Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Η Ελένη Γερασιμίδου "τα χώνει" στον Λάκη Λαζόπουλο

«Δεν έχω κόντρα με κανέναν, ούτε ποτέ θα πω ότι με πολέμησε ο ένας και ο άλλος στη δουλειά μου»


Πριν από μερικές ημέρες, η Ελένη Γερασιμίδου είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για τη συνεργασία της με τον Λάκη Λαζόπουλο και σε συνέντευξή της έρχεται να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς ήθελε να πει, αφήνοντας να εννοηθεί ότι παρεξηγήθηκαν τα λεγόμενά της. 

«Δεν έχω πει κάτι φοβερό και τρομερό. Είπα ότι "δεν με χρειάστηκε"» είπε η ηθοποιός στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ, ξεκαθαρίζοντας σχετικά με το τι συνέβη ανάμεσά στην ίδια και τον Λάκη Λαζόπουλο και σταμάτησε η συνεργασία τους. «Δεν με κάλεσε, καθόλου, και είπα: "Καλύτερα, γιατί δεν συμφωνώ πια με το περιεχόμενο της εκπομπής"», συμπλήρωσε.

Όσο για το ποια είναι η σημερινή τους σχέση; «Ποια σχέση; Δεν έχουμε μαλώσει, αλλά εδώ και χρόνια δεν έχουμε καμία ιδιαίτερη σχέση, παρά μόνο όταν παίζουμε. Η σχέση, όταν παίζαμε, ήταν εξαιρετική, γιατί είμαστε καλοί στη δουλειά μας», σχολίασε και συνέχισε λέγοντας: «Υπάρχει κόντρα πολιτική, η οποία δεν έχει εκδηλωθεί προσωπικά και σε αντιπαράθεση, αλλά υπάρχει. Δεν είναι αυτός ο λόγος της μη συνεργασίας. Για τη συνεργασία αποφασίζει ο Λάκης και φέτος δε με χρειάστηκε. Δεν έχει να κάνει με την επαγγελματική μου πορεία, ούτε με τη δική του, δεν είχαμε κανένα συμβόλαιο ότι θα είμαστε συνέχεια μαζί. Δεν με έδιωξε. Έδιωξε τέσσερα κορίτσια που δούλευαν εκεί, δικαίωμά του. Δεν έχω κόντρα με κανέναν, ούτε ποτέ θα πω ότι με πολέμησε ο ένας και ο άλλος στη δουλειά μου. Κανείς δεν με πολέμησε, επιβίωσα με τη δύναμή μου και αυτό θα συνεχίσω να κάνω».

Βίκυ Καγιά: «Βγήκα να διαψεύσω τις αναληθείς φήμες, γιατί σέβομαι και αγαπώ τον Νίκο»

«Είναι άδικο να "βάζουμε λόγια" στο στόμα των άλλων»


Τον λόγο για τον οποίο απάντησε στις φήμες που ήθελαν την ίδια και τον Νίκο Κριθαριώτη να πήραν διαζύγιο επειδή αντιμετώπιζαν ερωτικά προβλήματα στη σχέση τους εξήγησε η Βίκυ Καγιά στην κάμερα της εκπομπής «Μελέτησέ το!».

«Όταν κάτι προσβάλει έναν άνθρωπο που αγαπάς, αλλά και τη δική σου τη ζωή, πρέπει με κάποιο τρόπο να αντιδράσεις. Στα δικά μου μέτρα έκανα και τις διαψεύσεις που έκανα χωρίς να προσβάλλω κανέναν. Να υπάρχει, όμως, λίγος σεβασμός γιατί οι άνθρωποι δεν είναι παιχνίδια και οι ζωές τους δεν είναι ανακυκλώσιμες. Είναι κάτι που τους αφορά και είναι ιερό γι' αυτούς», είπε το μοντέλο και παρουσιάστρια.

Σχετικά με το αν επικοινώνησε με τον πρώην σύζυγό της όταν ακούστηκαν οι φήμες, η Βίκυ Καγιά είπε: «Επικοινωνώ συνέχεια με τον Νίκο, όχι μόνο τότε. Συνεννοηθήκαμε απόλυτα, ξέρει πολύ καλά ποια είμαι και ξέρω πολύ καλά ποιος είναι».

«Έχω πάντα σαν αρχή τη φράση "Τα εν οίκω μη εν δήμω" μερικές φορές, όμως, πρέπει να βγεις και να διαψεύσεις κάποια πράγματα που είναι εντελώς φαντασιόπληκτα και προσβάλλουν την προσωπικότητα κάποιου. Το έκανα, γιατί σέβομαι και αγαπώ τον άνθρωπο με τον οποίο μοιράστηκα τη ζωή μου. Είναι πολύ άσχημο και άδικο να "βάζουμε λόγια" στο στόμα των άλλων που δεν έχουν πει», είπε για τις διαψεύσεις που ένιωσε ότι «έπρεπε» να κάνει και συμπλήρωσε: «Ακόμα και στα δύσκολά μου επιλέγω να χαμογελάω, γιατί αυτό κάπως με "βγάζει" από τη δύσκολη θέση. Τα προβλήματα και οι δυσκολίες είναι δεδομένες, η μιζέρια όμως είναι επιλογή μας».

Καζάκος - Μαρτζούκου: Βόλτα με το γιο

«Ο Ιάσονας έχει ήδη αρχίσει να λέει τις πρώτες του λεξούλες, αλλά πρώτα είπε “μπαμπά” και μετά “μαμά”»


Σε βόλτα τους σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός εβδομαδιαίο περιοδικού τον Κωνσταντίνο Καζάκο και την Ιωάννα Μαρτζούκου με το γιο τους.

«Ο Ιάσονας έχει ήδη αρχίσει να λέει τις πρώτες του λεξούλες, αλλά πρώτα είπε “μπαμπά” και μετά “μαμά”» είπε η σύζυγος του Κωνσταντίνου Καζάκου, μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ!.
Οι γονείς έχουν αποφασίσει να βαφτίσουν το γιο τους το αργότερο μέσα στο καλοκαίρι στην Κέρκυρα, την ιδιαίτερη πατρίδα της Ιωάννας. «Θα εξαρτηθεί από τις ιατρικές υποχρεώσεις του Κωνσταντίνου αλλά όπως και να χει, φέτος δεν θα αναβάλουμε τη βάφτιση του μικρού» δήλωσε η Ιωάννα Μαρτζούκου.

Να σημειωθεί ότι ο 44χρονος ηθοποιός φέτος το χειμώνα θα συμπρωταγωνιστεί με τον πατέρα του, Κώστα Καζάκο, στο θέατρο Τζένη Καρέζη στην Ανάκριση του Γερμανού συγγραφέα Πέτερ Βάις.

Η δίαιτα των τριών ημερών που θα σας κάνει να βρείτε άμεσα τη φόρμα σας


Δεν είναι απαραίτητο κάθε φορά που συνειδητοποιείτε ότι έχετε πάρει μερικά κιλά παραπάνω να αναλώνεστε σε εξοντωτικές δίαιτες που ενδεχομένως να μην φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μπορείτα πάντα να ακολουθήσετε μια δίαιτα – αποτοξίνωση τριών ημερών που θα σας κάνει να βρείτε ξανά τη φόρμα σας και να... χωράτε στο τζιν όπως παλιά.

Ποια είναι τα βασικά μυστικά της τριήμερης δίαιτας;

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ναταλία Γερμανού: Πρώτα καλούμε τους παπαράτσι και μετά κάνουμε μηνύσεις

«Τους μισούμε τους παπαράτσι όλοι εμείς που κάνουμε αυτή τη δουλειά στη showbiz της Ψωροκώσταινας»


Τη σχέση των εκπροσώπων της showbiz με τους φωτορεπόρτερ σχολίασε με το δικό της τρόπο η Ναταλία Γερμανού το βράδυ της Παρασκευής στα πρώτα λεπτά της εκπομπής της, «Η Γερμανού Ξανάρχεται».

