Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Η Ρούλα Κορομηλά πάντρεψε τον Φουκάκη

Το ‘ πε και το έκανε ο Γιάννης Φουκάκης. Ο νικητής του «Big Brother» πήρε το Φωτεινιώ του με παπά και κουμπάρα την Ρούλα Κορομηλά

Κατά την παραμονή του στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού», ο Γιάννης είχε δείξει ότι η Φωτεινή είναι η γυναίκα της ζωής του. Μάλιστα, της είχε κάνει πρόταση γάμου μπροστά στην κάμερα.

Έπειτα, από 4 χρόνια σχέσης, ο Γιάννης και η αγαπημένη του Φωτεινή ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Σάκης Ρουβάς: Γιατί κόντεψαν να τον πετάξουν έξω με τις κλωτσιές;

Κατέπληξε τους πάντες για μια ακόμη φορά με την εμφάνισή του ο Σάκης Ρουβάς, που έκανε πρεμιέρα σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο Σάκης τραγούδησε και χόρεψε στην σκηνή, κάνοντας ακόμη και άλματα κατά την διάρκεια του προγράμματός του, ενώ ήταν εμφανές ότι το τζιν με το t-shirt αποτελούν την αγαπημένη του στιλιστική επιλογή.

Με αφορμή μάλιστα τα ρούχα που επιλέγει στις εμφανίσεις του, αναφέρθηκε στην πρώτη φορά που τραγούδησε πριν από 20 χρόνια και μάλιστα στην Θεσσαλονίκη:

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Μanager γνωστών καλλιτεχνών συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών!

Ένα μεγάλο σκάνδαλο που αναμένεται να ταρακουνήσει αρκετά τα θεμέλια της αμερικάνικης δισκογραφίας ξέσπασε ύστερα από την σύλληψη του manager James Rosemond για διακίνηση ναρκωτικών μέσω του εξοπλισμού της Interscope Records!

Ένα μεγάλο σκάνδαλο που αναμένεται να ταρακουνήσει αρκετά τα θεμέλια της αμερικάνικης δισκογραφίας ξέσπασε ύστερα από την σύλληψη του manager James Rosemond για διακίνηση ναρκωτικών μέσω του εξοπλισμού της Interscope Records! O Rosemond, που είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας προώθησης καλλιτεχνών Czar Entertainment με γνωστούς καλλιτέχνες όπως η Lady Gaga ο rapper The Game, έχει συλληφθεί

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Το τελευταίο αντίο στην πανέμορφη Κάλλη Μουλκιώτη




Το τελευταίο αντίο στην πανέμορφη Κάλλη Μουλκιώτη θα πουν σε λίγο η οικογένεια και οι εκατοντάδες φίλοι της.

Η κηδεία της άτυχης Κάλλη θα γίνει στις 3 μ.μ. από το Γ' Νεκροταφείο της Αθήνας (Αιγάλεω).


Την οργανώτρια εταιρία του διαγωνισμού και τους ξένους οργανωτές θα εκπροσωπήσει ο Κώστας Βενετσάνος, που ήταν και ο παρουσιαστής στην εκδήλωση που είχε εκλεγεί η Κάλλη.

Τα μηνύματα στο facebook είναι εκατοντάδες και κανείς από τους φίλους της δεν θέλει να πιστέχει ότι η Κάλλη έφυγε από τη ζωή τόσο γρήγορα και με τόσο φρικτό τρόπο.



Ε.Παπαβασιλείου: "Δεν έχω να χωρίσω τίποτα με την Ναταλία"

Στο 3ο fashion night out στην Αθήνα βρέθηκε η Έλενα Παπαβασιλείου και μίλησε για το κόψιμο της εκπομπής της, και τις φήμες που ήθελαν την Ρούλα Κορομηλά, λόγω της φιλίας τους, να την κρατάει στο κανάλι... Δήλωσε πως ακόμα δεν έχει μιλήσει ακόμα με το κανάλι και δεν ξέρει αν όντως είναι στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, με την οποία όπως λέει δεν έχει τίποτα να χωρίσει....
Και η Σίσσυ Φειδά ήταν στην εκδήλωση και επίσης δεν γνώριζε τι πρόκειται να κάνει επαγγελματικά, ενώ όλοι μπορεί να λένε πως η Νάντια Μπουλέ θα είναι στο πρωινό του ΑΝΤ1, αλλά εκείνη λέει πως ακόμα δεν έχουν καταλήξει κάπου και συζητάνε για πολλά....
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

MADE IN STAR με τη Νικολέττα Ράλλη

Κόντρα στην καθημερινή, σκληρή πραγματικότητα, στα προβλήματα και το αβέβαιο μέλλον, που είναι η ζωή «made in Greece», το Star προσπαθεί να ανοίξει μια πόρτα, έστω μία χαραμάδα αισιοδοξίας.

