Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ Το ιστορικό σέξι ατύχημα της τραγουδίστριας

Αυτό είναι το ιστορικό, διαχρονικό θα λέγαμε, σέξι ατύχημα της Δέσποινας Βανδή για το οποίο, όσοι έγιναν μάρτυρες εκείνης της βραδιάς, ακόμα συζητούν και νοσταλγούν! 

Τις καλές δηλαδή εποχές που η τραγουδίστρια όλο και τιμούσε δεόντως τα μικροσκοπικά φορέματα. Εκείνα που αγκάλιαζαν τον θρύλο της, αλλά κυρίως το αδύνατο κορμί της.

10 Δεκεμβρίου 2005. Η δημοφιλής Δέσποινα τραγουδά στο “REX” φορώντας ένα μαύρο τύπου κομπινεζόν φόρεμα .Τα πρώτα τραπέζια έκαναν πάρτι. Περίμεναν την ώρα και την στιγμή που θα ξεχαστεί η Δέσποινα και θα...δείξει τον εσωτερικό της ωραίο κόσμο. Το σύμπαν συνωμότησε μαζί τους.

Η αοιδός σε μια αυθόρμητη πόζα. Επάνω στις οκτάβες της αμέλησε το γεγονός της ύπαρξης του αέρινου κοντού φορέματος της κι έτσι οι θαμώνες χειροκροτούσαν αλλά για έναν διαφορετικό αυτή τη φορά ταλέντο της καλλιτέχνιδος. Για το προφανές!

Η απίστευτη εξομολόγηση πασίγνωστης τραγουδίστριας: «Στο σχολείο με έβαζαν σε κάδους σκουπιδιών»


Lady GaGa
Lady GaGa (Photo credit: ama_lia)
«Τα αγόρια της τάξης μου με έριχναν μέσα στους κάδους των σκουπιδιών και τα κορίτσια με έβλεπαν να είμαι καλυμμένη με σκουπίδια και γέλαγαν» αποκαλύπτει πασίγνωστη τραγουδίστρια.

Ο λόγος για τη Lady Gaga η οποία σε πρόσφατη συναυλία της στο Πουέρτο Ρίκο μίλησε για τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Η ίδια, πολλά χρόνια μετά, αποφάσισε να βοηθήσει ώστε να μην έχουν άλλα παιδιά της ίδιες εμπειρίες με εκείνη και έτσι, έχει δημιουργήσει το ίδρυμα «Born This Way», με στόχο την καταπολέμηση του bullying.

Enhanced by Zemanta

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΩΡΑΦΑΣ "Οι Έλληνες βλέπουν τι διαφθορά υπάρχει και αγανακτούν"

Ο διεθνούς φήμης Έλληνας ηθοποιός μίλησε για την οικονομική κρίση και τις δύσκολες ώρες που περνούν οι Έλληνες, με αφορμή την προβολή της ταινίας που πρωταγωνιστεί με τίτλο "Papadopoulos and sons" στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, σε συνέντευξη που έδωσε στον ιστότοπο unitedreporters.gr .

"Αυτό που θα προσφέρει ο Έλληνας στην κρίση είναι ο τρόπος να ξανακερδίσουμε την έννοια της ελευθερίας" ανέφερε μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του. Διαβάστε τι άλλο δήλωσε ο ηθοποιός.

Για την οικονονική κρίση: "Δεν έχει καμία ανθρωπιά το σύστημα στο οποίο ζούμε και προσπαθούμε να συνεχίσουμε να ζούμε. Απλώς, δε φεύγουμε ακόμα από αυτό το σύστημα γιατί πατάμε σε δύο βράχους (του παλιού και του νέου συστήματος). Είμαστε ανάμεσα στα δύο. Αλλά, όσο πάει και οργανωνόμαστε για να ξεφύγουμε από αυτό το διαβολικό σύστημα".
Για τον Έλληνα φοροφυγά: "Οι φόροι που δήθεν δεν πληρώνουν ή δε συμμετέχουν οι Έλληνες, είναι φόροι που πηγαίνουν σε κακές τσέπες. Δε πηγαίνουν πραγματικά στο κοινό. Η ατίθαση στάση των Ελλήνων σε σχέση με το κράτος είναι γιατί το κράτος δεν τους αντιπροσωπεύει. Κι αυτό ισχύει από την τουρκοκρατία μέχρι σήμερα, χωρίς σχεδόν καμία διακοπή. Δε μπορεί να πει κανείς ότι το ελληνικό κράτος αντιπροσωπεύει πραγματικά το λαό".

Για την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό: "Πρώτα-πρώτα να υπενθυμίσω στους ξένους ότι η Ελλάδα ήταν η μόνη χώρα που δεν είχε αποικίες, στην εποχή της Βιομηχανικής Επανάστασης που έγινε με τις πρώτες ύλες των αποικιών και τη σκλαβιά εκατομμυρίων... Ο κάθε άνθρωπος που μιλάω καταλαβαίνει πολύ καλά ότι αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα σήμερα είναι ακόμα ένα επεισόδιο παραπάνω που προστίθεται σε μία οδυνηρή ιστορία. Αλλά τελικά ίσως αυτό που θα προσφέρει ο Έλληνας είναι ο τρόπος να ξανακερδίσουμε αυτή την έννοια της ελευθερίας".


Γιώργος Παπαδάκης: «Καρφώνει» με χιούμορ τα πρωινά

Με χιούμορ έδωσε την απάντησή του στον Γιώργο Αυτιά σχετιά με τις πρωτιές στην τηλεόραση ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Γιώργο μου άλλα πέντε χρόνια στη μάπα θα με φας. Πέντε χρόνια διαφορά έχουμε. Την απάντησή μου την έδωσα με χιούμορ, όποιος δεν γελάσει, δεν έχει χιούμορ. Δεν είναι κόντρα, δεν είναι κάτι, δεν είναι μπηχτή» δήλωσε στο star ο παρουσιαστής.

Δείτε το video:

ΝΕΝΑ ΜΕΝΤΗ "Μετανιώνω που δεν έκανα πολλά παιδιά"

Συνέντευξη στην εκπομπή “Κορίτσια για σπίτι”, παραχώρησε η Νένα Μεντή.

Η ηθοποιός μίλησε για την νέα της παράσταση “Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου”, την οικονομική κρίση αλλά και τη “χρυσή εποχή” της τηλεόρασης.

Όπως είπε είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη από τη ζωή της, καθώς σε ένα μεγάλο βαθμό πραγματοποίησε αυτά που επιθυμούσε, ενώ τόνισε πως για το μόνο λόγο που έχει μετανιώσει είναι που δεν έκανε πολλά παιδιά.

Μιλώντας για τη "χρυσή εποχή" της τηλεόρασης ανέφερε πως στο παρελθόν οι ηθοποιοί συμμετείχαν σε σίριαλ όχι για να γίνουν διάσημοι, αλλά για να εξασφαλίσουν τις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης.

"Πήρα ένα σπίτι στα 50μου γιατί πριν ήμουν στο ενοίκιο και ένα μικρό στο παιδί μου και τώρα τα πληρώνω χρυσά", δήλωσε εξοργισμένη μιλώντας για τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί λόγω της κρίσης στη χώρα μας.

Τέλος σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το εάν πιστεύει ότι θα βελτιωθεί η κατάσταση, η Νένα Μεντή αποκάλυψε ότι είναι απαισιόδοξη, καθώς δεν πιστεύει ότι θα φτιάξουν τα πράγματα.

Δείτε το βίντεο:

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Είναι δυνατόν η ελληνική τηλεόραση να παίζει τούρκικα; Τα ύστερα του κόσμου!»

Ελάχιστοι είναι πλέον οι Έλληνες ηθοποιοί που παίζουν σε σίριαλ. Τι δηλώνουν λοιπόν οι... τελευταίοι των Μοϊκανών για την εισβολή των τουρκικών σίριαλ στη μικρή οθόνη;

«Μεγάλη στεναχώρια και απογοήτευση. Είναι δυνατόν η ελληνική τηλεόραση να παίζει τούρκικα; Τα ύστερα του κόσμου!», είπε στο star ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, που είναι από τους τυχερούς μιας και το «Αμάρτημα Της Μητρός Μου» συνεχίζεται.