«Δεν μας αρέσει καθόλου να μας φωτογραφίζουν. Τους μισούμε τους παπαράτσι όλοι εμείς που κάνουμε αυτή τη δουλειά στη showbiz της Ψωροκώσταινας. Ειδικά όταν τους λέμε “θα είμαι στο τάδε εστιατόριο, τσακίσου κι έλα, φωτογράφησέ με και μετά πούλα τις φωτογραφίες σε όλα τα περιοδικά της επικράτειας”. Και μετά κάνουμε τις πάπιες και μάλιστα τις ενοχλημένες πάπιες που τραβάνε και μηνύσεις» είπε με χιουμοριστική, αλλά και καυστική διάθεση η παρουσιάστρια κατά την εισαγωγή της εκπομπής της Παρασκευής. 

Χώρισε τον 53χρονο σύζυγό της η 19χρονη Courtney Stodden

H Αμερικανίδα τηλεπερσόνα αποφάσισε ότι θέλει να συνεχίσει τη ζωή της χωρίς τον ηθοποιό


Έπειτα από τρία χρόνια έγγαμου βίου, η 19χρονη Αμερικανίδα τηλεπερσόνα Courtney Stodden αποφάσισε ότι θέλει να συνεχίσει τη ζωή της χωρίς τον 53χρονο σύζυγό της, τον ηθοποιό Doug Hutchison.

Ο χωρισμός του ζευγαριού έρχεται δύο μόλις μήνες μετά τη συμμετοχή της Courtney στο βρετανικό ριάλιτι σόου «Big Brother» για διάσημους όπου η νεαρή διασκέδασε με την ψυχή της και βρέθηκε για πρώτη φορά στα φώτα της δημοσιότητας, μακριά από τον σύζυγό της.


Πάντως, ο Doug Hutchison είναι σύμφωνα με πληροφορίες σε «άθλια» ψυχολογική κατάσταση, ενώ δεν ήταν καν καλεσμένος στο πάρτι που διοργάνωσε χθες η νεαρή σύζυγός του στο σπίτι όπου έμεναν στο Χόλιγουντ.


Όπως φαίνεται και από τις παρακάτω φωτογραφίες από το εν λόγω Halloween πάρτι, η  Courtney είναι καλά και απολαμβάνει την ελευθερία της...



Enhanced by Zemanta

Ελένη Ράντου: Η ζωή γαμ@@ο κυλάει και τρέχει καμιά φορά και κατά πάνω σου.

Η Ελένη Ράντου μέσα από τους ρόλους τους δείχνει ότι είναι ένας αισιόδοξος άνθρωπος που δεν φοβάται να «τσαλακωθεί».


Πώς είναι όμως στην πραγματικότητα; Η ηθοποιός εξομολογήθηκε στο «polispost»: «Η αληθινή ζωή συνήθως δεν έχει τη διάρκεια ενός ρόλου. Οι ρόλοι είναι παιδιά μας που δεν μεγαλώνουν, που κάνουν παύση στο χρόνο. Η ζωή γαμ@@ο κυλάει και τρέχει καμιά φορά και κατά πάνω σου. Είναι σύνθετο πράγμα η ζωή. Στη καθημερινότητα λοιπόν χάνω πολλές φορές την ψυχραιμία μου, και το χιούμορ μου πολλές φορές το χάνω. Αποκλείεται στο κάθε μέρα να μη συναντήσεις και τον κακό σου εαυτό. Απλά όταν συμβαίνει αυτό μετά εγώ τον κοροϊδεύω και αυτός κρύβεται για καιρό».

Γιάννης Βαρδής: «Αυτή η κοινωνία από όπου και να την πιάσεις βρωμάει»


Ξέσπασε ο τραγουδιστής για τη διπλή δολοφονία έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής!


Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter θέλησε ο Γιάννης Βαρδής να στείλει τα δικά του μηνύματα, αμέσως μετά την είδηση για την εν ψυχρώ δολοφονία των δύο νεαρών μπροστά από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

«Αυτή η κοινωνία από όπου και να την πιάσεις βρωμάει», έγραψε αρχικά ο γιος του Αντώνη Βαρδή στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media και συνέχισε γράφοντας ένα tweet με πολλούς αποδέκτες: «Έτσι. Ασχολήσου εσύ με τον Κωστόπουλο και το DWTS 4 κι έξω από το σπίτι σου γίνεται εμφύλιος. Μη χάσεις τη Γερμανού το βράδυ».



Enhanced by Zemanta

Αθηνά Οικονομάκου: Ο πατέρας μου όταν έπρεπε δεν ήταν εδώ

Η Αθηνά Οικονομάκου σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε πόσο της έλειπε ο πατέρας της που ήταν καπετάνιος και τη σχέση που έχουν σήμερα.


«Ο μπαμπάς μου είναι ναυτικός και τον έβλεπα κάθε 8 μήνες». Όπως είπε η ηθοποιός στην εκπομπή «JOY» ο πατέρας της ακόμα και σήμερα στις μεγάλες αποφάσεις δεν είναι εκεί και για εκείνη η γνώμη της μητέρας της είναι σημαντική. 

«Η πρώτη γνώμη που μετράει για μένα είναι της μαμάς. Είναι δευτερευούσης σημασίας η γνώμη του μπαμπά γιατί ποτέ όταν έπρεπε δεν ήταν εδώ. Πράγμα που στενοχωρεί τον ίδιο και εμένα».

Σάκης Αρσενίου: «Με στενοχώρησε αυτό που είπε η Συνατσάκη»

«Μετά το "περιβόητο" τριάρι που πήρα στο τελευταίο live, που είναι και το πρώτο που έχει υπάρξει στο ''Dancing", θέλω ένα χειροκρότημα»


Για τη συμμετοχή του στο τέταρτο Dancing With the Stars, για τη χαμηλή βαθμολογία που συγκέντρωσε στο τελευταίο live, αλλά και για το επάγγελμα που έκανε πριν γίνει τραγουδιστής μίλησε ο Σάκης Αρσενίου, καλεσμένος στην εκπομπή «Μίλα» το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο τραγουδιστής μίλησε για το ότι ήταν εκείνος που συγκέντρωσε τη χαμηλή του βαθμολογία στο live της περασμένης Κυριακής. «Μετά το "περιβόητο" τριάρι που πήρα στο τελευταίο live, που είναι και το πρώτο που έχει υπάρξει στο ''Dancing", θέλω ένα χειροκρότημα. Ήμουν ο πρωτοπόρος! Ήταν μια κακή στιγμή. Δεν χόρεψα τόσο καλά όσο την πρώτη φορά», είπε με την Τατιάνα Στεφανίδου να συμπληρώνει με νόημα: «Εμένα μου φάνηκε πολύ περίεργο αυτό το τριάρι... Πολύ περίεργο. Δεν καταλαβαίνω πώς ένα ζευγάρι που έσκισε στην πρεμιέρα, μπορεί να πάρει "τρία" στο δεύτερο live».

Στη συνέχεια της συζήτησης, του ζητήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση της Μαίρης Συνατσάκη στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς», όπου η παρουσιάστρια είχε πει: «δεν έπρεπε να φύγει η Κωνσταντίνα. Έπρεπε να φύγει όποιος είχε τη χαμηλότερη βαθμολογία», δηλαδή ο Σάκης Αρσενίου. «Με στενοχώρησε αυτό που είπε η Μαίρη. Πιστεύω, όμως, ότι δεν το έκανε σκόπιμα. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μου εξήγησε ότι δεν το είπε με κακή πρόθεση. Εγώ βέβαια δεν θα έβγαινα να πω κάτι τέτοιο, ο καθένας προσπαθεί όσο μπορεί και φυσικά όλο αυτό γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό», είπε ο τραγουδιστής.
Enhanced by Zemanta

Λάκης Γαβαλάς: Τον γουστάρω τον Μαζωνάκη

«Ο Γιώργος ήταν το μόνο άτομο από τους διάσημους που ήθελα να δω στη φυλακή»


Στην παρέα της Ναταλίας Γερμανού και του Γιώργου Μαζωνάκη το βράδυ της Παρασκευής στην εκπομπή «Η Γερμανού Ξανάρχεται» προστέθηκε ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο δημιουργός Μόδας, ντυμένος όπως εμφανιζόταν ο καλλιτέχνης στην σκηνή του Thalassa το καλοκαίρι, μίλησε για πρώτη φορά για την ιδιαίτερη σχέση που τον ενώνει με τον Γιώργο Μαζωνάκη και το πόσο εκείνος του στάθηκε την περίοδο που βρισκόταν στη φυλακή. «Εγώ δεν το έχω πει πουθενά αυτό. Αφού το λέτε εσείς όμως, θέλω να σου πω πως εκείνη την εποχή γίναμε φίλοι με τον Λάκη πραγματικά. Μέχρι πιο παλιά κάναμε απλά παρέα» είπε ο Μαζωνάκης και ο Λάκης Γαβαλάς προσέθεσε: «Αγάπησα πάρα πολύ τον Γιώργο ειδικά για το μοντέρνο στιλ που εκπέμπει στον κόσμο. Είναι πολύπλευρος! Ο Γιώργος δεν είναι δήθεν και επειδή ούτε εγώ είμαι δήθεν, τον γουστάρω πάρα πολύ».