Με γνώμονα τη χαρά, την ανεμελιά, την φρεσκάδα, χτίζουμε μια εκπομπή «Made in Star». Ο τίτλος αυτός μόλις πήρε το «πράσινο φως» μέσα από ένα μεγάλο κατάλογο με πολλές υποψηφιότητες.

Το «Made in Star» σας κλείνει ραντεβού από τις 26/9 και κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 13:45. Οικοδέσποινα μια νέα κοπέλα 28 χρονών, η Νικολέττα Ράλλη, που μοναδικό στόχο έχει να κάνει το καλύτερο της για να γίνει η παρέα σας.

Το «Made in Star» είναι η μεσημεριανή ανάσα ξεκούρασης, delete στη μιζέρια. Τη Νικολέττα Ράλλη θα πλαισιώνουν έμπειροι δημοσιογράφοι και πρόσωπα νέα, άφθαρτα γεμάτα όρεξη και διάθεση.

BINTEO: Δεν μπορούσε ο πατέρας να αναγνωρίσει την όμορφη Κάλλη που κάηκε ζωντανή

Σοκ έχει προκαλέσει στον κόσμο της μόδας ο θάνατος της 25χρονης Κάλλης Μουλκιώτη.

Η άτυχη κοπέλα έχασε τη ζωή της όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του στην παραλιακή οδό, προσέκρουσε σε πραοστετευτικό διάζωμα και αμέσως τυλίχθηκε στις φλόγες.


Ο πατέρας της δεν μπόρεσε να την αναγνωρίσει και η ταυτοποίηση έγινε με το τεστ DNA.


Η νεαρή φοιτήτρια της Φιλοσοφικής Αθηνών, η οποία φιλοδοξούσε να κάνει καριέρα στο μόντελινγκ, αλλά και στην δημοσιογραφία, είχε συμμετάσχει στο παρελθόν σε αρκετούς διαγωνισμούς ομορφιάς.



Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΕΔΩ

Η "Αυτοκίνηση" επιστρέφει...με την αυθεντική της μορφή..!!


Την Πέμπτη 22/09 , το πιο θρυλικό κλαμπ της χώρας επιστρέφει...με την αυθεντική του μορφή..!!

Ήρθε πάλι η ώρα για φλερτ και διασκέδαση με πολύ χορό!!!

Αυτή τη φορά η Αυτοκίνηση θα βρίσκετε σε ένα νέο όμορφο χώρο,στη Λ. Συγγρού 55....

Εκεί ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ,θα ανοίγει τις πόρτες της από ΝΩΡΙΣ, 21.30 !!!

O Mάκης Σαλιάρης και οι συνεργάτες του, ψάχνοντας ένα αντίδοτο για την...''κρίση'' στη διασκέδαση (αλλά και γενικότερα),κατέληξαν στο ότι η συνταγή ''Αυτοκίνηση club'',θα ήταν το ιδανικότερο... Γι αυτό και η Αυτοκίνηση είναι πάλι εδώ!!...

Εκεί περιμένει ο Μάκης Σαλιάρης. όλους,παλιούς και νέους φίλους,γιατί στην Αυτοκίνηση οι πρωταγωνιστές θα είστε ΕΣΕΙΣ..!!

http://www.facebook.com/autokinisi.club,

http://www.autokinisiclub.gr/

Επικοινωνία στο τηλ. 2109225220 ή με email στο info@autokinisiclub.gr

Σ.Τσιμτσιλή : "Δεν έχω υπογράψει ακόμα για το Dancing on ice"

H Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα μέσα από την εκπομπή της, και αφού είχε ακούσει τα παράπονα της Νάνσυς Νικολαΐδου που δεν της είχε δώσει το αποκλειστικό,παραδέχτηκε πως έχει δεχτεί πρόταση για το Dancing on ice, αλλά ακόμα δεν έχει υπογράψει και υποστήριξε πως ποτέ της δεν έχει χορέψει πάνω σε πάγο...

Βέβαια ο Πέτρος Κωστόπουλος μιλώντας στο Star δήλωσε πως η Σταματίνα είναι από τους star που έχουν πειραματιστεί με χορό στον πάγο....
 

Έλντα Πανοπούλου: Εξηγεί πως έχασε 30 κιλά!

Η Έλντα Πανοπούλου μίλησε για τα κιλά που έχασε, για το πως την αντιμετώπιζαν πριν αδυνατίσει, αλλά και για τα κόμπλεξ που έχουν οι γυναίκες.

