Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Δείτε πασίγνωστο Έλληνα την ημέρα του γάμου του! Τον αναγνωρίζετε;


Πρόκειται για έναν πασίγνωστο Έλληνα, τον οποίο βλέπουμε σε μία σπάνια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου του.

Ο 59χρονος σήμερα δημοσιογράφος και παρουσιαστής παντρευόταν τότε την εκλεκτή της καρδιάς του!

Εν έτει 1983, ο Γιάννης Πρετεντέρης ήταν 29 ετών και έκανε τότε τα πρώτα του βήματα στη δημοσιογραφία. Εκείνη τη χρονιά έγινε και ο γάμος του με την νεαρή παραγωγό, Φρόσω Ράλλη, με κουμπάρα την Μελίνα Μερκούρη.

Η φωτογραφία αυτή, 30 ολόκληρα χρόνια πριν, ήταν από την βραδιά του γάμου τους και το νιόπαντρο τότε ζευγάρι πόζαρε μαζί με την Ζωή Λάσκαρη.

Αν και ο γάμος δεν κράτησε πολύ, οι δυο τους διατηρούν ακόμη φιλικές σχέσεις. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής ξαναπαντρεύτηκε αργότερα με την δημοσιογράφο Σάντρα Μπακογιαννοπούλου, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.


Δείτε τη σύντροφο του Αντώνη Σρόιτερ, λίγους μήνες πριν γεννήσει


Ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ιωάννα Μπούκη σε λίγους μήνες θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς. 

Ο φωτογραφικός φακός του entertv, εντόπισε την όμορφη σύντροφο του παρουσιαστή να κάνει βόλτα στα μαγαζιά σε γνωστό... εμπορικό κέντρο των νοτίων προαστίων. 

Παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη, η ίδια είναι πολύ κομψή και προσέχει πολύ την εμφάνισή της, αφού και το επάγγελμά της σχετίζεται με την ομορφιά και συγκεκριμένα με το μακιγιάζ!

Δείτε τις φωτογραφίες


Αντιγόνη Δρακουλάκη: «Προτιμώ να δουλεύω τσάμπα, παρά να μη δουλεύω»

Η Αντιγόνη Δρακουλάκη σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε τις δυσκολίες που περνούν οι ηθοποιοί αλλά εκείνη δεν το βάζει κάτω.

Όπως εξήγησε σε συνέντευξή της απλήρωτοι πλέον μπορεί να μείνουν όλοι ανεξαρτήτως επαγγέλματος. «Ακόμα και μια πωλήτρια δεν ξέρει με σιγουριά ότι θα πληρωθεί στο τέλος του μήνα. Για μένα η πιο δραστική κίνηση για να πολεμήσεις αυτό που συμβαίνει γύρω μας είναι να παραμείνεις ενεργός. Δεν λέει τίποτα να κάθεσαι σπίτι σου και να κλαις τη μοίρα σου. Όχι! Προτιμώ να δουλεύω τσάμπα, παρά να μη δουλεύω! Νιώθω ζωντανή όταν δουλεύω. Ελπίζω και περιμένω», δήλωσε στο περιοδικό «DownTown της Κύπρου».

Τσoντα το κάναν το Πρωινό! Έπιαναν το στήθος της Σάσας Σταμάτη στον αέρα! - ΒΙΝΤΕΟ

Σκηνές ...ακατάλληλες για ανηλίκους!


Το μπούστο της Σάσας Σταμάτη βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. 

Το λευκό ανοιχτό πουκάμισο της παρουσιάστριας άφηνε σε κοινή θέα τα ...προσόντα της, ενώ το πλάνο ...στοχοποίησε το επίμαχο για αρκετή ώρα.

Τα σχόλια των συνεργατών της έδιναν και έπαιρναν, ενώ η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου λίγο πριν το διαφημιστικό διάλειμμα, όταν ο Γιώργος Λιανός και ο Θέμης Γεωργαντάς ...όρμησαν στη δημοσιογράφο και ...έπιαναν ότι έβρισκαν!

Η σέξι φωτογραφία που ανέβασε η Ευαγγελία Αραβανή και «σκανδάλισε» το instagram!


Ωραίο το σημερινό σαββατιάτικο πρωινό, όμως η Ευαγγελία Αραβανή αποφάσισε να το κάνει ακόμα πιο όμορφο για τους χρήστες του instagram ανεβάζοντας μία από τις πιο σέξι φωτογραφίες της.

Το όμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό μία πόζα της καθώς περπατούσε στην πασαρέλα σε σόου που έγινε στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας.

Φορώντας ένα υπέροχο λευκό μαγιό που αναδείκνυε το καλογυμνασμένο της σώμα έκανε πολλούς χρήστες των social media να σκανδαλιστούν.

Δείτε την επίμαχη φωτογραφία.

Μιμή Ντενίση: «Οι άντρες στην Ελλάδα έχουν αποσυντονιστεί έτσι όπως έγιναν οι γυναίκες»

Η Μιμή Ντενίση δεν φοβάται να είναι μόνη της. Άλλωστε έχει την ευκαιρία να ασχολείται με διάφορες καλλιτεχνικές δημιουργίες. 


