Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Η Φαίη παίζει beach volley με και κόβει τις ανάσες!



Μέσα από την εκπομπή της μας εντυπωσιάζει κάθε μέρα με τις εμφανίσεις της αλλά και...
το καλογυμνασμένο σώμα της.

Το ίδιο όμως κάνει και μακριά από τα πλατό και τις κάμερες, μόνη της ή με την παρέα της, αθόρυβα και διακριτικά -όσο διακριτική μπορεί να είναι μια παρουσία τόσο όμορφη και λαμπερή- .
Ο λόγος για τη Φαίη Σκορδά που βρέθηκε σε γνωστή πλαζ απολαμβάνοντας το μπάνιο της και παίζοντας beach volley. 






Ο φακός του entertv την εντόπισε και τη φωτογράφισε με το σeξι μπικίνι της που δεν άφηνε κανένα αδιάφορο.


 ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ:PANORAMA PRESS

Ν. Λοτσάρη: Δείτε τη... πρώτη φορά με μαγιό! (Φωτογραφίες)


Το περιοδικό "ΟΚ" απαθανάτισε την 38χρονη performer με μαγιό, παρέα με τον πρώην σύζυγό της, 36χρονο επιχειρηματία Κωνσταντίνο Σκορδάλη σε χαλαρές στιγμές...

Aν και το προηγούμενο καλοκαίρι αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, η 38χρονη perfomer και ο 36χρονος επιχειρηματίας διατηρούσαν άριστες σχέσεις, αφού προτεραιότητα τους είναι η ευτυχία των δύο παιδιών τους, της 8χρονης Νεφέλης και της 19 μηνών Ερωφίλης Ευαγγελίας όπως έχουν αποφασίσει να τη βαφτίσουν.


Μάλιστα, η Νίνα Λοτσάρη και ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης σχεδιάζουν η βάφτιση της δεύτερης κόρης τους να γίνει τον Σεπτέμβιο, «αλλά ακόμη δεν έχουν ορίσει ημερομηνία» τονίζει στο "ΟΚ!" πηγή από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού.


Την προηγούμενη εβδομάδα ο φακός του περιοδικού απαθανάτισε τη Νίνα Λοτσάρη με τον εν διαστάσει σύζυγό της και την 8χρονη κόρη τους Νεφέλη στο Καβούρι. «Πάντα συνοδεύουν τις κόρες τους για μπάνιο. Ωστόσο η Ερωφίλη είχε ένα ελαφρύ κρύωμα και έμεινε στο σπίτι με τη γιαγιά της», υπογραμμίζει η ίδια πηγή.

Δείτε την όμορφη κόρη της Κατερίνας Γιατζόγλου


Στα εγκαίνια του νέου εστιατορίου του Δημήτρη Παππά βρέθηκε ο φακός του entertv. Εκεί εντόπισε και την γοητευτική κόρη της Κατερίνας Γιατζόγλου, Φράνσις, συντροφιά με...
τον εξίσου γοητευτικό σύζυγό της.


Βίκυ Καγιά: Ζαλισμένη με καυτό σορτσάκι ποζάρει μετά τον χωρισμό της …

Το κορίτσι συνεχίζει να βομβαρδίζει το Instagram με φωτογραφίες. Απ΄τη μέρα που χώρισε κι έπειτα το φωτογραφικό της άλμπουμ μετράει πιο πολλές φωτογραφίες απ΄όσες έχει συλλέξει από όλα τα χρόνια της καριέρας της. 

Σήμερα αποφάσισε να μην αυτοφωτογραφηθεί όπως συνηθίζει αλλά να ποζάρει για χάρη γνωστού φωτογράφου. Η φωτογραφία τώρα αυτή που ανέβασε στο Instagram κανονικά δεν θα έπρεπε να δημοσιευτεί ούτε σαν φωτό από backstage φωτογράφισης.

Η δασκάλα του modeling προσπαθεί να ποζάρει μοιραία και αυθόρμητα αλλά το αποτέλεσμα δείχνει ότι βαριέται και ίσως και να θέλει να πηδήξει από το μπαλκόνι για να γλιτώσει. Ίσως την ώρα της λήψης να χασμουριόταν κιόλας, ποτέ δεν ξέρεις, εξ΄ού και το ότι έχει το χέρι στο στόμα.

Απ΄την άλλη το ότι είναι σε εξωτερικό χώρο, δικαιολογεί το ζαλισμένο της ύφος και τα νυσταγμένα της μάτια γιατί ποιος ξέρει πόσες ώρες ήταν εκτεθειμένη στον ήλιο και ταλαιπωρήθηκε η κοπέλα!

nassos blog

Η ηθοποιός με το "θανατηφόρο κορμί"... ξαναχτυπά! (Αποκαλυπτικές φωτογραφίες)


 Της αρέσει να "βασανίζει" τους άντρες και τα καταφέρνει μια χαρά! Η πασίγνωστη ηθοποιός προκαλεί... εγκεφαλικά με μία ακόμη σέξι εμφάνισή της, αποδεικνύοντας ότι είναι διαχρονική αξία....


Λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης "Ο Περλιμπλίν και η Μπελίσα", όπου θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Στέλιο Μάινα και την Ελένη Καστάνη, η Δήμητρα Ματσούκα αποφάσισε να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί στην ήσυχη παραλία του ξενοδοχείου "Αστέρα" στη Βουλιαγμένη.

Ανανεωμένη και αρκετά ευδιάθετη η ηθοποιός απόλαυσε την ηλιοθεραπεία της, διάβασε τα αγαπημένα της περιοδικά και κολύμπησε για αρκετή ώρα. Κοντά της είχε και τη νέα της συνήθεια το ipad!

Παπαβασιλείου-Σκορδά: Ανεβάζουν... επικίνδυνα τη θερμοκρασία! (Φωτογραφίες)


"Πέφτουν κορμιά" στη μεγάλη μάχη του καλοκαιριού: Δείτε τις καλύτερες πόζες τους με μαγιό, από όλες τις... πλευρές, εξερευνήστε το σώμα τους πόντο - πόντο και αναδείξτε τη... "βασίλισσσα" του καλοκαιριού...

Δείτε τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες..





Μενεγάκη: Η αγωνία για την Βαλέρια και η επίσκεψή της στην εκκλησία



Όταν έρχονται τα δύσκολα όλοι οι άνθρωποι λέμε την ίδια φράση: «Βόηθα παναγιά μου». Το ίδιο έκανε και η Ελένη Μενεγάκη όταν το παιδί της βρέθηκε αντιμέτωπο με τα κύματα στην Άνδρο και κινδύνευσε να χτυπήσει σοβαρά στα βράχια.

Το tweet της μαζί με τη φωτογραφία που ανέβασε τα έλεγε όλα. «Ευλογημένη μέρα» ήταν για εκείνη όταν βρέθηκε σε εκκλησία της Άνδρου και έκανε το τάμα της. Το είχε βάλει στο πρόγραμμα, καθώς το μόνο που σκεφτόταν από τη μέρα που έδωσε μάχη με τα κύματα για το παιδί της, ήταν αυτό. Να δείξει την ευγνωμοσύνη της για την καλή της τύχη, για τη βοήθεια που ήρθε, την ώρα που η καρδιά της κόντευε να σπάσει.
Τότε κατάλαβε πόσο εύθραυστες είναι οι γραμμές μεταξύ της χαράς και της λύπης.

Τρομοκρατήθηκε η Ελένη

Όπως αναφέρει δημοσίευμα εφημερίδας, η παρουσιάστρια είχε πάει στα αγαπημένα της Άχλα, ο καιρός ήταν ζεστός και η δροσιά που θα προσέφερε η θάλασσα σε εκείνη και τα παιδιά της ήταν ιδιαίτερα ελκυστική. Κατέβηκαν λοιπόν στην παραλία για την καθιερωμένη βουτιά. Φυσούσε αρκετά δυνατά, αλλά τα Άχλα βρίσκονται σε μικρό κόλπο που σπάνια τον πιάνει ο αέρας. Εκείνη τη μέρα όμως όλα ήταν σχεδιασμένα για να κάνουν την Ελένη να λαχταρήσει.


Λεπτά αγωνίας για το μικρό της αγγελούδι
Λίγα δευτερόλεπτα αποσπάστηκε η προσοχή της από τη Βαλέρια. Μόλις γύρισε το κεφάλι προς το μέρος της, είδε την κόρη της να παλεύει με τα ορμητικά κύματα που την έσερναν κατευθείαν προς τα κοφτερά βράχια της παραλίας. Η μικρή έπαιζε ανέμελη, όταν η παιδική αφέλεια σε συνδυασμό με τα μεγάλα κύματα, κόντεψαν να της στοιχίσουν τη ζωή. Η Ελένη πάγωσε. Δεκάδες σκέψεις πέρασαν από το μυαλό της μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Δεν κάθισε όμως να το σκεφτεί άλλο. Ήξερε ότι δεν είχε τα περιθώρια. Έτρεξε αμέσως προς τη Βαλέρια. Παρά τρίχα γλίτωσε τη μικρή, πριν τα κύματα την πετάξουν με δύναμη πάνω στα βράχια. Την πήρε στην αγκαλιά της και την κράτησε εκεί για πολλή ώρα, μέχρι να συνειδητοποιήσει ότι είναι πια ασφαλής.

Όταν σκέφτηκε τι πήγε να συμβεί, ένα πράγμα μόνο ήρθε στο μυαλό της. Ο Θεός έβαλε το χέρι του και το απέτρεψε. Τότε αποφάσισε να κάνει τάμα σε εκκλησία της Άνδρου.

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης στηρίζει την οικογένεια!