Δείτε το video:

Η ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ Άνοιξε σουβλατζίδικο

Πέραν από την επαγγελματική της δραστηριότητα στο χώρο της μουσικής σκηνής, η Πέγκυ Ζήνα αποφάσισε να ανοίξει τα φτερά της και στον επιχειρηματικό τομέα.

Και για του λόγου το αληθές η γνωστή τραγουδίστρια άνοιξε σουβλατζίδικο στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας.

Μάλιστα σύμφωνα με δημοσίευμα τη διακόσμιση του μαγαζιού έχει αναλάβει από κοινού με το σύζυγο της, Γιώργο Λύρα, βάζοντας την προσωπική τους πινελιά!

Ελένη Μενεγάκη: Ποιος άντρας την ενθουσίασε και την… «κάλυψε» πλήρως;

Στην έναρξη της εκπομπής «Ελένη» η παρουσιάστρια αφιέρωσε χρόνο για να μιλήσει για τον άντρα που κατάφερε χθες το βράδυ να της «πάρει τα μυαλά». Για ποιον ο λόγος;

Για τον Javier Bardem. «Πέρασα πολύ ωραία, μου άρεσε το έργο και μου άρεσε πολύ παιδιά ο Bardem. Πω πω πω πω πω πόσο μου άρεσε....», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Φυσικά αμέσως οι γυναίκες του πάνελ συμφώνησαν απόλυτα λέγοντας πως είναι πολύ όμορφος.

«Όχι, κούκλος δεν ήταν», είπε η παρουσιάστρια και συνέχισε λέγοντας «μου άρεσε έτσι όπως έπαιξε, ο ρόλος, δεν ξέρω με ενθουσίασε ο Bardem εχθές, αν σας πω ότι μου κάλυψε όλο το έργο...».

Στο τέλος, βέβαια, μίλησε και για τον James Bond... Daniel Craig, όχι για την υποκριτική του ικανότητα αλλά για το... στυλ του! «Θέλω να σας πω ότι κι ο James ότι κουστουμιά του βάζανε... πως έπεφτε έτσι επάνω του. Δεν έχω λόγια. Μαθήματα στυλ.»

Δείτε το απόσπασμα

Enhanced by Zemanta

Η Μάγια Τσόκλη μιλά για την ασθένειά της: το μόνο που φοβήθηκα ήταν ο θάνατος

Με κοντά σγουρά μαλλιά, αισιόδοξη και δυνατή εμφανίστηκε η γνωστή δημοσιογράφος και τέως βουλευτής Μάγια Τσόκλη, μιλώντας για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και τις νέες ταξιδιωτικές εκπομπές της στην ΕΡΤ.

«Ο καρκίνος δεν θέλει φόβο, θέλει τόλμη», είναι το μήνυμα που πέρασε χθες η Μάγια Τσόκλη μέσα από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο STAR. Αναφέρθηκε στην επέμβαση που υποβλήθηκε, στις χημειοθεραπείες στην συναισθηματική και σωματική μάχη που έδωσε με τον καρκίνο επί ένα χρόνο. Η ασθένεια (καρκίνος του μαστού) εμφανίστηκε λίγο μετά την οικειοθελή έξοδό της από την πολιτική και ενώ ετοίμαζε το νέο κύκλο των βραβευμένων ταξιδιωτικών εκπομπών της για την κρατική τηλεόραση.

Η ίδια πέρασε όλα τα στάδια της ασθένειας, χωρίς να φοβηθεί για τα σημάδια της όπως η απώλεια των μαλλιών. Το μόνο που την τρόμαζε ήταν ο θάνατος.

Μίλησε ανοιχτά για όλα αυτά στην εκπομπή προτρέποντας τις γυναίκες να μην αμελούν τα ραντεβού τους για την μαστογραφία.

Δυνατή και κατασταλαγμένη, έδειχνε να έχει κλείσει για αυτήν ο κύκλος της πολιτικής και να είναι αφοσιωμένη στον υιοθετημένο γιό της και τα επαγγελματικά της σχέδια.

Πηγή: | iefimerida.gr

ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ Απολαμβάνει την πίτσα λίγο πριν τη γέννα!

Ουκ ολίγες φορές σε συνεντεύξεις της η Καλομοίρα έχει παραδεχθεί ότι της  έχει "ανοίξει" η όρεξη λόγω εγκυμοσύνης και δεν μπορεί να πει "όχι" στο φαγητό.

Λίγο καιρό πριν φέρει στο κόσμο τα δίδυμα της, απολαμβάνει δίχως ενοχές τα αγαπημένα της φαγητά και γλυκά!

Απόγευμα Παρασκευής μάλιστα ανέβασε φωτογραφίες στο προσωπικό της σάιτ, όπου την βλέπουμε να τρώει πίτσα. Μάλιστα δεν παρέλειψε μαζί με τις φωτογραφίες να στείλει και το δικό της μήνυμα γράφοντας: «Δεν αποτελεί έκπληξη ότι μου αρέσει το φαγητό και ειδικά η πίτσα! 
Είναι κι αυτό ένα από τα στοιχεία της εγκυμοσύνης. Κάποιες τροφές μου προκαλούν καούρες και μ' ενοχλούν όποτε τις αποφεύγω. 

Ευτυχώς, αυτό δεν συμβαίνει με την πίτσα! Τώρα τρώω την "Ξένια πίτσα", την έχω ονομάσει έτσι γιατί την έφτιαξε η θεία μου, η Ξένια Σαράντη. Είναι μια πίτσα με τυρί φέτα και σπανάκι. Π- Ε- Ν- Τ- Α- Ν- Ο- Σ- Τ- Ι- Μ- Η! Και είναι ιδανική για εμένα διότι δεν έχει σάλτσα ντομάτας. Ένα όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Ευχαριστώ θεία!».

Στον.. γύψο ο Αντώνης Καφετζόπουλος

Κάποιος τον έχει ματιάσει! Δεν εξηγείται αλλιώς! Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από το «ομαδικό» τροχαίο ατύχημα, που είχαν στην Κύπρο οι ηθοποιοί της παράστασης «Τι βουλή θα παραδώσεις μωρή» και ένας από αυτούς, ο Αντώνης Καφετζόπουλος… είχε πάλι ατύχημα.

Ο ηθοποιός γλίστρησε, έπεσε και χτύπησε το χέρι του λόγω της έντονης βροχόπτωσης που υπήρχε χθες.

«Καταραμένοι διάδρομοι για τυφλούς. Παγίδες γλιστερές. Αν έχετε φίλους τυφλούς να τους προσέχετε. Φαντάσου να μην έβλεπα κιόλας...», έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο twitter και ανέβασε την φωτογραφία που τον δείχνει με δεμένο το χέρι του.

Βουτσάς: «Ο Αλεξανδράκης ήταν ο μεγαλύτερος εραστής. Δεν υπάρχει σταρ που να μην έγινε δική του»

Άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με τις σεξουαλικές του κατακτήσεις (τις δικές του και των υπόλοιπων πρωταγωνιστών της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου) ήταν ο Κώστας Βουτσάς σε συνέντευξη που έδωσε σε μεσημεριανή εκπομπή.

«Ο Αλέκος Αλεξανδράκης ήταν ο μεγαλύτερος εραστής του θεάτρου και του κινηματογράφου. Ήταν χαμηλών τόνων και γι' αυτό πάντα έβγαινε νικητής. Νομίζω ότι δεν πρέπει να υπάρχει πρωταγωνίστρια που να μην έγινε δική του!».

Αυτό δήλωσε ο Κώστας Βουτσάς στην Μεσημεριανή Μελέτη, προσθέτοντας πως «Sex έκανα πάντα. Εκείνη την εποχή που ήμασταν στα φόρτε μας ήμουν με άλλη, κοιμόμουν με άλλη και με άλλη ξυπνούσα! Ήμασταν και αρκετοί φίλοι, όπως με τον Κωνσταντίνου, με τον Πάντζα που έχουμε κάνει πολλά. Αλλά ακόμη και τώρα που είμαι 80, σεξ κάνω».

