Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Οργιάζουν οι φήμες! Φούσκωσε η κοιλίτσα της Αγγελικής Ηλιάδη

Φταίει το μπουφάν και η πόζα ή μήπως είναι η πρώτη ανεπίσημη μεν, εμφανής δε, απόδειξη της δεύτερης εγκυμοσύνης της τραγουδίστριας;


Μπορεί εδώ και μήνες οι φήμες να δίνουν και να παίρνουν σχετικά με το αν τελικά είναι ή όχι έγκυος η Αγγελική Ηλιάδη από τον κατά πολύ νεότερό της, Σάββα Γκέντσογλου, χωρίς όμως κανείς να έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις φήμες αυτές.

Κι ενώ κατ' εξακολούθηση η τραγουδίστρια ρίχνει λάδι στη φωτιά μεσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με φωτογραφίες και λεζάντες που ανεβάζει, αυτή τη φορά μάλλον έριξε το περισσότερο!

Το βραδυ της Παρασκευής, η Αγγελική Ηλιάδη, απο την Αμερική οπου βρίσκεται, ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία ειναι εμφανής η φουσκωμένη της κοιλιτσα, που πολλοί μέχρι τώρα έλεγαν ότι δεν έχει κάνει την... εμφάνισή της!
Μάλιστα, η φωτογραφία αυτή έρχεται μετά από τις φωτογραφίες που προκάλεσαν πριν από δυο μόλις ημέρες όταν η τραγουδίστρια έτρωγε πρωινό με το... "μωρό της"!

Φταίει το μπουφάν και η πόζα ή μήπως είναι η πρώτη ανεπίσημη μεν, εμφανής δε, απόδειξη της δεύτερης εγκυμοσύνης της τραγουδίστριας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...