Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

O Χιου Γκραντ απέκτησε και τρίτο παράνομο παιδί [εικόνες]

Γνωστός για την άστατη ερωτική ζωή και τα ροζ σκάνδαλα ο Hugh Grant έδωσε για ακόμα μια φορά τροφή στα βρετανικά ταμπλόιντ.


Σύμφωνα με τη The Sun, ο γνωστός ηθοποιός έπαιζε σε διπλό ταμπλό την εποχή που περίμενε το δεύτερο παιδί του, Felix, από την τότε σύντροφό του, Tinglan Hong, καθώς την ίδια περίοδο υπήρχε και άλλη γυναίκα που περίμενε το παιδί του.


Πρόκειται για την Σουηδή παρουσιάστρια Anna Elisabet Eberstein, η οποία λέγεται ότι, το Σεπτέμβριο του 2012, χάρισε στον Grant έναν γιο – τρεις μήνες πριν γεννήσει η Hong.
Πηγή αποκαλύπτει στην εφημερίδα: «Ήταν έγκυες την ίδια περίοδο. Μια πραγματικά ασυνήθιστη... συμφωνία. Ο Hugh στηρίζει την Anna με κάθε τρόπο. Εκείνη ζει σε μια πολύ άνετη κατοικία στο δυτικό Λονδίνο και ξέρει ότι ο Hugh είναι εκεί για ό,τι χρειαστεί».
Δεν είναι γνωστό το εάν οι δυο γυναίκες ήξεραν η μία για την εγκυμοσύνη της άλλης, εκείνο που είναι γνωστό όμως είναι ότι η πατρότητα του γιου της Σουηδής μαθεύτηκε όταν έγινε επανεγγραφή του πιστοποιητικού γεννήσεως, τον περασμένο Δεκέμβριο, και συμπληρώθηκε το πατρώνυμο (Hugh John Mungo Grant). Εκτός από τους δυο γιους, ο Βρετανός σταρ έχει και μια κόρη, την Tabitha, την οποία απέκτησε με την Tinglan.


Η Tinglan Hong με τον σταρ:






Αυτή είναι η Σουηδή παρουσιάστρια:



Η πιο εντυπωσιακή σχέση του ήταν με την σταρ Λιζ Χάρλεϊ:




Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...