, όπου θα πραγματοποιηθεί σήμερα και ο γάμος του ζευγαριού.
Όπως αναφέρεται και στην ειδική ιστοσελίδα που έχει δημιουργηθεί για τη διευκόλυνση των καλεσμένων που κατέφθασαν από Αθήνα και Κωνσταντινούπολη η γαμήλια τελετή θα γίνει σήμερα το απόγευμα στις 7 και αύριο θα διοργανωθεί από το πρωί ένα μεγάλο πάρτι στην παραλία του ξενοδοχείου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των καλεσμένων αναμένεται να είναι ο νυν πρόεδρος της Γαλατάσαράι Ουνάλ Αγσιάλ με την Ελληνίδα δημοσιογράφο και σύντροφό του, Φανή Γραμματικογιάννη, οι οποίοι αυτές τις ημέρες απολαμβάνουν τις διακοπές τους στα ελληνικά νησιά με την 50 μέτρων θαλαμηγό τους “Barbie”.
Όσο για τη γαμήλια δεξίωση και το party της Κυριακής, αξίζει να αναφέρουμε πως η σαμπάνια θα ρέει άφθονη, ενώ θα υπάρχουν εκλεκτά εδέσματα για όλους τους καλεσμένους. Μάλιστα, το μενού έχει σχεδιαστή με μεγάλη προσοχή, ώστε να ικανοποιηθούν οι προσκεκλημένοι και από τις δυο πλευρές.
Έρωτας σαν παραμύθι
Ο γαμπρός είναι ιδιαίτερα γνωστός στους ελληνικούς κοσμικούς κύκλους και προέρχεται από εύπορο περιβάλλον. Η οικογένειά του, μάλιστα, έχει στην κατοχή της εταιρεία παραγωγής πλαστικών.
Ενώ, η Εντά Πόλατ είναι η κόρη του επιχειρηματία Αντνάν Πολάτ που μεταξύ άλλων δραστηριοποιείται και στον τομέα της ενέργειας και συγκεκριμένα διαθέτει αιολικά πάρκα στη Σμύρνη και συνεργάζεται με ομίλους της Αμερικής και της Ρωσίας. Πρόκειται για έναν από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους της Τουρκίας, ο οποίος στο παρελθόν έχει διατελέσει και πρόεδρος της Γαλατασαράι, ενώ το 1999 ήταν και υποψήφιος δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης.
Με την επιχείρηση των αιολικών πάρκων του πατέρα της, ασχολείται και η Εντά η οποία έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Brown των ΗΠΑ, όπου και γνωρίστηκε με τον Δημήτρη Γκινοσάτη και ξεκίνησε ο μεγάλος τους έρωτας.
Εμείς να τους ευχηθούμε η ώρα η καλή!
Enhanced by Zemanta

Πάνε σε άλλο ραδιόφωνο

Το ραδιοφωνικό δίδυμο Βαγγέλης Περρής και Έλενα Παπαβασιλείου μετακομίζει στη συχνότητα του σταθμού Δρόμος 89,8.

Η νέα τους εκπομπή ξεκινά τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και θα εκπέμπει καθημερινά 7-10 το πρωί.

Πέρα από το ραδιόφωνο ενδέχεται να τους δούμε μαζί και στην εκπομπή Όλα 13. Ωστόσο, η Έλενα δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά της όταν ρωτήθηκε σχετικά.

Πηγή: markostv.gr

Γυρίζουν στο παλιό τους σπίτι οι Βασιλιάδες;

Κινδυνεύουν να χάσουν την έπαυλη; Δείτε τις καταιγιστικές εξελίξεις που έρχονται στη πιο δημοφιλή τηλεοπτική οικογένεια!Αν και όποτε ξεπεραστούν τα οικονομικά προβλήματα και με τη σειρά "Βασιλιάδες", οι εξελίξεις θα είναι ργαδαίες και ανατρεπτικές.

Η ανακοίνωση του Μάρκου

Η οικογένεια Βασιλιά δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο το σοβαρό τρακάρισμα του Λεωνίδα τους, που οδήγησε τη Νεφέλη στην εντατική, μα κι ένα πολύ γερό χαστούκι που θα έρθει από τον ίδιο τον Μάρκο! Με βαριά καρδιά θα συγκαλέσει οικογενειακό συμβούλιο, θα πει στα μέλη της πως ίσως θα πρέπει να γυρίσουν πίσω στην παλιά τους ζωή και το σπίτι τους στη Χαλκηδόνα και να αφήσουν την έπαυλη της Ευγενίας... "Για λόγους προσωπικούς", θα πει, "που δεν θα συζητήσουμε αυτή τη στιγμή, θα πρέπει να προετοιμαστείτε για επιστροφή στις ρίζες!".