Η ηθοποιός δηλώνει στο περιοδικό "People" πως έχει κουραστεί να λέει πως δεν έκανε κάποια επέμβαση για να χάσει τα κιλά:

«Με έχει κουράσει το να μην γίνεται δεχτή η απάντησή μου. Προσπαθώ να μεταφέρω την εμπειρία μου, αλλά δεν με πιστεύουν. Μου λένε οι φίλες μου για κάποιους που τις ρωτούν για μένα: “Τους ορκιζόμαστε ότι δεν έχεις κάνει επέμβαση, αλλά δηλώνουν “Αδύνατον!”».

Άρα, η Έλντα Πανοπούλου έχασε τα 30 κιλά που είναι μείον με δίαιτα, όπως καταλάβατε!

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Γιώργος Λιάγκας: Στηρίζει την Ελένη και τα βάζει με το Star!

Γιώργος Λιάγκας newΣτην είδηση που θέλει την Ελένη Μενεγάκη να έχει πάρει το επίδομα τριτέκνου αναφέρθηκε ο Γιώργος Λιάγκας μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής, αφήνοντας ξεκάθαρες αιχμές για τη χρονική στιγμή που το Star επέλεξε να προβάλει το γεγονός.

«Στο Star επειδή πήγε απέναντί του η Μενεγάκη, έχουν ανακαλύψει όσα δεν είχαν ανακαλύψει για τη Μενεγάκη τόσα χρόνια! Πριν ένα μήνα από το Star μου είχαν πει “φέτος θα είναι η χρονιά της Μενεγάκη” και τους έλεγα “για περιμένετε να δούμε, θα είναι πρωί;”. Τώρα που πάει μεσημέρι, τι λένε;», τόνισε ο 42χρονος παρουσιαστής.
H  ΚΑΥΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Σπάνιο video από την πρώτη εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου στην Θεσσαλονίκη!


Ποιος είναι αυτό ο νεαρός τραγουδιστής, με το υπέροχο "λαχούρ" πουκάμισο, που τότε ήταν πολύ στην μόδα, ο οποίος μιλάει με τρακ για την πρώτη του εμφάνιση στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 1992;;

 Είναι ο Αντώνης Ρέμος! Αυτή είναι η πρώτη εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου σε τηλεοπτική εκπομπή στην ΕΤ-3 και η πρώτη του εμπειρία μπροστά σε μεγάλο κοινό στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, ερμηνεύοντας το "Θα 'θελα να σε κατακτήσω" σε μουσική του Μάκη Γιαπράκα και στίχους του Γιάννη Μαρίνου.
Ο Αντώνης μιλάει για το όνειρο του να μπει στην δεκαεξάδα του διαγωνισμού και πως άρχισε να δέχεται προτάσεις από δισκογραφικές εταιρίες της Αθήνας. Άραγε φανταζόταν τότε την επιτυχία
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Χαριτάτος: «Δεν έχω ανοιχτούς λογαριασμούς με κανένα»

Μετά την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και τον Γ. Καραμέρο, ο Σ. Χαριτάτος δίνει τις δικές του απαντήσεις στην «Πρωινή Μελέτη» για τα όσα είχε πει πριν λίγες μέρες η μαγείρισσα στην εκπομπή.

«Δεν έχω δει τις δηλώσεις της Αργυρώς, δεν έχω κάτι να σας πω. Είναι κάτι που δε με αφορά. Ότι έχω εγώ να συζητήσω με πρώην συνεργάτες μου το έχω συζητήσει ο ίδιος σε κλειστό, φιλικό κύκλο και δε νιώθω ότι έχω κάτι να λύσω ως εκκρεμότητα ή διαφορά. Θα ήταν αγενές από την πλευρά μου να βγω τώρα και να σας πω κάτι που έχω επιλύσει προσωπικά. Δεν έχω καμία διαφορά. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με κανένα πρώην συνεργάτη μου, ώστε να μπορούμε σήμερα να το συζητάμε», απάντησε ο Σ. Χαριτάτος για τα όσα ακούστηκαν ότι η Αργυρώ έφυγε πέρσι από την εκπομπή «10 με 1 μαζί» γιατί είχε πρόβλημα με τους παρουσιαστές.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η "επίθεση" της Βογιατζάκη στον Βέρτη και η "'άμυνα" των Μπασινά, Καραγκούνη και Κυριάκου

ΜΠΑΣΙΝΑΣ - ΚΥΡΙΑΚΟΣ  ΣΤΗΝ "ΑΜΥΝΑ"
Με «Fantasia» περνάνε τα βράδια τους κάθε Παρασκευή-Σάββατο & Κυριακή πολλοί φίλοι και επώνυμοι από την show biz που επισκέπτονται τον Νίκο Βέρτη, αποθεώνοντας τον με πολλά λουλούδια και χειροκροτήματα!!

