Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Τα αίτια του άγρια καβγά της Ελενας Παπαρίζου με τον σύντροφό της


Στα πρόθυρα του... χωρισμού έφθασαν η Ελενα Παπαρίζου με τον σύντροφό της Ανδρέα Καψάλη, εξαιτίας ενός άγριου καβγά με αφορμή το νέο σέξι βίντεο κλιπ της τραγουδίστριας για το τραγούδι της «Πόσο μ' αρέσει».

Σύμφωνα με την εφημερίδα News ο Ανδρέας Καψάλης έγινε έξω φρενών με το περιεχόμενο του κλιπ κατά το οποίο η τραγουδίστρια εμφανίζεται με ζαρτιέρες και προκλητικά εσώρουχα και φιλιέται με τον παρτενέρ της αισθησιακά.

Οπως αναφέρει η ίδια πηγή οι φωνές του Ανδρέα Καψάλη όταν είδε το τελικό αποτέλεσμα του βίντεο κλιπ ακούστηκαν μέχρι το δρόμο.

Το τέλος του επεισοδίου, ευτυχώς, βρήκε το ζευγάρι ξανά μονοιασμένο καθώς όπως αναφέρεται ο έρωτάς τους είναι πολύ δυνατός για να διαλυθεί με μία τέτοια αφορμή η σχέση του.


Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μιλά για πρώτη φορά για το νεότερο συντροφό της


Πτυχές της προσωπικής της ζωής αποκάλυψε η ηθοποιός Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η οποία μίλησε για πρώτη φορά για τον σύντροφό της, μια σχέση που αν και μετρά πολλά χρόνια, είδε το φως της δημοσιότητας πρόσφατα.

Μιλώντας στην εκπομπή JOY αναφέρθηκε στη σχέση της με το σύντροφό της, αλλά και το πώς περνούν το χρόνο τους οι δυο τους, αλλά και παρέα με την κόρη της ηθοποιού .

«Είμαι καλά. Περάσαμε ένα διάστημα δύσκολο αλλά είμαστε καλά. Με την κόρη μου περνάνε καλά... Κάνουν καραγκιοζιλίκια οι δυο τους», είπε μεταξύ άλλων η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.


Παππούς για δεύτερη φορά ο Γιώργος Νταλάρας!


Για δεύτερη φορά παππούς έγινε ο Γιώργος Νταλάρας, καθώς εδώ και λίγες ημέρες η μοναχοκόρη του Γεωργιάννα έφερε στον κόσμο το δεύτερο αγοράκι της!

Όλη η οικογένεια πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ένα χρόνο μετά τον ερχομό του πρώτου μωρού.

Η Γεωργιάννα Νταλάρα αν και μόλις 24 ετών έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια μαζί με τον σύζυγό της Μίλτο Σωτηριάδη.

Το τελευταίο διάστημα ζουν στο Λονδίνο, όπου συνεχίζουν τις μεταπτυχιακές τους σπουδές στην Υποκριτική και τη Σκηνοθεσία στη RADA και τη Βασιλική Ακαδημία Θεάτρου.

Ήθελαν όμως η γέννηση του παιδιού τους να γίνει στην Ελλάδα, ώστε να έχουν κοντά τους τις οικογένειές τους.

Πηγή: Reallife

Enhanced by Zemanta

Βαρύ πένθος για το Δημήτρη Μπάση


Στο πένθος βυθίστηκε ο γνωστός τραγουδιστής και η οικογένειά του, μετά τη θλιβερή είδηση του θανάτου του πατέρα του.

Όταν ενημερώθηκε για το δυσάρεστο γεγονός, ο Δημήτρης Μπάσης αναχώρησε εσπευσμένα για τη Βέροια, όπου και βρίσκεται το πατρικό του.

Όπως ήταν φυσικό, η αποψινή του εμφάνιση με τη Μελίνα Ασλανίδου στο "Stage by night" στη Θεσσαλονίκη ακυρώθηκε.

Δείτε τον Λευτέρη Πανταζή με την κούκλα συνοδό του!



Ο Λευτέρης Πανταζής βρέθηκε πρόσφατα στο νυχτερινό κέντρο Teatro, μαζί με την νεαρή και πολύ όμορφη συνοδό του. Ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος έχει ξεπεράσει τελείως πλέον το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και μοιάζει πιο ευδιάθετος από ποτέ, βρέθηκε...στο νυχτερινό κέντρο για να διασκεδάσει. Ο φωτογραφικός φακός του entertv.gr τον απαθανάτισε με την κούκλα συνοδό του!


Η Νάντια Μπουλέ στο πλευρό του δημάρχου πατέρα της μετά την επίθεση με.. μπαλτά!


Αμέσως «έτρεξε» στο πλευρό του δημάρχου πατέρα της, η Νάντια Μπουλέ, μετά την επίθεση που δέχτηκε με μπαλτά από έναν πολίτη στο Δημαρχείο Ναυπάκτου!


​Πανικός επικράτησε στο Δημαρχείο Ναυπάκτου όταν ένας κάτοικος των Πιτσινέικων και του οικισμού Συκιάς απείλησε με μπαλτά το Δήμαρχο Ναυπακτίας και πατέρα της Νάντιας Μπουλέ, θέλοντας να συζητηθεί το θέμα 34 της ημερήσιας διάταξης που αφορούσε τοποθέτηση εικονοστασίου.

Ο άνδρας ζητούσε από το δήμαρχο να γίνει ιδιωτικό κοιμητήριο πράγμα που δεν είχε σχέση με το θέμα της ημερήσιας διάταξης.

Ο Δήμαρχος δεν πρόλαβε να πει κάτι και ο πολίτης αντέδρασε ακραία!

Στην αρχή του επιτέθηκε φραστικά και στη συνέχεια μπροστά στα μάτια αστυνομικών και κόσμου που ήταν στην αίθουσα, έβγαλε μπαλτά από μια σακούλα  και απείλησε το Δήμαρχο!

Αμέσως έσπευσαν οι αστυνομικοί και τον ακινητοποίησαν και στη συνέχεια τον οδήγησαν στο τμήμα!


Η Νάντια Μπουλέ


Είναι γνωστή η αδυναμία που έχουν οι κόρες στους πατεράδες τους και η παρουσιάστρια μόλις ενημερώθηκε από την οικογένειά της για το περιστατικό τρόμαξε πολύ.

Έτσι την Παρασκευή πήγε στη Ναύπακτο να δει τον αγαπημένο της μπαμπά από κοντά και να μάθει λεπτομέρειες.

Όμως από ότι φάνηκε χάρηκε πολύ με αυτό το ταξίδι αφού αμέσως ανέβασε στο προσωπικό της λογαριασμό στο twitter φωτογραφίες από την πόλη που μεγάλωσε.