Οι αντιδράσεις

Η αδερφή του, η Λίζα, θα δηλώσει πως δεν πρόκειται ποτέ να γυρίσει πίσω, από κοντά και η Στέλλα. Η Γιούλη θα βρει ευκαιρία να του ρίξει μπηχτές και να προδώσει μέρος της αλήθειας. "Εννοεί ότι μπορεί να παρατήσει την εταιρεία. Γιατί τον μουρλό και τον φτωχό τον τρώνε οι ξένιες έννοιες!", θα πει. Η μόνη που θα χαρεί με την είδηση είναι η Μαρίνα, η οποία λέει: "Μακάρι να γυρνούσαμε πίσω! Εκεί έχω ζήσει τα πιο ευτυχισμένα μου χρόνια"!

Πηγή: TV ΖΑΠΙΝΓΚ

Μαριάντα Πιερίδη: «Εγώ φταίω για το χωρισμό μου!»

Αναλυτικές λεπτομέρειες για τον χωρισμό της με τον επί οχτώ χρόνια συντροφό της έδωσε η Μαριάντα Πιερίδη στην συνέντευξη που παραχώρησε στο Down Town Κύπρου.

«Εγώ φταίω για τον χωρισμό μας. Ίσως γιατί δεν έδινα αρκετό χρόνο στη σχέση μας, επειδή ήμουν πολύ απορροφημένη στα προβλήματα της δουλειάς, της καθημερινότητας-κάτι που τελικά έκανε κακό στην προσωπική μου ζωή. Φταίω περισσότερο από εκείνον». Αυτό δήλωσε η Μαριάντα Πιερίδη στον δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηγεωργίου.

Ενώ συγκεκριμένα για αν ήταν δική της απόφαση ο χωρισμός, απάντησε πως: «Και ναι και όχι. Πιστεύαμε πως απλά περνάμε μία κρίση η οποία θα τελείωνε κάποια στιγμή-κάτι, άλλωστε, που συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια που ζουν για πολλά χρόνια μαζί, είτε είναι παντρεμένα είτε όχι-, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Μάλλον είχε χαθεί αυτό που έχουν τα ζευγάρια μεταξύ τους και υποθέτω πως είχε αρχίσει να γίνεται πιο φιλική η σχέση μας. Κάποια στιγμή είχε αρχίσει και το πάθος να φθείρεται. Αν και το συγκεκριμένο θέμα δεν είναι κάτι που μπορώ να καταλογίσω σε μένα ή στο Δημήτρη- γιατί ο Δημήτρης, όπως όλοι όσοι τον γνωρίζουν ξέρουν, είναι ένας άνθρωπος πολύ παθιασμένος, σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του. Απλά, μάλλον είχαμε σταματήσει να είμαστε «ζευγάρι» και γίναμε λιγάκι ´συγγενείς´».

Τέλος, εξίσου ειλικρινής υπήρξε η τραγουδίστρια όταν αναφέρεται στους προηγούμενους δυο γάμους της «Παντρεύτηκα στα 19 μου. Όπως όλες οι Κύπριες τότε, έτσι και η μαμά μου, με παρότρυνε, μου είπε «όλες οι Κυπραίεες μικρές παντρευόμαστε, να κάνετε και το παιδί σας γρήγορα» και το είδα πολύ θετικά επειδή και το συγκεκριμένο αγόρι ήταν μία πολύ καλή περίπτωση ανθρώπου. Δυστυχώς, πήραμε διαζύγιο μετά από ένα μόλις χρόνο, αλλά παραμείναμε πολύ καλοί φίλοι γιατί είναι ένας εξαιρετικός άντρας και μία πολύ καλή πάστα ανθρώπου. Σε αντίθεση βέβαια με τον δεύτερό μου σύζυγο, που ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος είχε προβλήματα με τον νόμο, τα οποία δεν γνώριζα προτού παντρευτούμε. Όταν τα ανακάλυψε όλα η μητέρα μου, επειδή είναι δικηγόρος, φρόντισα να πάρω άμεσα διαζύγιο. Γιατί, προφανώς, είχα αγαπήσει ένα ψέμα. Όσο κι αν πληγωνόμουν, όσο κι αν είχα στενοχωρηθεί τότε, έπρεπε να βγάλω αυτή την ιστορία απ τη ζωή μου».