«Η μοναξιά είναι για τους ανθρώπους που είναι πολύ δημιουργικοί και αυτόνομοι και σίγουρα δεν είναι το καλύτερο πράγματα που μπορεί να σου συμβεί. Υπάρχει η μοναχικότητα που επιλέγω να γράψω, να μεταφράσω και να σκηνοθετήσω ένα έργο», δήλωσε στο «Hello» και συνέχισε:

«Οι σχέσεις δεν είναι κάτι λογικό. Στη ζωή μου είχα μεγάλες τύχες, ευτυχίες και τεράστιες ατυχίες. Οι άντρες στην Ελλάδα έχουν αποσυντονιστεί πλέον έτσι όπως έγιναν οι γυναίκες. Αυτό ίσως οφείλεται στις μητέρες τους που τους μεγάλωσαν σαν ανατολίτες».

Ανάμεσα στα όσα είπε αναφέρθηκε και στην περιβόητη κόντρα της με τον Λάκη Λαζόπουλο.
«...Ποτέ δεν δέχτηκα πόλεμο εγώ από τα έντυπα ούτε από την επίσημη κριτική. Μόνο από τον Λάκη Λαζόπουλο δέχτηκα πόλεμο και από κάποιους ανθρώπους που κινούνταν γύρω από αυτόν και επηρεάζονταν από εκείνον».


Η συγκίνηση του Κρατερού Κατσούλη στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά»

Ο Κρατερός Κατσούλης ήταν καλεσμένος της εκπομπής «Μες στην καλή χαρά» το πρωί του Σαββάτου με οικοδέσποινα την σύζυγό του, Κατερίνα Καραβάτου.


Ο ηθοποιός προσπαθούσε να κάνει την παρουσιάστρια να νιώσει άνετα και να διώξει το άγχος του. 

Στη συνέχεια ένα βίντεο αφιερωμένο στην οικογένειά τους τον έκανε να δακρύσει ενώ συγκινημένη ήταν και η Κατερίνα Καραβάτου.

Η Χριστίνα Αλεξανιάν στο τσακίρ κέφι!

Η Χριστίνα Αλεξανιάν χορεύει ίσως από τα πιο ωραία τσιφτετέλια που έχουμε δει.


Η ηθοποιός είχε δείξει το ταλέντο της στο χορό όταν ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στην υγειά μας» πριν μερικά χρόνια. 

Χθες βράδυ βγήκε να διασκεδάσει με τους φίλους της και ανέβηκε στην πίστα του ρεμπετάδικου να χορέψει ένα τσιφτετέλι. 

Ο φωτογραφικός φακός των φίλων της την απαθανάτισε και «ανέβασαν» φωτογραφίες στο facebook!

Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Βόγλης

Στο νοσοκομείο εισήχθη ο Γιάννης Βόγλης.


Ο ηθοποιός εδώ και καιρό έπρεπε να υποβληθεί σε μια εγχείρηση ρουτίνας σύμφωνα με το nocomments αλλά δεν έβρισκαν ελεύθερο κρεβάτι. 

Η επέμβαση έγινε και αν όλα πάνε καλά και ο οργανισμός του αντιδρά θετικά θα πάρει εξιτήριο άμεσα.


Ο Μάνος Ιωάννου χώρισε την Ναταλία Γερμανού on air

Καλεσμένοι της πρεμιέρας «Η Γερμανού ξανάρχεται» ήταν οι ηθοποιοί της παράστασης «Άντρες έτοιμοι για όλα».

Πέρα από την συνέντευξη η Ναταλία Γερμανού τους υπέβαλλε σε διάφορες δοκιμασίες. Στον σύντροφό της Μάνο Ιωάννου τον έβαλε να χωρίσει μια υποτιθεμένη κοπέλα του που την υποδύθηκε μια νεαρή από το κοινό.

Ο λόγος της δοκιμασίας ήταν ότι ο ηθοποιός σε συνέντευξή του είχε δηλώσει ότι δεν μπορεί να χωρίσει εκείνος μια γυναίκα. «Θα σε μάθουμε να χωρίζεις», του είπε η Ναταλία Γερμανού. Ο Μάνος Ιωάννου δεν τα κατάφερε με την κοπέλα από το κοινό και σηκώθηκε πήγα κάθισε δίπλα στην παρουσιάστρια και της είπε: «Κοίτα καρδιά μου θα ήθελα να μείνω για λίγο καιρό μόνος μου». «Μάνο με χωρίζεις;», τον ρώτησε εκείνη.

Πηγή: gossip-tv

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μιλάει πρώτη φορά μετά τη γέννηση του γιου της!

Για τους δύο άντρες της ζωής της, τον γιο της και τον σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά μιλάει για πρώτη φορά μετά τη γέννηση του μικρού η Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Πάντα είχα ένα γενικότερο φόβο απέναντι στο γάμο ως κατάσταση και η απόφαση μου φαινόταν βουνό. Παιδί μπορεί να ήθελα πάντα να κάνω, αλλά με φόβιζε πολύ το τι φέρνει ο ερχομός ενός παιδιού στη σχέση του ζευγαριού» είπε η όμορφη ηθοποιός στο people και συνέχισε:

«Το παιδί έφερε περισσότερη μαγεία στη σχέση μας... Ο μικρούλης είναι ίδιος ο Παναγιώτης. Οι πρώτοι μήνες ήταν δύσκολοι με τους κολικούς του, αλλά πλέον είναι πολύ χαρούμενος, επικοινωνιακός και γελαστός».