Αθηνά Ωνάση: Μάλλον δεν έπρεπε να πουλήσω τον Σκορπιό


Αλβάρο και Ρουσέλ «στριμώχνουν» την εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση για το «bad deal» με τον Ρώσο μεγιστάνα


Το σύμβολο της δυναστείας του Ωνάση, ο θρυλικός Σκορπιός, είναι γεγονός ότι έχει περάσει σε άλλα χέρια. Τα τελευταία χρόνια οι φήμες περί πώλησης του νησιού διαδίδονται παγκόσμια με φρενήρεις ρυθμούς, όπως έγινε κι αυτή τη φορά. Κι ενώ πολλοί περίμεναν μια ακόμη διάψευση από την Αθηνά για την πώληση του Σκορπιού, η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση μας έπιασε όλους στον ύπνο. Και δεν είναι μόνο οι δημοσιογράφοι και οι κάτοικοι της περιοχής που είχαν άγνοια για τις προθέσεις της Αθηνάς, αλλά όσο ξετυλίγεται το παρασκήνιο της αγοραπωλησίας έρχονται στο φως λεπτομέρειες, όπως η αντίδραση του πατέρα της Τιερί Ρουσέλ και του συζύγου της, Αλβάρο.

Είναι γεγονός ότι η Αθηνά Ωνάση δεν διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις με τον πατέρα της και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες o Τιερί Ρουσέλ ήταν ο τελευταίος που ενημερώθηκε για την κίνηση που γινόταν από την νομική εταιρεία της Αθηνάς προκειμένου να πουλήσει το Σκορπιό. Ο Ρουσέλ αιφνιδιάστηκε και φαίνεται ότι είναι αποφασισμένος να αντιδράσει έντονα, καθώς πιστεύει ότι η Αθηνά έκανε ένα «bad deal» με τον Ρώσο μεγιστάνα. Αν και δεν έχει πια καμία δικαιοδοσία στην διαχείριση της περιουσίας της Αθηνάς, εκτιμά ότι η αρχική αξία του νησιού ήταν κοντά στα 300.000.000 ευρώ, ακόμη και με τα σημερινά δεδομένα, καθώς ήταν ένα νησί με παγκόσμια φήμη και κυρίως με υποδομές. Αν ισχύουν τα σενάρια ότι η Αθηνά πούλησε τον Σκορπιό για 117.000.000 ευρώ, δηλαδή σχεδόν στο 1/3 της τιμής του τότε σίγουρα ήταν ένα καλό deal … αλλά για τον Ρώσο μεγιστάνα και την κόρη του Εκατερίνα.

«Η Αθηνά έχει απογοητεύσει πολλούς ανθρώπους με την απόφασή της να πουλήσει το Σκορπιό και φυσικά και τον πατέρα της που ποτέ δεν θέλησε να πουληθεί το νησί. Σε συζητήσεις που κάναμε παλαιότερα είχε υπογραμμίσει πως μια τέτοια πώληση δεν ήταν καθόλου στις προθέσεις της Αθηνάς» δηλώνει στο parapolitika.gr ο κ. Αλέξης Μανθεάκης, πρώην εκπρόσωπος της οικογένειας του Τιερί Ρουσέλ.

Την ίδια άποψη με τον πατέρα της Αθηνάς φαίνεται να έχει όμως και ο σύζυγός της Αλβάρο. Ο Αλβάρο είχε δηλώσει σε πολλές συνεντεύξεις του ότι ήταν υπέρ της αξιοποίησης του νησιού κι όχι της πώλησής του. Ωστόσο η Αθηνά είχε άλλα σχέδια. Οι αντιδράσεις από το οικογενειακό της περιβάλλον φαίνεται ότι οδήγησαν την Αθηνά να κάνει δεύτερες σκέψεις για το εάν ήταν σωστή η απόφασή της με αποτέλεσμα, όπως αποκαλύπτει σήμερα το parapolitika.gr να ζητήσει σχετική αναφορά από την εταιρία της, στην οποία να επιβεβαιώνεται ότι έγινε η πιο συμφέρουσα συμφωνία για την πώληση του νησιού. Την είδηση επιβεβαιώνει στo parapolitika.gr και εκπρόσωπος της νομικής εταιρείας της Αθηνάς, ωστόσο άλλες πηγές αναφέρουν ότι το report της όλης διαδικασίας από την εταιρεία της, είναι μια τυπική διαδικασία που γίνεται σε κάθε μεγάλη αγοραπωλησία και δεν οφείλεται στις αμφιβολίες που μπορεί να έχει εκ των υστέρων η Αθηνά.

«Το να πουλήσει η Αθηνά το Σκορπιό, για μένα ήταν αναμενόμενο. Όταν είδα ότι πουλούσε άλλα σπίτια, ακόμη και τα κοσμήματα της μητέρας της αντιλήφθηκα ότι είναι θέμα χρόνου για να πουλήσει το Σκορπιό» σημειώνει ο κ. Μανθεάκης και συμπληρώνει: «Η Αθηνά δεν είχε συναισθηματικούς δεσμούς ούτε με το νησί, πολύ περισσότερο με την Ελλάδα. Ο Σκορπιός είχε μόνο εμπορική αξία για εκείνη κι έτσι το έβλεπε από την αρχή, αν και κατέληξε σε μια συμφωνία που δείχνει ιδιαιτέρως συμφέρουσα μόνο για τον Ρώσο μεγιστάνα».

Της Στέλλας Νοβάκη - www.parapolitika.gr

Stars System!: Πώς θα μας επηρεάσουν οι τρεις εκλείψεις Απριλίου και Μαΐου


Την Κυριακή 21 Απριλίου, στις 14:15, η Άση Μπήλιου μαζί με την αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη αναλύουν τις εκλείψεις. 

Πώς θα μας επηρεάσουν οι τρεις εκλείψεις Απριλίου και Μαΐου σε πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο; Τι θα φέρουν για κάθε ζώδιο;

Ακόμη, τι προβλέπει ο  αστρολόγος Θανάσης Ματσώτας για την Ελλάδα, την Κύπρο αλλά και για τις σχέσεις Μέρκελ - Πούτιν; Τι μας λέει για το ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση;

Για να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου, Stars System!

Κορίτσια που μεγάλωσαν νωρίς: 3 ιδρύματα, 3 κορίτσια, 3 ιστορίες εγκατάλειψης


«Αυτό που  θέλω δεν μπορεί να μου το δώσει  κανένα ίδρυμα.
Θέλω κάποιον  να τον φωνάζω μαμά και μπαμπά»

Οι «Πρωταγωνιστές» την Κυριακή 21 Απριλίου 2013 στις 24.00 στο MEGA συνεχίζουν την έρευνα για τα παιδιά που ζουν σε ιδρύματα, παρουσιάζοντας, σε αυτή τη δεύτερη εκπομπή, ιστορίες κοριτσιών που μεγάλωσαν νωρίς.