Πρωταγωνιστεί στο βίντεο κλιπ του συγκροτήματος Bella Fuzz στο οποίο βασικό μέλος είναι η αδερφή του, Chrysa T .

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης αποδεικνύει έμπρακτα πόσο πολύ αγαπάει την οικογένεια του αφού πρωταγωνιστεί στο βίντεο κλιπ του συγκροτήματος Bella Fuzz στο οποίο βασικό μέλος είναι η αδερφή του, Chrysa T .

Οι Bella Fuzz είναι ενα electropop ντουέτο που αποτελείται από δύο κορίτσια την Chrysa T και την Αγγελική.

Ο ηθοποιός υποδύεται ένα παμπόνηρο αφεντικό που προσπαθεί να στήσει μια πλεκτάνη με τα κορίτσια του συγκροτήματος. Και ενώ νομίζει ότι τις έχει στο χέρι εκείνες τον....

Δείτε το βίντεο κλιπ

Δείτε πως είναι η Μαρία Τζομπανάκη σήμερα


Μπορεί η Μαρία Τζομπανάκη να έχει ελαττώσει κατά πολύ τις εμφανίσεις της ωστόσο για το γιο της πάντα κάνει εξαίρεση.

Έτσι βρέθηκε... στην παράσταση “Αντιγόνη” του Σοφοκλή όπου ο γιος Ορφέας Αυγουστίδης κρατά έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

 Εκεί την συνάντησε ο φακός του entertv.

Ντοκουμέντο: Έτσι... "ρουφιέται" η Παπαβασιλείου στην παραλία! (Video)


Αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα! Γιατί όσες έχουν ωραίο κορμί, χωρίς περιττά κιλά και ατέλειες, πρέπει να….ρουφιούνται στη θέα παπαράτσι ή κάμερας! Τόσο μυαλό έχουν που δεν καταλαβαίνουν πως φαίνεται; Αφού από το πολύ ρούφηγμα τα κόκαλα είναι έτοιμα να βγουν έξω!

Εντάξει να το κάνει μια που έχει κοιλίτσα να το καταλάβω… όμως να το κάνει και η Έλενα Παπαβασιλείου…. Ε αυτό δεν το καταλαβαίνω. Αφήστε που με τη κίνηση αυτή, το ρούφηγμα δηλαδή, προδίδεται πως ξέρει για τη κάμερα που τη τραβάει. Και το παίζει χαλαρή… Που όμως δεν είναι γιατί οι κινήσεις της και το ύφος της είναι πολύ συγκεκριμένα. Ή καλύτερα στημένα… Δείτε και μόνοι σας τη διαφορά. Με ρούφηγμα και χωρίς… όταν μπαίνει στη θάλασσα δεν ρουφιέται. Όχι όμως και όταν βγαίνει που η κάμερα είναι ακριβώς απέναντί της.Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο...

Εσπευσμένα στο χειρουργείο η Πέγκυ Ζήνα!

Επιδείνωση παρουσίασε η υγεία της Πέγκυς Ζήνα: οι γιατροί αποφάσισαν να... την βάλουν νωρίτερα από το προγραμματισμένο στο χειρουργείο, ενώ οι εμφανίσεις της με τον Γιάννη Πλούταρχο θα ολοκληρωθούν αύριο, Σάββατο.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, εδώ και αρκετούς μήνες η τραγουδίστρια αντιμετωπίζει πρόβλημα με τις φωνητικές της χορδές, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως έχει πολύποδα.

Την Πέμπτη, μετά από ενέσεις κορτιζόνης, η τραγουδίστρια πήγε στο στούντιο για να ηχογραφήσει δύο νέα κομμάτια. Ωστόσο, οι πόνοι ήταν αφόρητοι και η Πέγκυ έβαλε τα κλάματα!

Οι γιατροί της συνέστησαν να μπει εσπευσμένα στο χειρουργείο: αντί για την 1η Ιουλίου, θα μεταβείστη Θεσσαλονίκη για να χειρουργηθεί την Τετάρτη!

Σήμερα, Παρασκευή, το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται με τον Γιάννη Πλούταρχο θα παραμείνει κλειστό και αύριο, Σάββατο, το σχήματα θα ρίξει αυλαία.
star.gr


Πηγή: http://tsekouratoi20133.blogspot.com/2013/06/blog-post_8835.html#ixzz2Wsbsprn5

Η καλλονή από το Connecticut, Erin Brady, στέφθηκε Miss USA 2013

Η 25χρονη Miss Connecticut, Erin Brady, είναι αυτή που κέρδισε τον φετινό διαγωνισμό και στέφθηκε Miss USA 2013.

Η νεαρή καλλονή εμφανίστηκε στη σκηνή του Planet Hollywood hotel-casino, στο Las Vegas, με μία μακριά απαστράπτουσα τουαλέτα, αλλά αυτό που μέτρησε ίσως περισσότερο ήταν η απάντηση που έδωσε στην ερώτηση που της τέθηκε.