Η "ΕΠΙΘΕΣΗ" ΤΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗ ΣΤΟΝ ΒΕΡΤΗ
Μόνιμο στέκι έχει γίνει πλέον το «Fantasia» με τον Νίκο Βέρτη να κρατάει δυνατά τα ηνία της νυχτερινής διασκέδασης με ένα άκρως νεανικό και χορευτικό πρόγραμμα!

Με τις επιτυχίες του Νίκου Βέρτη επέλεξαν να διασκεδάσουν αγαπημένοι του φίλοι. Ανάμεσα τους οι ποδοσφαιριστές Σωτήρης Κυριάκος, Άγγελος Μπασινάς, και Γιώργος Καραγκούνης, επίσης η Σοφία Βογιατζάκη με τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο, ο Μέμος Μπεγνής με τον σεναριογράφο Πάνο Αμαραντίδη, ο Γώργος Σαμπάνης με την Πατρίτσια Περιστέρη, ο Κώστας Σόμμερ, ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Κώστας Καραφώτης, η Τζούλη Μασίνο παρέα με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και πολλοί άλλοι.

Ο Νίκος Βέρτης με τα καινούρια του τραγούδια που έχουν ήδη ξεχωρίσει όπως το «Είμαι Μαζί σου», «Δεν με Σκέφτεσαι» και «Αν είσαι ένα αστέρι» καθηλώνει με την ερμηνεία του και δίνει κυριολεκτικά τον καλύτερό του εαυτό ξεσηκώνοντας κάθε βράδυ το κοινό του. Στο πλευρό του Νίκου Βέρτη είναι η Χριστίνα Παπαδάκη, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, η Ελευθερία Ελευθερίου, οι Quattro και μια πλειάδα νέων καλλιτεχνών. Ο Νίκος Βέρτης και η παρέα του που έχουν ήδη κατακτήσει την νυχτερινή ζωή της Αθήνας υπόσχονται ένα δυνατό, κεφάτο και εκρηκτικό λαϊκό με τη διασκέδαση να χτυπάει «κόκκινο»!

ΜΠΕΓΝΗΣ - ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ ΜΕ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Ο Νίκος Βέρτης συνεχίζει να μονοπωλεί με «Fantasia» το ενδιαφέρον του κόσμου…

Fantasia (πρώην Show center) Λ. Ποσειδώνος 5, Ελληνικό Τηλ. κρατήσεων: 210-8940302, 210-8940203

Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή

Γιατί ο Χατζηνικολάου δεν επιστρέφει στο δελτίο του ALTER.

Άγνωστο παραμένει το αν και πότε θα επιστρέψει ο Νίκος Χατζηνικολάου στη θέση του, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALTER.

O δημοσιογράφος, ο οποίος είχε δηλώσει από τη ραδιοφωνική του εκπομπή πριν από δύο εβδομάδες ότι παραμένει απλήρωτος κι επειδή δεν είναι "χομπίστας" δεν επιστρέφει στο δελτίο, επανήλθε σήμερα με νέα δήλωση που προβληματίζει...

“Δεν έχω απάντηση, όταν αλλάξει κάτι θα σας το πω”. Με αυτή τη φράση τελείωσε την εκπομπή του στο Real FM, διευκρινίζοντας πως δεν έχουν αλλάξει οι λόγοι που τον ανάγκασαν να μείνει εκτός του δελτίου ειδήσεων του καναλιού.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ελένη Μενεγάκη: Παίρνει επίδομα τρίτεκνης από τον.. Ο.Γ.Α.!


Η Ελένη Μενεγάκη, με εισόδημα δεκάδων χιλιάδων Ευρώ, ζήτησε και πήρε -απολύτως νόμιμα βέβαια- επίδομα τρίτεκνης μητέρας. 

Οπως διακρίνεται από το σχετικό έγγραφο του ΟΓΑ, το οποίο έχει ήδη αποσταλεί στην Ελένη Μενεγάκη, η παρουσιάστρια, κατά το οικονομικό έτος 2010 εισέπραξε απολύτως νόμιμα το ποσόν των 3.192 ευρώ ως τρίτεκνη μητέρα. 

Μάλιστα το εν λόγω εισόδημα καταβάλλεται ανεξαρτήτως του μισθού ή της σύνταξης ή της αποζημίωσης που λαμβάνει από άλλη εργασία η αιτούσα. 

Enhanced by Zemanta

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Γέννησε η Κατερίνα Καραβάτου!

Μία εβδομάδα νωρίτερα γέννησε η Κατερίνα Καραβάτου!

Μανούλα έγινε σήμερα το μεσημέρι η παρουσιάστρια, που έφερε στον κόσμο την κορούλα της!

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της είναι ο άντρας της, Κρατερός Κατσούλης.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Νανά Παλαιτσάκη: Εφτασα στον... θάνατο!