Πηγή: iefimerida.gr

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Ο Λιάγκας, η Σταμάτη, ο Ουγγαρέζος και ο… αυνανισμός!

Η Σάσα Σταμάτη έκανε το «θαύμα» της για ακόμη μια φορά στην εκπομπή «Πρωινό mou».

Η δημοσιογράφος άφησε υπονοούμενα για το Δημήτρη Ουγγαρέζο με αφορμή μια μύγα που «βάρεσε». Αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας είπε στο νεαρό παρουσιαστή «είδες για να είμαστε μόνοι μας στην πρωινή ζώνη; Αυτά είναι τα αποτελέσματα» για να επέμβει η Σάσα και να πει «αφού δεν βαράει τίποτα άλλο... πάλι καλά». Κι ενώ ο παρουσιαστής της εκπομπής το άφησε ασχολίαστο η δημοσιογράφος πέρασε στο επόμενο θέμα περί... αυνανισμού. Τις ευεργετικές ιδιότητες του αυνανισμού ανέφερε η Σάσα Σταμάτη και παρουσιαστές και πάνελ... το ανέλυσαν εκτενώς.

Δείτε το απόσπασμα:

ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ Ξεκαθαρίζει εάν έχει υποστεί μείωση μισθού


Για την πολυσυζητημένη πρεμιέρα του "Dancning with the Stars", που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες η Ζέτα Μαρκυπούλια.

Επιπλέον αναφερόμενη στην αμοιβή της, αποκάλυψε αν έχει υποστεί μείωση.

"Χαίρομαι πολύ που τα καταφέραμε και θα παρουσιάζω το Dancing και την Κυριακή έχουμε και πρεμιέρα. Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει, αλλά θα γίνει τελικά", δήλωσε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Σχετικά με το εάν έχουν μειωθεί οι οικονομικές απολαβές της, απαντά: "Έπρεπε να προσαρμοστούμε όλοι στα δεδομένα που υπάρχουν πλέον και δεν μπορούσα να κάνω κι εγώ κάτι διαφορετικό. Κάποιες μικρές διαπραγματεύσεις έγιναν, αλλά ήμουν κι εγώ αποφασισμένη ότι θα υποστώ αυτή τη μείωση", ξεκαθάρισε η παρουσιάστρια του σόου.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Μεσημεριανή Μελέτη":

Η συγκίνηση της Κατερίνας Παπουτσάκη on air!

Καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη ήταν η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η ηθοποιός φανερά ανανεωμένη, ευτυχισμένη, με μάτια που έλαμπαν και βλέμμα που μαγνήτιζε μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» μεταξύ άλλων για το γάμο της με τον Παναγιώτη Πιλαφά. Η παρουσιάστρια πολλές φορές της είπε πως δεν μπορεί να πιστέψει πόσο ευτυχισμένη είναι η ηθοποιός και αυτή την τόσο μεγάλη αλλαγή στη ζωή της.

Μάλιστα η Ελένη Μενεγάκη τόνισε πως η Κατερίνα Παπουτσάκη παρά το ότι έχει ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας εδώ και 4 μήνες είναι ακόμα συγκινημένη και προσπάθησε να καταλάβει τι την τράβηξε τόσο πολύ στον επιχειρηματία. «Δεν εξηγείτε με λέξεις, είναι περισσότερο ένστικτο και για πρώτη φορά το άκουσα σωστά. Έχω καλό ένστικτο γενικά αλλά επιλέγω να μην το ακούω συχνά. Και πιστεύω πως ήταν αμοιβαίο, χωρίς πολλά πολλά, χωρίς λόγια, χωρίς φαμφάρες, χωρίς αλλά... Αυτό είναι δεν υπήρχαν αλλά..», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Παπουτσάκη. Όσο για το επόμενο βήμα; Όπως δήλωσε η ηθοποιός θέλει πολύ να μεγαλώσει την οικογένειά της και να αποκτήσει ένα παιδί. Επιθυμία και δική της και του συζύγου της.

Δείτε αποσπάσματα από τη συνέντευξη.


Η κόρη του ΣΤΑΜΑΤΗ ΓΟΝΙΔΗ είναι καλλονή

Ομολογουμένως είναι ένα απο τα πιο όμορφα παιδιά που έχουμε δει απο πασίγνωστους γονείς. Η STEF. G, κατά κόσμον Στεφανία Γονίδη, είναι η κόρη του Σταμάτη Γονίδη από το δεύτερο γάμο του με την επίσης τραγουδίστρια Άντζελα Βάγια. 

Το όμορφο κορίτσι ακολουθεί πιστά τα χνάρια του μπαμπά της, αφού και η ίδια αποφάσισε να ασχοληθεί με το τραγούδι. Έτσι, όταν η μικρή μεγαλώνοντας εκδήλωσε το ενδιαφέρον της για τη μουσική και το τραγούδι, αμέσως οι γονείς της την έγραψαν σε μουσικό γυμνάσιο, ώστε να λάβει τις κατάλληλες γνώσεις.

Τα συγκινητικά λόγια του Σερβετά: «Μου λείπει ο πατέρας μου.. Ένας μικρός καβγάς, να με κλέψει στο τάβλι…»

Κάνει πλάκες, αποτελεί την ψυχή της παρέας, είναι εκκεντρικός πολλές φορές και σίγουρα γνήσιος Θεσσαλονικιός.

Ο Γιάννης Σερβετάς «άνοιξε την καρδιά του» σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Κορίτσια για σπίτι» και μίλησε για το χαμό του πατέρα του. Ο παρουσιαστής είχε μεγάλη αδυναμία στον πατέρα του τον οποίο έχασε το 2010 μετά από μεγάλο αγώνα που έδωσε με την επάρατο νόσο. «Μου λείπει ο πατέρας μου. Ένας μικρός καβγάς, να με κλέψει στο τάβλι, να με ρωτήσει αφού έχω φάει τρία πιάτα φαγητό, αν έχω χορτάσει... ο πατέρας μου. Αυτό είναι το καλό με τους πατεράδες μας, ότι μοιάζουμε στις μάνες μας γι' αυτό και μας λείπουν. Ήταν πρότυπο για μένα, ήταν ο πρίγκιπας ο οποίος ερχόταν με το μηχανάκι του και με έπαιρνε με τη βέσπα του, με έβαζε και καθόμουν μπροστά... Μου λείπει αυτή η ασφάλεια που μου πρόσφερε και νομίζω κι εγώ το πήρα αυτό, την υπερπροστασία στους δικούς μου ανθρώπους», δηλώνει ο Γιάννης Σερβετάς.

Γι' αυτό όμως που ευχαριστεί το Θεό και κοιμάται ήσυχος είναι για το ότι είχε χρόνο να του πει όλα όσα ήθελε. «Δόξα τω Θεό πρόλαβα να του πω αυτά που ήθελα. Είχαμε χρόνια να τα πούμε και τα είπαμε όλα δεν αφήσαμε τίποτα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο μπαμπάς του Γιάννη Σερβετά επίσης, άνθρωπος απλός και λαϊκός ήθελε να τον αποκαταστήσει. Όχι όσον αφορά στο γάμο αλλά σε μια θέση στο δημόσιο. Για εκείνον όπως αποκαλύπτει ο παρουσιαστής ήταν δεδομένο ότι θα τον αγαπάει ο κόσμος. « Για τον πατέρα μου, ο οποίος ήταν απλός, λαϊκός άνθρωπος, έντιμος, θεωρούσε δεδομένο ότι ο κόσμος έπρεπε να με αγαπάει και να χαμογελάω. Θα ήθελα πάρα πολύ να είναι περήφανος για μένα», εξομολογείται. Τέλος, ο Γιάννης Σερβατάς αποκάλυψε το λόγο που έκοψε το τσιγάρο, λέγοντας: «Ξέρεις τι μου είπε ο πατέρας μου πριν πεθάνει; «Κόψε το τσιγάρο για να μην τραβήξει ο γιος σου αυτά που τραβάς εσύ από μένα» και το χρωστούσα στον πατέρα μου. Έκοψα το τσιγάρο και ξεκίνησα τη γυμναστική».



