Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Συλλήψεις για ερωτικό «μασάζ» στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης

Ερωτικό μασάζ κατηγορούνται ότι παρείχαν, έναντι αμοιβής, τέσσερις αλλοδαπές και η ιδιοκτήτρια καταστήματος που συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ηθών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Οι παραπάνω, δύο Βουλγάρες και δύο Ρουμάνες ηλικίας από 24 έως 28 χρονών, εργάζονταν σε «Ινστιτούτο Παροχής Υπηρεσιών Μασάζ», στην περιοχή Αμπελοκήπων.
Σύμφωνα με την αστυνομία τα επ΄αμοιβή ερωτικά ραντεβού, καθορίζονταν μέσω αριθμού κινητού τηλεφώνου, από την 42χρονη ημεδαπή ιδιοκτήτρια του καταστήματος, η οποία μάλιστα, με σκοπό το κέρδος, διευκόλυνε την ως άνω ερωτική δραστηριότητα, παραχωρώντας κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο για την έκδοση των γυναικών.
Προέκυψε μάλιστα ότι, η 42χρονη, η οποία βαρύνεται μεταξύ άλλων και με την κατηγορία της "μαστροπείας", αρχικά προσέλαβε και στη συνέχεια προήγαγε στην πορνεία (για πρώτη φορά) δύο από τις ανωτέρω συλληφθείσες.
Όπως διαπιστώθηκε από τη διενεργούμενη αστυνομική έρευνα, το κατάστημα στερούνταν άδειας λειτουργίας Ινστιτούτου "Μασάζ" και απασχολούσε προσωπικό χωρίς τις προβλεπόμενες άδειες εργασίας και τα απαραίτητα βιβλιάρια υγείας.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...