Αν και το πιο συγκινητικό σημείο είναι όταν αναφέρεται στο τι θα είχε κάνει διαφορετικά αν ξεκινούσε και πάλι από την αρχή «Θα ήθελα να είχα κάνει ένα παιδί στα 19 μου! Με τον τότε σύζυγό μου. Θα ήμασταν σαν αδέλφια τώρα. Αυτό θα ήθελα να το αλλάξω»

H Άννα Βίσση πριν 10 χρόνια ήταν πολύ υστερική

Για τη σχέση της με την εξωτερική της εμφάνιση και τη διατροφική της συμπεριφορά μίλησε, μεταξύ άλλων, σε πρόσφατη συνέντευξή της η Άννα Βίσση.

Μιλώντας στη νέα τηλεόραση Κρήτης και τον δημοσιογράφο Λευτέρη Κουρκουλό η δημοφιλής τραγουδίστρια εξομολογήθηκε ότι σήμερα είναι πολύ πιο ισορροπημένη όσον αφορά τη σχέση της με την εξωτερική της εμφάνιση και τις διατροφικές της συνήθειες.

«Δεν κάνω κάποια παραπάνω προσπάθεια για το τι είμαι και τι δείχνω από ό,τι κάνει κάθε γυναίκα που σέβεται το κορμί της, τον εαυτό της, το πρόσωπό της... Προσέχω τη διατροφή μου, αλλά έχω φύγει λίγο από την υστερία που είχα πριν από 10 χρόνια. Πριν 10 χρόνια ήμουν πολύ υστερική. Και δεν ήμουν και ευτυχισμένη», ανέφερε συγκεκριμένα η 53χρονη σταρ.

Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι «είχα αποκτήσει κάποια πρότυπα που ήταν δύσκολο να κατακτήσεις. Ήθελε πολλές θυσίες. Τώρα πια, κοιτάω να είμαι ευτυχισμένη και χαρούμενη. Να τρώω σωστά και να προσέχω την υγεία μου»

Πηγή: iefimerida.gr

O Μπαλοτέλι νοίκιασε βαν για να μεταφέρει αυτές που «καμάκωσε» σπίτι του

Μπορεί να αποκαλούν τον Μπαλοτέλι σούπερ Μάριο, αλλά ακόμη και αυτός δεν κατάφερε να χωρέσει πάνω από τρεις κατακτήσεις του στην Bentley GT του. Δεν τα παράτησε όμως. Κάθησε, σκέφτηκε και βρήκε την λύση για να μεταφέρει όσες του χρειάζονταν για να βγάλει την νύχτα (καμιά 12αριά) πίσω στην βίλα του.

Ο εργένης Μάριο προφανώς και δεν είναι θιασώτης της λογικής «ουκ εν το πολλώ το ευ» όσον αφορά τις γυναίκες που καμακώνει στα μπαρ του Μάντσεστερ. Κάτι που απέδειξε περίτρανα το βράδυ της Δευτέρας.

Η περιπέτειά του ξεκίνησε λίγο μετά την δύση του ηλίου, όταν βγήκε από το Akbars μαζί με τις τρεις μινοφορούσες υπάρξεις, τις οποίες και σφήνωσε με επιτυχία μέσα στην Bentley GT του.

Η πρώτη αυτή «ψαριά» δεν τον άφησε ικανοποιημένο, οπότε κατευθύνθηκε προς το Sakura Nightclub.

Εκεί τα πράγματα πήγαν καλύτερα για τον Ιταλό σταρ που βρέθηκε στις 2,20 τα ξημερώματα με 12 πρόθυμες γυναίκες αγκαλιά, όλες κάτι παραπάνω από χαρούμενες να τον ακολουθήσουν στο σπτί του στο Alderley Edge.


Πως όμως θα τις πήγαινε ως εκεί; O Μάριο το σκέφτηκε λίγο το θέμα και στην συνέχεια πήρε και νοίκιασε ένα βανάκι Mercedes το οποίο έφτασε στο bar, έκανε όπισθεν και άρχισε να φορτώνει κόσμο.

