Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Ρεμπέτικο τραγούδι με τον... Χρ. Δάντη!

Μια ιστορία που αξίζει να την ακούσει κανείς, μια ανάμνηση που έχει τη μυρωδιά του χθες, μια κουβέντα που ανοίγει παράθυρο στο μέλλον. Πάντα υπάρχει αφορμή για να συναντηθούν οι παρέες, να υψώσουν το ποτήρι τους και να πουν: «Στην υγειά μας ρε παιδιά».


Tο Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014, στις 21:00, η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και ο Σπύρος Παπαδόπουλος μας προσκαλούν σε ένα αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι.


Οι Μαρία Σουλτάτου, Χρήστος Δάντης, Βαγγέλης Γερμανός, Bαγγέλης Κορακάκης, Αντώνης Αινίτης, Κατερίνα Τσιρίδου, Μαρία Δεικτά και Σάσα Παπαλάμπρου μας θυμίζουν με τις ερμηνείες τους τραγούδια του είδους μεγάλων δημιουργών, όπως ο Μάρκος Βαμβακάρης, ο Γιάννης Παπαϊωάννου, ο Απόστολος Χατζηχρήστος, ο Παναγιώτης Τούντας.  Ακόμη, το μικρόφωνο παίρνουν και οι δημοσιογράφοι Νικόλας Βαφειάδης και Γιώργος Κουβαράς. 

Μαζί τους, η Κατερίνα Ζαμπέτα, κόρη του μεγάλου δημιουργού, ο συγγραφέας Δημήτρης Παπαχρήστος, ο Ανδρέας Μαζαράκης, ο Πέτρος Καρσιώτης και οι ηθοποιοί Γιώργος Παρτσαλάκης, Βάνα Ραμπότα, Βασίλης Κούκουρας, Αγγελική Δαλιάνη και Νικολέτα Βλαβιανού συμπληρώνουν τη ζεστή ατμόσφαιρα. 

«Στην υγειά μας ρε παιδιά», με τον Σπύρο Παπαδόπουλο: Γιατί οι παρέες τραγουδάνε ακόμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...