Τι προσφέρει λοιπόν η Πολιτεία σε ένα παιδί που πρέπει να αποχωριστεί τους γονείς του, είτε γιατί εκείνοι δεν μπορούν να το φροντίσουν, είτε γιατί τα δικαστήρια κρίνουν ότι πρέπει να απομακρυνθεί από το σπίτι του;
Πού πάνε αυτά τα παιδιά όταν πια ενηλικιωθούν, τι λύσεις έχουν;
Πώς θα προστατευθούν τα παραμελημένα και πολλές φορές κακοποιημένα παιδιά, μέσα στην οικονομική κρίση;

Με ποιο τρόπο μπορούν να βοηθήσουν οι εθελοντές;
Ο Σταύρος Θεοδωράκης και οι συνεργάτες του έζησαν από μια μέρα σε τρία διαφορετικά ιδρύματα προσπαθώντας να αποκρυπτογραφήσουν τις κουβέντες των παιδιών και να βγάλουν συμπεράσματα για τις συνθήκες που τα έφεραν σε αυτή τη θέση.

Μεταξύ άλλων στην εκπομπή μιλούν:

- η Λίζα, 16 χρόνων

Η Λίζα έχει κακοποιηθεί από τον  πατέρα της και έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση μέσα στο ίδιο της  το σπίτι. Ζει σε ιδρύματα 13 από τα 16 χρόνια της ζωής της. Τώρα ζει στην «Αγία Βαρβάρα», δεν θέλει όμως να έχει φίλους, νιώθει προδομένη από τους ανθρώπους και το μόνο που της αρέσει είναι να παίζει κιθάρα στο δωμάτιο της.

- η Βάνια, 22 χρόνων

Η Βάνια μεγάλωσε στον «Καλό Ποιμένα» δίπλα στις γραμμές  του τρένου, στα Καμίνια του Πειραιά. Εκεί την πήγε η μητέρα της γιατί κάποια στιγμή αποφάσισε ότι δεν θα μπορούσε να την μεγαλώσει μόνη της. Δεν είχε σύζυγο και η Βάνια δεν είχε πατέρα. «Μια ανύπαντρη μητέρα σε γειτονιά του Ρέντη ήταν μεγάλο σκάνδαλο» λέει σήμερα η Βάνια προσπαθώντας να δικαιολογήσει την επιλογή της μητέρας της.

- η Μαρία, 23 χρόνων

Η Μαρία γεννήθηκε  σε ένα χωριό της Ρουμανίας, υιοθετήθηκε  από μια ελληνική οικογένεια κι έζησε  για πολλά χρόνια σε ένα αγρόκτημα μιας επαρχιακής πόλης χωρίς να πηγαίνει σχολείο και χωρίς να έχει επαφή με άλλους ανθρώπους εκτός από τους θετούς της γονείς. Μόλις ενηλικιώθηκε το έσκασε, ήρθε στην Αθήνα και ζήτησε προστασία στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Για την απόφαση της μητέρας της να την δώσει για υιοθεσία λέει: «Την αγαπάω την μαμά μου και θεωρώ ότι μια μητέρα για να αποχωριστεί το παιδί της πρέπει να το αγαπάει πάρα πολύ».

 Η έρευνα των «Πρωταγωνιστών» διεξήχθη:

Στην Στέγη Ανηλίκων Πειραιά «Ο Καλός Ποιμήν» του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Την «Αγία Βαρβάρα» στη  Νέα Σμύρνη - παράρτημα του Κέντρου  Προστασίας του Παιδιού «Η Μητέρα».

Και σε ένα από τα σπίτια της οργάνωσης «Χαμόγελο του Παιδιού», που σήμερα προσφέρει φροντίδα σε 45.000 παιδιά.

 «Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη την Κυριακή 21 Απριλίου 2013, στις 24.00, στο MEGA

H Βέρα Γουάνγκ στο Gossip Girl


To “Gossip Girl” λανσάρει μόδα και οι νεαρές κοπέλες «κοπιάρουν» τις νέες τάσεις για αυτό έχει χαρακτηριστεί το “Sex and the City, της νεότερης γενιάς”.  Αυτά δημοσιεύουν οι “New York Times” και η σειρά το επιβεβαιώνει υποδεχόμενη στα πλατό της την παγκοσμίου φήμης αμερικανίδα κινεζικής καταγωγής σχεδιάστρια μόδας, Βέρα Γουάνγκ.

Το επεισόδιο, στο οποίο εμφανίζεται η γνωστή σχεδιάστρια, είναι το 11ο του 5ου κύκλου με τίτλο «The End of an Affair?» και θα προβληθεί το Σάββατο 27 Απριλίου στις 18:00.

Η Μπλερ ετοιμάζεται  για την ημέρα του γάμου  της και τα τρεχάματα για το «τέλειο» νυφικό έχουν ήδη ξεκινήσει. Ποια ιδανικότερη σχεδιάστρια για τη δημιουργία του νυφικού της από την ίδια τη Βέρα Γουάνγκ. Άλλωστε η Μπλερ δεν είναι μια απλή νύφη αλλά μια μέλλουσα πριγκίπισσα. Για τη μεγάλη εκείνη μέρα πρέπει όλα να είναι αψεγάδιαστα.

Η πασίγνωστη σχεδιάστρια, υποδυόμενη φυσικά τον εαυτό της, εμφανίζεται σε ένα από τα κεντρικά καταστήματά της στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, όπου υποδέχεται τη Μπλερ για πρόβα νυφικού. Το νυφικό, που τελικά επιλέχθηκε, αποτελεί κομμάτι της φθινοπωρινής κολεξιόν τής σχεδιάστριας για το 2011.

Αξίζει να σημειωθεί  πως για τις παρανύμφους, η  σχεδιάστρια, δημιούργησε μια ολοκαίνουρια σειρά ρούχων, αποκλειστικά για το «Gossip Girl», την οποία ονόμασε “White” και μετά την προβολή του επεισοδίου στις ΗΠΑ, τη διέθεσε από τις μπουτίκ, όπου έγινε κοσμοσυρροή.

Η Βέρα Γουάνγκ δήλωσε «η εμφάνισή μου στη σειρά ίσως να είναι και η τελευταία guest star εμφάνισή μου στην τηλεόραση. Δεν θα το αποτολμούσα αν δεν ήμουν και η ίδια μεγάλη “φαν” της σειράς, αλλά και των στιλιστικών επιλογών των πρωταγωνιστών».  

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Πέτρος Φιλιππίδης: Tι αποκαλύπτει για την υγεία του Σάκη Μπουλά


Τις πρόσφατες φωτογραφίες από τη βραδινή έξοδο του Σάκη Μπουλά μετά την περιπέτεια με την υγεία του, σχολίασε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Ο ηθοποιός που είναι πολύ καλός φίλος και έχει συνεργαστεί χρόνια με το Σάκη Μπουλά αποκάλυψε πως:

«Τον είδα προχθές, και μπορώ να σας πω, -του το πα κιόλας-, πως ήταν ένας κούκλος, και από τις καλύτερες φορές που έχω δει εγώ το Σάκη. Είναι δυνατός, ακμαίος, γενναίος. Ένα εξαιρετικό παιδί. Η ζωή του Σάκη, του χρωστάει».