Όσο για τις συναντήσεις τους στα επισκεπτήρια της φυλακής; «Να σου πω την αλήθεια, Ναταλία, ο Γιώργος ήταν το μόνο άτομο από τους διάσημους που ήθελα να δω στη φυλακή. Δεν ήθελα να βλέπω τον κόσμο. Εκεί δεν ήταν ο Μαζωνάκης, τον είχα σαν αδελφό μου, παιδί μου…», εξομολογήθηκε ο Λάκης Γαβαλάς, ενώ ο Γιώργος Μαζωνάκης συμπλήρωσε: «Άρχισα να αντιλαμβάνομαι τι πραγματικά μου κάνει καλό. Κάθε φορά που έβλεπα τον Λάκη έπαιρνα τέτοια δύναμη, τέτοια χαρά… Αισθανόμουν χρήσιμος άνθρωπος».

Δούκισσα Νομικού: Κάνω το Dancing με τον δικό μου τρόπο

«Διαβάζω όσα γράφονται, κρατάω κάποια πράγματα από ανθρώπους που εκτιμώ, αλλά από εκεί και πέρα δεν θα κάτσω να ασχοληθώ πολύ»


Για όσα έχουν γραφτεί και ακουστεί για εκείνη το τελευταίο διάστημα σχετικά με το «Dancing With The Stars», αλλά και τη Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε η Δούκισσα Νομικού το μεσημέρι της Παρασκευής στην εκπομπή «Το Πρωινό». 

«Τη Δευτέρα, μετά την πρεμιέρα, δεν είδα τίποτα γιατί “γράφαμε” το “ΟΛΑ”. Το ίδιο και την Τρίτη, οπότε δεν είχα προλάβει να ενημερωθώ, να δω τι γράφεται και λέγεται. Διαβάζω όσα γράφονται, κρατάω κάποια πράγματα από ανθρώπους που εκτιμώ, αλλά από εκεί και πέρα δεν θα κάτσω να ασχοληθώ πολύ. Το περίμενα, αλλά δεν βρίσκω τον λόγο να γίνεται συζήτηση για αυτό», είπε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά η Δούκισσα μιλώντας για το ξεκίνημά της στο Dancing With The Stars και τη σύγκρισή της με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Όσο για το αν είχε ενδοιασμούς σχετικά με το αν έπρεπε να δεχτεί την πρόταση του ΑΝΤ1; «Είναι δυνατόν; Μου δίνεται μια τόσο μεγάλη ευκαιρία, που μου αρέσει τόσο πολύ και θα κάτσω να σκεφτώ “να το κάνω ή να μην το κάνω;” και “αν το κάνω, θα πουν αυτό...”;», είπε και συνέχισε: «Η σύγκριση δεν ήταν αφορμή για να με κάνει να κολλήσω και να πω “όχι”. Συγκεντρώνομαι στον στόχο μου, αγαπώ πάρα πολύ αυτό που κάνω. Αγαπώ αυτή την εκπομπή, την έβλεπα, μου αρέσει πάρα πολύ ο χορός, οπότε δεν μπήκα στη διαδικασία να κάνω παραπάνω σκέψεις. Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ, αλλά όταν μου έγινε η πρόταση από τον κ. Λάτσιο ενθουσιάστηκα! Ξαφνιάστηκα πολύ βέβαια...».

Τέλος, η Δούκισσα Νομικού συμπλήρωσε: «Δεν σκέφτομαι να μην μοιάσω σε κάποιον γιατί τότε δεν θα είμαι αυθόρμητη. Να προσέξω να μην πω ή να πω κάτι και τι θα κάνω; Είμαι αυτή και κάνω κάτι με τον δικό μου τρόπο. Αν μοιάζει ή πάει να μοιάσει, αυτό δεν με αφορά».

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

H μπηχτή της Σταμάτη στη Σκορδά: «Φταίω εγώ που σε ακολούθησα»

Η Φαίη Σκορδά σε συνέντευξή της μίλησε για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, αλλά δεν αναφέρθηκε στους συνεργάτες της στο «Πρωινό»!
Την φωτογράφησή της και τη συνέντευξή της σχολίασαν οι συνεργάτες της και ο Γιώργος Λιάγκας! Η Φαίη είπε δεν με ρώτησε η δημοσιογράφος και τότε η Σάσα Σταμάτη τόνισε: «Για μένα τίποτε... Φταίω εγώ που σε ακολούθησα».

 Ο δε Γιώργος τόνισε πως αυτός είναι ο καλός γιατί πάντα μιλά για τους συνεργάτες του και τότε όλοι μαζί της επεσήμαναν: «Φαίη μας έχεις ξεχάσει, ξεχάσει»

Νίκος Αναδιώτης: Τα δάκρυα ήταν ποτάμι όταν κράτησα το γιο μου

«Η εικόνα του να βλέπεις τη γυναίκα σου με το παιδί σας είναι μοναδική»


Για τη στιγμή που κράτησε στην αγκαλιά του τον νεογέννητο γιο του, το πόσο άλλαξε η ζωή του ίδιου και της συζύγου του, αλλά και για την επιστροφή της σειράς «Βασιλιάδες» μίλησε ο Νίκος Αναδιώτης, καλεσμένος στην εκπομπή «Μίλα».

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλος τρόπος να σε φέρει πιο κοντά στην σύντροφό σου μια τέτοια στιγμή. Όταν "αγωνιά" η γυναίκα σου να φέρει στον κόσμο το παιδί σας, τον καρπό της ευτυχίας σας... Εκείνη τη στιγμή εκτιμάς τη φύση της γυναίκας, γιατί η πίεση και ο πόνος είναι πολύ μεγάλος», είπε ο ηθοποιός και μοντέλο για τη διαδικασία του τοκετού στην οποία ήταν παρών, ενώ σχετικά με την πρώτη στιγμή που κράτησε στην αγκαλιά του τον γιο του, εξομολογήθηκε: «Τα ελληνικά μου είναι πολύ "φτωχά" για να το περιγράψω. Τα δάκρυα ήταν ασταμάτητα, ποτάμι. Εκεί που ακούς το πρώτο κλάμα και καταλαβαίνεις ότι είναι όλα καλά, κάθεσαι και το συνειδητοποιείς. Η εικόνα του να βλέπεις τη γυναίκα σου με το παιδί σας είναι μοναδική».

Για το αν έχει αλλάξει κάτι στην σχέση με τη σύζυγό του μετά τη γέννηση του μωρού; «Δεν έχω κανένα παράπονο από τη γυναίκα μου, μακάρι να μπορούσε να ασχοληθεί και περισσότερο με το μωρό μας. Το μόνο που έχει αλλάξει είναι οι προσφωνήσεις. Φωνάζει η γυναίκα μου "μωρό μου" και μετά καταλαβαίνω ότι δεν εννοούσε εμένα! Θα την βρούμε τη λύση όμως», σχολίασε με χιούμορ.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην επιστροφή της σειράς «Οι Βασιλιάδες» στο Mega: «Είναι κάποια επεισόδια που είχαμε γυρίσει μαζί με τα ήδη "γνωστά", απλώς δεν είχαν προβληθεί. Θα προβληθούν τώρα, γιατί έτσι αποφάσισε το κανάλι. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι ήθελε ο ΑΝΤ1 να "πάρει" τη σειρά, γιατί εμείς έχουμε υπογράψει και για άλλα επεισόδια που δεν έχουν καν γυριστεί. Μακάρι να γίνει αυτό, το θέλουμε και εμείς και οι τηλεθεατές», είπε.