Αγγιξε τον θάνατο και επέστρεψε. Επί έξι ολόκληρες ημέρες η Νανά Παλαιτσάκη ανέβαινε τον δικό της Γολγοθά δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. «Πήγα και γύρισα. Εφτασα στον θάνατο, αλλά ευτυχώς γύρισα» δηλώνει σήμερα η δημοσιογράφος στην «Espresso» περιγράφοντας τις ώρες αγωνίας που βίωσαν τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της. 
 
Πέρασε ένα μαρτύριο. Εναν Γολγοθά που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή. Ευτυχώς έπειτα από σχεδόν μία εβδομάδα η Νανά Παλαιτσάκη προσπαθεί να συνέλθει, αφού ξεπέρασε τη νέα μεγάλη περιπέτεια της υγείας της και όσα πέρασε είναι απλώς και μόνο μια κακή ανάμνηση. 
 
Οι ώρες που έζησε ήταν ιδιαίτερα κρίσιμες και πολύ λίγοι γνώριζαν ότι έδινε πραγματική μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Αυτή τη στιγμή αναρρώνει στο σπίτι της και -όπως είναι λογικό- δεν βρίσκεται και στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση έπειτα από τόση ταλαιπωρία.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Το "Νησί" στην Κροατία ...

«Το Νησί» μπαίνει στην έναρξη της νέας κροατικής τηλεοπτικής σεζόν και μάλιστα στην υψηλή ζώνη.  

Όπως ανακοίνωσε ο κροατικός σταθμός RTL στο Ζάγκρεπ η σειρά έρχεται να προκαλέσει τα συναισθήματα και την ψυχή των τηλεθεατών.

Στο δελτίο τύπου αναφέρεται πως η σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται στα τέλη του Σεπτεμβρίου, ενώ τονίζουν την μεγάλη εμπορική επιτυχία που πέτυχε η σειρά στην Ελλάδα και την Κύπρο.

ΑΝΤ1: Φερεντίνος -Χρηστίδου-Ζαρίφη στο πρωινό

Tις τελευταίες ώρες επικρατούσε αναβρασμός στον ΑΝΤ1 για το ποιοι θα αναλάμβαναν την ψυχαγωγική ζώνη του πρωινού... 

Το όνομα του Χρήστου Φερεντίνου φαίνεται να είχε κλειδώσει και ακούγονταν 3 γυναικεία ονόματα , ως τα επικρατέστερα, που από τα τα οποία μόνο οι 2 θα μας έλεγαν καλημέρα μέσα από την καινούρια εκπομπή... 

Αναφερόμαστε στην Σίσσυ Χρηστίδου, την Νάντια Μπουλέ και την Κατερίνα Ζαρίφη, με την τελευταία να φαίνεται πως αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα, καθώς σύμφωνα με την εκπομπή "Πρωινή Μελέτη", κάποιοι δεν την ήθελαν... Όμως αυτό το πρόβλημα λύθηκε και η Κατερίνα θα είναι τελικά στο πρωινό και αυτό το επιβεβαίωσε και ο Μάκης Πουνέντης, γράφοντας στο Twitter Του:

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Η Ε. Μελέτη συμβουλεύει: «Μακριά από sex τον Δεκέμβριο»

Με το ζώδιό της, τους Παρθένους, τα έχει βάλει η Ελεονώρα Μελέτη και δεν δίστασε να το μοιραστεί με τους τηλεθεατές της.
Με αφορμή το γεγονός ότι σήμερα έχουν γενέθλια η Μαρία Κοζάκου και η Ελένη Βιτάλη που είναι Παρθένοι, η Ελεονώρα δήλωσε:

«Παρθενάκια είναι όλες ε; Κοίτα να δεις… Δεν είμαι η μόνη που βασανίζεται σ’ αυτήν τη ζωή. Υπάρχουν κι άλλοι πολύπαθοι», δήλωσε η παρουσιάστρια και τότε ήταν που ξεκαθάρισε τι θα προσπαθήσει να ελέγξει όσο μπορεί περισσότερο.

«Τι ζώδιο τραγικό αυτοί οι Παρθένοι. Εάν ένα πράγμα θα προσπαθήσω να ελέγξω σ’ αυτήν τη ζωή είναι το παιδί μου να μη βγει Παρθένος», είπε.

Ποιά Ελληνίδα παρουσιάστρια έδωσε συνέντευξη από... την τουαλέτα;

Επώνυμους να ανοίγουν το σπίτι τους και να δίνουν συνεντεύξεις έχουμε δει. Να δίνουν συνέντευξη από καφετέρια, εστιατόριο ή studio έχουμε δει... Αλλά κάποια παρουσιάστρια πρωτοτύπησε: έδωσε συνέντευξη μέσα από την τουαλέτα!!!