Η ίδια μιλάει για την καθημερινότητά της με τον μικρό της γιο: «Όταν είμαι έξω, μου λείπει το μωρό και γυρνάω τρέχοντας. Δεν μου έχει λείψει τίποτα από πριν. Είμαι πολύ καλά. Καλύτερα από ποτέ... Γενικά είναι πολύ φοβιτσιάρα και υπερπροστατευτική με τους ανθρώπους που αγαπώ. Και τώρα έχω και ένα λόγο παραπάνω. Ξέρω όμως, πώς πρέπει να το διαχειριστώ για την ηρεμία του παιδιού μου».

Όσο για τον καιρό που ήταν έγκυος, η Κατερίνα αποκαλύπτει: «Είχα πολύ καλή εγκυμοσύνη. Απλά έπαθα μια βροχοπνευμονία σε κάποια φάση και ταλαιπωρήθηκα πολύ, γιατί δεν μπορούσα να πάρω αναπνοή. Κατά τα άλλα ευχαριστήθηκα πολύ όλη την εμπειρία».

Μ. Χρουσαλά: Συνάντηση με την Καλομοίρα και γενέθλια για τη Μάργκω!

Συνεχίζει να βρίσκεται στην Αμερική η Μαριέττα Χρουσαλά και να συναντιέται με τις φίλες της. 


Μετά από το reunion με την κουμπάρα της Μαρία Μενούνος, συναντήθηκε και με την φίλη της Καλομοίρα. 

Η τραγουδίστρια ανέβασε την Παρασκευή στο Instagram μια φωτογραφία τους.

Την Πέμπτη η Μαριέττα ήταν πολύ χαρούμενη γιατί είχε γενέθλια η μικρή Μάργκω και ανέβασε μια φωτογραφία με ένα μπαλόνι λαγουδάκι γράφοντας: Ο πρώτος μας καλεσμένος!

Η Κλέλια Πανταζή κερδίζει… πρωτοσέλιδα

Η… μικρή του “Dancing With The Stars” κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά και πρωτοσέλιδα, καθώς το ευρύ κοινό αρχίζει σιγά-σιγά να γνωρίζει την Κλέλια Πανταζή.

Η 28χρονη χάλκινη Ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ συμμετέχει στον τηλεοπτικό διαγωνισμό χορού του ΑΝΤ1, και αξιοποιώντας τα προφανή πλεονεκτήματα που της χαρίζουν τα πολλά χρόνια γυμναστικής, φαντάζει ήδη ως ένα από τα φαβορί για να φτάσουν ως το τέλος, και να διεκδικήσουν τη νίκη.

Η Κλέλια Πανταζή, η οποία κατάγεται από τη Μυτιλήνη, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ανσάμπλ της Ρυθμικής Γυμναστικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ το 2000, ενώ μαζί με την αδελφή της, επίσης γυμνάστρια και Ολυμπιονίκη Άννυ, ασχολούνται με τα Special Olympics.
Enhanced by Zemanta

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Μενιδιάτης: Στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους για τρίτη φορά

Στις αρχές του μήνα σας είχαμε ενημερώσει ότι ο Χρήστος Μενιδιάτης μπήκε στο νοσοκομείο εσπευσμένα με φρικτούς πόνους στην κοιλιά!

Η διάγνωση τότε ήταν οξεία σκωληκοειδίτιδα και γι' αυτό υπεβλήθη άμεσα σε χειρουργική επέμβαση.

Πριν λίγο στην επίσημη σελίδα του Ηλία Βρεττού στο facebook αναρτήθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση που ενημέρωνε τους φίλους και θαυμαστές ότι αναβάλλεται η πρεμιέρα του μαγαζιού, επειδή ο τραγουδιστής εισήχθη ξανά στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους: «Εκτάκτως αναβάλλεται η προγραμματισμένη για την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου πρεμιέρα στο Gotham City Stage.
Ο Χρήστος Μενιδιάτης εισήχθη στο νοσοκομείο για τρίτη φορά μέσα στον τελευταίο μήνα . Οι ξαφνικοί πόνοι ήταν το αποτέλεσμα πρόσφατου χειρουργείου στο οποίο είχε υποβληθεί ο γνωστός καλλιτέχνης. Μετά από τα παραπάνω γεγονότα, οι γιατροί απαγόρευσαν προσωρινά κάθε επαγγελματική δραστηριότητα για τον Χρήστο Μενιδιάτη μέχρι την πλήρη ανάρρωση του.
Η επιχείρηση καθώς και όλοι οι συντελεστές και συνάδελφοι του καινούργιου σχήματος ευχόμαστε περαστικά ,πλήρη και γρήγορη ανάρρωση.
Ευχαριστούμε όλα τα media για την θερμή υποστήριξη τους και ζητούμε την κατανόηση τους .Θα σας ενημερώσουμε άμεσα για την καινούργια ημερομηνία έναρξης».