Η Brady δήλωσε σύμφωνη με την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Αμερικής να επιτρέπεται ελεύθερα η λήψη DNA από την αστυνομία μετά από συλλήψεις.


Η νικήτρια εκτός από το στέμμα έλαβε και ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη για έναν χρόνο, ενώ σκοπεύει να διαδώσει, ταξιδεύοντας σε όλον τον κόσμο, τη σημασία της πρόληψης του καρκίνου του στήθους και των ωοθηκών, που αποτελεί και βασικό φιλανθρωπικό σκοπό του οργανισμού διοργάνωσης των καλλιστείων.


Εμείς πάντως της δίνουμε το στέμμα, λόγω… σώματος και μόνο!

Απολαύστε την:






Αυτοί είναι οι καλύτεροι και οι χειρότεροι εραστές στην Ευρώπη- Οι Ελβετοί έκαναν την έκπληξη

Πρόσφατη έρευνα συνέκρινε τους εραστές δώδεκα ευρωπαϊκών χωρών και κατέληξε σε συμπέρασμα αναφορικά με το ποιοι καταλαμβάνουν την κορυφή και ποιοι τις τελευταίες θέσεις της λίστας.

Οι Βρετανοί αποδείχθηκαν «οι πιο συντηρητικοί και πιο άχρηστοι» εραστές αλλά και οι πιο... kinky, μιας και δηλώνουν ότι είναι φαν των ερωτικών κουστουμιών, του σεξ σε δημόσιους χώρους, πράξη που πολλές φορές καταγράφουν και στο φακό.

Όταν ζητήθηκε από τους ανθρώπους που συμμετείχαν στην έρευνα να βαθμολογήσουν τον εαυτό του ως προς τις σεξουαλικές τους επιδόσεις, με άριστα το 5, οι Άγγλοι έβγαλαν μέσο όρο το 3,3, οι Ελβετοί φάνηκε ότι έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και... σκόραραν 3,9, ενώ στις επόμενες θέσεις βρίσκονται οι Δανοί και οι Αυστριακοί.

Ανάλογη εικόνα προέκυψε και όταν κλήθηκαν να βαθμολογήσουν και την ποιότητα των ερωτικών τους επαφών. Οι Βρετανοί κατατάχθηκαν τελευταίοι, ενώ οι Ελβετοί βρέθηκαν για ακόμα μια φορά στην πρώτη θέση της λίστας με το καλύτερο από πλευράς ποιότητας σεξ. Στις επόμενες θέσεις, ακολουθούν οι Ολλανδοί και οι Ισπανοί.

Οι Γάλλοι που έχουν τη φήμη των καλών εραστών δεν τολμούν συχνά να εκθέσουν την ερωτική τους ζωή με τον ή την σύντροφό τους, με ένα μόλις 19% να έχει επιχειρήσει να κάνει σεξ σε χώρο εκτός σπιτιού. Προέκυψε, δε, ότι είναι εκείνοι με τους περισσότερους σεξουαλικούς συντρόφους, των οποίων, μάλιστα, θυμούνται ακόμα και τα ονόματα.

Οι βόρειοι Δανοί και Φινλανδοί είναι οι πιο άπιστοι, με ένα 32% να παραδέχεται την απιστία του, ενώ πιο πιστοί στο ταίρι τους αναδείχθηκαν οι Γερμανοί, μιας και ένα ποσοστό της τάξης του 15% παραδέχτηκε ότι έχει αμαρτήσει.

Οι Σκανδιναβοί βγαίνουν πρώτοι και στα one night stands και τους ακολουθούν οι Δανοί.

Θα μου άξιζαν περισσότερα χρήματα μετά από 40 χρόνια καριέρας, λέει η Άννα Βίσση

Για τα χρήματα που έβγαλε και έχασε μίλησε η τραγουδίστρια


Ανάμεσα στα τόσα που κατά καιρούς δηλώνει, η Άννα Βίσση δε δίστασε στην πιο πρόσφατη συνέντευξή της να αναφερθεί ακόμα και στην οικονομική της κατάσταση.

«Δεν υπήρξα ποτέ δέσμια του χρήματος. Δεν φρόντισα ποτέ τον εαυτό μου οικονομικά, γιατί δεν με θεωρώ πονηρή σε αυτόν τον τομέα, ούτε και ταλαντούχα. Ίσως αυτή να είναι τελικά και η απόδειξη ότι είμαι καλλιτέχνης. Και για να είμαι ειλικρινής, αν δεν δουλέψω δεν θα μπορώ να εξασφαλίσω ούτε καν το προσεχές μέλλον μου», δήλωσε η τραγουδίστρια στο «Down Town Κύπρου».