Πρωταγωνίστρια του ανατρεπτικού περιστατικού είναι η Λυδία Παπαϊωάννου, η οποία αποκάλυψε το πού βρισκόταν χωρίς φόβο και πάθος!

Η Λυδία μιλούσε τηλεφωνικά στην εκπομπή της Μαρίας Μπακετώρου στο «Τηλεάστυ». Παλιές γνώριμες από το «Just The 2 Of Us», όπου η πρώτη ήταν κριτής και η δεύτερη διαγωνιζόμενη, οι δύο γυναίκες είπαν τα νέα τους,
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ποια διάσημη TV persona πουλάει το αυτοκίνητό της και πόσα ζητάει;


Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες, λέει ένα παλιό ρητό: Μία διάσημη TV persona φαίνεται πως δεν αντέχει τη συντήρηση του πολυτελούς - άλλες εποχές - αυτοκινήτου της κι έτσι...
το έβγαλε στο σφυρί μέσω αγγελίας...
Δείτε ΕΔΩ την αγγελία!

Η Μις Ανγκόλα είναι η νέα Μις Υφήλιος! - "Πάτωσε" η Παπαγεωργίου

Η Μις Ανγκόλα στέφθηκε η νέα Miss Universe, κερδίζοντας 88 συνυποψήφιές της, στο διαγωνισμό ομορφιάς που πραγματοποιήθηκε στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.

Η δική μας, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που την πλάσαραν ότι θα πάει πολύ ψηλά, δεν κατάφερε να βγει ούτε καν στην 16αδα...

Η Leila Lopes, αν και δεν ήταν στα φαβορί, άρχισε να παίρνει πολλούς πόντους από τη στιγμή που βγήκε στην πρώτη πεντάδα του διαγωνισμού ομορφιάς. Φαίνεται πως αυτό που έκανε τους κριτές να της δώσουν το στέμμα, ήταν η αυτοπεποίθησή της, αφού η απάντηση που έδωσε στην ερώτηση τι θα άλλαζε στην εξωτερική της εμφάνιση, αν είχε τη δυνατότητα, ήταν απολύτως τίποτα!

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Ποιο είναι το όνειρο της Ελένης Μενεγάκη;

Ποιο είναι το όνειρο της Ελένης Μενεγάκη;

Ο κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του όνειρα και ευελπιστεί πως μια ημέρα θα τα πραγματοποιήσει.

Και η Ελένη Μενεγάκη ονειρεύεται τη στιγμή που θα αποσυρθεί από την τηλεόραση να πάει να ζήσει με τον άντρα και τα παιδιά της σε μια φάρμα!!!Το λέει και η ίδια στη συνέντευξη του περιοδικού για το οποίο μίλησε και φωτογραφήθηκε!

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει την Ελένη Μενεγάκη με μακριά ωραία φορέματα σε πολυτελείς καναπέδες ή καρέκλες..αλλά εδώ βλέπουμε μια διαφορετική Ελένη, που μας αρέσει εξίσου με casual εμφάνιση και αγκαλιά μια κατσίκα!!!

Οι αποκλειστικές πληροφορίες του Control Tv για την φωτογράφηση που έγινε πριν από περίπου τρία χρόνια, λίγο πριν χωρίσει η παρουσιάστρια από τον Γιάννη Λάτσιο, θέλουν την Ελένη να φωτογραφίζεται σε μια φάρμα όπου μπορεί να ανήκει στον πρώην κύριο ΜΙΣΚΟ, Μαθιό Παντζόπουλο..Σίγουρο είναι πως η Ελένη μπορεί να ζήσει το όνειρο της, καθώς ο Μαθιός και φάρμα έχει και ξέρει καλά από αγροτική ζωή. Σε αντίθεση με τον κύριο Λάτσιο, όπου φαντάζει δύσκολο ένας διευθυντής προγράμματος να εγκαταλείψει την τηλεόραση για την αγροτική ζωή…

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Για να ξεκινήσετε μια «ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ»

Την είδαμε , μας άρεσε και την παρουσιάζουμε και σε εσάς!

Η Αγγελική Τσίντα μας ξάφνιασε ευχάριστα σήμερα το πρωί που την απολαύσαμε στην πρωινή ζώνη του τηλεοπτικού σταθμού BLUE SKY.

Με τα νιάτα, τη φρεσκάδα και την ομορφιά της έκανε τη μέρα μας …ακόμα πιο όμορφη, άλλωστε και ο τίτλος της εκπομπής της «ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ» δεν είναι τυχαίος.

Αν θέλετε να ενημερώνεστε, να παίζεται και να ψυχαγωγείστε, συντονιστείτε  από Δευτέρα – Παρασκευή στις 11:00 στη συχνότητα του BLUE SKY.