Ρούλα Κορομηλά: Βόλτα στην Ερυθραία πριν φύγει για Ντουμπάι!

Ο φακός την εντόπισε μαζί με φίλες της


Έχοντας ανανεωμένη διάθεση, αλλά και κορμί, μιας και η hot yoga έχει γίνει πλέον για τη Ρούλα Κορομηλά τρόπος ζωής, η παρουσιάστρια γέμισε τις βαλίτσες της, μπήκε στο αεροπλάνο και ταξίδεψε μέχρι το Ντουμπάι!

Πριν φύγει όμως για το εξωτερικό, προκειμένου να συζητήσει από κοντά με ιθύνοντες μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού μια άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση που δέχτηκε προ ημερών, ο φωτογραφικός φακός του Hello! την απαθανάτισε σε μια χαλαρή βόλτα με τις φίλες της στην αγορά της Νέας Ερυθραίας.

Με skinny jeans, που αναδεικνύουν τα καλλίγραμμα πόδια της, η Ρούλα Κορομηλά δείχνει πιο χαλαρή και ευτυχισμένη από ποτέ.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού, ένα καινούργιο επαγγελματικό σχέδιο της Ρούλας στην Ελλάδα αναμένεται να πάρει σάρκα και οστά.

Lady Gaga: Ντυμένη γκέισα φιλούσε θαυμάστριες στο στόμα!


Δείτε το video!


Η Lady Gaga δεν ανήκει στην κατηγορία των καλλιτεχνών που περιμένουν το Halloween για να φορέσουν κάποιο εκκεντρικό κοστούμι. Ωστόσο με αφορμή την πασίγνωστη γιορτής η ποπ σταρ πραγματοποίησε ακόμα μία εκκεντρική εμφάνιση, προσπαθώντας να ξεπεράσει και πάλι τον εαυτό της. Έτσι για να βγει από το ξενοδοχείο όπου διέμενε το «Langham Hotel» στο Λονδίνο και να συναντήσει τους φανατικούς θαυμαστές της που ξεροστάλιαζαν απέξω για να τη δουν και να της πάρουν ένα αυτόγραφο, αποφάσισε να ντυθεί γκέισα.

Κρατώντας μία λευκή ομπρέλα που παρέπεμπε σε ένα τεράστιο λευκό κοχύλι και ένα επίσης λευκό κιμονό με prints από ανθισμένες κερασιές και γεφυρούλες περπάτησε αργά αργά -σαν άλλη γκέισα- προς τους θαυμαστές της που φώναζαν συνεχώς το όνομα της. Με χαρακτηριστική άνεση η Lady Gaga πλησίασε ένα ξανθό κορίτσι που περίμενε για ένα αυτόγραφο και της έδωσε ένα φιλί στο στόμα. Μετά το πρώτο φιλί, ακολούθησαν αλλά σε δύο θαυμάστριες που έκπληκτες δεν μπορούσαν να συνειδηοπιήσουν τι είχε μόλις συμβεί.

Όσο για το highlight της συγκεκριμένης εμφάνισης: η pom-pom σαγιοναρούλα με κάλτσα από μέσα!

Δείτε το video:
 

Aιματοβαμμένη η Lindsay Lohan στο Twitter

Μία τρομακτική αλλά ταυτόχρονα sexy φωτογραφία ανέβασε η διάσημη ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter για να ευχηθεί στους followers της «Καλό Halloween!»


Κρατώντας ένα μαχαίρι και μέσα στα αίματα φαίνεται η Lindsay Lohan στην νέα φωτογραφία που ανέβασε από στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να ευχηθεί στους 7.000.0000 followers της «Καλό Halloween!».

Μοιάζοντας να απολαμβάνει τη γεύση του αίματος, η διάσημη ηθοποιός πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του Tyler Shields φορώντας ένα κοντό μαύρο σορτσάκι, ψηλές δερμάτινες μπότες και ένα λευκό loose top.

Η υπόθεση αρχίζει να ξεδιαλύνεται στην δεύτερη φωτογραφία που επίσης η ηθοποιός ανέβασε στο twitter. Σε αυτή βλέπουμε την αιματοβαμμένη Lindsay Lohan μπροστά από μία πισίνα που είναι γεμάτη με πτώματα γυναικών και αντρών.
Enhanced by Zemanta

Ελληνίδα διεκδικεί τον τίτλο της ωραιότερης των ΗΠΑ! VIDEO+PHOTO

​Το στέμμα της ομορφότερης γυναίκας των ΗΠΑ διεκδικεί μία Ελληνίδα, η Ελενάννα Λιβαδίτη, που πήρε τον τίτλο της ωραιότερης του Κολοράντο!

Με πτυχίο στην Εγκληματολογία και έχοντας εργαστεί σε νομικό γραφείο αλλά και εταιρεία πετρελαιοειδών, η ελληνικής καταγωγής μελαχρινή επικράτησε μεταξύ δεκάδων κοριτσιών από ολόκληρο το Κολοράντο, κερδίζοντας τις εντυπώσεις, τόσο με την σέξι εμφάνισή της, όσο και με την προσωπικότητά της.

«Πρέπει να είσαι σίγουρη και άνετη με αυτό που είσαι... Το φόρεμα που έβαλα κόστιζε μόλις 50 δολάρια», είπε μεταξύ άλλων η Ελεάννα μετά την νίκη της, τονίζοντας πως αυτό που έχει σημασία είναι ο χαρακτήρας.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, το βιογραφικό της είναι πλούσιο και μάλιστα, στην επαγγελματική της ιστοσελίδα, αναφέρει τα ελληνικά μεταξύ των γλωσσών που γνωρίζει!

Η Eλεάννα θα διεκδικήσει το Καλοκαίρι που μας έρχεται τον τίτλο «Miss USA 2014» και, αν τα καταφέρει και σε αυτό τον διαγωνισμό, το στέμμα της «Μις Υφήλιος»!

VIDEO KAI PHOTO ΕΔΩ

Enhanced by Zemanta

Ελένη Μενεγάκη: «Δεν υπάρχουν εύκολα προσωπικές στιγμές ανάμεσα στο ζευγάρι όταν υπάρχουν παιδιά»

Αφορμή για τη συζήτηση, η ανακοίνωση της Νορβηγικής κυβέρνησης που προτρέπει τους πολίτες να περνούν περισσότερο χρόνο μαζί και να κάνουν σεξ 


Στην ανακοίνωση της Νορβηγικής κυβέρνησης που προτρέπει τους πολίτες να περνούν περισσότερο χρόνο μαζί και να κάνουν σεξ αναφέρθηκαν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, οπότε και η ίδια η οικοδέσποινα της εκπομπής εξέφρασε τον δικό της προβληματισμό σχετικά με τη σεξουαλική ζωή των ζευγαριών.

«Δεν υπάρχουν εύκολα προσωπικές στιγμές σε ένα σπίτι. Πρέπει να κοιμηθούν πρώτα όλα τα παιδιά και εσύ να 'σαι ακόμα με το μάτι ανοιχτό και να 'σαι και με κέφι», είπε η 44χρονη παρουσιάστρια, αφού διάβασε τη δημοσίευση της Daily Telegraph, εξηγώντας πως η ύπαρξη παιδιών μέσα στο σπίτι λειτουργεί ανασταλτικά για τη σεξουαλική ζωή του ζευγαριού.
Enhanced by Zemanta

«Φως στο Τούνελ»: Ποιος έκλεισε ραντεβού με μια μητέρα και την εξαφάνισε;

Σκοτεινές υποθέσεις  ζητούν φως. Καλυμμένα ίχνη και μυστικά  έρχονται στην επιφάνεια.

Θα εντοπιστούν οι μάρτυρες – κλειδιά; Θα ανοίξουν τα κλειστά στόματα; Θα εξιχνιαστεί το μυστήριο;

Ο γρίφος είναι για δυνατούς λύτες. Η λύση του είναι επιτακτική γιατί τίποτα δεν πρέπει να μένει  στο σκοτάδι.