Και συνέχισε: «Πέρασα δύσκολα. Με όλες αυτές τις δίκες και τους δικηγόρους, δυστυχώς, έχασα πολλά χρήματα που θα μπορούσα να έχω σήμερα και να μου προσφέρουν μια μεγαλύτερη ασφάλεια. Θα μου άξιζε, άλλωστε, ύστερα από 40 χρόνια δουλειάς».

Ο Μέμος Μπεγνής θα παίξει σε ταινία στην Αμερική

Βαλίτσες ετοιμάζει ο ηθοποιός


Νέο άνοιγμα στην καριέρα του βλέπει να γίνεται ο Μέμος Μπεγνής, ο οποίος ετοιμάζεται να συμμετάσχει σε ταινία αμερικανικής παραγωγής.

«Σε λίγο καιρό ετοιμάζω τις βαλίτσες μου. Θα φύγω για περίπου 15 μέρες. Μισά γυρίσματα θα γίνουν στο Λος Άντζελες και μισά στη Νέα Υόρκη», δήλωσε ο ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημεριανή Μελέτη».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ταινία βασίζεται στη ζωή ενός πολυεκατομμυριούχου και ο Μέμος θα υποδυθεί τον πρωταγωνιστή στην ηλικία των 30.

«Η πρόταση έγινε μέσω του Γιάννη Σαχτούρα με τον οποίο γνωρίστηκα πρόσφατα και έψαχνε Έλληνα ηθοποιό, ήρθε σε επαφή με τις παραγωγές εδώ και επέλεξαν εμένα λόγω πορείας, λόγω χρωμάτων» συμπλήρωσε και ξεκαθάρισε: «Δεν έχω βγει ποτέ να δηλώσω ότι κάνω καριέρα στο εξωτερικό. Απλά δηλώνω ότι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία, μια πολύ μεγάλη πόρτα και μια ευκαιρία να κάνω γνωριμίες εκεί».

Ελεύθερος με εγγύηση ο Λάκης Γαβαλάς

Την ποινή των 7 ετών με αναστολή στην έφεση επέβαλε το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων στον Λάκη Γαβαλά για τα χρέη προς το Δημόσιο ύψους 17 εκ. ευρώ. Τόσο ο σχεδιαστής μόδας, όσο και η αδελφή του Νότα, αποφυλακίζονται με την καταβολή εγγύησης 2000 ευρώ.

Νωρίτερα, ο εισαγγελέας είχε προτείνει την ενοχή των κατηγορουμένων για το αδίκημα της απάτης κατ΄εξακολούθηση σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου και είχε ζητήσει από το δικαστήριο να απορριφθεί το αίτημά τους για προσφορά της περιουσίας τους ως δείγμα καλής θέλησης.

Ο Εισαγγελέας υποστήριξε πως αυτό θα μπορούσαν να το είχαν κάνει στο παρελθόν και δεν το έκαναν, ενώ επισήμανε πως η περιουσία τους είναι δημευμένη από το ελληνικό Δημόσιο.
Το δικαστήριο καταδίκασε και την αδελφή του Νότα σε φυλάκιση 6 ετών δίνοντας και σε εκείνη αναστολή στην έφεση.

Κρίθηκαν ένοχοιμε τα ελαφρυντικά του προτέρου εντίμου βίου και της επιδίωξης να άρουν τις συνέπειες της αξιόποινης πράξης τους, καθώς - όπως είναι γνωστό - έχουν προσφέρει στο δημόσιο ακίνητο στην Κάντζα Αττικής που υπερκαλύπτει τις οφειλές των 17 εκατομμυρίων που έχουν στο ενεργητικό της εταιρείας τους.

Στην απολογία του ο σχεδιαστής μόδας υποστήριξε ότι έχει προσφέρει το ακίνητό του υπέρ του ελληνικού δημοσίου, λέγοντας: «Το μόνο που θέλω είναι να αφεθώ ελεύθερος πληρώνοντας τις υποχρεώσεις μου. Διαθέτω όλη μου την περιουσία στο ελληνικό Δημόσιο η οποία υπερκαλύπτει τα χρέη μου και δεν μπορώ να κατανοήσω το λόγο για τον οποίο παραμένω 14 μήνες στη φυλακή, χωρίς να μπορώ να ξεχάσω την πρώτη μου νύχτα στο κελί με κακοποιά στοιχεία ούτε το γεγονός πως έβαλαν την αδελφή μου στο κελί με 5 οροθετικές».

Και οι δύο κατηγορούμενοι είναι ελεύθεροι αφού προηγουμένως καταβάλλουν την χρηματική εγγύηση.

Eρχεται η Μαντόνα στην Ιθάκη για διακοπές

Η γυναίκα που αναγνωρίζουν μέχρι και ... οι πέτρες, η σούπερ σταρ Μαντόνα φαίνεται πως επιλέγει και πάλι την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές και δη την Ιθάκη με την οποία φαίνεται πως έχει ξετρελλαθεί, όπως γράφει σήμερα η Σίβυλλα.

