Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Η Ε. Παπαρίζου, το ΣΔΟΕ και η… φοροδιαφυγή!

Όπου και να βρεθεί, κι όπου να σταθεί η Έλενα Παπαρίζου την ρωτάνε για τον περιβόητο έλεγχο που της έκανε το ΣΔΟΕ για μια συναυλία της στην Κεφαλονιά.

Έτσι κι αυτή με μια συνέντευξή της στο περιοδικό «Εγώ» θέλησε να δώσει οριστικό τέλος στην όλη συζήτηση.

«Όπως κι εγώ κάνω τη δουλειά μου, έτσι και οι εφοριακοί κάνουν τη δουλειά τους και καλά κάνουν. Δεν ήρθαν για να μας εκθέσουν. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι έχω συμβόλαιο με την εταιρεία που διοργανώνει τη φετινή μας περιοδεία και ότι η συγκεκριμένη εταιρεία είχε επίσης συμβόλαιο με τη διοργανώτρια εταιρεία στην Κεφαλονιά», λέει η τραγουδίστρια.

Οπότε παίδες, μη το ζαλίζεται και πολύ το κορίτσι. Αλλού να πάτε να ζητήσετε την ευθύνη. Εκείνη μόνο τραγουδά. Τι γίνεται με τα οργανωτικά της συναυλίας δεν γνωρίζει.

Πάντως το γεγονός είναι γεγονός. Στη συναυλία της Έλενας στο Ληξούρι διαπιστώθηκε σωρεία φορολογικών παραβάσεων αφού βρέθηκαν περίπου 8.500 μη θεωρημένα εισιτήρια και επίσης δεν είχε δοθεί στη ΔΟΥ της περιοχής το συμβόλαιο με την αμοιβή των τραγουδιστών.

Anyway, η Έλενα δεν φαίνεται να βάζει και πολλές σκοτούρες στο κεφάλι της. Πάντως μας συμβουλεύει να μην πιστεύουμε ότι οι καλλιτέχνες βγάζουν και πολλά χρήματα στις συναυλίες.

«Με μια συναυλία δεν βγαίνουν τόσα χρήματα, όσα πιστεύουν μερικοί. Σίγουρα κάποια επαγγέλματα, επειδή βρίσκονται κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας τραβάνε πιο πολύ την προσοχή του κόσμου. Είναι λογικό αυτό, όταν είσαι στο φως κινδυνεύεις να καείς», λέει.

Κοίτα να δεις τώρα που θα αρχίσουμε να τους λυπόμαστε τώρα για την ταλαιπωρία που τραβάνε!

Πάντως η Έλενα νίπτει τας χείρας της. Η ίδια και η φοροδιαφυγή δεν έχουν καμία σχέση. STAR.GR

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνας

H Τατιάνα Μπλάτνικ έφτασε στον μητροπολιτικό ναό του Αγίου Νικολάου στις Σπέτσες, για τον παραμυθένιο γάμο της με τον Νικόλαο. Ήταν σε μια άμαξα στις αποχρώσεις του καφέ, που έκανε τέλεια αντίθεση με το λευκό νυφικό της, το οποίο σχεδίασε ο πασίγνωστος σχεδιαστής Άνχε Σάντσες από την Βενεζουέλα, εξαιρετικά δημοφιλής στους μεγάλους αστέρες του Χόλυγουντ, αφού πρόσφατα είχε σχεδιάσει και το νυφικό της Σάντρα Μπούλοκ.

Δεκάδες είναι οι γαλαζοαίματοι που έχουν κατακλύσει το πανέμορφο νησί των Σπετσών για το μυστήριο και παραβρίσκονται στην εκκλησία, ενώ έξω από αυτήν η είσοδος προς τον ναό έχει κατακλυστεί από 270 δημοσιογράφους, φωτογράφους και οπερατέρ από όλον τον κόσμο, που μεταδίδουν τις εικόνες σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Πριν το μυστήριο αξίζει να σημειωθεί ότι η νύφη, που έχει κερδίσει τους πάντες με την απλότητά της και δεν ζήτησε τίποτα εξεζητημένο για τον γάμο προετοιμάστηκε χωρίς να βγει από το δωμάτιό της στο ξενοδοχείο. Ωστόσο πόζαρε για μερικές φωτογραφίες κατά την προετοιμασία, για το προσωπικό της άλμπουμ. Τηρώντας την παράδοση, το ζεύγος δεν κοιμήθηκε μαζί την τελευταία νύχτα πριν τον γάμο, ούτε και βρέθηκε ή έστω μίλησε στο τηλέφωνο.