Πρόσθεσε μάλιστα, πως «ο Σάκης είναι πάρα πολύ δυνατός. Δίνει κουράγιο σε μας. Τον παίρνουμε τηλέφωνο και μας λέει “σας παρακαλώ μη στεναχωριέστε. Είμαι καλά!”. Είναι εξαιρετικό παιδί, σπουδαίος φίλος και άνθρωπος».

Τι απάντησε στη σκληρή κριτική του Δανίκα, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει τη νέα του ταινία «ο Ακάλυπτος», ως «αρπαχτή»:

«Δεν έχει κάτι προσωπικό μαζί μου, γιατί γνωριζόμαστε κιόλας με το Δημήτρη τον Δανίκα. Μιλάμε και τον εκτιμώ πολύ, και με εκτιμά. Αυτή είναι η άποψη του για την ταινία. Αυτός στο κάτω κάτω είναι ένας ειδικός. Αρπαχτή δεν ήταν. Μπορεί να λέει ο,τι θέλει. Το έχει κερδίσει. Είναι ένας δημοσιογράφος έγκριτος, σημαντικός, με πείρα, με εμπειρία. Ένας άνθρωπος που ξέρει τι του γίνεται. Δεν είναι ένας τυχαίος! Αυτά που είπε για την ταινία, είναι η άποψη του».

Αγάθωνας: Υπέρ της νομιμοποίησης των ναρκωτικών


Υπέρ της νομιμοποίησης των ναρκωτικών τάχθηκε ο γνωστός ρεμπέτης Αγάθωνας, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου «Αργά το Βράδυ», προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις. Ο τραγουδιστής, που θα εκπροσωπήσει μαζί με τους Koza Mostra τη χώρα μας στον διαγωνισμό της Eurovision, δήλωσε χωρίς κανένα ίχνος ντροπής πως αν πωλείται το χασίς στα φαρμακεία, θα σταματήσει να ανεβαίνει η τιμή του, ενώ τόνισε πως στη Δράμα παράγεται η καλύτερη ποιότητα κάνναβης.

Συγκεκριμένα είπε: «Το ξαναλέω: Είπα και άλλα πιο προχωρημένα τα οποία τα παρεξήγησαν. Δε θα γίνουμε όλοι πρεζόνια. Τουλάχιστον να πωλούνται στα φαρμακεία, να μην ανεβαίνει τόσο η τιμή. Εμείς δεν έχουμε ποτέ πρόβλημα, έχουμε τη Δράμα δίπλα. Το καλύτερο στον κόσμο. Το 1992-1993 στην Ουτρέχτη σε coffee shop τα είχαν σε κουτάκια και έγραφε από πού είναι το καθένα. Της Καλλιφύτου είχε διπλή τιμή από όλα τα άλλα. Είναι ένα χωριό κοντά στη Δράμα. Εγώ το έχω κόψει από το '85» είπε και πρόσθεσε: «Παλιά πήγαινε ένας από την Καλλίφυτο και αγόραζε όλο το στοκ με χρυσές λίρες. Επαιρνε μάλιστα τον πατέρα μου βοηθό κοσκινιστή».

Μεταξύ άλλων ο Αγάθωνας μίλησε και για τις κόντρες του με συναδέλφους του: «Δεν είμαι τύπος που τσακώνεται, απλώς απαντάω! Ισως ήμουν αυστηρός με τον Πασχάλη.  Λες τελικά να μην τρώει ξύλο από τη γυναίκα του; Είδες πώς τον κοιτάει κάποιες στιγμές; Δεν αλλάζει καθόλου, αλλά βάφει τα μαλλιά του» είπε ο ρεμπέτης, ενώ για τον Γιώργο Μαζωνάκη ξεκαθάρισε πως δεν τον ξέρει προσωπικά, αλλά δεν του αρέσει ως καλλιτέχνης. Ωστόσο δεν χαρίστηκε στον Ζαφείρη Μελά, για τον οποίο είπε: «Τον άλλον, τον σκύλο... Βγήκε να με πει μαϊμού με μουστάκι, το δέχεται αυτό ένας άντρας; Αφού μας την είπε, θα του την πούμε κι εμείς».

Enhanced by Zemanta

Bγάζει μάτι τo ανορθόγραφο μήνυμα της Ελένης Μενεγάκη στο twitter


Η Ελένη Μενεγάκη όπως είναι γνωστό, είναι λάτρης των social media και συχνά πυκνά ανεβάζει φωτογραφίες αλλά και στέλνει τα δικά της «μηνυματάκια», όπως τα αποκαλεί.

Χθες λοιπόν προφανώς από τη βιασύνη της, όπως υποστήριξε και η ίδια, έκανε ένα λάθος!

Εγραψε το ρήμα «είρθε» αντί «ήρθε», που είναι και το σωστό. «Βγήκαν τα μάτια» των followers της και αναγκάστηκε να γράψει ξανά και να ζητήσει συγνώμη.

«Αμα γράφω γρήγορα κάνω και λάθη! Συγνώμη» έγραψε χαρακτηριστικά.


Κι όμως!!! Αρραβωνιάστηκε η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη



Η αλήθεια είναι πως ένα σοκ το πάθαμε πριν από λίγες ώρες στο facebook!!

Από το πουθενά βλέπουμε μια καρδούλα δίπλα στο όνομα της Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη και δίπλα να γράφει «got engaged», δηλαδή «αρραβωνιάστηκε».

Ποιον, πότε και που;;; Αυτά τα ερωτήματα προέκυψαν, ενώ τα σχόλια των θαυμαστών στο facebook ήταν αμέτρητα.


Σχεδόν ένας χρόνος πέρασε από τότε που χώρισε η ηθοποιός με τον Γιώργο Σαμπάνη και πέρασε καιρός για να την δούμε με νέο έρωτα!

Το μοναδικό άτομο με το οποίο ακούστηκε πως βγαίνει η Πατρίτισα ήταν ο Δήμος Αναστασιάδης. Η Πατρίτσια όμως απέκλεισε  πως είναι ζευγάρι με τον Δήμο.

Οπότε ποιος είναι ο γαμπρός με τον οποίο ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας;;

«Μόνο στο στήθος έχω κάνει πλαστική, όχι σε στόμα, μάτια ή μύτη», δηλώνει Ελληνίδα τραγουδίστρια


Για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει μίλησε -μεταξύ άλλων- η Πάολα σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Δεν μπορώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Η μόνη πλαστική επέμβαση που έκανα είναι στο στήθος μου. Όποιος θέλει, το πιστεύει, όποιος δεν επιθυμεί, δεν το πιστεύει. Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει άλλη πλαστική. Τη γη ανάποδα να γυρίσουν, δεν θα βρουν ένα γιατρό να πει: Εγώ της έκανα πλαστική στο στόμα, στη μύτη, στα μάτια. Αν εννοούν ότι βάφω παραπάνω τα χείλη μου, επειδή έχω κάνει τατουάζ, τόσα ξέρουν, τόσα λένε». Αυτό δήλωσε η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια στο Εγώ Weekly.