Την είδηση έκανε παντιέρα η εφημερίδα Sun. Κάτι που δεν πρέπει να χαροποίησε και πολύ το μάνατζερ του παίκτη, Ρομπέρτο Μαντσίνι, που μάλλον θα προτιμούσε να είναι ακόμη δεσμευμένος ο Μάριο.
Enhanced by Zemanta

Η Υβόννη Μπόσνιακ στην πιο καυτή φωτογράφηση του καλοκαιριού

Όταν έχεις ύψος 1,80 και αναλογίες super model δεν χρειάζεται να δείξεις πολλά για να κερδίσεις τον θαυμασμό των αναγνωστών. Κάτι που απέδειξε για άλλη μια φορά η Υβόννη Μπόσνιακ στην φωτογράφηση της για το καλοκαιρινό Celebrity που -παραδόξως- μόλις τώρα κάνει τον γύρο του διαδικτύου.
  
«Δεν ήμουν το πιο δημοφιλές ή μοντέρνο κορίτσι στο σχολείο. Ο πρώτος άνθρωπος που μου είπε ότι είμαι όμορφη ήταν ο μπαμπάς μου. Ποτέ δεν είχα σκεφτεί να δουλέψω ως μοντέλο». Αυτό δήλωσε η επίσημη σύντροφος του Αντώνη Ρέμου στην καλοκαιρινή της φωτογράφηση για το περιοδικό Celebrity.
 
Εκεί που επίσης δήλωσε πως «Μικρή αγαπούσα τη μόδα, αλλά δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να ντυθώ όπως ήθελα. Φορούσα πάντα τα ρούχα της μεγάλης αδερφής μου. Το μισούσα αυτό. Ήμουν κοκαλιάρα. Θυμάμαι φορούσα τρία κολάν, το ένα πάνω στο άλλο, για να φαίνομαι πιο γεμάτη».

Η αλήθεια είναι πως την Υβόννη δεν της λες με τίποτα «τσουπωτή», ένα είδος γυναίκας που αρέσει σε πολλούς άντρες. Παρόλαυτά δεν μπορείς παρά να εκτιμήσεις το γεγονός ότι εκείνη και το photoshop δεν έχουν συστηθεί ποτέ μεταξύ τους.

«Να γιατί έκανα τοπλες φωτογράφηση», εξηγεί η Sunny Μπαλτζή [εικόνες]

Όταν η στιχουργός Sunny Μπαλτζή αποφάσισε μέσα στο καλοκαίρι να γδυθεί, να βραχεί και να δείξει τα τατού της -για λογαριασμό του περιοδικού Inked- προκάλεσε ένα μικρό ντόρο. Τώρα που αυτός καταλάγιασε εκείνη τον αναζωπυρώνει απαντώντας σε εβδομαδιαίο περιοδικό για το γιατί το έκανε.

«Ο καθένας ονομάζει την φωτογράφηση όπως θέλει. Εδώ ταιριάζει αυτό που είχε πει ο Federico Fellini: "Μη μου λέτε τι κάνω. Δε θέλω να ξέρω!". Αν ήταν στο χέρι μου, θα ήταν πιο extreme το concept. Για μένα, η συγκεκριμένη φωτογράφηση είναι τόσο προκλητική όσο το να κάνω στριπτίζ σε πλαζ γυμνιστών!».


Αυτό δήλωσε η γνωστή στιχουργός στο περιοδικό Εγώ Weekly σχετικά με την πιο σέξι φωτογράφηση που έχει κάνει στην ζωή της, με εκείνη βρεγμένη και ημίγυμνη σε πλυντήριο αυτοκινήτων.

Ίσως η εξήγηση να βρίσκεται σε μια απάντηση που είχε δώσει στην συνέντευξη που συνόδευε την περιβόητη φωτογράφησή της στο Inked, όταν και δήλωσε -σχετικά με την συμμετοχή της σε μεσημεριανή εκπομπή 

«Το trash είναι μια πολύ σχετική έννοια. Μπορεί να το βρεις ακόμα και σε πράγματα που εξ όψεως φαντάζουν σοβαρά. Όπως και να έχει, αναλαμβάνω πλήρως τις ευθύνες μου. Είμαι πολύ μοναχικός και εσωστρεφής άνθρωπος, κάποιες φορές βγαίνω από το καβούκι μου και κάνω μια τρέλα είτε από περιέργεια είτε από ανάγκη, αλλά μετά επιστρέφω και πάλι στη φυσική μου κατάσταση».

Πηγή:iefimerida.gr
Enhanced by Zemanta

Αναγνωρίζετε το χαριτωμένο κοριτσάκι; Είναι πασίγνωστη και πολύ όμορφη πρωταγωνίστρια!