Η Αραβανή αποκαλύπτει: «Έφυγα από το Μες στην καλή χαρά γιατί δε χωρούσα στον καναπέ»

Για τους λόγους της απομάκρυνσής της από το «Μες στην καλή χαρά» μίλησε για μια ακόμη φορά η Ευαγγελία Αραβανή. 

«Θα πω αυτό που έχω ξαναπεί: Ήταν απόφαση του καναλιού. Με κάλεσαν και μου ανακοίνωσαν ότι η ομάδα πρέπει να γίνει ξανά πενταμελής και όχι εξαμελής. Δομικά, δηλαδή, η εκπομπή δεν μπορεί να υποστηρίξει έναν καναπέ με έξι άτομα. Στην αρχή έπαθα ένα σοκ και στεναχωρήθηκα λιγάκι», είπε η πρώην «Σταρ Ελλάς» στη «Μεσημεριανή Μελέτη».

Μεταξύ άλλων, η Ευαγγελία παραδέχτηκε πως η Ναταλία Γερμανού ήταν και βρίσκεται στο πλευρό της: «Τη Ναταλία την έχω ευχαριστήσει πολλές φορές και θα την ευχαριστήσω για άλλη μια φορά δημόσια. Όπως μου στάθηκε η Ναταλία, δε μου στάθηκε κανένας άλλος» ανέφερε.

Τι αποκαλύπτει για τη σχέση του με τη Ν. Λοτσάρη ο πρώην σύζυγός της

Για τα συναισθήματά του για την πρώην σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του μίλησε ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης.

Αναφερόμενος στη Νίνα Λοτσάρη, με την οποία εδώ και μερικούς μήνες έχουν χωρίσει, ο γνωστός επιχειρηματίας εξομολογήθηκε στο περιοδικό «ΕΓΩ» πως διατηρούν άριστες σχέσεις: 

«Φυσικά και αγαπώ τη μητέρα των παιδιών μου. Με τη Νίνα στις βασικές αξίες είμαστε σύμφωνοι, γι' αυτό και δημιουργήσαμε μια οικογένεια μαζί και αποφασίσαμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας. Προσωπικά, προτιμώ πια να καταναλώνω την ενέργειά μου σε όμορφα πράγματα και όχι να διαψεύδω ή να επιβεβαιώνω καταστάσεις», είπε.

«Η Νίνα είναι η μητέρα των παιδιών μου. Έχει μια πολύ ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και στην ψυχή μου, γι' αυτό και θα την αγαπώ πολύ πάντα. Μέχρι εκεί!» ξεκαθάρισε ο ίδιος.

Οι παρουσιάστριες είναι ολίγον... γλάστρες, λέει η Τσαπανίδου

«Αν αποφασίσουμε ότι καταργείται από την τηλεόραση το 1/3 των παρουσιαστριών επειδή είναι άνω των 40...», άρχισε να λέει η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου απευθυνόμενη στον καλεσμένο της και καθηγητή στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης Παναγιώτη Καρκατσούλη, θέλοντας να επιχειρηματολογήσει για την ανάγκη αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων.

Στη συνέχεια της συζήτησης, όταν ο κ. Καρκατσούλης ρώτησε τη δημοσιογράφο: «Δεν θα πρέπει να σας κρίνει κάποιος αν κάνετε καλά τη δουλειά σας; Πρέπει να σας κρίνει αν είστε πάνω από 1,80 και μεγαλύτερη των 40», η Πόπη Τσαπανίδου απάντησε: «Οι παρουσιάστριες είναι ολίγον... γλάστρες».

Εντύπωση πάντως προκάλεσε και η φρασεολογία που χρησιμοποίησε η δημοσιογράφος όταν περιέγραφε τη διαδικασία επιλογής των εργαζομένων. «Αυτή φεύγει. Πέτα την. Εκτός», είπε και προφανώς επρόκειτο είτε για σχήμα λόγου ή για γλωσσικό ολίσθημα


Βανδή και Νίνο ακύρωσαν τη συναυλία τους στην Κύπρο

Η Δέσποινα Βανδή κράτησε το…λόγο της και τελικά ακύρωσε την προγραμματισμένη συναυλία που είχε με τον Νίνο στην Κύπρο. Η Ελληνίδα τραγουδίστρια είχε πει πως αν δεν θα ήταν ελεύθερη η είσοδος όπως της είχαν πει αρχικά θα ακύρωνε την εμφάνισή της! Τελικά η είσοδος καθορίστηκε από τους διοργανωτές στα 50 ευρώ και η συναυλία ακυρώθηκε.

Η ανακοίνωση ακύρωσης: «Εκ μέρους της SPICY και των καλλιτεχνών της, Δέσποινας Βανδή και Νίνο, σας γνωστοποιούμε την ακόλουθη ανακοίνωση: Δυστυχώς, η συναυλία της Δέσποινας Βανδή και του Νίνο που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στην Κύπρο ακυρώνεται.

Η κίνηση της διοργανώτριας να διαθέτει στο κοινό, από τις 3 Νοεμβρίου, εισιτήρια των 50 ευρώ έκαστο εν αγνοία της SPICY αλλά και των καλλιτεχνών μας, ενώ μάλιστα η αρχική μας συμφωνία προέβλεπε ρητά τη δωρεάν είσοδο για όλους τους θεατές, συνιστά πρόδηλη αθέτηση των όρων της μεταξύ μας συνεργασίας και γι’ αυτό και είμαστε αναγκασμένοι να ακυρώνουμε τη συναυλία.

Δεδομένης δε της εξαιρετικά δυσχερούς οικονομικής κατάστασης που επικρατεί, ποτέ δεν θα συμφωνούσαμε σαν Εταιρεία αλλά και οι καλλιτέχνες μας προσωπικά, να συμμετάσχουν σε Συναυλία με εισιτήριο τόσο υψηλού κόστους. Είναι άλλωστε άκρως δυσφημιστικό για τους καλλιτέχνες να παρουσιάζονται ότι δίνουν συναυλία με εισιτήριο ύψους 50 Ευρώ παραγνωρίζοντας την οικονομική κρίση που όλοι βιώνουμε τα τελευταία χρόνια.

Παρακαλούμε όλους τους κατόχους εισιτηρίων να απευθυνθούν στη διοργανώτρια εταιρεία και στα καταστήματα από τα οποία προμηθεύτηκαν τα εισιτήρια τους προκειμένου να τα εξαργυρώσουν. Ευχαριστούμε το κοινό για την κατανόηση του».

ΖΕΤΑ ΔΟΥΚΑ Ποιους επώνυμους "έφαγε" και πήρε την εκπομπή

Όπως είχαμε αναφέρει προ ημερών η Ζέτα Δούκα αναμένεται να παρουσιάσει μια εκπομπή μέσω από τη συχνότητα του Alpha.

Επρόκειτο για ένα καινούργιο πρότζεκ ιατρικού περιεχόμένου που στο τιμόνι της παρουσίασης επιλέχθηκε να βρίσκεται η ηθοποιός με το δημοσιογράφο Λεωνίδας Καλλιδώνης, που τον έχουμε δει στο παρελθόν σε ρεπορτάζ και εκπομπές για θέματα υγείας.

Αν και η ηθοποιός δεν ήταν η σίγουρη επιλογή από την αρχή, μετά από κάποια κάστινγκ που πραγματοποιήθηκαν, κέρδισε τελικά την καρέκλα στην εκπομπή. Ποιοι επώνυμοι όμως πέρασαν από δοκιμαστικό για να αναλάβουν τα ηνία της παρουσίασης;

Σύμφωνα με την εκπομπή "Μεσημεριανή Μελέτη", οι ιθύνοντες της εκπομπής έκαναν επαφές με τους Κατερίνα Καραβάτου, Παναγιώτα Βλαντή και Σάντυ Κουτσοσταμάτη αλλά και τον... Νίκο Κακλαμανάκη, χωρίς όμως να μείνουν ικανοποιημένοι.