Ο συνάδελφός του Ηλίας Βρεττός είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του: «Δεν θέλω να πω κάτι για το θέμα της υγείας του Χρήστου. Το μόνο που εύχομαι στον φίλο μου είναι περαστικά, γρήγορη και πλήρη ανάρρωση. Στεναχωριέμαι γιατί έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα. Εμείς είμαστε έτοιμοι και όταν του το επιτρέψει ο γιατρός θα ξεκινήσουμε. Δυστυχώς με τον Θεό και υγεία δεν μπορεί να τα βάλει κανείς».

gossip-tv.gr

Πρωταγωνιστής του Games of Thrones πλακώνει στα χαστούκια θαμώνα κλαμπ [βίντεο]

Το ένα μετά το άλλο έπεφταν τα χαστούκια (στα χέρια) έξω από γνωστό κλαμπ του Λος Αντζελες, όταν ένας θαμώνας προκάλεσε σε παιχνίδι τον γνωστό ηθοποιό, πρωταγωνιστή στο Games of Thrones, Καλ Ντρόγκο.

Ολα αυτά, βέβαια, στο πλαίσιο του παιχνιδιού όπου κάποιος προσπαθεί να πετύχει τα χέρια σου και να τα χτυπήσει. Εκτός και έχει τα αντανακλαστικά να τα μετακινήσεις πιο γρήγορα... Οπως φαίνεται ο νεαρός που προκάλεσε τον Ντρόγκο δεν τα είχε.

Τζόυς Ευείδη: «Με τους γονείς μου τελείωσα... έφτασα στο μηδέν»!


«Έχω περάσει πολλές φάσεις στη ζωή μου που έχει γράψει μηδέν στην τράπεζα. Με τους γονείς μου τελείωσα, καθάρισα, έφτασα στο μηδέν» είπε η Τζόυς Ευείδη που ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό Mou».


Η ηθοποιός, η οποία έπαθε κατάθλιψη λόγω των άσχημων γεγονότων που της συνέβησαν είπε: «Μάνα, πατέρας, χώρισα μετά από πολλά χρόνια, πέθανε και το σκυλί μου... Έχω δύναμη να συνεχίσω τη ζωή μου ανά πάσα ώρα και στιγμή, αλλιώς θα μπω στον τάφο από τώρα».

Η τρυφερή αγκαλιά του Θοδωρή Αθερίδη στην κόρη του Φωτεινή!


Τον Θοδωρή Αθερίδη συνέλαβε, ανάμεσα σε άλλους, ο φωτογραφικός φακός του entertv στην επίσημη πρεμιέρα του νέου θεατρικού έργου της Ελένης Γκασούκα. 

Ο φακός μάλιστα αποθανάτισε τον αγαπημένο ηθοποιό σε μία ιδιαίτερα τρυφερή στιγμή με την κόρη του Φωτεινή.

(πηγή φωτογραφίας: ndp photo)

Πιο sexy από ποτέ σήμερα η Ελένη! Δείτε την!


Sexy και εντυπωσιακή ήταν σήμερα η Ελένη Μενεγάκη! Η όμορφη παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα μίνι, μαύρο φόρεμα, το οποίο της ταίριαζε πολύ.


Η Ελένη συνδύασε το φόρεμά της με μαύρες γόβες, τις οποίες άλλαξε κατά τη διάρκεια της εκπομπής και φόρεσε ένα ζευγάρι peep toe μποτάκια, που έκαναν το σύνολο ακόμη πιο sexy!

Δειτε την σημερινή εμφάνιση της Ελένης:


Στέλιος Ρόκκος: «Έκανα τατουάζ για να μην κάνουν τα παιδιά μου» (Video)

«Έκανα εγώ τατουάζ για να μην κάνουν τα παιδιά μου» παραδέχτηκε ο Στέλιος Ρόκκος στην κάμερα του πρωινού του ΑΝΤ1. Δείτε το σχετικό απόσπασμα...



Στις πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη η Δούκισσα!

Στη λίστα με τις πιο sexy γυναίκες του πλανήτη συγκαταλέγεται πλέον η Δούκισσα Νομικού, σύμφωνα με το αμερικανικό έντυπο Esquire.

Γιώργος Λιάγκας: «Ποιά Στικούδη, εδώ έχουμε την Έλλη!» (Video)

Μία έκπληξη περίμενε σήμερα το πρωί τον Γιώργο Λιάγκα στο τέλος της ενότητας του καιρού που τον ...χαροποίησε ιδιαίτερα. 

Δείτε το απολαυστικό απόσπασμα!


Θοδωρής Αθερίδης: «Οι δουλειές μας γίνονται σαν τα μούτρα μας» (Video)

Καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά βρέθηκε ο Θοδωρής Αθερίδης. 

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε στο πρωινό μαγκαζίνο του ΑΝΤ1 και, μέσα σε όλα, δήλωσε χαρακτηριστικά πως «οι δουλειές μας γίνονται σαν τα μούτρα μας». Δείτε το σχετικό απόσπασμα...

ΒΙΝΤΕΟ-Ένταση στο "Πρωινό"

Έντονες διαφωνίες είχαν σήμερα στην πρωινή εκπομπή "To Πρωινό". Η Φαίη Σκορδά αποκάλεσε την Σάσα Σταμάτη "κακιασμένη" και ο Γιώργος Λιάγκας είπε στη Φαίη Σκορδά "για μαζέψου σήμερα".