Την θυμόμαστε κάτασπρη τυλιγμένη με μακριά καφτάνια και τεράστια καπέλα στις παραλίες της Ιθάκης και απότι φαίνεται οι παραράτσι από ολόκληρο τον κόσμο θα σπεύσουν και πάλι να την φωτογραφήσουν κάπως έτσι στην πανέμορφη Ιθάκη. Γράφει η Σίβυλλα σήμερα στην ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος.

«Στενός μου φίλος με πληροφορεί ότι στην διάρκεια dinner στην βεράντα του "Cipriani" άκουσε ότι η super star Μαντόνα σκοπεύει να κάνει και πάλι διακοπές στην έπαυλη της old money εφοπλιστικής οικογένειας Γράτσου στην Ιθάκη.

Ο Κωνσταντίνος Γράτσος, μεγάλη μορφή της ναυτιλιακής φαμίλιας, ήταν ο άνθρωπος που βοήθησε τον Ωνάση να ξεκινήσει το χτίσιμο της αυτοκρατορίας του από την Αργεντινή. Αναμένω με ανυπομονησία τα φωτογραφικά στιγμιότυπα της ντίβας Μαντόνα. Κάτασπρη και αρκετά γερασμένη, να κρύβεται πίσω από τεράστια καπέλα.»


Ζώδια: προβλέψεις για ζώδια σήμερα Παρασκευή 21 Ιουνίου


Διαβάστε προβλέψεις για ζώδια σήμερα Παρασκευή 21 Ιουνίου. Τι λένε τα άστρα για αισθηματικά, οικονομικά, επαγγελματικά. Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα.

Ελεύθερος είναι εκείνος που μπορεί να ζει χωρίς να λέει ψέματα


ΚΡΙΟΣ
Η διάθεσή σας να απελευθερωθείτε και να κάνετε ακόμα και τρέλες είναι τόσο έντονη που σίγουρα θα κάνετε κάτι πρωτότυπο ή εξεζητημένο. Αν σχετίζεστε και με Τοξότη θα διασκεδάσετε πολύ και θα γελάσετε με αυτά που έχετε βάλει στο μυαλό σας να κάνετε. Είναι σημαντικό να βγαίνετε και λίγο έξω από εσάς με θετική διάθεση. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες να σας κτυπήσει η τύχη την πόρτα γιατί μέσα σας νιώθετε ότι κάτι πάει να αλλάξει. Σίγουρα με τον Ουρανό στο ζώδιό σας θα πρωτοπορήσετε και θα απελευθερωθείτε από τα κακώς κείμενα.

ΤΑΥΡΟΣ
Προσπαθείτε να συμβιβάσετε το συμβατό εαυτό σας με τον ασύμβατο και αυτό σίγουρα ας δυσκολεύει. Θέλετε να είστε και δάσκαλοι και να παίρνετε μαθήματα από τους άλλους. Η ελευθερία είναι σημαντική και κυρίως η ελευθερία της γνώμης σας. Κόντρα σε όλα τα τετριμμένα θα κινηθείτε τουλάχιστον για σήμερα, χωρίς όμως να αγνοείτε την συναισθηματική ανάγκη που έχετε να υπάρχετε μέσα σε μια σταθερή και ακλόνητη κατάσταση. Για αυτό, παρόλο που παρουσιάζετε δείγματα επανάστασης ή διαφορετικότητας στο τέλος θα παραμείνετε επί των επάλξεων. Κριός, Καρκίνος και Τοξότης σας ξεσηκώνουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Πηγαίνετε έντονα προς την πλευρά του άλλου. Κατά κάποιο τρόπο αυτά που σκεφτόσαστε μέχρι τώρα να κάνετε μόνοι σας πράξη, τώρα τα μοιράζεστε και κυρίως με έναν Τοξότη. Ο στόχος είναι να είστε μαζί του γιατί δεν πλήττετε και σας δίνει την αίσθηση της ελευθερίας, και της ανεξαρτησίας που ζητάτε. Βέβαια προσπαθείτε να προφυλάξετε τα οικονομικά σας με κάθε τρόπο γιατί έχετε ανάγκη από προστασία και ασφάλεια. Η επαφή με ένα πρόσωπο και κυρίως με Αιγόκερω σίγουρα θα είναι πιο κοντινή γιατί εσείς θα έχετε την διάθεση να δείξετε ένα άλλο πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είστε εξ ορισμού οι τυχεροί της υπόθεσης. Σήμερα με το Θερινό Ηλιοστάσιο ξεκινάει μια περίοδος πολύ σημαντική για σας όπου θα είστε περισσότερο αισιόδοξοι και ανοικτοί στις νέες ευκαιρίες. Αλλά από την άλλη η τάση σας να αποτινάξετε από πάνω σας κάθε τι παλιό ή καταπιεστικό σίγουρα θα σας φέρει σε κόντρα είτε με μια μορφή εξουσίας που μπορεί να είναι η οικογένεια ή η κοινωνία. Οι αλήθειες που θα πείτε θα σας απελευθερώσουν και μόνο με αυτόν τον τρόπο θα ζήσετε πιο ήρεμοι και σίγουροι για τον εαυτό σας. Δεν είναι εύκολο αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο. Η γνώση θα σας βοηθήσει στο να πάτε λίγο πιο κάτω.