Για το λόγο αυτό επιλέχθηκε η ηθοποιός Ζέτα Δούκα την οποία οσονούπω θα τη δούμε να μας μιλά για διάφορες ασθένειες και τις θεραπείες τους, αλλά και για θέματα διατροφής και υγείας.

Η πρώτη βόλτα της Μαριέττας Χρουσαλά μετά τη γέννηση της κόρης της

Την κορούλα της κρατά εδώ και λίγες μέρες στην αγκαλιά της η Μαριέττα Χρουσαλά, ωστόσο αυτό δεν την εμποδίζει να αφιερώνει λίγες ώρες στον σύζυγό της, Λέοντα Πατίτσα.

Οι δυο τους κατάφεραν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο να περάσουν λίγο χρόνο ως ζευγάρι και ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού «ΟΚ» τους απαθανάτισε στη διάρκεια της απογευματινής τους βόλτας στη Γλυφάδα.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης λέει πρώτα ηλίθιους τους χρήστες του twitter και μετά χαρακτηρίζει βλακεία τη δήλωσή του

Πριν περίπου δύο εβδομάδες ο Πέτρος Φιλιππίδης ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, όταν χαρακτήρισε ηλίθιους το 99% των χρηστών του twitter. Ως έξυπνος άνθρωπος όμως, κατάλαβε τη βλακεία του και δηλώνει μετανιωμένος.

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στο πρωινό του Mega, όπου όταν ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε για τη συγκεκριμένη δήλωση του, εκείνος απάντησε: «Είπα μια βλακεία. Ήταν τεράστια υπερβολή και το μετάνιωσα αυτό που είπα για το twitter. Με πειράζει η αγένεια που υπάρχει, αλλά δεν υπάρχει μόνο στο twitter».

Στη συνέχεια, αφού ανέφερε ότι έκλεισε το λογαριασμό του στο twitter εξαιτίας ενός συγκεκριμένου σχολίου, πρόσθεσε ότι «ο κάθε πικραμένος βγαίνει και λέει ότι θέλει, αλλά δεν είναι όλοι έτσι. Υπάρχουν άνθρωποι σοβαροί που τους αρέσει το παιχνίδι του twitter. Είναι τρομερό το ότι πρέπει να εξηγείς κάθε φορά ότι κάνεις χιούμορ. Ειδικά ένας άνθρωπος σαν εμένα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, αναφερόμενος στους χρήστες του twitter: «Γράφεις κάτι και μετά πρέπει να γράψεις άλλα 75 σχόλια για να εξηγήσεις τι είπες, επειδή, για να μην πω όλοι, το 99% να είναι ηλίθιοι».

Πηγή: | iefimerida.gr

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Η εγγονή του Charlie Chaplin στην Αθήνα για τον Μαραθώνιο!



Ακόμα μία «λαμπερή» παρουσία θα δούμε στους δρόμους της Αθήνας αυτή την Κυριακή: η εγγονή του Charlie Chaplin, Kiera, θα πάρει μέρος στον 30ο Μαραθώνιο!

Η 30χρονη, που ασχολείται με το μόντελιγνκ και την υποκριτική, επιβεβαίωσε την συμμετοχή της στο μεγάλο αθλητικό γεγονός «ποστάροντας» το link του Μαραθώνιου στη σελίδα της στο Facebook, αν και, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση εκ μέρους των διοργανωτών.

Η Kiera Chaplin, εκτός από εγγονή του φημισμένου Σαρλό, είναι και δισέγγονη της Eugene O' Neill, ενώ η ομορφιά της της έχει χαρίσει τον τίτλο «Lifestyle Icon» των βραβείων μόδας της Βιέννης και πολλέςφωτογραφήσεις, όπως στα περιοδικά «Vogue» και «Elle», αλλά και στο σέξι ημερολόγιο της «Pirelli».

Η 30χρονη καλλονή θα βάλει τα αθλητικά της και θα τρέξει μαζί με εκπροσώπους της εγχώριας showbiz (μεταξύ των οποίων οι Έλενα Παπαρίζου, Γιώργος Σαμαράς και Δούκισσα Νομικού) και τηνσύντροφο του George Clooney, Stacey Keibler!
Enhanced by Zemanta

ΣΟΦΙΑ ΠΑΘΕΚΑ Σοκαριστική δήλωση: "Ο πατέρας μου πέθανε στα χέρια μου"

Συγκλονιστική είναι η εξομολόγηση της γνωστής γυμνάστριας Σοφίας Παθέκα, σε εφημερίδα, λίγες ημέρες μετά τον άδικο χαμό του πολυαγαπημένου της πατέρα.

Περιγράφει με γλαφυρό τρόπο τις τελευταίες στιγμές που έζησε μαζί του, λίγο πριν φύγει από τη ζωή, νικημένος από τον καρκίνο.

Η Σοφία Παθέκα μιλώντας στην «Espresso» περιέγραψε λεπτό προς λεπτό τις τελευταίες στιγμές του πατέρα της, ο οποίος πέθανε στην αγκαλιά της:

«Είναι η πιο συνταρακτική στιγμή στη ζωή ενός παιδιού, όταν έρχεται η στιγμή ν΄αποχαιρετήσει για πάντα τον γονιό του. Έτυχε να είμαι μπροστά τη στιγμή που άφησε την τελευταία του ανάσα και αυτή είναι μια εικόνα που θα κουβαλάω σε όλη μου τη ζωή. Ο μπαμπάς μου, έφυγε στην αγκαλιά μου και στα χέρια της μητέρας μου. Παρακολουθούσαμε τις τελευταίες του στιγμές σαν θεατρική παράσταση. Βλέπαμε το οξυγόνο να κατεβαίνει καλπάζοντας και την ανάσα του να στερεύει. Το τέλος είχε φτάσει και είχε περάσει πλέον στα χέρια του θεού».

Φως στο Τούνελ: Oι «καλοί» φίλοι έριξαν τις μάσκες τους.

Το θρυλικό και πολυβραβευμένο Φως στο Τούνελ υπόσχεται να καθηλώσει για άλλη μια φορά τους λάτρεις της έρευνας και του μυστηρίου.

Μετά τη δυναμική του πρεμιέρα, το Φως στο Τούνελ θα επιχειρήσει να εξιχνιάσει μια ακόμη ιδιαίτερη υπόθεση, ένα ακόμη θρίλερ για γερά νεύρα…

Κανείς δεν περίμενε ότι το ξημέρωμα θα φωτίσει μια τραγωδία. Η σοκαριστική είδηση, τα απειλητικά τηλεφωνήματα και το απόλυτο κενό… Oι «καλοί» φίλοι έριξαν τις μάσκες τους. Η ώρα της αποκάλυψης δεν άργησε να φτάσει. Το φως πέφτει στο σκοτάδι και η αλήθεια θα λάμψει. Η συγκλονιστική αυτή υπόθεση θα αποκαλυφθεί αυτή την Παρασκευή στις 23:00 στο Φως στο Τούνελ.

Φως στο Τούνελ, κάθε Παρασκευή στις 23:00, στον Alpha.

Η συγκλονιστική ιστορία ενός αισιόδοξου νέου που έμεινε καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι


Ο Πάνος Τριανταφύλλου είναι 26 χρόνων και η ιστορία του συγκλονίζει!

Είναι ένας νέος άνδρας που έμεινε καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι στα 18 του χρόνια και με τη δύναμη της ψυχής του έγινε πρωταθλητής ξιφασκίας και έλαβε μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου, όπου βγήκε 8ος. «Είναι ότι πιο όμορφο να αγωνίζεσαι για την πατρίδα σου», εξομολογείται.