Για να ξεκινήσετε μια «ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ»
 

Παντρεύτηκε κρυφά η κόρη του Νταλάρα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκε κρυφά, πριν από περίπου ένα μήνα, η κόρη του Γιώργου και της Άννας Νταλάρα,Γεωργιάννα.

Η 20χρονη ηθοποιός, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Μίλτο Σωτηριάδη, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Πάρο, χωρίς να το πάρει κανείς μυρωδιά...

"Ήταν ένας νεανικός, απλός και ανάλαφρος γάμος, με λιγοστές προετοιμασίες που έγιναν από τα δύο παιδιά όσο πιο απλά και αθόρυβα γίνεται, ώστε να παραμείνει έκπληξη.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

BINTEO: Τραγουδίστρια έκανε καντάδα στον Ρέμο

Το προηγούμενο Σάββατο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος στην Θεσσαλονίκη, διασκέδασαν η Δέσποινα Βανδή με τον Ντέμη Νικολαΐδη, τον Κώστα Καπετανίδη, τον Δημήτρη Γιαννέτο, και τον , Ηλία Ψινάκη, ενώ εκεί διασκέδαζε και η Μελίνα Ασλανίδου....

Ο τραγουδιστής έδωσε το μικρόφωνο στις δυο κυρίες, που τραγούδησαν κάποιες από τις επιτυχίες τους....
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Γιάννης Λουκάκος: «Το Master Chef Junior μοιάζει με κατασκήνωση»

Για την εμπειρία του με τους μικρούς συμμετέχοντες στο «Master Chef Junior», μίλησε ο Γιάννης Λουκάκος στο «ΤV Έθνος».

Ο σεφ και κριτής του παιχνιδιού, αποκάλυψε ότι «η εικόνα του “Junior” θυμίζει περισσότερο εκπαιδευτική κατασκήνωση». Ξεκαθαρίζει μάλιστα ότι «δεν χρησιμοποιήσαμε σε καμία περίπτωση τα παιδιά για να κάνουμε ριάλιτι».
H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΒΙΝΤΕΟ: Παντρεύονται Παπαζήσης -Αδαμοπούλου;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star, ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Βανέσα Αδαμοπούλου, μετά από 7 χρόνια σχέσης και πολλά "διαλείμματα ", αποφάσισαν να επισημοποιήσουν την σχέση τους και ο ηθοποιός της έχει κάνει πρόταση γάμου....

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

BINTEO: Παντρεύονται Γιαννιάς -Παντελιδάκη;

Οι φήμες και τα δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα ήθελαν τον Γιώργο Γιαννιά και την σύντροφο του Ελευθερία Παντελιδάκη, να ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά το μοντέλο-παρουσιάστρια-χορεύτρια, το διέψευσε , λέγοντας μάλιστα πως όταν θα έρθει αυτή η στιγμή θα το ανακοινώσουν από μόνοι τους...
 

Βίντεο: Σουλιώτη: Κυκλοφορεί με Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Μετά την περιπέτεια υγείας της Ορθούλας Παπαδάκου, τον παραλίγο πνιγμό της Χριστίνας Πάππα, την δικαστική διαμάχη της Τζο Τόγκου, τα προβλήματα στην προσωπική ζωή της Φώφης Μαστροκώστα, το χαμένο σκάφος της Αννίτας Ναθαναήλ, η κατάρα των Real Housewives, χτύπησε και την Ιωάννα Σουλιώτη, που την τσίμπησαν ζωύφια και έβγαλε σπυράκια...

Βέβαια η "Νοικοκυρά" έχει καταφέρει και κάτι ακατόρθωτο... 

Κυκλοφορεί με Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ενώ όλοι οι υπόλοιποι χρησιμοποιούμε τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς!!!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ,,,ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ !
Enhanced by Zemanta

ΠΑΤΡΑ: Η απατημένη έδειρε το σύζυγο (!) και την ερωμένη του!

Είχε την έμπνευση να γνωρίσει την ερωμένη του στη σύζυγο επειδή πίστευε ότι έτσι θα μπορεί να τη βλέπει καθημερινά και... άνετα. Όμως η κατάληξη σίγουρα δεν ήταν αυτή που περίμενε

Το... ξύλο της χρονιάς του «έφαγε» πασίγνωστος έμπορος από τη σύζυγό του ενώ από τα χέρια της δεν ξέφυγε ούτε η ερωμένη του! Μάλιστα, από το συμβάν και μετά ο ίδιος δεν έχει εμφανιστεί στο μαγαζί του καθώς λέγεται ότι φέρει έντονα μαυρίσματα στο πρόσωπο από τις γροθιές που δέχθηκε.