Προσθέτοντας, όσον αφορά τον πόλεμο που έχει δεχθεί τους τελευταίους μήνες «Δεν μπορούν να μου κάνουν τίποτα. Όσο και να χτυπιούνται, δεν μπορεί να με πειράξει κανείς. Πορεύτηκα μόνη μου και δεν κρατήθηκα από πουθενά. Δεν χρησιμοποίησα κανένα μέσο για την οποιαδήποτε επιτυχία. Επειδή είπε κάποιος μια βλακεία, δεν σημαίνει ότι με επηρέασε σε κάτι».

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η Θεσσαλονικιά τραγουδίστρια μίλησε για το πόσο ερωτευμένη νοιώθει «Σε όποια φάση της ζωής μου και αν με ρωτήσετε, ακόμα και αν με δείτε στον δρόμο έπειτα από 30 χρόνια, ερωτευμένη θα είμαι. Δεν μπορώ να υπάρχω στη δουλειά μου, στο σπίτι μου, χωρίς να νιώθω αυτό το συναίσθημα. Είμαι πάντα ερωτευμένη».



«Είχαμε πάει στο εξοχικό φίλων», δηλώνει η Χρουσαλά για την φωτογράφηση της στην Καραϊβική [εικόνες+βίντεο]

Για τις λεπτομέρειες της επικείμενης βάφτισης της κόρης της και το γιατί βρέθηκε στην Καραϊβική μίλησε η Μαριέττα Χρουσαλά σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

«Έχουμε φίλους στην Αμερική, που μας κάλεσαν να πάμε, αφού εκείνες τις μέρες γιόρταζαν το Καθολικό Πάσχα και είχαν άδεια από την δουλειά τους. Έχουν εξοχικό εκεί, αφού για αυτούς είναι τόσο κοντά όσο το να πηγαίναμε εμείς σε ένα νησί των Κυκλάδων».

Αυτό δήλωσε η πρώην παρουσιάστρια στην Ελένη Μενεγάκη, απαντώντας στις κριτικές που της έγιναν για το ότι πήγε σε ένα εξωτικό προορισμό προκειμένου να φωτογραφήσει την συλλογή σανδαλιών της.

Κάτι που δεν φαίνεται να έπεισε απαραίτητα εκείνους που συνεχίζουν (μέσω δημοσιευμάτων στο διαδίκτυο) να αναρωτιούνται γιατί ήταν μαζί σε ταξίδι αναψυχής φωτογράφος και ο προσωπικός της κομμωτής και make up artist, Δημήτρης Γιαννέτος.

Πάντως οι φωτογραφίες της, που δημοσίευσε το tlife, δείχνουν ότι η σταρ Ελλάς 2003 βρίσκεται στην ίδια εξαιρετική φυσική κατάσταση που είχε όταν κέρδισε τον τίτλο.

Όσον αφορά την βάφτιση της έξι μηνών κόρη της, η Χρουσαλά αποκάλυψε ότι θα γίνει τον Ιούνιο με νονούς την Μαρία Μενούνος, την Σήλια Κριθαριώτη και την μητέρα του Λέοντα, Μαριγώ. Το όνομα της οποίας και θα πάρει. Αν και το ζευγάρι έχει ήδη αποφασίσει να λέει την κόρη του Μάργκω.

Τέλος, σχετικά με το ενδεχόμενο να κάνει και άλλα παιδιά, η Χρουσαλά δήλωσε «Στην αρχή θέλαμε τέσσερα. Μόλις έφυγα στο μαιευτήριο και πήγα στη μαμά μου και είπα γιατί να μην έχω άλλα δυο – τρία να τα πάω στο σπίτι. Όταν πήγα στο σπίτι ευχαριστούσα τον Θεό που είναι ένα. [...] Στους δύο μήνες είπα πως θέλω κι άλλο παιδί και ήδη μου λείπει η στιγμή που ήταν ημερών και μόνο άνοιγε το στοματάκι του για να φάει.. Αισθάνομαι πως θα κάνουμε σίγουρα δεύτερο και τρίτο».

«Έχω άγχος μπροστά στον καθρέφτη», δηλώνει η Μακρυπούλια ενώ φωτογραφίζεται με τα ρούχα που σχεδίασε


Για τις ατέλειες που βλέπει στην εμφάνισή της και την σειρά ρούχων που έχει σχεδιάσει μίλησε η Ζέτα Μακρυπούλια σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Φυσικά και έχω άγχος μπροστά στον καθρέφτη. Πάντα βλέπω ατέλειες πάνω μου. Όλοι άλλωστε δεν βλέπουν; Αν υπάρχει κάποιος που δεν βλέπει ατέλειες, αυτός δεν είμαι εγώ. Έχω προσπαθήσει να αλλάξω πολλά πάνω μου και κυρίως τα μαλλιά μου, τα οποία έχω βάψει σε όλες τις πιθανές αποχρώσεις και τα έχω κόψει πολύ. Τα τελευταία χρόνια δουλεύω με τον εαυτό μου εσωτερικά και έχω ξεπεράσει το θέμα της εικόνας. Προσπαθώ να βρω τι μου φταίει μέσα μου και στην εικόνα μου. Μερικές φορές το καταφέρνω». Αυτό δήλωσε η δημοφιλής παρουσιάστρια και ηθοποιός.

Προσθέτοντας, όσον αφορά το τι θα ήθελε να αλλάξει πάνω της «Εκατομμύρια πράγματα. Αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να τα αλλάξω ή απλά να τα αναγνωρίσω. Ένα από αυτά είναι η ανασφάλεια, η έλλειψη αυτοπεποίθησης όπως λέγαμε».

Τέλος, συγκεκριμένα για την σειρά ρούχων που έχει σχεδιάσει σε συνεργασία με την Raxevsky, δήλωσε «Είναι πολύ πιο δύσκολο από ότι φανταζόμουν. Ξεκίνησε από μια δική μου ιδέα και ανάγκη να κάνω μια συλλογή με το όνομά μου. Έπειτα από τόσα χρόνια συνεργασίας με τη συγκεκριμένη εταιρεία, έχει κλείσει ένας κύκλος συνεργασίας και αισθάνθηκα ότι αυτός ήταν ένας τρόπος να ανανεωθεί».



«Οταν πεθάνω, μην αφήσετε να με θάψουν στη Δράμα», ζήτησε ο Σεργιανόπουλος από φίλο του


Για τη βία και απομόνωση που γνώρισε ο Νίκος Σεργιανόπουλος μεγαλώνοντας στη Δράμα -λόγω του σεξουαλικού του προσανατολισμού- μίλησε ο Δημήτρης Αποστόλου, σεναριογράφος των Δύο Ξένων, σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Καθόμασταν μια μέρα στη βεράντα μου και μου είπε: "Οταν πεθάνω μην τους αφήσεις να με θάψουν στη Δράμα. Οταν τον έθαψαν εκεί ήταν σαν να τον σκοτώνουν για δεύτερη φορά». Αυτό δήλωσε ο Δημήτρης Αποστόλου, στενός συνεργάτης του ηθοποιού επί σειρά ετών, στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Προσθέτοντας πως «ο Νίκος που έζησα -και τον έζησα από κοντά και έντονα από το 1996 μέχρι και το θάνατό του- ήταν ένα βαθιά μελαγχολικό παιδί. Το παιδί αυτό βασανίστηκε, τρομοκρατήθηκε και εκδιώχθηκε όταν του βγήκε η ερωτική επιλογή στην εφηβεία. Γνώρισε βία και απομόνωση. Προσπάθησε να το ξορκίσει, αλλά το κουβαλούσε πάντα».