Στα 18 του χρόνια η μοίρα του έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι. Είχε ένα τροχαίο με αυτοκίνητο μαζί με τους φίλους του αλλά δεν οδηγούσε εκείνος. Χτύπησε στη θωρακική μοίρα με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί το σώμα του από την μέση και κάτω.

Από εκείνη τη μέρα η ζωή του άλλαξε αλλά εκείνος την κοιτάει με χαμόγελο και συνεχίζει μπροστά με τρομερή αισιοδοξία.

Μάλιστα, περιγράφει την στιγμή που έμαθε ότι θα είναι για την υπόλοιπη ζωή του καθηλωμένος σε ένα καροτσάκι με χαμόγελο. «Εκείνη τη στιγμή έκλαψα αλλά δεν το έβαλα κάτω . Μετά είπα ‘’Εντάξει δεν πειράζει θα γίνω καλά, θα πλακωθώ στις γυμναστικές’’. Στην πορεία και αφού περνούσαν τα χρόνια και συνειδητοποιούσα ότι δεν θα ξαναπερπατήσω δεν με ενόχλησε», είπε.

«Οποιοσδήποτε κρύβει μια δύναμη μέσα του»
Οι πιο δυνατές στιγμές της ζωής του είναι εκείνες που έζησε μέσα από τον αθλητισμό. «Με τον αθλητισμό έχω ζήσει μεγάλες συγκινήσεις, έχω κάνει ταξίδια, έχω γνωρίσει κόσμο», είπε.

Πριν από το ατύχημα έπαιζε μπάσκετ, ποδόσφαιρο, βόλεϊ ενώ σήμερα η καινούργια του αγάπη είναι η ξιφασκία, με πολλά μετάλλια.

Παρ' όλες τις δυσκολίες που πέρασε, δηλώνει αισιόδοξος για το μέλλον, κάνει όνειρα και θέλει να δημιουργήσει την δική του οικογένεια.

ΔΕΙΤΕ την συγκινητική συνέντευξη που έδωσε στην Ελένη Μενεγάκη...


Πηγή: εκπομπή ''Ελένη''

Κάτι Ψήνεται: Τέσσερις γυναίκες πολιορκούν τον Παναγιώτη


Η αγαπημένη  συνήθεια των τηλεθεατών στις 20:00 συνεχίζεται  με νέα επεισόδια! Το Κάτι Ψήνεται επιστρέφει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, με νέους επίδοξους οικοδεσπότες και ολοκαίνουργια ευφάνταστα πιάτα.

Την εβδομάδα 12-16 Νοεμβρίου, το Κάτι Ψήνεται επισκέπτεται γειτονιές της Αθήνας με τον Παναγιώτη, τη Βάνα, τη Στέλλα, την Κατερίνα και την Ελένη.

Τη  Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου, στον ALPHA,  τη μαγειρική αυλαία της εβδομάδας ανοίγει ο Παναγιώτης.
Η μαγειρική  αυλαία ανοίγει με τον Παναγιώτη, έναν μάγο της μπάλας αλλά και της κουζίνας. Ο Παναγιώτης έχει τρεις μεγάλες αγάπες: τη στρογγυλή θεά, τη ζαχαροπλαστική και το χωριό του, την Κρεμαστή Λακωνίας. Ο νεαρός οικοδεσπότης έχει ένα δύσκολο έργο να φέρει εις πέρας, να αντιμετωπίσει τέσσερις γυναίκες τις οποίες θα πρέπει να εντυπωσιάσει τόσο με τη φιλοξενία του όσο και με τις μαγειρικές ικανότητές του.
Κάτι ψήνεται στην κουζίνα του Παναγιώτη…
Ο πρώτος οικοδεσπότης της εβδομάδας μπαίνει στην κουζίνα χωρίς να γνωρίζει πως οι τέσσερεις γυναίκες, για τις οποίες θα ετοιμάσει δείπνο, είναι πολύ απαιτητικές. Η μεγάλη του αγάπη για τις παραδοσιακές γεύσεις της Λακωνίας αλλά και το ταλέντο που έχει στη ζαχαροπλαστική θα τον βοηθήσουν να ικανοποιήσει γευστικά τις καλεσμένες του;

Την Τρίτη, 13 Νοεμβρίου το δεύτερο δείπνο της παρέας οργανώνει η Βάνα.
Η οικοδέσποινα της Τρίτης είναι χημικός. Μεγάλη της αδυναμία; Οι εργαστηριακοί σωλήνες και τα φυτά. Έχει άποψη στην κουζίνα και ξέρει πολύ καλά να επιλέγει αλλά και να χρησιμοποιεί τα υλικά που χρειάζεται για τις γαστρονομικές δημιουργίες της. Θα τη δικαιώσουν οι επιλογές της;
Κάτι ψήνεται στην κουζίνα της Βάνας…
Η Βάνα δηλώνει έτοιμη να δημιουργήσει στο… εργαστήριο της κουζίνας της. Ετοιμάζει τρία σίγουρα και δοκιμασμένα πιάτα με σκοπό να κερδίσει τις εντυπώσεις των τεσσάρων καλεσμένων της. Θα καταφέρει με την «τυρένια πανδαισία», τον «επιδειξία κανελόνι» και τα «τηγανιτά μήλα» να βρεθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα;

Την Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου στην κουζίνα μπαίνει η Στέλλα.
Την Τετάρτη, στην κουζίνα μπαίνει η πάντα κεφάτη Στέλλα. Μια κυρία στα μπουζούκια που έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον Βασίλη Καρρά. Η Στέλλα δε μασάει τα λόγια της. Είναι ένας θηλυκός τυφώνας έτοιμος να τα σαρώσει όλα στο πέρασμά του. Θα κάνει τα πάντα, τόσο με το μενού της όσο και με τον ζεστό χαρακτήρα της, προκειμένου να κερδίσει την καρδιά της παρέας της.
Κάτι  ψήνεται στην κουζίνα της Στέλλας…
Η Στέλλα μπαίνει στην κουζίνα και μπλέκει τον Βασίλη Καρρά, με τσοπανάκους, πρόβατα και ερίφια, φλογέρες, κότες που μιλάνε ξένες γλώσσες και διάφορα υλικά που βασανίζουν… γλυκά αυτούς που τα δοκιμάζουν. Ποιες θα είναι οι αντιδράσεις των καλεσμένων της; Θα καταφέρει να ανεβάσει τη διάθεσή τους στα ύψη;

Την Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου τη μαγειρική κουτάλα πιάνει η Κατερίνα.
Την Πέμπτη, τραπέζι  για πέντε στρώνει μια πρίμα  μπαλαρίνα. Η Κατερίνα, ως επαγγελματίας χορεύτρια, έχει χορέψει σε πολλές παραστάσεις, από κλασικό μέχρι μοντέρνο χορό, πάντα με την ίδια χάρη, άνεση και ομορφιά. Αυτή τη φορά ανεβαίνει στη σκηνή της… κουζίνας της και ετοιμάζεται να δώσει τη δική της μαγειρική παράσταση με σκοπό να πάρει διθυραμβικές κριτικές από τους καλεσμένους της.
Κάτι ψήνεται στην κουζίνα της Κατερίνας…
Η οικοδέσποινα της Πέμπτης υπόσχεται ένα δείπνο με πολύ ρυθμό. Η Κατερίνα βάζει τα δυνατά της για να ετοιμάσει το τέλειο δείπνο. Τι εντυπώσεις θα αφήσουν τα χρυσοκίτρινα και τραγανά ζυμαρικά της; Πόσο τρυφερό και ζουμερό θα είναι το μοσχαράκι της; Θα εκτιμήσουν οι καλεσμένοι της το «σπέσιαλ σοκολατένιο μωσαϊκό»;

Την Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου μαγειρική αυλαία ρίχνει η Ελένη.
Τη μαγειρική  εβδομάδα κλείνει η Ελένη στο όμορφα διακοσμημένο σπίτι της. Η Ελένη είναι μια καλλιτεχνική ψυχή που λατρεύει να αναπαλαιώνει έπιπλα και άλλα αντικείμενα στον ελεύθερο χρόνο της, αλλά και να ταξιδεύει σε αγαπημένους της προορισμούς. Θα καταφέρει να ταξιδέψει γευστικά και τους τέσσερις καλεσμένους της;
Κάτι ψήνεται στην κουζίνα της Ελένης…
Η Ελένη θα προσπαθήσει  να κερδίσει τις εντυπώσεις με τρία πιάτα εμπνευσμένα από τη Γαλλία, την Αγγλία και το Μαρόκο, αλλά και έναν κρυφό άσσο που κρύβει καλά στο μανίκι της, μέχρι το τέλος της βραδιάς. Θα καταφέρει να κερδίσει την παρτίδα και να στεφθεί νικήτρια της εβδομάδας;

Ποιος από τους πέντε θα αναδειχθεί νικητής και θα πάρει το έπαθλο των €1500;

Όλες οι συνταγές, καθώς και η βαθμολογία των  διαγωνιζομένων, είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της εκπομπής www.katipsinetai.gr.