ΛΕΩΝ
Είστε γενικά έτοιμοι να δεχτείτε νέα πράγματα που θα σας βάλουν στην διαδικασία της ανεξαρτητοποίησης και της αλήθειας. Η πίστη μαζί με την εσωτερική σας ενδυνάμωση θα σας δώσουν την πραγματικότητα που σας εκφράζει. Η σχέση με έναν Κριό ή Τοξότη θα σας βοηθήσει να κρατήσετε αυτή την αίσθηση καλά μέσα στην καρδιά σας. Σίγουρα μια νέα δουλειά που μπορεί να ενέχει και ρίσκο θα σας ξεσηκώσει αλλά πρέπει να δράσετε γρήγορα γιατί τα περιθώρια είναι κάπως στενά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αναλύοντας τα πράγματα, θα παρατηρήσετε ότι έχετε μεγαλύτερη ανάγκη να πείτε αλήθειες και ίσως να πάρετε κάποιες αποστάσεις που θα σας βοηθήσουν να μείνετε είτε αμέτοχοι είτε με πιο σωστές ισορροπίες απέναντι στους άλλους. Ίσως αυτό βέβαια να σας κάνει να νιώθετε ότι ξεπερνάτε τα όριά σας αλλά μάλλον είναι αναγκαίο. Από την άλλη ξεκινάει μια περίοδος πολύ περισσότερο συναισθηματική για σας και σίγουρα θα νιώσετε πιο όμορφα είτε με τους δικούς σας τους ανθρώπους, είτε με την επιστροφή ενός Καρκίνου με τον οποίο τώρα μπορεί να μιλήσετε και για οικογένεια.

ΖΥΓΟΣ
Βγάζετε μια ιδιαίτερη δύναμη από μέσα σας αφού λέτε τα πράγματα με το όνομά τους. Επίσης μερικοί από εσάς μπορεί να κάνετε κάποιες επαφές οι οποίες θα σας ικανοποιήσουν σε επίπεδο επαγγελματικό ή ακόμα και σε προσωπικό. Πιθανόν μια νέα γνώση να σας κάνει καλό στην δουλειά σας. Από την άλλη όμως βλέπετε ότι οι τρέχουσες ανάγκες θα σας κάνουν περισσότερο συναισθηματικούς και κυρίως υπεύθυνους με την οικογένειά σας. Η ανάγκη επίσης κατά κάποιο τρόπο να συμμαζευτείτε και να κάνετε κάτι δικό σας θα κάνει να αλλάξετε τον τρόπο που κινείστε και θα δείξετε μεγαλύτερες ευαισθησίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχετε ανάγκη να πείτε την γνώμη σας ανοικτά. Δεν σας αρέσει να φοβάστε και αυτό θα σας κάνει πιθανόν να ανοιχτείτε παραπάνω από το κανονικό. Αλλά μερικές φορές είναι αναγκαία η ελεύθερη έκφραση. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μια σημαντική πληροφορία ή ακόμα και εύνοια από το εξωτερικό η οποία θα σας δώσει την ευκαιρία να πιστέψετε ακόμα παραπάνω στο έργο σας. Η υποστήριξη από την οικογένεια είναι σημαντική για σας γιατί καλύπτει την μεγάλη σας ευαισθησία και σας κάνει να νιώθετε ασφάλεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα θα έχετε μια ιδιαίτερη ημέρα. Από την μια παίρνετε δύναμη και από την άλλη θα χρειαστεί να την διοχετεύσετε σε ένα προσωπικό βίωμα για να ενδυναμώσετε. Είναι δύσκολο να γίνετε τόσο πολύ συναισθηματικοί αλλά είναι αναγκαίο για να αντιληφθείτε με τις πιο ευαίσθητες κεραίες και τις δικές σας βαθιές ανάγκες και των πολύ κοντινών σας ατόμων. Η σκέψη ενός Καρκίνου μπορεί να σας ευαισθητοποιήσει παραπάνω. Οικονομικά θα έχετε μια υποστήριξη από ένα πρόσωπο που δεν το περιμένατε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ξεκινάει μια περίοδος για σας πολύ σημαντική αφού θα έχετε την προστασία και την υποστήριξη των γύρω σας. Οι γεννημένοι το πρώτο και το τρίτο δεκαήμερο θα νιώσετε αυτή την προστασία για τα καλά. Γύρω σας θα παρουσιάζονται άτομα που θα είναι πολύ πιο θετικά από παλιά. Από την άλλη υπάρχει μια κρυφή τάση μέσα σας να επαναστατήσετε σε κάποια σημαντικά θέματα και ίσως με αυτόν τον τρόπο αποτινάξετε ένα κομμάτι καταπίεσης από πάνω σας. Η επαφή με έναν Τοξότη είναι σημαντική. Προσέξτε όμως με την συμπεριφορά σας μην τον πληγώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ανακατεύετε και πάλι τα χαρτιά σας και βγαίνει από μέσα το θέμα της οικογένειας το οποίο πρέπει πλέον να το προσέξετε πολύ περισσότερο από ό, τι τις προηγούμενες ημέρες. Είναι ίσως ένας σημαντικός κόμβος για σας αυτές οι ημέρες γιατί θα αντιληφθείτε με ποιο τρόπο θα πρέπει να κινηθείτε και όχι με το μυαλό σας αλλά με την καρδιά και το συναίσθημα. Η επαφή με Καρκίνο και Τοξότη σας ανατρέπει κάποια δεδομένα. Η σχέση με έναν Σκορπιό που μπορεί να βρίσκεται και στο εξωτερικό θα γίνει πολύ καλύτερη γιατί έχει καταλάβει το λάθος του και τώρα γυρνάει με άλλες προοπτικές.