Ο λόγος που ο Δημήτρης Αποστόλου εμφανίσθηκε για δεύτερη φορά στην εκπομπή, σε διάστημα μόλις δυο εβδομάδων, ήταν για να ξεκαθαρίσει τις προηγούμενες δηλώσεις του για τον Σεργιανόπουλο. Εκεί που, μεταξύ άλλων, είχε πει «Είχε πεθάνει πολύ πιο πριν, μετά απλά τον θάψαμε».

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Παπαδάκη


Η απώλεια της αγαπημένης του αδελφής είναι ο λόγος που ο Γιώργος Παπαδάκης δεν έδωσε σήμερα το παρών στην πρωινή εκπομπή του.

Στις δυο η ώρα τα ξημερώματα της Παρασκευής 19/04 έφυγε από την ζωή η αδελφή του γνωστού δημοσιογράφου, Μαρία.

Αυτό αποκάλυψαν στον αέρα οι συνάδελφοί του Ντίνος Σιωμόπουλος και Δώρα Κουτροκόη εκφράζοντας τα συλλυπητήριά τους (καθώς επίσης και αυτά του τηλεοπτικού κοινού) στην οικογένεια του Γιώργου Παπαδάκη.

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Μ. Κορινθίου: Τα... παθιασμένα φιλιά με το σύζυγό της!


Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται! Η Μαρία Κορινθίου πήγε σε παιδικό πάρτι  αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να εκφράσει τον έρωτάς της με το Γιάννη Αϊβάζη. Ο φακός τους απαθανάτισε την ώρα που αντάλλασσαν παθιασμένα φιλιά...

Κυριακή πρωί και η οικία του Νίκου Οικονμόμου και της Όλγας Λαφαζάνη είχε πλημμυρίσει από ροζ, κίτρινα και θαλασσί μπαλόνια. Αφορμή στάθηκε το πάρτι της κόρης τους, Μαρίας - Αλεξάνδρας για τα δεύτερα γενέθλιά της. Η μικρή ήταν ενθουσιασμένη και περίμενε πότε θα φτάσουν οι φίλοι της για να παίξουν. Το πάρτι πραγματοποιήθηκε στο κήπο του σπιτιού, ο οποίος είχε διαμορφωθεί για να φιλοξενήσει περίπου 20 παιδάκια και 40 ενήλικες. Η Όλγα και ο Νίκος ήταν άψογοι οικοδεσπότες και περιποιήθηκαν με το παραπάνω όλους τους καλεσμένους τους. Ενώ η μεγαλύτερη κόρη του Νίκου Οικονόμου, Αριάδνη, που έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην αδελφή της, ασχολούνταν συνεχώς μαζί της και με τους μικρούς της Μαρίας - Αλεξάνδρας.

Γύρω στις 11.30 κατέφθασαν οι πρώτοι καλεσμένοι. Από το πάρτι της εορτάζουσας δεν θα μπορούσε να λείπει η νονά της, Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία επέλεξε ένα λευκό αέρινο φόρεμα. Ο φωτογραφικός φακός του "Hello" απαθανάτισε επίσης την Έλλη Κοκκίνου με το γιό της, Αλέξανδρο καθώς επίσης και τη Φαίη Σκορδά με το γιό της Γιάννη, ο οποίος την Παρασκευή θα γιορτάσει τα δικά του δεύτερα γενέθλια. Στη συντροφιά τους ήταν και ο παππούς του Λιάγκα junior, Γιάννης Λιάγκας.

Στο νοσοκομείο η Νατάσα Θεοδωρίδου


​Στο νοσοκομείο βρίσκεται η Νατάσα Θεοδωρίδου, που εισήχθη για προγραμματισμένη επέμβαση ρουτίνας στις φωνητικές χορδές, απ΄αυτές που συνηθίζονται στους τραγουδιστές.

Η Νατάσα, εισήχθη σε ιδιωτική κλινική το πρωί της Παρασκευής, και μετά το χειρουργείο όλα πήγαν καλά.

Δίπλα της, από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν η οικογένεια της και δικοί της άνθρωποι, ενώ δεν είχε πολλές επισκέψεις από συναδέλφους της.

Η τραγουδίστρια αναμένεται να πάρει εξιτήριο την Παρασκευή (19/04), ενώ τις επόμενες ημέρες, οι γιατροί της συνέστησαν ξεκούραση.

Η ίδια πάντως, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter, έγραψε το απόγευμα της Πέμπτης (18/04):

«Καλησπέρα φιλαράκια μου… ένα απλό κρυωματάκι έχω. Τίποτε παραπάνω… Είναι όλα καλά… Σας ευχαριστώ για την αγάπη… Σε λίγο έρχεται καλοκαίρι..!!»

Στη Μύκονο οι Kardashians;


Οι Κardashians έρχονται στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στη Μύκονο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας. Και αυτή η επίσκεψη θα αποτελέσει σημαντική ώθηση στη διεθνή προβολή της Μυκόνου με τα "γυρίσματα" στο νησί επεισοδίων της παγκοσμίου εμβέλειας αμερικανικής τηλεοπτική εκπομπής  “Keeping up with the Kardashians” που προβάλλεται απο το δίκτυο«E! Entertainment» του Ομίλου NBC/Universal και προσεγγίζει 85 εκατομμύρια νοικοκυριά στις ΗΠΑ και πάνω από 600 εκατομμύρια δέκτες, διεθνώς. 

Η γνωστή οικογένεια και τα 45 μέλη των τηλεοπτικών συνεργείων που θα τη συνοδεύουν θα παραμείνουν στο νησί το τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου.

 Η πρωτοβουλία ανήκει στο Ελληνοαμερικανικό Τουριστικό Επιμελητήριο(HACT) και η υλοποίησή της γίνεται σε συνεργασία με την MTC GROUP και το Δήμο Μυκόνου. Στην επιτυχία του εγχειρήματος, για το οποίο απαιτήθηκαν πολύμηνες προσπάθειες και διαπραγματεύσεις του HACT, του Δημάρχου Μυκόνου και της εταιρίας συμβούλων του Δήμου με την εταιρία παραγωγής, έχουν συμβάλει και επαγγελματίες του νησιού ενώ σημαντική είναι και η συνδρομή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

 Σύμφωνα με μετρήσεις της ανεξάρτητης εταιρίας Nielsen το show  “Keeping up with the Kardashians” κατέχει την κορυφαία θέση στην κατηγορία των ψυχαγωγικών εκπομπών στις ΗΠΑ. Το «κλειδί» της επιτυχίας είναι το πρωτότυπο σενάριο που προκύπτει μέσα από τις εμπειρίες της πιο δημοφιλούς οικογένειας του κόσμου, της οικογένειας Κardashian.