Κάτι Ψήνεται, η αγαπημένη συνήθεια των 20:00, για άλλη μια σεζόν στον Alpha!

O Αντώνης Βαρδής, για την συγκλονιστική ιστορία που βίωσε με την μητέρα του


Η εκπομπή “Όλα για την υγεία mou” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στις 17:00, αναζητά τις πραγματικές αιτίες που δοκιμάζουν την μνήμη μας και προσπαθεί να απαντήσει σε ερωτήματα όπως : όταν ένας νέος ξεχνάει, κινδυνεύει από Αλτσχάιμερ όταν περάσουν τα χρόνια;

Όλοι ξεχνάμε και συνήθως το αποδίδουμε στην αφηρημάδα μας. Όσο περνούν τα χρόνια είναι λογικό να καταγράφουμε λιγότερες πληροφορίες αλλά και καταστάσεις. Όμως υπάρχουν και άλλοι παράγοντες όπως το στρες που ενδεχομένως ευθύνονται για την πρόσκαιρη απώλεια μνήμης.

 Οι επιστήμονες  επισημαίνουν ότι το περιβάλλον των ανθρώπων που εμφανίζουν άνοια, θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικό καθώς έχει παρατηρηθεί ότι ουδείς αντιλαμβάνεται τα πρόδρομα συμπτώματα της νόσου σε μια εποχή που με τις νεότερες θεραπευτικές προσεγγίσεις, οι εδικοί μπορούν να καθυστερήσουν σημαντικά την εξέλιξη της νόσου.

Ψυχολόγος εξηγεί πώς ο ψυχισμός μπορεί να επιδράσει στην εμφάνιση της νόσου Αλτσχάιμερ και πώς πρέπει να φερθούν το εγγόνι στον παππού που πάσχει, το παιδί στον γονέα αλλά και ο σύντροφος ενός ανθρώπου που βιώνει την νόσο. Φροντιστές ασθενών με Αλτσχάιμερ περιγράφουν τον «Γολγοθά» της περίθαλψης του ασθενούς και την στήριξη που χρειάζονται για  να τα καταφέρουν. Ακόμη, η εκπομπή, πραγματοποιεί ένα ρεπορτάζ-αυτοψία στο silver alert στην οργάνωση που βοηθά στον εντοπισμό ηλικιωμένων που χάνονται εξαιτίας της νόσου του Αλτσχάιμερ.

Στη εκπομπή, μιλάει ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Αντώνης Βαρδής, για την συγκλονιστική ιστορία που βίωσε με την μητέρα του, η οποία στο τελικό στάδιο της νόσου έπαψε να τον αναγνωρίζει.

Stars System: Aφιέρωμα στη γενέθλια χρονιά του Σκορπιού.

Αυτή την Κυριακή, 11 Νοεμβρίου στις 14:15 στον Alpha, η Άση Μπήλιου μαζί με την αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη, αναλύουν τις δυο τελευταίες εκλείψεις της χρονιάς. Μάθετε σε ποιους τομείς θα μας επηρεάσουν οι εκλείψεις Ηλίου και Σελήνης και τι θα φέρουν σε κάθε ζώδιο.

Ακόμη, δείτε τι σηματοδοτούν οι εκλείψεις για την Ελλάδα και τον κόσμο. Ο αστρολόγος Θανάσης Ματσώτας μας δίνει τη δική του άποψη για τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις.

Tέλος, μη χάσετε το αφιέρωμα στη γενέθλια χρονιά του Σκορπιού. 

Για να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου, Stars System!

ΒΙΝΤΕΟ: Δες τον πρώην στρίπερ που βγήκε σέξι άνδρας της χρονιάς!


​Μπορεί ο τίτλος του πιο σέξι άνδρα να απονέμεται στις 14 Νοέμβρη, ωστόσο, ο Channing Tatum λέγεται ότι είναι ο φετινός νικητής!


Πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρώην στρίπερ και νυν ηθοποιός έχει φάει λάχανο όλους τους συνυποψηφίους του στον σχετικό διαγωνισμό του περιοδικού «People».

Αν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν, ο -ομολογουμένως «καυτός»- 32χρονος σταρ θα πάρει το σκήπτροτου πιο σέξι από τον Bradley Cooper.

Πάντως, τόσο το περιοδικό, όσο και ο εκπρόσωπος του Channing, αρνήθηκαν να σχολιάσουν την διαρροή, παραπέμποντας στο τεύχος του «People» που θα βγει στις 14 του μήνα.

Ο Channing Tatum δούλεψε ως στρίπερ στα πρώτα του βήματα και στη συνέχεια βρέθηκε στιςπασαρέλες μεγάλων οίκων μόδας. Το 2000 έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση, στο video clip του Ricky Martin για το «She Bangs», ενώ μεταξύ των ταινιών στις οποίες τον έχουμε απολαύσει είναι τα «Έρωτας Από Την Αρχή», «21 Jump Street» και «Magic Mike».

Δείτε στο βίντεο τον φερόμενο ως πιο σέξι άνδρα του 2012!
Enhanced by Zemanta

Γκαλένα Βελίκοβα: Η νέα κριτής του «Dancing with The Stars»

Τελικά οι φήμες και τα δημοσιεύματα επιβεβαιώθηκαν και η Γκαλένα Βελίκοβα θα καθίσει στην καρέκλα του κριτή στο «Dancing with The Stars».

Η έμπειρη χορογράφος θα αποτελεί την πέμπτη κριτή του show χορού και μαζί με τον Αλέξη Κωστάλα, το Φωκά Ευαγγελινό, το Γιάννη Λάτσιο και την Κάτια Δανδουλάκη θα προσπαθήσουν - στον τομέα του ο καθένας - να αξιολογήσουν με τον καλύτερο τρόπο τους διαγωνιζόμενους. 

Η συμμετοχή της Γκαλένας Βελίκοβα στο «Dancing with The Stars» επισημοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα μετά από ακόμη ένα ραντεβού με τους ιθύνοντες του show.

Ο άγνωστος Πάνος Κιάμος

Τη διαδρομή της ζωής του, με αφετηρία τη γειτονιά των Πετραλώνων και κατάληξη τις μεγάλες πίστες... αφηγείται ο Πάνος Κιάμος, στο περιοδικό «People» της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».
Όπως αναφέρει ο τραγουδιστής οι γονείς του από μικρό τον πίεζαν να μπει στο Πανεπιστήμιο, εξ ου και ο ίδιος έδωσε γραπτές εξετάσεις στην ιατρική «Δεν ήταν δική μου επιλογή, ήταν ένα εφόδιο για να αποδείξω στους δικούς μου πως τους αγαπώ, πως μπορούσα να κάνω αυτό που θέλουν», όπως λέει ο ίδιος.

Ο Πάνος Κιάμος μεγάλωσε στον Ταύρο μέχρι τα δέκα του, κατόπιν έζησε μία τριετία στο Βύρωνα και μετά στα Πετράλωνα, όπου αγόρασαν σπίτι οι γονείς του.

Ο πατέρας του δούλευε σε εργοστάσιο που εκτύπωνε γιγαντοαφίσες.

