Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Ελένη Τσαλιγοπούλου στο Πρωινό mou: Τον Παντελίδη δεν τον καταλαβαίνω

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου θα εμφανίζεται από την 1η Φεβρουαρίου μαζί με τη Μελίνα Κανά στο Σταυρό του Νότου και η κάμερα του Πρωινό mou βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου και μίλησε με την Ελένη Τσαλιγοπούλου, η οποία αναφέρθηκε στον τρόπο ζωής των «εμπορικών τραγουδιστών» και έβγαλε το καπέλο στην Πάολα για τη φωνή της, όχι όμως και για τον Παντελή Παντελίδη, ενώ αναφέρθηκε και στο Νότη Σφακιανάκη.


Αρχικά η Ελένη Τσαλιγοπούλου σχολίασε το πως λειτουργούν οι πιο λαϊκοί/ποπ τραγουδιστές και παραδέχτηκε ότι βλέπει πάρα πολύ σκληρό αυτό που κάνουν. «Είναι παρά πολύ σκληρό για μένα αυτό που κάνουν αυτοί οι άνθρωποι. Εγώ δε θα μπορούσα να το κάνω. Και σηματοδοτεί και έναν άλλο τρόπο ζωής. Είναι πάρα πολύ σκληρή η νύχτα και μάλιστα γι΄αυτή την πλευρά είναι ακόμα πιο σκληρή».

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε αν θα συμμετείχε σε κάποιο σόου σαν το The Voice απάντησε: «Δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση, αλλά θα προτιμούσα να πάρω ένα παιδί που του αρέσει η μουσική και να μπορέσω να δουλέψω μαζί του. Δε θα δεχόμουν να πάρω μέρος, δε μου ταιριάζει σαν άνθρωπος» και συμπλήρωσε «Μου αρέσει το The Voice, είναι πιο χαριτωμένος ο τρόπος του παιχνιδιού και το έχουν στήσει ωραία. Οι άνθρωποι δεν είναι τόσο στημένοι στην κριτική επιτροπή, όπως άλλες φορές».

Ομολόγησε ότι της αρέσουν οι Μαζωνάκης, Ρέμος, Γονίδης και η Πάολα: «Νομίζω ότι η Πάολα έχει και πολύ καλή φωνή. Τον Παντελίδη δεν τον καταλαβαίνω».

Τέλος, ρωτήθηκε και για το Νότη Σφακιανάκη για τον οποίο είπε «Στην αρχή νόμιζα ότι είναι ένα τερτίπι όλο αυτό για να πάει καλά το μαγαζί. Όμως έμαθα ότι δεν πήγε καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...