Μέσα από τη βραβευμένη σκηνοθεσία και την ευέλικτη πολιτική της παραγωγής, το πρόγραμμα αναδεικνύει τουριστικούς προορισμούς με τρόπο που να διαμορφώνει την τάση στις διακοπές του Αμερικανού αλλά και του διεθνούς ταξιδιώτη.

Enhanced by Zemanta

Α. Κανάκης για το κύκλωμα εκβιαστών: "Όλα τα μαγαζιά πληρώνουν για την προστασία τους"

"Εθιμικό δίκαιο" χαρακτήρισε τις προστασίες σε νυχτερινά μαγαζιά, ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής και συνιδιοκτήτης νυχτερινών μαγαζιών διασκέδασης, Αντώνης Κανάκης, καταθέτοντας ως μάρτυρας στη δίκη του πρώτου κυκλώματος εκβίασης και τοκογλυφίας, που εξαρθρώθηκε τον περσινό Ιανουάριο στη Θεσσαλονίκη.

"Σε όλο τον πλανήτη γη, τα νυχτερινά μαγαζιά πληρώνουν για την προστασία και την ασφάλειά τους σε περιπτώσεις μικρο-επεισοδίων" είπε ο Αντώνης Κανάκης, μεταφέροντας στο δικαστήριο την εμπειρία του από την πολυετή ενασχόλησή του με τη νυχτερινή διασκέδαση.

Σε αντίθεση με όσα κατέθεσαν προηγούμενοι μάρτυρες - επιχειρηματίες, ο τηλεπαρουσιαστής ομολόγησε ότι ο ίδιος, κατά το παρελθόν, ζήτησε άτομα για την "προστασία" των μαγαζιών του, χωρίς όμως να τα γνωρίσει ποτέ, καθώς, όπως είπε, τη "στελέχωση" την ανέλαβε ο συνέταιρός του.

Σε ερώτηση του δικαστηρίου γιατί δεν επέλεξε να χρησιμοποιήσει εταιρεία προστασίας (σεκιούριτι), ο τηλεπαρουσιαστής απάντησε ότι κάτι τέτοιο θα ήταν αναποτελεσματικό γιατί οι "σεκιουριτάδες" έχουν μάθει να δουλεύουν "με έναν φακό στο χέρι".

Όσον αφορά το έργο της Αστυνομίας, ισχυρίστηκε ότι κανένα μαγαζί δεν μπορεί να περιμένει τους αστυνομικούς σε περιπτώσεις συμπλοκών ή επεισοδίων. "Σας σοκάρει που η Αστυνομία δεν μπορεί να προστατέψει τα καταστήματα;" ρώτησε το δικαστήριο, προσθέτοντας: "Για να γίνει αυτό θα πρέπει να κάνουν συνεχείς περιπολίες". Επιπλέον, κατέθεσε ότι γνωρίζει από τα παιδικά του χρόνια έναν εκ των τριών κατηγορουμένων ως "αρχηγών" του κυκλώματος, ενώ αρνήθηκε ότι έπεσε θύμα εκβίασης, παρατηρώντας ότι "αυτό το σιχαίνομαι". "Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο -είπε- θα ήμουν πρώτος που θα απευθυνόταν στη Δικαιοσύνη".

Η δίκη θα συνεχιστεί με τις καταθέσεις των μαρτύρων υπεράσπισης. Τις προηγούμενες μέρες παρουσιάστηκαν ενώπιον του δικαστηρίου επιχειρηματίες, οι οποίοι, κατά το κατηγορητήριο, φέρονται ως θύματα του κυκλώματος, αλλά καταθέτοντας ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, προέβησαν σε αναίρεση των προανακριτικών τους καταθέσεων, προκαλώντας την αντίδραση της προέδρου του δικαστηρίου, η οποία επιφυλάχθηκε να κινήσει, μετά το πέρας της δίκης, ποινική διαδικασία εναντίον τους για ψευδορκία.

Για τη δράση του συγκεκριμένου κυκλώματος κατηγορούνται συνολικά 24 άτομα, τρεις εκ των οποίων φέρονται ως διευθύνοντες τη σπείρα. Πρόκειται για τρία αδέλφια που είναι προφυλακισμένοι για την υπόθεση. Οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν τις πράξεις της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της εκβίασης, της τοκογλυφίας και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές πράξεις.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, οι κατηγορούμενοι φέρονται ότι εκβίαζαν τους ιδιοκτήτες 33 καταστημάτων σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, από τους οποίους έπαιρναν χρήματα για "προστασία", ενώ παράλληλα ανέπτυξαν και τοκογλυφική δραστηριότητα.

Επίκαιρη όσο ποτέ η Ελένη Μενεγάκη- Έφτιαξε σήμερα γλυκό με φράουλες!


Την ημέρα που όλη η Ελλάδα παρακολουθεί τα όσα συνέβησαν στη Μανωλάδα και στις φυτείες φράουλας με θύματα τους αλλοδαπούς εργαζομένους,, η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε να φτιάξει στην εκπομπή της γλυκό με φράουλες.

Το ερώτημα που τίθεται είναι αν η εθνική «ξανθιά» της ελληνικής τηλεόρασης αδιαφόρησε για το συμβολισμό της συγκεκριμένης επιλογής ή απλά έτυχε να έχει προγραμματίσει την παρουσίαση αυτής της συνταγής.


«Περνάω κατάθλιψη τόσο με τη δουλειά μου όσο και με προσωπικά μου», δηλώνει η Παναγιώτα Βλαντή


Για την κακή ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται μίλησε η Παναγιώτα Βλαντή σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Περνάω κατάθλιψη, τόσο με τη δουλειά μου όσο και με προσωπικά μου ζητήματα. Υπάρχουν στιγμές που αισθάνομαι ανασφάλεια. Όταν δεν πάνε καλά τα πράγματα στον τόπο σου, όντας μέρος του κοινωνικού συνόλου, αισθάνεσαι τη μαυρίλα της εποχής. Όλοι οι άνθρωποι βιώνουν πια κατάθλιψη». Αυτό δήλωσε η δημοφιλής πρωταγωνίστρια στο Εγώ Weekly.

Προσθέτοντας, σχετικά με το πόσο την βοηθάει ο ψυχολόγος τον οποίο συνεχίζει να επισκέπτεται «Έχω κάνει (ψυχανάλυση) στο παρελθόν επί τρία χρόνια και συνεχίζω να κάνω τα τελευταία δύο χρόνια. Με βοήθησε στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζομαι τον εαυτό μου. Από εκεί ξεκινούν όλα. Ούτως ή άλλως, είναι ατελείωτη δουλειά αυτή».