Ήδη από τις 7.30 το απόγευμα είχε φτάσει στον χώρο της εκκλησίας ο γαμπρός Νικόλαος, κρατώντας την ανθοδέσμη και ακολουθώντας απαρέγκλιτα το πρωτόκολλο. Περιχαρείς ήταν οι γονείς του και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, ενώ εντυπωσίασαν με τις αέρινες εμφανίσεις τους οι λαμπερές προσκεκλημένες  του μυστηρίου.


Στην τελετή παραβρέθηκαν η βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία και η αδελφή της Ειρήνη, η βασίλισσα της Δανίας Μαργκρέτε, αδελφή της Αννας – Μαρίας, ο πρίγκιπας Φελίππε της Ισπανίας και η σύζυγός του Λετίθια, η Βικτώρια της Σουηδίας με τον σύζυγό της Ντάνιελ, ο Βίλεμ Αλεξάντερ της Ολλανδίας με την Μάξιμα, ο Χάακον της Νορβηγίας, η Αλεξάνδρα της Δανίας, ανιψιά της Αννας Μαρίας, η Μαντλέν της Σουηδίας και ο Καρλ Φίλιπ, ο Αλέξανδρος της Σερβίας και πολλοί άλλοι. Επίσης, παραβρέθηκαν εκπρόσωποι μεγάλων επιχειρηματικών οικογενειών της χώρας, όπως ο κ. Βαρδής Βαρινογιάννης και η σύζυγός του, πρέσβυς καλής θελήσεως της ΟΥΝΕΣΟ κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Τέλος, το "παρών" έδωσαν και  στενοί φίλοι του ζεύγους όπως ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η σύζυγός του Ζωή Λάσκαρη, το ζεύγος Καίσαρη, και πολλοί άλλοι.

Η δεξίωση ακολούθησε  στην Πιτιούσα, στον παραλιακό δρόμο των Σπετσών που σταματά στο παλιό λιμάνι. Η επιλογή δεν έγινε τυχαία, αφού είναι το πιο ασφαλές σημείο ώστε να είναι ασφαλείς οι προσκεκλημένοι του ζεύγους. Η πρόσβαση είναι αδύνατη τόσο από ξηράς όσο και από θαλάσσης. Στο κτήμα στήθηκαν δύο μεγάλες σιδερένιες κατασκευές που έχουν μορφή σπιτιών στον θόλο. Βουκαμβίλιες θα κάνουν μια πανδεσία χρωμάτων και γύρω υπάρχουν τεράστιες γλάστρες με δάφνες.

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Leonardo di Caprio: «Η Ελλάδα μου έκοψε την ανάσα»

Πριν από λίγο καιρό ο Leonardo di Caprio και η καλή του Μπαρ Ραφαέλι ήταν ένα ακόμα λαμπερό ζευγάρι της διεθνούς showbiz που επισκέφτηκαν τη χώρα μας για μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης.

Ο Leo πήρε την καλή του από το χεράκι κι έκανε βολτίτσες στα σοκάκια των Σπετσών, λίγο πριν επιστρέψει στις πολλές είναι η αλήθεια υποχρεώσεις του στο Hollywood.

Και όπως δηλώνει ο ίδιος σε συνέντευξή του στο περιοδικό Big Fish η Ελλάδα τον άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις.

«Η Ελλάδα ήταν ασφαλώς ένα από τα ομορφότερα μέρη που έχω πάει. Τα νησιά είναι υπέροχα σε συνάρτηση με τα υπέροχα φαγητά, την ιστορία και φυσικά την ανακάλυψη του πολιτισμού που πηγάζει από το παρελθόν και βρίσκεται παντού. Μου έκοψε την ανάσα», λέει.

Όσο γι΄ αυτό που τον ξετρέλανε πραγματικά ήταν το ελληνικό φαγητό.

«Οι περισσότεροι ηθοποιοί που επισκεπτόμαστε την Ελλάδα τη συνδυάζουμε με το φαγητό της γιατί πολύ απλά όταν είσαι στην Ελλάδα οι γεύσεις ζωντανεύουν τις αισθήσεις και σε ταξιδεύουν στο υπόλοιπο όνειρο…», τονίζει.

Με αφορμή μάλιστα τη νέα του ταινία «Inception» που βγαίνει στους κινηματογράφους, ο γνωστός ηθοποιός εξομολογείται ότι βασανίζεται από φριχτούς εφιάλτες.

«Έχω πραγματικά γραφικούς – αν όχι και θλιβερούς – εφιάλτες συχνά πυκνά»!

Δεν αποκάλυψε όμως τι εφιάλτες βλέπει. Αυτά είναι άκρως προσωπικά θέματα και ο Leo έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει πολλά, πολλά για την προσωπική του ζωή.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...