Την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου, στις 23:00, το «Φως στο Τούνελ» θα επιχειρήσει να φωτίσει μια παράξενη υπόθεση που έχει αναστατώσει τη μικρή κοινωνία σε μια περιοχή της Βόρειας Ελλάδας. Η εκπομπή καταγράφει βήμα προς βήμα τις τελευταίες κινήσεις της μητέρας, πριν χαθούν τα ίχνη της. Ποιος έκλεισε ραντεβού μαζί της και την εξαφάνισε;

Ακόμη, η μαρτυρία του Αναστάσιου Μπασαντή στο «Φως στο Τούνελ», άνοιξε τον δρόμο για να μιλήσουν σημαντικοί μάρτυρες για την υπόθεση απαγωγής του νεαρού Μάριου Παπαγεωργίου που συγκλονίζει το πανελλήνιο. Ποια ήταν τα σημεία - κλειδιά στη συνέντευξη που έδωσε στην Αγγελική Νικολούλη για να δρομολογηθούν εξελίξεις;

 «Φως στο Τούνελ»: Για την Αγγελική Νικολούλη δεν υπάρχουν άλυτα μυστήρια

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Απολαυστικό βίντεο: Ο αισθησιακός χορός του Αρναούτογλου στον Σταρόβα και το ατύχημά του

Χθες ήταν καλεσμένη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στα «Καρντάσιανς». Η ηθοποιός τους έδειξε να χορεύουν αισθησιακά, όπως ακριβώς κάνει και στην παράσταση «Άνδρες Έτοιμοι για Όλα».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την κοιτούσε με προσοχή όση ώρα χόρευε και στη συνέχεια θέλησε να δείξει και ο ίδιος της χορευτικές του ικανότητες!

Ο Γρηγόρης άρχισε να χορεύει αισθησιακά στον Δημήτρη Σταρόβα, όμως την ώρα που στρογγυλοκάθισε στην καρέκλα και έκανε τα δικά του, σωριάστηκε στο πάτωμα! Δείτε το απολαυστικό βίντεο από την εκπομπή «Τα Καρντάσιανς»!

Αλέκος Συσσοβίτης: «Δεν φοράω μαγιό, γιατί...»

Ο Αλέκος Συσσοβίτης μίλησε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Πρωινό Mou» για τον γυμνισμό!

Ο Πέτρος Κωστόπουλος του είπε πως είναι ο πιο γυμνασμένος άνδρας που έχει δει και τον ρώτησε γιατί δεν φορά μαγιό. Ο ηθοποιός απάντησε: «Δεν φοράω μαγιό, γιατί... μου το παίρνεις εσύ! Κάθομαι στην παραλία και μου το παίρνεις εσύ... ήμουν γυμνιστής, αλλά τώρα υπάρχουν οι παπαράτσι. Μου αρέσει να χαίρομαι την φύση». Οι δύο άνδρες γνωρίζονται πολλά χρόνια και μοιράστηκαν τις αναμνήσεις τους όταν έκαναν γυμνισμό στη Μύκονο! Ο Πέτρος αποκάλυψε, όταν κάποια στιγμή που ήταν στην Μύκονο στην παραλία και καθόταν χαλαρός, ακούει την φωνή του Αλέκου και τον είδε... γυμνό!

 

Ελένη Χατζίδου: «Πήγαινα για γάμο με το σύντροφο μου, και με κεράτωσε!»

Για μια από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής της μίλησε η Ελένη Χατζίδου, η οποία αποκάλυψε πως στο παρελθόν πήγαινε για γάμο με έναν σύντροφο της, αλλά εκείνος την απάτησε, με αποτέλεσμα να πέσει στα πατώματα!

«Όταν είσαι σε μια σοβαρή σχέση που πάει για γάμο και σε κερατώνουν, δεν μπορείς να το πάρεις και με πολλή ψυχραιμία. Και δυστυχώς μου έτυχε να χωρίσω έτσι. Σε όλες μου τις σχέσεις, έλεγα πως αν συμβεί κάτι τέτοιο θα ήθελα να το μάθω, αλλά όταν τελικά το έμαθα πάτησα τα κλάματα και ήμουν χάλια για καιρό».

Μπορεί να την έχουν απατήσει, αλλά παραδέχεται πως κι εκείνη έχει απιστήσει:
«Έχω κερατώσει, αλλά δεν θα το ξαναέκανα. Όχι γιατί το έζησα και είδα πως είναι, αλλά γιατί ωρίμασα και πιστεύω ότι αναιρείς τον ίδιο σου τον εαυτό και τις επιλογές σου με κάτι τέτοιο. Ειδικά αν πας για γάμο και κερατώσεις, είναι το χειρότερο. Αν είναι ν΄απατήσεις τον άνθρωπο που θα μοιραστείς μαζί του όλη σου τη ζωή, δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις».

Το τραγούδι «Χειρότερη να είναι η κάθε σου η μέρα», ήρθε μετά τον άσχημο χωρισμό της, όταν τον διηγήθηκε στον καλό της φίλο Παντελή Παντελίδη, κι εκείνος της το έγραψε:

«Μου φάνηκε πολύ σκληρό και κυνικό να το λέει μια γυναίκα. Νόμιζα ότι θα με μισήσουν. Απορούσα πως θα έβγαινα στην πίστα και θα κοιτούσα τον άλλον στα μάτια τραγουδώντας το. Αλλά έγινε το αντίθετο, γιατί τελικά είπα αυτό που κανείς δεν τολμά να πει δημόσια μετά από έναν χωρισμό».

Τέλος, δηλώνει προσγειωμένη λέγοντας πως πριν κάνει επιτυχία ήταν έτοιμη να τα παρατήσει:
«Ξέρω ότι όπως όλα έγιναν ξαφνικά έτσι γρήγορα μπορούν να τελειώσουν και αυτό δεν μου επιτρέπει να ψωνιστώ».


Πηγή: You

Σκαρμούτσος: «Προσπαθούσα να απεξαρτηθώ από την ηρωίνη»

Απίστευτη περιγραφή από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο που σοκάρει. «Προσπαθούσα να απεξαρτηθώ από την ηρωίνη. Μου ερχόταν να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο από τον πόνο».

Φοβήθηκε ότι η δημόσια παραδοχή του ότι υπήρξε αλκοολικός και χρήστης ουσιών, θα έκανε κακό στην δημόσια εικόνα του; «Δεν συμφωνώ καθόλου με την νοοτροπία στην Ελλάδα όπου οτιδήποτε «μαύρο» υπάρχει στην ζωή μας προσπαθούμε να το κρύβουμε. Όταν πεις ότι έχεις κάποιο πρόβλημα σημαίνει ότι το έχεις αποδεχτεί και αυτό είναι το πρώτο βήμα για να το επιλύσεις. Δεν θεωρώ ότι είναι κακό που παραδέχτηκα ότι έχω κάνει ηρωίνη γιατί είμαι εδώ, είμαι ζωντανός και είμαι δημιουργικός. Ειδικά όταν βγήκα στην τηλεόραση μου είπαν: «Είσαι τρελός που θα βγεις και θα πεις ότι ήσουν αλκοολικός;» Εγώ τότε τους απαντούσα: «Δεν με ενδιαφέρει. Η κουζίνα με έχει θρέψει όλα αυτά τα χρόνια και αν δεν με θέλουν στην τηλεόραση, εγώ θα συνεχίσω να μαγειρεύω όπως κάνω τόσα χρόνια τώρα» τόνισε στο ΟΚ. Ποιο είναι το δύσκολο κομμάτι της απεξάρτησης; «Όταν μπλέξεις με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, παύεις να κυριεύεις εσύ τον εαυτό σου. Αυτό λοιπόν που είναι πιο δύσκολο από όλα είναι να ξαναβρείς την αυτοπεποίθησή σου. Όταν προσπαθούσα να απεξαρτηθώ από την ηρωίνη είχα τέτοιους πόνους που μου ερχόταν να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο. Αλλά αυτοί οι πόνοι διήρκησαν δυο εβδομάδες. Μου πήρε δυο χρόνια να ξαναβρώ τον εαυτό μου.» Όσο για τον ρατσισμό που δέχτηκε για τα τατουάζ του, είπε: «Όταν έμπαινα σε ένα εμπορικό κέντρο, οι υπεύθυνοι ασφαλείας με συνόδευαν σε όλα τα μαγαζιά από φόβο ότι θα κλέψω τα εμπορεύματα. Έβλεπα ανθρώπους στο δρόμο να αλλάζουν πεζοδρόμια γιατί φοβόντουσαν ότι θα τους ληστέψω.»