Παρά τις δυσκολίες, όμως, η Παναγιώτα Βλαντή συνεχίζει να δηλώνει αισιόδοξη «Κάνω υπομονή και περνάει. Πάω βόλτα, μιλώ σε ένα φίλο, κάνω μία έξοδο, πηγαίνω θέατρο, σινεμά. Προσπαθώ να είμαι θετική. Είμαι αισιόδοξος άνθρωπος. Σπάνια κάνω σκέψεις αρνητικές. Είναι ο χαρακτήρας μου τέτοιος. Θέλω να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο».


«Είχα την ίδια γυναίκα με τον πατέρα μου», δηλώνει ο Άγγελος Διονυσίου


Για την εποχή που έτυχε να μοιραστούν την ίδια γυναίκα με τον πατέρα του, Στράτο, μίλησε ο Άγγελος Διονυσίου σε συνέντευξη που έδωσε σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Στην προσωπική μου ζωή δεν πρόσεχα ώστε να μην δίνω δικαιώματα στον πατέρα μου. Μάλιστα, έτυχε να έχουμε και την ίδια γκόμενα κάποια στιγμή με τον πατέρα μου. Όχι συγχρόνως, την ίδια εποχή, έτυχε να περάσει από τον Στράτο και μετά ήρθε σε μένα. Υπήρξαμε αυτό που λέμε "γυναικάδες". Ο Στράτος ειδικά, ναι. Κι εγώ... δόξα τω Θεώ, περάσαμε καλά». Αυτό αποκάλυψε ο δημοφιλής τραγουδιστής σε συνέντευξη του στο Λοιπόν.

Προσθέτοντας, σχετικά με την σχέση που έχει πλέον με τα παιδιά του «Τα δύο πρώτα είναι από τον πρώτο μου γάμο και το τρίτο από τον τρίτο μου γάμο. Η μικρή, η Ηλέκτρα είναι 6,5 χρονών. Η μεγάλη μου κόρη, η Γεωργία είναι 32 και ο Στράτος 30. Τα μεγάλα είναι ανεξάρτητα, δουλεύουν. Τώρα μένουμε κοντά. Έρχεται η μεγάλη μου και κρατάει τη μικρή το βράδυ. Έχουμε μεγάλες αγάπες. Έχουν καλή σχέση όλα, και με τον αδερφό τους, παρά τη διαφορά ηλικίας».

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης ο Άγγελος Διονυσίου -σύμφωνα με δημοσίευμα του fthis- μίλησε και για την μητέρα του, την οποία χαρακτήρισε «στυλοβάτη».


Κρεμάστηκε άνεργος γιος γνωστής ηθοποιού όταν του ζήτησε να φύγει από το σπίτι [εικόνες]


Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την τραγική αυτοκτονία του 48χρονου γιου της Κέιτ Ο'Μάρα, γνωστής στο ευρύ κοινό από την Δυναστεία.

«Εύχομαι αυτό το αμάξι, να πήγαινε γρηγορότερα!». Αυτό το μήνυμα που έστειλε ο Ντίκον Ο' Μάρα στην μητέρα του πριν μπει, λίγο πριν την Πρωτοχρονιά του 2013, στο γκαράζ του σπιτιού που έμεναν μαζί και κρεμαστεί.

Το αμάξι στο οποίο αναφέρεται είναι εκείνον που τον χτύπησε τον Ιανουάριο του 2010, προκαλώντας του τραύμα στο εγκέφαλο και επηρεάζοντας τόσο πολύ την ψυχική του ισορροπία ώστε -στα 3 χρόνια που μεσολάβησαν από το ατύχημα ως τον θάνατό του- να έχει κάνει άλλες δυο απόπειρες αυτοκτονίας.

Το άψυχο σώμα του άνεργου τεχνικού θεάτρου ανακαλύφθηκε μετά από τρεις εβδομάδες από μια γειτόνισσα που παρατήρησε μια πολύ περίεργη μυρωδιά να βγαίνει από το γκαράζ. Ενώ στο σημείο της τραγωδίας βρέθηκαν φαγητό, ποτό, και ένα στρώμα τοποθετημένο πάνω σε τρία παγκάκια.

Όσον αφορά τον λόγο που αυτοκτόνησε, αυτός -σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail- είναι ότι, δυο μήνες πριν, η 73χρονη σταρ του είχε ζητήσει να μετακομίσει από το σπίτι.

Οπότε εκείνος, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι η μητέρα του νοσηλευόταν στο νοσοκομείο λόγω πνευμονίας, είχε κρυφτεί στο γκαράζ.

Σύμφωνα πάντως με την Πατρίσια Πέρκις, μια οικογενειακή φίλη «Η μητέρα του τον αγαπούσε πάρα πολύ και πολεμούσε σαν τίγρης για εκείνον. Στο τέλος ήταν απλά πολύ άρρωστη για να τον αντέξει».



Enhanced by Zemanta

Ο Ελληνας από το Αιγάλεω που αναδείχθηκε νικητής του ιταλικού Master Chef


Ενας Ελληνας από το Αιγάλεω, μη επαγγελματίας μάγειρας, που δεν μιλά καν ιταλικά, ήταν αυτός που κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές του ιταλικού Master Chef και να αναδειχθεί νικητής του διαγωνισμού.

Ο λόγος για τον Σπύρο Θεοδωρίδη που στα 24 του εγκατέλειψε την Ελλάδα και πήγε στην Ιταλία και άρχισε να κάνει διάφορες δουλειές για να κερδίσει τα προς το ζην.

Εργάστηκε σε ταχυδρομείο, σε ρεσεψιόν ξενοδοχείου αλλά και σε σχολείο για παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Μόλις έμαθε για το διαγωνισμό Μaster Chef έσπευσε να δηλώσει συμμετοχή. Μπορεί να μην είχε εργασθεί ποτέ στο παρελθόν ως επαγγελματίας μάγειρας, ούτε καν να μιλούσε ιταλικά, ωστόσο, κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές, οι οποίοι και τον έχρισαν νικητή του διαγωνισμού.

Το έπαθλο του διαγωνισμού ήταν μια επιταγή των 100.000 ευρώ. Ο Σπύρος Θεοδωρίδης έχει ήδη εκδώσει δυο βιβλία και έχει και δική του εκπομπή μαγειρικής.

Μιλώντας στην εκπομπή «Μίλα» του Star ο νικητής του ιταλικού Master Chef εξομολογήθηκε το όνειρό του που δεν είναι άλλο από το να ανοίξει το δικό του εστιατόριο, για το οποίο, όμως, όπως είπε, δεν έχει βρει ακόμη το χρόνο για να υλοποιήσει.

«Σημαντικό είναι να έχεις όρεξη για να μάθεις. Η μαγειρική για μένα είναι αγάπη. Αγάπη για τους άλλους!», αναφέρει ο νικητής του ιταλικού Master Chef.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...