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "To Πρωινό":

Κατερίνα Καινούργιου: Φωτογραφίζεται με την μητέρα της και τον σύντροφό της

Στην παρουσίαση της νέας της συλλογής


Η Κατερίνα Καινούργιου παρουσίασε τη νέα της συλλογή ρούχων, «Lynne by Katerina Kainourgiou», το βράδυ της Τετάρτης, σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας.

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείψουν από κοντά της  οι διάσημοι φίλοι της παρουσιάστριας του Alpha και ο σύντροφός της Βασίλης Σταθοκοστόπουλος που έδωσαν το «παρών» στο event.

Ανάμεσα τους εντοπίσαμε τους : Μαρία Ηλιάκη, Έλενα Παπαβασιλείου, Μαρία Μπεκατώρου, Γιώργο Δάσκαλο, Παύλο Σταματόπουλο, Χριστίνα Παππά, Όλγα Φαρμάκη αλλά και τον αδερφό της Κατερίνας Καινούργιου, Πάνο. Στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου ήταν φυσικά και ο σύντροφός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, με την αδερφή του, Αφροδίτη.

Η Κατερίνα επέλεξε να φορέσει για τη συγκεκριμένη βραδιά ένα στενό μαύρο φόρεμα,  το οποίο συνδύασε με μαύρα μποτάκια, ενώ το μακιγιάζ της ήταν τέτοιο που τόνιζε τα γαλάζια της  μάτια.

Από το πλευρό της Κατερίνας δεν θα μπορούσε να λείψει η μητέρα της, που της έχει ιδιαίτερη αδυναμία και τη στηρίζει σε όλα  τα επαγγελματικά της βήματα. Μαμά και κόρη πόζαραν στο φωτογραφικό φακό μαζί με τον σύντροφο της παρουσιάστριας και όλοι μαζί έδειχναν να διασκεδάζουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η Τόνια μου έχει πάρει το μυαλό

«Επειδή είμαστε και οι δύο τρελοί, μπορεί να παντρευτούμε και σε ένα μήνα από τώρα, ή σε ένα χρόνο!»


Μπορεί η σχέση του με την ηθοποιό Τόνια Σωτηροπούλου να μετράει μόνο λίγους μήνες, όμως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δηλώνει τρελά ερωτευμένος, ακόμα και έτοιμος για να χορέψει τον χορό του Ησαΐα!

«Επειδή είμαστε και οι δύο τρελοί, μπορεί να παντρευτούμε και σε ένα μήνα από τώρα, ή σε ένα χρόνο! Αυτό θα μας το δείξει η ίδια η ζωή! Αυτό που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι ότι η Τόνια είναι ένας άνθρωπος που μου έχει βγάλει την επιθυμία να κάνω οικογένεια», είπε το μοντέλο στο περιοδικό «Down Town» της Κύπρου, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την Τόνια, ακόμα και σε ένα μήνα!

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι έχει χάσει το μυαλό του με την Τόνια Σωτηροπούλου: «Είμαι αρκετό καιρό με την Τόνια και μου έχει πάρει το μυαλό, οπότε δε θυμάμαι καν τι γινόταν στο παρελθόν. Ομολογώ ότι στην αρχή ξαφνιάστηκα, γιατί αυτό που ήθελα από μία σχέση ήταν εκεί μπροστά μου και επειδή δεν είχα ζήσει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν, μου φαινόταν τεράστια η αλλαγή».

«Φως στο Τούνελ»: Θα ανοίξουν τα κλειστά στόματα; Θα εξιχνιαστεί το μυστήριο;

Σκοτεινές υποθέσεις  ζητούν φως. Καλυμμένα ίχνη και μυστικά  έρχονται στην επιφάνεια.

Θα εντοπιστούν οι μάρτυρες – κλειδιά; Θα ανοίξουν τα κλειστά στόματα; Θα εξιχνιαστεί το μυστήριο;

Ο γρίφος είναι για δυνατούς λύτες. Η λύση του είναι επιτακτική γιατί τίποτα δεν πρέπει να μένει  στο σκοτάδι.

Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, στις 23:00, το «Φως στο Τούνελ» έρχεται στoν Alpha για να ερευνήσει άλλη μια δυνατή υπόθεση.

Πρόσωπο - κλειδί σπάει τη σιωπή του και μιλάει στην Αγγελική Νικολούλη για ένα σημαντικό θρίλερ.

Τι συνέβη τη μοιραία νύχτα της απαγωγής; Που οδήγησαν οι  ολονύκτιες έρευνες; Τι αποκαλύπτουν τα ευρήματα; Ποιοι  και γιατί θέλησαν να τα καλύψουν;

Με την πολύχρονη  εμπειρία της αλλά και τη μεθοδική και επίμονη έρευνά της, η Αγγελική Νικολούλη μαζί με τους συνεργάτες της θα επιχειρήσουν να ρίξουν φως σε αυτή τη δύσκολη και περίπλοκη υπόθεση. Για μια ακόμα φορά, πολύτιμοι στυλοβάτες της εκπομπής θα είναι οι τηλεθεατές. Ο ρόλος τους καθοριστικός καθώς θα συμμετέχουν ενεργά στις έρευνες αποδεικνύοντας, για πολλοστή φορά, την ευαισθησία και τον εθελοντισμό τους.