«Εκείνη την περίοδο η διαφήμιση των νυχτερινών κέντρων με την αφίσα έπαιζε κατά κόρον, ήταν ο κύριος τρόπος να μάθεις ότι ξεκινάει ένα μαγαζί». Έτσι είχε έρθει σε επαφή με πολλούς επιχειρηματίες και τραγουδιστές κρυφά από τον πατέρα του.

«Θα πάω και θα αρχίσω να ρωτάω πόρτα-πόρτα», σκέφτηκε ο τραγουδιστής. Αμ' έπος, αμ' έργον: Μπήκε στο νυχτερινό κέντρο «Τούνελ», όπου το 1993 τραγουδούσαν ο Αντύπας, η Στέλλα Κονιτοπούλου, ο Στάθης Αγγελόπουλος, η Έφη Σαρρή και ο Γιώργος Αλκαίος.

«Στο ‘’Τούνελ’’ έλεγα ένα τραγούδι. Όλο το υπόλοιπο βράδυ έκανα φωνητικά. Μεγάλη εμπειρία», λέει ο τραγουδιστής.

Το 2000, με δύο δισκογραφίες στο «παλμαρέ» του έφυγε από την Αθήνα για τη Θεσσαλονίκη.

Όπως εξομολογείται ο ίδιος η πόλη του Βορρά τον «άνδρωσε» επαγγελματικά.

Ο τραγουδιστής παραδέχεται ότι το νυχτοκάματό του τις τελευταίες τρεις σεζόν είναι σε διαρκή πτώση.

Και συνεχίζει: Για να μπορέσει όμως η διασκέδαση να είναι όπως ήταν παλιά πρέπει όλα να κοπούν στη μέση. Όπως κόπηκε ο μισθός του κόσμου στη μέση. Στη μέση το μεροκάματό του, στη μέση η τιμή του μπουκαλιού, στη μέση όλα».

Ντε Νίρο - Σταλόνε ματώνουν για την Κιμ Μπάσιντζερ

Εδώ και μήνες ο Πίτερ Σιγκαλ σχεδιάζει να ρίξει στο ρινγκ Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Σιλβέστερ Σταλόνε σε κάτι που δε θα είναι απλώς μια ταινία μποξ, αλλά...ένας κωμικού προσανατολισμού φόρος τιμής σε δυο εμβληματικούς κινηματογραφικούς μαχητές, το «οργισμένο είδωλο» Τζέικ Λα Μότα και τον Ρόκι Μπαλμπόα. 

Δυο βετεράνοι πυγμάχοι επιστρέφουν στο ρινγκ για να κλείσουν παλιούς ανοιχτούς (στοιχηματικούς;) λογαριασμούς, αλλά όπως φαίνεται και για να ξεκαθαρίσουν και προσωπικές διαφορές που εστιάζονται στη σέξι φιγούρα της Κιμ Μπάσιντζερ, άλλοτε απόλυτου sex symbol που διατηρείται αβάσταχτα γοητευτική (και επαρκώς φυσική για τα δεδομένα της χολιγουντιανής γειτονιάς) στην ωριμότητά της. Τίτλος της ταινίας "Grudge Match" (Ρεβάνς).

Ο 
English: Sylvester Stalone at the 2010 Comic C...
Sylvester Stalone (Photo credit: Wikipedia)
 Ντε Νίρο γυρίζει αυτήν την περίοδο την bachelor κομεντί Λας Βέγκας, ενώ ο Σταλόνε μόλις ολοκλήρωσε με «Μια σφαίρα στο κεφάλι» την ταινία δράσης του Γουόλτερ Χιλ με Τζέισον Μόμοα και Κρίστιαν Σλέιτερ. Όσο για τη σέξι πρωταγωνίστρια του «9 ½ Εβδομάδες» και του «Λος Άντζελες: Eμπιστευτικό», ξανασυναντά τον Μίκι Ρουρκ για το «Black November», αλλά θα βρεθεί και στο πλευρό του Νικ Νόλτε στο «The Impossible Dream», αφού ολοκληρώσει τα γυρίσματα του «Third Person» του Πολ Χάγκις με Λίαμ Νίσον, Μίλα Κούνις και Ολίβια Ουάιλντ.

Στην ταινία θα εμφανίζεται και ο Κέβιν Χαρτ ως αθλητικός μάνατζερ που στήνει στο άψε σβήσε έναν αγώνα όταν μυρίζεται εύκολο χρήμα, ενώ το σενάριο επεξεργάζεται στις λεπτομέρειές του ο Νταγκ Έλιν, επάνω στο αρχικό του Τιμ Κέλερ. Τα πρώτα κροσέ θα πέσουν μέσα στο 2013 που ο Σιγκάλ θα στήσει κάμερα μέσα στο ρινγκ.
e-go.gr
Enhanced by Zemanta

Παπαδάκης σε Κανέλλη: "Θέλω να σου ζητήσω συγνώμη για τη συμπεριφορά μου"!



Η Λιάνα Κανέλλη ήταν μία από τους πολιτικούς που βρέθηκαν σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και ο παρουσιαστής θέλησε να την υποδεχτεί ζητώντας της συγνώμη για το περιστατικό με την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη.

"Εγώ νιώθω περίεργα όταν έρχεσαι εδώ. Νιώθω διαρκώς την ανάγκη να σου ζητήσω συγνώμη κι αυτό το λέω για πρώτη φορά. Εάν η συμπεριφορά μου...", ξεκίνησε να λέει ο Γιώργος Παπαδάκης και η Λιάνα Κανέλλη τον διέκοψε: "Άλλοι έπρεπε να νιώθουν περίεργα, οι νομιμοποιητές των δραστών".

Ο δημοσιογράφος πρόσθεσε: "Δεν έχω μιλήσει, ούτε πρόκειται να μιλήσω ποτέ για εκείνη την οδυνηρή εμπειρία που ζήσαμε κι εγώ κι εσύ".

Δείτε το βίντεο:


Η σύζυγος του Σφακιανάκη

Η κοινή τους ζωή μετρά 28 χρόνια και η γνωριμία τους έγινε το καλοκαίρι του 1984 στην Κω.

Εκείνη βρισκόταν για τις διακοπές της στο νησί και ο Νότης τραγουδούσε σε ένα δικό του μπαράκι. Λίγο καιρό αργότερα ακολουθεί ένας πετυχημένος γάμος και δύο παιδιά.

Το βράδυ της Παρασκευής ο Νότης είχε την πρεμιέρα του παράλληλα με τα γενέθλια του, όπου εκεί ο φωτογραφικός φακός του radar.gr εντόπισε την Κίλι Σφακιανάκη να διασκεδάζει με τις επιτυχίες του άντρα της.

Όλο το βράδυ η Κίλι σηκωνόταν από το τραπέζι και χόρευε με την παρέα της και ο Νότης την έρανε συνεχώς με λουλούδια.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι κάθε χρόνο στις 2 Νοεμβρίου ο τραγουδιστής κάνει πάντα την πρεμιέρα του, την ίδια ημέρα με τα γενέθλια του και ποτέ δεν απουσιάζει η σύζυγος του.

radar.gr

Η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη συνεχίζει τις μπικινάτες βουτιές της!


Δεν καταλαβαίνει από Νοέμβρη η ηθοποιός Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη.

Το Σαββατοκύριακο βρέθηκε στην Κύπρο και... μιας και ο καιρός εκεί είναι ακόμη πολύ ζεστός, το εκμεταλλεύτηκε βάζοντας το μπικινάκι της και απολαμβάνοντας τον ήλιο από την ξαπλώστρα της. Και φυσικά ανέβασε τις φωτογραφίες στο twitter της.

Βέβαια από Δευτέρα που έπρεπε να επιστρέψει δεν ήταν και τόσο ευδιάθετη, αφού έγραψε «Πίσω στην Αθήνα... Κλαψ». Μην στεναχωριέσαι Πατρίτσια, υπάρχει και η Χαβάη που κάνουν Χριστούγεννα στην παραλία...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...