Το χαριτωμένο κοριτσάκι της φωτογραφίας που κοιτάει με απορία το φακό είναι, σήμερα μια πασίγνωστη πρωταγωνίστρια.

Επίσης είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα με πολλές κατακτήσεις! Ο φωτογραφικός φακός την αγαπάει πολύ και την ακολουθεί πιστά. Η ίδια είναι χαμηλών τόνων, αποφεύγει να μιλάει για τα προσωπικά της και εστιάζει σε ότι έχει να κάνει με την καριέρα της.

Αυτή τη στιγμή, αποτελεί το πρόσωπο των ημερών, καθώς πριν δύο εικοσιτετράωρα παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της στον πιο ρομαντικό γάμο του καλοκαιριού. Καλά μαντέψατε! Η μικρούλα είναι η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία την Τρίτη παντρεύτηκε τον Παναγιώτη Πιλαφά στη Δονούσα, μετά από λίγους μόλις μήνες σχέσης.

Όπως εύκολα παρατηρεί κανείς, η Κατερίνα, η οποία αγαπούσε από μικρή τη θάλασσα, έχει το ίδιο βλέμμα, την ίδια γλυκύτητα και την ίδια αθωότητα της παιδικής της ηλικίας. Η όμορφη ηθοποιός γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, η καταγωγή της όμως είναι από τη Σητεία της Κρήτης. Μάλιστα, ο πατέρας της, διατηρεί εξοχικό σπίτι στο χωριό Πισκοκέφαλο, που είναι λίγο έξω από τη Σητεία, το οποίο η Κατερίνα επισκέπτεται πολύ συχνά.

Η όμορφη Κρητικιά περνά την καλύτερη φάση της ζωής της, αυτή την περίοδο, μετά το γάμο της με τον αγαπημένο της. Η 33χρονη ηθοποιός έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά, κάτι που έδειξε και με το προσκλητήριο του γάμου της, καθώς ζήτησε από τους καλεσμένους της αντί για δώρο, να κάνουν εάν επιθυμούν δωρεά στο «Χαμόγελο του παιδιού».

Η ίδια δεν βλέπει την ώρα να αποκτήσει δικά της παιδιά με το σύζυγό της, τον οποίο κατάλαβε ότι θα παντρευτεί, όπως έχει δηλώσει, μέσα στα πρώτα δέκα λεπτά της κουβέντας τους. Ωστόσο, ποτέ δεν είχε ονειρευτεί να ντυθεί νύφη. «Δεν ονειρευόμουν ποτέ να φορέσω νυφικό, ούτε ως παιδάκι» αποκαλύπτει η όμορφη Κατερίνα.

Άλλωστε, ως παιδί ήταν αγοροκόριτσο, όπως έχει παραδεχτεί. Ενώ, ταυτόχρονα, μέχρι το Γυμνάσιο δεν θεωρούσε τον εαυτό της όμορφο. «Θεωρούσα ότι είμαι άσχημη, με τεράστια μύτη» είχε πει χαρακτηριστικά.


entertv.gr

Είχε τελικά σχέση με άνδρα ο Τραβόλτα;

Ο πρώην πιλότος που ισχυριζόταν ότι είχε εδώ και έξι χρόνια σχέση με τον John Travolta, τώρα δίνει μια αποκαλυπτική συνέντευξη και... μοιράζεται όλες τις λεπτομέρειες της σχέσης του με τον γνωστό ηθοποιό.

Ο Doug Gotterba δηλώνει ότι ο Travolta και ο ίδιος ήταν μαζί το διάστημα πριν παντρευτεί την Kelly Preston, αλλά και πως μετά το γάμο του, του είχε εκμυστηρευτεί ότι προτιμούσε τους άνδρες από τις γυναίκες.

Ο φερόμενος ως πρώην σύντροφος του Τravolta περιγράφει στη συνέντευξη τις προσπάθειες που έκανε ο ηθοποιός, για να τον φλερτάρει, ξεκινώντας από το να του προσφέρει ένα μασάζ. Τονίζει ότι ο ηθοποιός στη διάρκεια της σχέσης τους είχε και άλλους συντρόφους, ενώ κάποια στιγμή του έκανε πρόταση να γυρίσουν ερωτικό βίντεο.