Μυστικός γάμος στην Αμερική για την Σοφία Αλιμπέρτη

Μυστικό γάμο στην Αμερική σχεδιάζουν η Σοφία Αλιμπέρτη και ο σύντροφός της, Μάνος Κοτσοφιός.


Το ζευγάρι είναι ένα χρόνο μαζί και είναι πολύ ευτυχισμένο και ερωτευμένο. Ο κατά δέκα χρόνια νεότερος σύντροφος της ηθοποιού και παρουσιάστριας, έχει καταφέρει να της κλέψει την καρδιά και να της δείξει ότι μπορεί να τον εμπιστευτεί σε όλα και να βασιστεί πάνω του για μια ευτυχισμένη ζωή. 

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το περιοδικό Ciao, το ζευγάρι σκέφτεται να κάνει τον γάμο του στην Αμερική. Η ηθοποιός είχε ταξιδέψει στις ΗΠΑ για να τακτοποιήσει τον γιο της που θα σπουδάζει εκεί και ο Μάνος της πρότεινε στο ταξίδι τους αυτό να κάνουν και τον γάμο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα αδιάκριτα βλέμματα. Όπως αναφέρει το Ciao, η Σοφία Αλιμπέρτη δέχτηκε την πρόταση γάμου.


Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/285035/mystikos-gamos-stin-ameriki-gia-tin-sofia-alimperti#ixzz2jJ61QLpX

Λάκης Γαβαλάς: «Δεν έκρυψα ποτέ ότι ήμουν παντρεμένος»

Ο Λάκης για όσους τον ξέρουν δεν είναι μόνο ένα μεγάλο παιδί με τρελή όρεξη για τη ζωή, αλλά είναι και ένας άνθρωπος που πρόσφατα ήρθε αντιμέτωπος με μεγάλες δυσκολίες που όμως δεν τον λύγισαν, ούτε του στέρησαν αυτό το σουρεαλιστικό και ιδιόμορφο χιούμορ που τον χαρακτηρίζει.

Ο Λάκης είναι ένας χαρούμενος πλανήτης, ένα ουράνιο τόξο μέσα στη γκρίζα μας καθημερινότητα.

Πώς αποφάσισες να πεις ναι στην πρόταση του Dancing with the stars;

Ο χορός μου άρεσε πολύ και το έκανα στο ξεκίνημα της καριέρας μου και αφού σήμερα είμαι ξανά στο μηδέν και ξεκινάω πάλι από την αρχή, είπα να επαναλάβω τα ίδια βήματα. Έτσι χορεύω ξανά, κάνω πολύ sex και έχω την επιμονή και τη δημιουργικότητα που είχα και παλιά.

Πόσο χρόνο σου πήρε να πεις το ναι; Το σκέφτηκες πολύ ή όχι;

Το σκέφτηκα και επειδή δεν ήθελα να κάνω κανέναν συμβιβασμό, αλλά ήθελα να δω δυνατό competition και έτσι είπα το ναι φέτος.

Σε είχανε καλέσει ξανά στο παρελθόν;

Ναι το έχουν ξανακάνει, αλλά τότε δεν μπορούσα να δεσμευτώ με μια ψυχαγωγική εκπομπή, γιατί έλειπα συχνά στο εξωτερικό λόγω υποχρεώσεων. Τώρα που δεν μου επιτρέπεται να βγω από τη χώρα τι το καλύτερο απ το να συμμετάσχω.

Ανησυχούσες ότι μπορεί να μην τα καταφέρεις ; Είχες τέτοιο φόβο;

Βεβαίως είχα και ακόμη έχω φόβο, αλλά αυτό είναι ωραίο. Για να είμαι ειλικρινείς δεν θα τον έλεγα φόβο, αλλά γλυκιά αγωνία, γιατί αυτό σε κάνει να βελτιώνεσαι και να βγάλεις το maximum των δυνατοτήτων σου.

Έχεις μπει στον πειρασμό να διαβάσεις ή να ακούσεις τι λένε για σένα στο internet ή στις εκπομπές;

Όχι και μπορώ να σου πω ότι μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία κακή κριτική για μένα. Είναι όλοι καλοί μαζί μου και κινδυνεύω να κακομάθω, αλλά έχω ακούσει τόσο πολύ κακή κριτική και κακόβολα σχόλια στη ζωή μου, που πλέον η παλάντζα είναι ίση, ισορρόπησε λίγο όλο το πράγμα. Άλλωστε ποιος είναι αυτός, πέρα από την κριτική επιτροπή, που μπορεί να κρίνει αν κάποιος κάνει καλά αυτό που κάνει.

Σε ενοχλεί κάτι στην εκπομπή; Θα άλλαζες κάτι;

Με ενοχλεί που δεν υπάρχουν προπς. Εμείς οι άνθρωποι δεν μπορεί να είμαστε και ντεκόρ και θέαμα και τεχνικά σωστοί. Δεν έχουμε υποστήριξη και δεν βγαίνει θεαματικό, το σωστό είναι να βγαίνει όσο πιο φαντασμαγορικό γίνεται αυτό το show.

Με ποιους κάνεις περισσότερη παρέα στα live της Κυριακής;

Κάνω με όλα τα παιδιά και έχουμε πολύ χημεία μεταξύ μας και κέφι και καλαμπούρι και σαν μεγαλύτερος που είμαι,αισθάνομαι ότι είναι σαν την οικογένειά μου.

Ποιος χρειάζεται επειγόντως εντατικά μαθήματα χορού;

Εγώ και εκτός από μένα και ο Θάνος Καληώρας.

Υπάρχει κάποιος στο show, με τον οποίο έχει ανταλλάξει τις λιγότερες λέξεις;

Ίσως με έναν από τους χορευτές και ο λόγος είναι ότι δεν ξέρει καλά ελληνικά. Θα ήθελα όμως να τον γνωρίσω καλύτερα και να ανιχνεύσω το αριστοκρατικό του προφίλ. Εκείνος όμως που μου είναι τρελά συμπαθής, είναι ο Ησαΐας Ματιάμπα.

Πώς αισθάνθηκες όταν στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς» είδες τον εαυτό σου δεκαετίες πριν, να χορεύει στο show της Ραφαέλα Καρά;

Συγκινήθηκα πολύ γιατί είχα ζητήσει να μου δώσουν κάποια αποσπάσματα, αλλά δεν μου τα έδωσαν ποτέ και δεν ήξερα ότι μεταξύ καναλιών γίνονται ανταλλαγές. Είδα παρ' όλα αυτά ότι η ηλικία δεν έρχεται μόνη της, αλλά εγώ έχω ακόμη την ίδια τρέλα και είμαι σε πολύ καλή φάση και επειδή μαθαίνω ότι η Ραφαέλα είναι καθημερινά με φυσιοθεραπείες, οπότε λέω όλα καλά.

Υπάρχουν βράδια που ξυπνάς και νομίζεις ακόμη είσαι στο κελί της φυλακής;

Στη φυλακή είχα φτιάξει έναν δικό μου μαγικό κόσμο και δεν είχα πρόβλημα, ήμουν καλά, αλλά αυτό που σκέφτομαι είναι κάποιοι που είναι μέσα και θα ήθελα να είναι έξω γιατί δεν τους αξίζει αυτή η τιμωρία.

Είναι αλήθεια ότι στο παρελθόν υπήρξες παντρεμένος όπως είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος στην εκπομπή του;

Πόσοι και πόσοι δεν παντρεύονται και αργότερα χωρίζουν; Ο γάμος και οι σχέσεις είναι σαν τον καιρό, πότε έχει μπονάτσα, πότε ηρεμία και πότε τρικυμία . Το έχω πει ότι ήμουν παντρεμένος, δεν είναι μυστικό και δεν το έκρυψα ποτέ, το 'χω πει χιλιάδες φορές, απλά με κατηγόρησαν ότι το είπα για να κάνω τηλεθέαση. Εγώ δεν έχω ανάγκη την τηλεθέαση, έχω τόσο πολύ, που μπορώ να την πουλήσω.