 «Φως στο Τούνελ»: Για την Αγγελική Νικολούλη δεν υπάρχουν άλυτα μυστήρια

Η συγκλονιστική στιγμή που λιποθύμισε η 23χρονη στο "Πάμε Πακέτο" [video]



Λιποθύμησε την ώρα που αντίκρισε τη μητέρα της για πρώτη φορά η 23χρονη Λένα. Μια συγκινητική στιγμή σε μια ιστορία επίκαιρη όσο ποτέ. 

Η 23χρονη δόθηκε για υιοθεσία μωρό, ενώ προερχόταν από Αθίγγανους. Πάντα όμως αναζητούσε του βιολογικούς του γονείς. 

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο πιο κάτω...

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Παντρεύτηκαν στο Δημαρχείο Αμαρουσίου Τσιμιτσέλης Λασκαράκη


Στο τέλος του μήνα έρχεται το παιδάκι τους και ώς γονείς φρόντισαν όλα να είνα νόμιμα.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη ενώθηκαν πρίν απο λίγο με τα δεσμά του πολιτικού γάμου στο Δημαρχείο Αμαρουσίου. Να είναι πάντα καλά και να ζήσουν τα παιδιά!

ΒΙΝΤΕΟ - Φαίη Σκορδά: Μπορεί να διαψεύδει τις φήμες περί εγκυμοσύνης, όμως η κοιλιά της όλο και φουσκώνει!


Χθες η Φαίη Σκορδά με συνέντευξή της διέψευσε τις φήμες περί εγκυμοσύνης σε περιοδικό!


Μπορεί να διαψεύδει τις φήμες, όμως η κοιλιά της όπως θα δείτε και στο βίντεο όλο και φουσκώνει! 

Η Φαίη και ο Γιώργος Λιάγκας μέσω της εκπομπής τους «Το πρωινό» δεν έχουν αναφέρει τίποτε σχετικά με την εγκυμοσύνη και αν περιμένουν δεύτερο παιδί! 

Πάντως σήμερα η παρουσιάστρια δεν δίστασε να σηκώσει την μπλούζα της και να μας δείξει την κοιλίτσα της!

Μενεγάκη- Λάτσιος: Στα δικαστήρια για την διατροφή των παιδιών τους


Οι διαφωνίες της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου είναι πολλές.


Έχουν ήδη οδηγήσει το πρώην ζευγάρι στα δικαστήρια και η «μάχη» αναμένεται να είναι σκληρή και… μακροχρόνια. Το πολυπόθητο διαζύγιό τους –κυρίως για την παρουσιάστρια- αργεί να εκδοθεί, μιας και οι δυο τους έχουν πολλές άλυτες διαφορές και δεν φαίνεται να βρίσκουν συμβιβαστική λύση. 

Εκτός από την μεγάλη περιουσία που έχουν να μοιράσουν, «αγκάθι» στις διαπραγματεύσεις τους σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, αποτελεί και η διατροφή που θα πρέπει να δίνει ο Γιάννης Λάτσιος αλλά και το ποσό με το οποίο θα συνεισφέρει η Ελένη Μενεγάκη κάθε μήνα για την ανατροφή των παιδιών τους και την κάλυψη των αναγκών τους.

 Το εισόδημα της παρουσιάστριας είναι  μεγαλύτερο από αυτό του Γιάννη Λάτσιου, όπως πολλά είναι και τα μηνιαία έξοδα των παιδιών τους. Μόνο το σχολείο τους κοστίζει κάθε χρόνο 45.000 ευρώ χωρίς να υπολογίζονται τα επί μέρους έξοδα των τέκνων τους για τις ανάγκες των επί μέρους σχολικών δραστηριοτήτων τους.

Οι δυο τους λοιπόν διαφωνούν για το πόσα πρέπει να δίνει ο καθένας κάθε μήνα και η διαφωνία θα τους οδηγήσει στα δικαστήρια μιας και κανένας από τους δυο δεν είναι διατεθειμένος να κάνει πίσω και θα διεκδικήσει το δίκιο του μέσω της δικαστικής οδού.

ΒΙΝΤΕΟ: Η περιπέτεια του Κωστόπουλου: «Πήγαν να με πυροβολήσουν τρεις φορές»



Ακόμα μία αποκάλυψη έκανε μέσω της εκπομπής «Πρωινό mou» ο Πέτρος Κωστόπουλος!

«Ήμασταν με μηχανές και πήγαν να μας πυροβολήσουν τρεις φορές, γιατί είχαμε μακριά μαλλιά και Harley Davidson. Μέσα σε ένα μπαρ, επειδή ο φίλος μου ο Παύλος κάνει πλάκες και έκανε τον ψιλοgay και σηκώθηκαν δύο να μας την σουτάρουνε» είπε χαρακτηριστικά. Το συμβάν έγινε όταν ήταν στο Τέξας!

«Στο Τέξας οι άνθρωποι είναι υπάνθρωποι. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τα όπλα».



Σωτηροπούλου: «Πλάκα κάναμε με τον Δημήτρη». Σπανού: «Να μην αναφέρεται το όνομά μου»!

Κωστόπουλος: «Θέλω να τα φτιάξει ο Ουγγαρέζος με την Σπανού»! - Πετρετζίκης: «Ο Δημήτρης βγαίνει με κοπέλα»!