ΙΧΘYΕΣ
Μπαίνετε σε μια καλή φάση αφού θα αρχίσουν να γίνονται καλύτερα πράγματα γύρω σας. Ήδη οι κεραίες σας έχουν αρχίσει να πιάνουν την σημαντικότητα των συναισθημάτων σας. Η οικογενειακή σας γαλήνη θα είναι σημαντική αφού θα είναι αυτή που θα σας βοηθήσει να σηκωθείτε πιο εύκολα. Βέβαια σήμερα η αίσθηση της ελευθερίας αλλά και της έντονης θρησκευτικότητας ίσως σας σπρώξει να κάνετε υπερβολές που μερικές φορές δεν μπορείτε να διαχειριστείτε. Αλλά όταν βγαίνετε έξω από τα όρια σας κατά κάποιο τρόπο ξυπνάτε και δεν μένετε τόσο πολύ στα ίδια και στα ίδια. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μια ερωτική επιτυχία κυρίως με Καρκίνο ή Σκορπιό.

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Ποια είναι η "τυχερή" που περιμένει το παιδί ενός από τους πιο ωραίους Έλληνες; (Φωτογραφίες)



Η όμορφη κοπέλα, όπως μπορείτε να δείτε, είναι έτοιμη να γεννήσει το παιδί ενός από τους ωραιότερους και πιο καλογυμνασμένους Έλληνες! Το ερωτευμένο ζευγάρι απαθανατίστηκε σε τρυφερές στιγμές!

Ήταν ένα μαγικό διήμερο στην Κυλλήνη για το Νίκο Αναδιώτη, τη σύζυγό του Βασιλική, τον Ηλία Βρεττό και τον συνθέτη Κώστα Μηλιωτάκη, που αποδείχθηκαν την πρόσκληση του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά να εμφανιστούν στην εκπομπή τους, που έβγαινε από εκεί. Έτσι οι τέσσερίς τους βρέθηκαν να απολαμβάνουν την υπέροχη θάλασσα της Πελοποννήσου και μερικές χαλαρές στιγμές στο βεβαρημένο πρόγραμμά τους.


Ο φακός του "HELLO!" βρέθηκε στα παρασκήνια του "Πρωινό mou" και κατέγραψε όσα συνέβησαν μπροστά και πίσω από την κάμερα κατά τη διάρκεια της παραμονής των συντελεστών της εκπομπής στο μοναδικό θέρετρο της Πελοποννήσου. «Πήγα απευθείας από την Κρήτη στην Κυλλήνη. Είχα βρεθεί και πέρσι την ίδια περίοδο και επειδή πέρασα όμορφα, αποφάσισα να απαντήσω θετικά όταν μου έγινε η πρόταση να παρευρεθώ ξανά», δήλωσε ο Νίκος Αναδιώτης.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου ντύθηκε νυφούλα!

Ήρθε η μεγάλη μέρα για την Τζούλια Αλεξανδράτου. Παντρεύτηκε στο δημαρχείο


Η πολυπόθητη, σύμφωνα με δηλώσεις της, μέρα για τη Τζούλια Αλεξανδράτου ήρθε και ντύθηκε νύφη στο πλάι του συντρόφου της Κριστιάν Καρποζήλο.

Η τελετή έγινε στο δημαρχείο της πόλης Wieden που βρίσκεται κοντά στη Βιέννη και το πρώην μοντέλο φόρεσε το πατροπαράδοτο νυφικό (μακρύ, φουσκωτό, με λίγα λόγια μπομπονιέρα) παρόλο που ο γάμος ήταν πολιτικός.

Καλεσμένους δεν είδαμε, οικογένεια δεν είδαμε αλλά είδαμε το ευτυχές ζεύγος. Να ζήσουν τα παιδιά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...