Κωνσταντίνα κατά Σκορδά-Λιάγκα: «Ήταν προσβλητικό. Έλεγαν σαχλαμάρες! Ρίχνουν το επίπεδο για τηλεθέαση»

Η Κωνσταντίνα, η οποία έφυγε νωρίς από το Dancing with the stars 4, έριξε τα βέλη της στους Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά για τον τρόπο με τον οποίο την αντιμετώπισαν στην εκπομπή «Το πρωινό»

«Όταν αποχωρεί ένας καλλιτέχνης -και μιλώ για όλους τους συμμετέχοντες όχι μόνο για εμένα- το κανάλι με τον τρόπο του ευχαριστεί τον παίκτη που δέχθηκε να συμμετάσχει. Ένας τρόπος για να το εκφράσουν είναι να δείξουν την εμφάνισή του όταν τον καλούν σε κάποια εκπομπή. Δεν έδειξαν τίποτα! Ο Λιάγκας είπε "Α! δεν είδα πώς χόρεψες. Θα το δω στο βίντεο τώρα". Το βίντεο δεν μπήκε ποτέ στην ουσία, γιατί αυτό που έδειξαν ήταν αποσπάσματα από όλους τους διαγωνιζόμενους. Το μόνο που ήθελε ήταν να αρχίσω να κουτσομπολεύω αν ο Μουρούτσος τα έχει με την παρτενέρ του ή τι γίνεται στα παρασκήνια. Δεν είναι του επιπέδου μου. Αν ήτασν σοβαροί όταν με καλούσαν, θα έδειχναν το βίντεό μο, τις κριτικές που έλαβα, τη βαθμολογία. Θα έπρεπε να δώσουν βάση στον καλεσμένο τους, να δουν πως έφυγε. Αλλά αυτό ηθελαν να καλύψουν και έπεσαν σε κουτσομπολίστικες και δεύτερες καταστάσεις. Γι' αυτό εκνευρίστηκα» είπε στο περιοδικό ΕΓΩ!
«Ήταν προσβλητικό για τον καλεσμένο τους να μιλούν μεταξύ τους και να λένε σαχλαμάρες. Προσπαθούν να ρίξουν το επίπεδο της εκπομπής για να έχουν τηλεθέαση. Και τα καταφέρνουν τώρα, μακροπρόθεσμα, όμως, δεν θα τους βγει σε καλό», καταλήγει η Κωνσταντίνα.

Κώστας Κόκλας: «Δεν είχα χρήματα ούτε για να πάω στο γύρισμα στους Βασιλιάδες»

Δυσκολίες στα οικονομικά του πέρασε ο Κώστας Κόκλας, ο οποίος δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση και έχει πέσει και εκείνος θύμα της οικονομικής κρίσης.

Ειδικά οι ηθοποιοί είναι ένας κλάδος που έχει πληγεί αρκετά και όλοι τους έχουν αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα. Έφτασε ποτέ ο Κώστας Κόκλας στο χείλος του γκρεμού;
«Πέρασα φάση που δεν είχα χρήματα. Καθόλου. Μηδέν. Δεν είχα ούτε για να πάω στα γυρίσματα στους Βασιλιάδες. Αλλά συμβαίνει αυτό, τι να κάνουμε; Δεν μπορούσα να μην το αντιμετωπίσω με ψυχραιμία. Όπως όλος ο κόσμος που ανταπεξέρχεται και είναι ακόμα ζωντανός» τόνισε στο You

Καλομοίρα: Το συγκινητικό μήνυμά της για το θάνατο του Ν. Φώσκολου

Μεγάλη θλίψη νιώθει η Καλομοίρα μετά την είδηση του θανάτου του Νίκου Φώσκολου. Η γνωστή τραγουδίστρια που είχε συνεργαστεί με τον Έλληνα σκηνοθέτη στα πρώτα βήματα της καριέρας της, έμαθε το δυσάρεστο νέο και έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα για το θάνατό του.
“Μόλις έμαθα τα νέα για το Νίκο Φώσκολο. Ήταν κάποιος που σεβόμουν πάρα πολύ. Η καρδιά μου είναι με την οικογένεια του!”, έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι ο Νίκος Φώσκολος ήταν στο πλευρό της και την είχε πιστέψει από τα πρώτα της κιόλας βήματα στο χώρο της showbiz, δίνοντάς της ένα ρόλο στη “Λάμψη”, λίγο αφότου είχε βγει από το Fame Story.

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

«Stars System»: H έκλειψη Ηλίου ποιούς πλανήτες επηρεάζει στο ωροσκόπιο μας.

Ο δρόμος για τα αστέρια ξεκινάει από εδώ!


Ζώδια, πλανήτες, εκλείψεις, συναστρίες… Τι κρύβουν; Τι μας επιφυλάσσουν; Πως μας επηρεάζουν;

Η Άση Μπήλιου έχει τις απαντήσεις και τις μοιράζεται μαζί μας, για έβδομη χρονιά, μέσα από τον Alpha.

Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου, στις 14:10, η Άση Μπήλιου φιλοξενεί τον Γιώργο Πανόπουλο και αναλύουν την παραμονή της Αφροδίτης στον Αιγόκερω για τους επόμενους τέσσερις μήνες. Πώς θα είναι ερωτικά και οικονομικά το επόμενο διάστημα για τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού; Ακόμη, θα μάθουμε πόσο μας αφορά η έκλειψη Ηλίου και θα δούμε σε ανάλυση ποιούς πλανήτες επηρεάζει στο ωροσκόπιο μας.

«Stars System», με την Άση Μπήλιου: Γιατί με ένα «Τι ζώδιο είσαι;» αρχίζουν όλα!

«Στην υγειά μας ρε παιδιά» με... δύο Παπαδόπουλους!

Μια ιστορία που αξίζει να την ακούσει κανείς, μια ανάμνηση που έχει τη μυρωδιά του χθες, μια κουβέντα που ανοίγει παράθυρο στο μέλλον. Πάντα υπάρχει αφορμή για να συναντηθούν οι παρέες, να υψώσουν το ποτήρι τους και να πουν: «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Tο Σάββατο 2 Νοεμβρίου, στις 21:00, η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και ο Σπύρος Παπαδόπουλος φιλοξενούν τον Λευτέρη Παπαδόπουλο.

Στο πλαίσιο του αφιερώματος, οι Μανώλης Μητσιάς, Βασίλης Λέκκας, Μπάμπης Στόκας, Ελένη Πέτα, Σοφία Παπάζογλου και Μαριάννα Πολυχρονίδη θα ερμηνεύσουν δημιουργίες του κορυφαίου στιχουργού  και δημοσιογράφου.

Ακόμη, τον Λευτέρη Παπαδόπουλο θα τιμήσουν με την παρουσία τους, η σύζυγός του και σκηνοθέτις Ράια Μουζενίδου, καθώς και εκλεκτοί φίλοι και συνεργάτες του: ο συνθέτης Χρήστος Νικολόπουλος, ο δημοσιογράφος και πολιτικός Γιώργος Λιάνης, οι δημοσιογράφοι Μηνάς Βιντιάδης, Σπύρος Χαριτάτος, Μαρία Νικόλτσιου και Αλεξάνδρα Δουβαρά, η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός Ελένη Τσολάκη, ο ποιητής Γιώργος Κακουλίδης και ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης.

Τέλος, η νεανική χορωδία του ωδείου Τερψιθέας ερμηνεύει τραγούδια του Λευτέρη Παπαδόπουλου, δίνοντας ένα ιδιαίτερο τόνο στο αφιέρωμα.

Παραγωγή: B&G Productions
Παραγωγός: Βίκυ Λάσκαρη

«Στην υγειά μας ρε παιδιά», με τον Σπύρο Παπαδόπουλο: Γιατί οι παρέες τραγουδάνε ακόμα!