Φυσικά η πλευρά του Travolta έχει αρνηθεί τα όσα λέει ο Gotterba από την πρώτη στιγμή.
Enhanced by Zemanta

Κρυφός γάμος για την Adele;

Το αμερικανικό Life & Style υποστηρίζει ότι η Adele παντρεύτηκε κρυφά τον άνδρα της ζωής της και πατέρα του παιδιού που θα φέρει στον κόσμο σ' έναν μήνα περίπου. Η ερμηνεύτρια εθεάθη να περπατά στον δρόμο φέροντας στο δεξίτης χέρι χρυσή βέρα, κάτι που πυροδότησε φήμες πως ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησία στα κρυφά.

Πηγή από το περιβάλλον της ανέφερε πως η Adele είναι παραδοσιακή κοπέλα και θα ήθελε να κάνει μία όμορφη πατροπαράδοτη οικογένεια. "Η Adele Simon κράτησαν μυστική την εγκυμοσύνη τόσο καιρό οπότε υπάρχουν φήμες ότι έχουν ήδη παντρευτεί. Θέλει να αφιερωθεί στον άνδρα που αγαπάει και το μωρό της", ανέφερε η πηγή στο περιοδικό. Υπενθυμίζουμε ότι η καλλιτέχνις ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της επίσημα μόλις τον Ιούνιο μέσω του προσωπικού της site.

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Παραλίγο τραγωδία στην άσφαλτο για τον Β. Κωστέτσο!

Σε σοβαρό κίνδυνο τέθηκε η ζωή του Βασίλειου Κωστέτσου, λόγω ενός μηχανικού προβλήματος που είχε στο αυτοκίνητό του. Ο γνωστός σχεδιαστής γλύτωσε από θαύμα τα χειρότερα.

Όλα ξεκίνησαν όταν έφυγε από το ατελιέ του στο Κολωνάκι με κατεύθυνση τη Νέα Σμύρνη, που βρίσκεται το σπίτι του. Ενώ, βρισκόταν στη λεωφόρο Συγγρού, ένα μηχανικό πρόβλημα στο αυτοκίνητό του δεν του επέτρεψε να αλλάξει ταχύτητες, με κίνδυνο να χάσει τον έλεγχο του τζιπ.

Ευτυχώς, παρά το σοκ και το φόβο του, ο Βασίλειος Κωστέτσος αντέδρασε όσο πιο ψύχραιμα μπορούσε. Δεδομένου, μάλιστα, ότι δεν πήγαινε και με πολύ μεγάλη ταχύτητα κατάφερε να μπει στη δεξιά λωρίδα και να σταματήσει. Ο ίδιος κάλεσε την οδική βοήθεια, ενώ κάποιοι οδηγοί σταμάτησαν και έσπευσαν να τον βοηθήσουν. Έτσι τέλος καλό για τον αγαπημένο σχεδιαστή των επωνύμων.

Β. Χατζηβασιλείου: Τόσο σέξι μαγιό... πρώτη φορα! (Φωτογραφίες)

Φαίνεται κατάλαβε και η γοητευτική Βίκυ Χατζηβασιλείου ότι για να παίξει δυναμικά στις κοσμικές στήλες των περιοδικών, πρέπει να... αποκαλύψει κάτι παραπάνω! Δείτε τη με μαγιό να παίζει beach volley και θα καταλάβετε τι εννοούμε...

Η παρουσιάστρια, όπως αναφέρει το περιοδικό ΟΚ!, πέρασε τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου στην εξοχική της κατοικία στη Χαλκιδική. Ανάμεσα στις δραστηριότητές της, δε θα μπορούσε να λείπει και το beach volley.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μαζί με τον σύζυγό της Γιάννη Ακκά, και ένα φιλικό τους ζευγάρι, επιδόθηκαν αρκετές φορές στο αγαπημένο τους άθλημα κατά την παραμονή τους εκεί! Εκτός όμως από τις φιλικές αναμετρήσεις, η παρουσιάστρια, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, έχει συμμετάσχει σε αρκετά τουρνουά beach volley, σε πολλά ελληνικά νησιά!

Στις Σπέτσες ο πρίγκιπας William

Στη χώρα μας κάνουν διακοπές, ο πρίγκιπας William και η σύζυγός του Kate Middleton.

Το πριγκιπικό ζεύγος της Βρετανίας απολαμβάνει τον ελληνικό ήλιο μαζί με φίλους τους στο ιστιοπλοϊκό σκάφος που βλέπετε στις φωτογραφίες και το οποίο βρίσκεται στον κόλπο της Ρεποντίνας απέναντι από τις Σπέτσες.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...