Κόντρα δίχως τέλος αυτή της Ελισάβετ Σπανού με το ζεύγος Τόνια Σωτηροπούλου - Δημήτρης Αλεξάνδρου. Μετά το χθεσινό χαιρετισμό της Ελισάβετ στην Τόνια μέσα από το Πρωινό mou, σήμερα ήρθε η συνέντευξη της Τόνιας Σωτηροπούλου και η αναφορά της στα ειρωνικά σχόλια που είχε κάνει με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου για το τραγούδι "Άλλη Φάση" της Ελισάβετ Σπανού.

«Δεν έβρισα κανέναν. Πλάκα κάναμε. Ήταν μια βλακεία της στιγμής. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι για να πληγώσω κάποιον...», δήλωσε η Τόνια.

Η απάντηση της Ελισάβετ ήταν σαφής: «Ποια είμαι εγώ να πω αν υπάρχουν στιγμές βλακείας στους ανθρώπους; Ασφαλώς και υπάρχουν. καλό θα ήταν να σταματήσει να αναφέρεται το όνομά μου με αυτή την ιστορία. Έχει τελειώσει από τον Απρίλιο».

Κι εκεί ήταν που ήρθε ξανά στην επιφάνεια το φλερτ του Δημήτρη Ουγγαρέζου με την Ελισάβετ Σπανού. «Θέλω να τελειώσει η σεζόν και να τα φτιάξουν!», τόνισε ο Πέτρος Κωστόπουλος. Ο Άκης Πετρετζίκης όμως, έδωσε άλλη διάσταση στο θέμα: «Νομίζω ότι ο Δημήτρης βγαίνει με μια κοπέλα».


Αποκάλυψη - βόμβα από τον Κωστόπουλο: "Ο Λάκης ήταν ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ! Δεν ξέρω γιατί το κρύβει!!!" (VIDEO)

Ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ήταν για εννιά χρόνια με μία γυναίκα, αλλά δεν παντρεύτηκαν!

Μάλιστα ο σχεδιαστής και επιχειρηματίας τόνισε πως θα ήθελε να έχει ένα παιδί, αλλά η εν λόγω κυρία δεν ήθελε. Αφού παρουσιάστηκε το εν λόγω βίντεο στην εκπομπή το «Πρωινόmou», ο Πέτρος Κωστόπουλος προέβη στην εξής αποκάλυψη:

«Ο Λάκης δεν τα είχε με μία κοπέλα εννιά χρόνια που είπε στον Αρναούτογλου! Ο Λάκης και απορώ γιατί το κρύβει ήταν παντρεμένος... δεν ξέρω αν είναι συγκεκριμένη. Ήταν Ιταλίδα. Ήταν παντρεμένος με παπά και με κουμπάρο»!

gossip-tv.gr

Σίσσυ Χρηστίδου όπως λέμε… Uma Thurman!

H παρουσιάστρια «μεταμορφώθηκε» σε Poison Ivy!


Εδώ και μερικές εβδομάδες αποφάσισε να κάνει ακόμα μια αλλαγή στα μαλλιά της και έγινε κοκκινομάλλα. Ο λόγος για τη Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία στην πιο πρόσφατη φωτογράφησή της για γνωστή εταιρεία καλλυντικών «μεταμορφώθηκε» σε Poison Ivy, το ρόλο δηλαδή που είχε υποδυθεί η Uma Thurman!

«Ποια μου θυμίζει, ποια μου θυμίζει;», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, ανεβάζοντας την φωτογραφία της την ώρα που προετοιμαζόταν για τη φωτογράφηση της L' oreal.

Και στη συνέχεια ανέβασε μια φωτογραφία της Uma Thurman από τον ρόλο της ως Poison Ivy, στην ταινία Badman λέγοντας πως μοιάζει σε εκείνη!
Enhanced by Zemanta

Η μάχη του Γιώργου Αυτιά με τον καρκίνο: ''Δεν τον φοβήθηκα, δεν τον υποτίμησα''


Για την σκληρή μάχη που έδωσε με την επάρατη νόσο, μίλησε ο Γιώργος Αυτιάς, ο οποίος σε μία εξομολόγηση καρδιάς, είπε πως δεν φοβήθηκε τον καρκίνο, ούτε τον υποτίμησε.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΕΓΩ, ο παρουσιαστής μίλησε για την νικηφόρα αυτή μάχη για την ζωή του λέγοντας πως: «Φοβήθηκα τον καρκίνο. Δεν τον υποτίμησα, αλλά τον αντιμετώπισα με δυνατή ψυχολογία. Έκανα βιοψία και το προλάβαμε. Ήταν δύσκολο. Τη χαρά και τη λύπη πρέπει να τη βιώνεις χωρίς ακρότητες. Ένα κομμάτι αυτής της ιστορίας το βίωσα τελείως μόνος. Στην οικογένεια μου είπα την αλήθεια ήρεμα. Δεν έκανα ανακοινώσεις τύπου... Πεθαίνω αύριο. Τώρα πια είμαι καλά. Δεν ξέρω πως θα λειτουργούσα αν δεν είχα δουλειά».