Ποιός είναι ο hipster σύντροφος της Αντωνίας Καλλιμούκου

Περιποιημένο μουσάκι, φαρδιές πλάτες, μεγάλα γυαλιά, όλα από το στυλ ενός hipster έχει ο νέος έρωτας της Αντωνίας Καλλιμούκου.

Ο φακός του περιοδικού «ΟΚ» την εντόπισε μαζί με τον νέο της σύντροφο. Το όμορφο μοντέλο τον περασμένο Ιούνιο χώρισε από τον επί τρία χρόνια σύντροφό της Κώστα Βαζάκα, ο οποίος ήταν 16 χρόνια μεγαλύτερός της.

Η Αντωνία έχει αλλάξει σελίδα στη ζωή της αφού βρήκε τον έρωτα στον νεαρό που απαθανατίζεται στις φωτογραφίες. Παρόλα αυτά η ίδια δεν θέλει να μιλάει για την νέα τη σχέση και όταν μάλιστα αντιλήφθηκαν την παρουσία του φωτογραφικού φακού απομακρύνθηκε ο ένας από τον άλλο.

Ελεονώρα Μελέτη: «Οι εκπομπές της Σκορδά και της Καραβάτου επί τρία χρόνια με σταύρωναν»

Ξέσπασε στην σημερινή της εκπομπή η Ελεονώρα Μελέτη!

Με αφορμή την ατάκα της Νάντιας Μπουλέ στην χθεσινή εκπομπή του «Όλα τρέλα», σχετικά με τον πανελίστα που της ζήτησε συγγνώμη λέγοντας της χαρακτηριστικά πως «είχε γραμμή από το κανάλι» να την κακολογεί, η Ελεονώρα δεν κρατήθηκε!

«Εγώ υπήρξα πρόσωπο όπου η εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο Alter και η εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου στον Alpha, επί τρία ολόκληρα χρόνια, όταν ήμουν στο πρωινό του Ant1, είχαν στην σκαλέτα τους, από τις δυο και τέταρτο έως τις τρεις παρά είκοσι το σταύρωμα μου, την σταύρωση μου. Δεν υπήρχε αυτό το πράγμα. Δεν θυμάμαι να ήρθε ποτέ κανένας και να μου είπε υπάρχει γραμμή από τον σταθμό», είπε χαρακτηριστικά. Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της!

Τόνια Σωτηροπούλου: Το κορίτσι του James Bond στους «Πειρατές της Καραϊβικής»!

Από την αγκαλιά του Daniel Graig στο πλευρό του γοητευτικού Johnny Depp θα βρεθεί η Ελληνίδα καλλονή Τόνια Σωτηροπούλου. 

Το πρώην κορίτσι του James Bond εντυπωσίασε τους παραγωγούς στην οντισιόν για την ταινία «Οι πειρατές της Καραϊβικής» και πριν από λίγες μέρες της τηλεφώνησαν για να της πουν τα ευχάριστα νέα! Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο και θα πραγματοποιηθούν σε τέσσερις διαφορετικές χώρες.

Η ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό In Style και την δημοσιογράφο Σόνια Καζόνη, δήλωσε για τον πρωταγωνιστή του James Bond, στην ταινία Skyfall, Daniel Graig. «Χρωστάω πολλά στον Daniel Graig. Φίλοι δεν είμαστε, αλλά εγώ έχω μαζί του μια σχέση αγάπης. Με έχει βοηθήσει πολύ και του είμαι πολύ ευγνώμων». Όσο για τα αρνητικά σχόλια που έγιναν για τον ρόλο της, είπε:

«Ούτε θα κάτσω αν πω “αν μπορούσες, ας το έκανες κι εσύ” ή “τι νομίζεις, ότι είναι εύκολο να παίξεις σε μια τέτοια ταινία;”. Ο καθένας έχει το ελεύθερο της γνώμης του. Μπορεί να μας πληγώσει κάποιες φορές, αλλά είναι σεβαστό».
Enhanced by Zemanta

Έλενα Ασημακοπούλου: Μιλάει πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας του παιδιού της

Η Έλενα Ασημακοπούλου δεν μιλάει εύκολα για τα όσα συμβαίνουν στην ζωή της.

Η ηθοποιός έχει αφοσιωθεί στον σύζυγο και την κορούλα της. 


Μπορεί όλα να φαίνονται ρόδινα στην ζωή της, αλλά η Έλενα Ασημακοπούλου μίλησε σε μεσημεριανή εκπομπή για το πρόβλημα υγείας που έχει η κόρη της. 

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι γεννήθηκε με αυτό και δεν το έχει ξεπεράσει ακόμα. Μάλιστα, δεν είπε ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα υγείας της μικρούλας, αλλά τόνισε ότι είναι κάτι που ξεπερνιέται με την πάροδο του χρόνου.

Τέλος, η Έλενα Ασημακοπούλου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν είδε σε βίντεο την μαμά της.

Δείτε το video:

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Δάκρυα για τον ταχυδρόμο του «Πάμε Πακέτο»


Δύσκολη στιγμή για την Βίκυ Χατζηβασιλείου η αποχώρηση του συνεργάτη της Πέτρου Γυφτόπουλου. 


Χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της, αποχαιρέτησε συγκινημένη τον «ταχυδρόμο» της εκπομπής της, ο οποίος αποφάσισε να εγκαταλείψει την τηλεόραση και να φύγει μόνιμα για την Αυστραλία με την σύζυγο του.

Την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου, στις 21:00, η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα προσπαθήσει, με ευαισθησία και σεβασμό, να φέρει κοντά ανθρώπους που θέλουν να φτιάξουν από την αρχή το παζλ της ζωής τους. Δύο πακέτα που κρύβουν μέσα τους τα πιο δυνατά συναισθήματα.



Το πρώτο πακέτο θα προσπαθήσει να «ρίξει» μια γέφυρα επικοινωνίας ανάμεσα σε έναν πατέρα και μια κόρη που δεν έχουν επαφή τα τελευταία 12 χρόνια εξαιτίας μιας παρεξήγησης. Ο αποστολέας ζει μόνος του στην επαρχία και αγνοεί τελείως την τύχη της κόρης του. Ο ίδιος αποφάσισε να κάνει το πρώτο βήμα, καθώς φοβάται, βλέποντας τα χρόνια να περνούν, ότι δεν θα προλάβει να τη συναντήσει ξανά. Ξέρει ότι τα λόγια τρίτων ήταν αυτά που δηλητηρίασαν τη σχέση τους και μέσω της εκπομπής θα προσπαθήσει να καταστείλει τον ανδρικό εγωισμό του και να της ζητήσει συγνώμη. Άραγε ο αποστολέας εκτίμησε σωστά τη σοβαρότητα της κρίσης στη σχέση τους; Πώς θα αντιδράσει η παραλήπτρια όταν τον δει απέναντί της;

Χρειάστηκαν τέσσερα χρόνια εντατικής έρευνας προκειμένου το δεύτερο πακέτο να βρει τον παραλήπτη του. Η 35χρονη Μάρα εύχεται να δώσει τέλος στην αγωνία τόσων χρόνων και για πρώτη φορά να αντικρίσει το πρόσωπο της βιολογικής της μητέρας. Η αποστολέας πιστεύει ότι μια ενδεχόμενη συνάντηση μαζί της θα την ολοκληρώσει σαν προσωπικότητα, αφού θα γνωρίσει τις ρίζες της. Η Μάρα τα τελευταία χρόνια έχει κόψει κάθε δεσμό με την ανάδοχη οικογένειά της και μοναδικός σκοπός της ζωής της είχε γίνει ο εντοπισμός της παραλήπτριας. Ποια είναι η τραγική ιστορία της παραλήπτριας; Πώς θα αντιδράσει η Μάρα όταν μάθει ότι η μητέρα της πριν λίγο καιρό έμεινε άστεγη και τριγυρνούσε στους δρόμους της Αθήνας; Τι αντίκτυπο θα έχουν στην κόρη τα λόγια της μητέρας της και πώς θα επηρεάσουν την εξέλιξη της ιστορίας;

«Πάμε πακέτο», με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ποτέ άλλοτε μια εκπομπή δεν άλλαξε τη ζωή τόσων ανθρώπων!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...