Σύμφωνα με το dete.gr, όλα συνέβησαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (05-09-2011) στο σπίτι του ζευγαριού, στην Εγλυκάδα, όπου σηκώθηκε όλη η γειτονιά στο πόδι. Τι συνέβη; Μετά από είκοσι ολόκληρα χρόνια γάμου, από τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά, ο γνωστός επιχειρηματίας είχε συνάψει κρυφή ερωτική σχέση με μία νεότερή του. Για να καταφέρει μάλιστα να την βλέπει πιο... άνετα την έπεισε ότι έπρεπε να την γνωρίσει στη σύζυγό του. 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

George Clooney: Πυρ και μανία με δημοσιογράφο

Τον brutal άνδρα που κρύβει μέσα του αποκάλυψε κατά την διάρκεια συνέντευξης ο George Clooney, που έγινε πυρ και μανία εξ’ αιτίας της ερώτησης που του έκανε ένας δημοσιογράφος! Ο γόης του Hollywood μιλούσε για την ταινία «The Ides of March», στην οποία έχει τον ρόλο του σκηνοθέτη και του πρωταγωνιστή.

Τι το ‘θελε ο έρμος ο δημοσιογράφος να τον ρωτήσει για τα προσωπικά του; Ταύρος μαινόμενος ο George… «Τι είναι πιο δύσκολο: να σκηνοθετείς ή να βγαίνεις ραντεβού υπό τα φώτα της δημοσιότητας;», ήταν η ερώτηση - κόκκινο πανί. Σιγά τα ωά δηλαδή...
H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Μ. Χατζηγιάννης: Έχτισε νέα ερωτική φωλιά για τη Ζέτα!



Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης απέκτησαν νέα ερωτική φωλιά, αυτή τη φορά στην Κύπρο. Ο τραγουδιστής αγόρασε το σπίτι για την αγαπημένη του καθώς είχαν βρεθεί εκεί πέρυσι και η Ζέτα λάτρεψε την περιοχή Πρωταράς που είναι ένα από τα πιο κοσμικά καλοκαιρινά θέρετρα του νησιού. Γι’ αυτό και αποφάσισε να αγοράσει σπίτι εκεί, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real. Πρόκειται για μία μεζονέτα δύο ορόφων σε πολύ μοντέρνα αρχιτεκτονική με roof garden και τζάκι αλλά και πισίνα. Το ζευγάρι βρέθηκε εκεί την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου κατά την οποία έζησαν τον ρομαντικές στιγμές χωρίς καθόλου να βγουν εκτός σπιτιού καθώς ήθελαν να απομονωθούν.

ΒΙΝΤΕΟ: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έχει κλέψει τις εντυπώσεις στο Σάο Πάολο

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου λίγες ημέρες πριν τον τελικό, έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει με την εμφάνιση της και την άνεση της...

Η ίδια στον προκριματικό δεν δυσκολεύτηκε καθόλου με το μαγιό και σύμφωνα με την ψηφοφορία γνωστής ιστοσελίδας που ασχολείται με τα καλλιστεία Miss Universe, κατέκτησε την πρώτη θέση όταν εμφανίστηκε με μαγιό, ενώ υπάρχουν πολλές σελίδες του εξωτερικού, που την συγκρίνουν με την Εβελίνα Παπαντωνίου, που είχε βγει Αναπληρωματική Μις Υφήλιος...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΒΙΝΤΕΟ: Μ. Συνατσάκη: "Θα ήταν χαζό να κρύβομαι με την σχέση μου"

H Mαίρη Συνατσάκη , η καινούρια παρουσιάστρια του Master Chef 2, έδωσε συνέντευξη στο Big Fish και με το γνωστό της χιούμορ και με τον αυτοσαρκασμό που έχει, μας έκανε να την γνωρίσουμε λίγο καλύτερα...

Αποκάλυψε πως στο σχολείο είχε δημιουργήσει ένα συγκρότημα που λεγόταν Crystal Blue και έπαιζε αγγλόφωνο εναλλακτικό ροκ...

Όπως υποστηρίζει, είχε πολύ θράσος για να τραγουδάει με την αυτή την τόσο αδιάφορη φωνή και θεωρεί πως είναι κρίμα να υπάρχουν μέχρι σήμερα τέτοια ηχητικά ντοκουμέντα...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΒΙΝΤΕΟ:Τ. Σαμαράς: "Θέλω να κουρέψω τον Ψινάκη"

Ο Τρύφωνας Σαμαράς ετοιμάζεται για την καινούρια του εκπομπή με τον Ηλία Ψινάκη, και δηλώνει πως θα ήθελε να κουρέψει τον συμπαρουσιαστή του, με το ...μεγάλο του ψαλίδι...

Ο κομμωτής δηλώνει πολύ χαρούμενος που θα συνδυάσει την κομμωτική με την τηλεόραση, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και πάλι τον Γιάννη Λάτσιο για την υποστήριξη του...


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...