Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Η Μαντόνα στη σκηνή με τις αποφυλακισμένες Pussy Riot

Σε συναυλία που οργανώνει η Διεθνής Αμνηστία στη Νέα Υόρκη


Η αμερικανίδα ποπ σταρ Μαντόνα ανακοίνωσε ότι θα εμφανιστεί στη σκηνή μαζί με τα δύο μέλη του ρωσικού πανκ συγκροτήματος Pussy Riot που πρόσφατα αποφυλακίστηκαν, κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας στη Νέα Υόρκη, την ερχόμενη Τετάρτη.


Η Ναντιέζντα Τολοκονίκοβα και η Μαρία Αλεχίνα θα ανέβουν στη σκηνή στο πλευρό της 55άχρονης σταρ κατά την διάρκεια μιας συναυλίας που οργανώνει η Διεθνής Αμνηστία στις 5 Φεβρουαρίου, όπου αναμένεται να εμφανιστούν και άλλες διάσημες προσωπικότητες όπως ο Μπομπ Γκέλντοφ, η Γιόκο Όνο,οι Flaming Lips και οι Μπλόντι.

«Έχω την τιμή να παρουσιάσω τις δύο μου συντρόφισσες στον αγώνα για την ελευθερία, τη Νάντια και τη Μάσα» ανέφερε σε δήλωσή της η Μαντόνα, προσφωνώντας με τα υποκοριστικά τους ονόματα τις δύο γυναίκες που αποφυλακίστηκαν το Δεκέμβριο.

«Θαυμάζω την τόλμη τους και στηρίζω τη δέσμευσή τους και τις θυσίες που έχουν κάνει στο όνομα της ελευθερίας της έκφρασης και των δικαιωμάτων του ανθρώπου», προσέθεσε.

Η Ναντιέζντα Τολοκονίκοβα και η Μαρία Αλεχίνα θα ανέβουν στη σκηνή στο πλευρό της 55άχρονης σταρ κατά την διάρκεια μιας συναυλίας που οργανώνει η Διεθνής Αμνηστία στις 5 Φεβρουαρίου.
Η 24χρονη Ναντιέζντα Τολοκονίκοβα επιβεβαίωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, twitter, ότι η ίδια και η 25χρονη Μαρία Αλεχίνα θα συναντηθούν με τη Μαντόνα στη Νέα Υόρκη. Η Μαντόνα είχε εκφράσει τη συμπαράστασή της προς τα μέλη των Pussy Riot σε συναυλία που είχε πραγματοποιήσει στη Μόσχα κατά τη διάρκεια της δίκης τους, το 2012.


Tα δύο μέλη του συγκροτήματος  Pussy Riot αφέθηκαν ελεύθερα έπειτα από την αμνηστία που τους χορηγήθηκε από το Κρεμλίνο τον Δεκέμβριο,  αφού είχαν παραμείνει στη φυλακή για περισσότερους από 21 μήνες εκτίοντας μια ποινή φυλάκισης δύο ετών,  επειδή τραγούδησαν μια «πανκ προσευχή» διαμαρτυρίας κατά του ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν στον καθεδρικό ναό της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στη Μόσχα.
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...