Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

2 VIDEO: Πώς η Καγιά «έδιωξε» τη Μενεγάκη από το πλατό;

Σβάρνα τα κανάλια έχει πάρει η Βίκυ: Εδώ στο mad

Το έλα να ακούσεις και το κάτσε να δεις, έγινε σήμερα στο πλατό του «Καφέ με την Ελένη». Καλεσμένη της εκπομπής, η Βίκυ Καγιά. Η Ελένη Μενεγάκη με τους συνεργάτες της, μίλησαν με την παρουσιάστρια για τα προσωπικά της, τα επαγγελματικά της, το φιλανθρωπικό της έργο και μετά ήρθε η ώρα για… τραγούδι! Κάπου εκεί άρχισε και η Οδύσσεια τους…!

Η Βίκυ Καγιά, σε ρόλο, τραβάτε με κι ας κλαίω, σηκώθηκε να πάει στο πιάνο για να… «εκτελέσει» Χριστουγεννιάτικα και όχι μόνο τραγούδια λέγοντας ότι είναι αφιερωμένα στους διαδικτυακούς της φίλους. Γιατί Βίκυ το έκανες αυτό; Οι facebook και twitter φίλοι σου σε αγαπάνε εσύ γιατί δεν τους λυπάσαι καθόλου; Το ρεπερτόριο είχε από «Ρούντολφ το ελαφάκι» έως «Ζήτα μου ότι θες». Βέβαια, όλα αυτά στο περίπου, γιατί η Βίκυ η οποία είπε πάνω από 5 φόρες να προσέξουν τον τόνο που θα τη βάλουν να τραγουδήσει γιατί εκείνη μπορεί μόνο χαμηλά να τραγουδάει και όχι ψηλά που τη βάζουν συνήθως (βλέπε Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο). Μάλιστα, διευκρίνισε πως έχει μάθει πως μπορεί να τραγουδήσει μόνο σε B και C, γιατί αν έχεις γνώσεις… αυτό φαίνεται!
 
Η Βίκυ λοιπόν ξεκινούσε ένα τραγούδι και μετά θυμόταν πως δεν το ξέρει, μετά πήγαινε σε άλλο τραγούδι και έλεγε μόνο το ρεφρέν, στη συνέχεια έλεγε μόνο το ένα κουπλέ και κάπως έτσι πέρασαν 6 ολόκληρα λεπτά στο πιάνο. Κάποια στιγμή, πήγε και ο Νίκος Μουτσινάς στην παρέα του πιάνο μπας και σώσει την κατάσταση αλλά μάταια… Η Ελένη Μενεγάκη από την άλλη αν και είχε κάθε καλή πρόθεση κάποια στιγμή που η Βίκυ της πρότεινε να πει οπερέτα, αντέδρασε λέγοντας «Άστο καλύτερα Βίκυ μου πάμε σε κάτι άλλο» και πήγαν στο «Τρίγωνα Κάλαντα όπου ομολογουμένως το ήξερε η παρουσιάστρια» Στο τέλος όμως η Ελένη δεν άντεξε και την ώρα που είπε το τελευταίο τραγούδι η Βίκυ, έσπευσε γρήγορα στον καναπέ και στην αγκαλιά του Θοδωρή Κουτσογιανόπουλου. Λέτε η Βίκυ Καγιά να θέλει να παρουσιάσει το «X-Factor 4» και να προσπαθεί να δώσει το στίγμα της όπου σταθεί κι όπου βρεθεί; Γιατί αλλιώς δεν εξηγείται τέτοια ψύχωση με το τραγούδι το οποίο… δεν είναι και το φόρτε της!
 
www.gossip-tv.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...