Όπως είπε η εργασία του είναι το μοναδικό του φάρμακα σε δύσκολες ώρες, οι οποίος αντί να τον καταβάλλουν, τον κάνουν ακόμη πιο δυνατό.

Μελέτη: Αυτές είναι δηλώσεις του περιοδικού, δεν είναι δικές μου

Το ξέσπασμα της Ελεονώρας μέσα από την εκπομπή της


Τον εκνευρισμό της έδειξε το μεσημέρι της Τετάρτης η Ελεονώρα Μελέτη με αφορμή δημοσίευμα περιοδικού, το οποίο την «εμφανίζει» να έχει μιλήσει για τον σύντροφό της και να αποκαλύπτει το όνομά του.

«Δεν έχω πει λέξη, δεν έχω πει κουβέντα. Αυτές είναι δηλώσεις του περιοδικού, δεν είναι δικές μου. Τους ευχαριστώ πολύ που μιλούν εκ μέρους μου, γιατί εγώ βαριέμαι μερικές φορές. Εξάλλου έχω δεσμευτεί ότι δεν θα πω τίποτα και ποτέ για την προσωπική μου ζωή. Αυτό που με τρομάζει περισσότερο είναι τα σενάρια που φτιάχνουν από το μυαλό τους μερικοί άνθρωποι» είπε στο «Μελέτησέ το!» με καυστική διάθεση και έκλεισε λέγοντας: «Πάρτε το περιοδικό, πιείτε τον καφέ σας και γελάστε όπως κι εγώ».

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Aφιέρωμα στον μεγάλο λαϊκό συνθέτη Απόστολο Καλδάρα.

Μια ιστορία που αξίζει να την ακούσει κανείς, μια ανάμνηση που έχει τη μυρωδιά του χθες, μια κουβέντα που ανοίγει παράθυρο στο μέλλον. Πάντα υπάρχει αφορμή για να συναντηθούν οι παρέες, να υψώσουν το ποτήρι τους και να πουν: «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Tο Σάββατο 26 Οκτωβρίου, στις 21:00, η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και ο Σπύρος Παπαδόπουλος παρουσιάζουν ένα αφιέρωμα στον μεγάλο λαϊκό συνθέτη Απόστολο Καλδάρα.

Στο πλαίσιο του αφιερώματος, εκλεκτοί τραγουδιστές και καλεσμένοι θα ερμηνεύσουν δημιουργίες του συνθέτη με τη συνοδεία της λαϊκής ορχήστρας ελληνικής μουσικής «ΕΜΜΕΤΡΟΝ».

Δέκα  κορυφαίοι σολίστ του μπουζουκιού 19μελούς ορχήστρας θα δημιουργήσουν μια μουσική πανδαισία με σπουδαίες λαϊκές επιτυχίες που θα ερμηνεύσουν οι: Γλυκερία, Χρήστος Δάντης, Γιώργος Καραδήμος, Ζωή Παπαδοπούλου, Γιώργος Νινιός και Πασχάλης Τσαρούχας.

Στο αφιέρωμα συμμετέχει επίσης ο γιος του, Κώστας Καλδάρας, καθώς και οι: Κατερίνα Λέχου, Γωγώ Μπρέμπου, Γιώργος Παρτσαλάκης, Μαρίνα Ψάλτη, Πάνος Σκουρολιάκος, Πέτρος Ζούλιας, Νατάσα Ράγιου, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Τάσος Γιαννόπουλος, Πηγή Δεβετζή, Σοφία Σακοράφα και Στέλιος Ελληνιάδης. Μαζί τους, χορωδία νέων τραγουδιστών και ο χορευτικός όμιλος Τρικάλων που θα δώσουν ιδιαίτερο  χρώμα στο αφιέρωμα.

Παραγωγή: B&G Productions
Παραγωγός: Βίκυ Λάσκαρη

«Στην υγειά  μας ρε παιδιά», με τον Σπύρο Παπαδόπουλο: Γιατί οι παρέες τραγουδάνε ακόμα!

Οι πρώτες φωτογραφίες από την βάπτιση του πρίγκιπα Τζορτζ - Η εντυπωσιακή Κέιτ Μίντλετον και οι λιγοστοί καλεσμένοι


Tην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά από τρεις μήνες έκανε ο ο πρίγκιπας Τζορτζ. Οι επτά νονοί του του έδωσαν το όνομά του σε μια τελετή που έγινε σε στενό κύκλο.


Στις πρώτες φωτογραφίες που έφερε στη δημοσιότητα η Daily Mail διακρίνεται ο πρίγκιπας Γουίλιαμ να κρατά στην αγκαλιά του τον πρίγκιπα Τζορτζ με την Κέιτ Μίντλετον να στέκεται δίπλα του φανερά συγκινημένη.


Νονοί του τρίτου διαδόχου του βασιλικού θρόνου ήταν  o συμφοιτητής του ζευγαριού Oliver Baker, η καλή φίλη της Kate, Emilia Jardine - Paterson, o Earl Grosvenor, o Jamie Lowther - Pinkerton, η Julia Samuel, ο William van Cutsem και η ξαδέλφη του William, Zara Tindall.


Παρόντες στο μυστήριο  ήταν οι στενοί συγγενείς και οι στενοί φίλοι του ζευγαριού, ενώ αμέσως μετά ακολουθεί tea party.







Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...