Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Έλενα Ράπτη - Λούκας Γιώρκας: Νέες φωτογραφίες της σχέσης τους

Το ζευγάρι είναι μαζί κι ευτυχισμένο!


Η Έλενα Ράπτη και ο Λούκας Γιώρκας είναι ζευγάρι και μάλιστα πολύ ερωτευμένο! Οι φωτογραφίες, αποδεικνύουν όχι μόνο την υπόσταση σχέση τους, αλλά και το ότι περνούν πολύ καλά μαζί.


Η Έλενα Ράπτη και ο Λούκας Γιώρκας, γνωρίστηκαν τις γιορτές των Χριστουγέννων στην Θεσσαλονίκη και ήρθαν πολύ κοντά, με αποτέλεσμα να γίνουν ζευγάρι. Ο φακός τους απαθανάτισε σε κοινή τους βραδινή έξοδο στην Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού Ciao, η Έλενα Ράπτη, διατηρούσε μέχρι πρόσφατα δεσμό με τον Αθηναίο επιχειρηματία Κώστα Μανώλη, στενό φίλο και συνέταιρο του συζύγου της Κατερίνας Λάσπα, Νεκτάριου Νικολόπουλου. Όπως αναφέρει το περιοδικό, οι δυο τους ήταν μαζί από τον περασμένο χειμώνα και η Έλενα έδειχνε ευτυχισμένη.

Η σχέση της με τον Λούκα Γιώρκα, διέλυσε κάθε σκιά του παρελθόντος και η όμορφη βουλευτίνα, είναι πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του τραγουδιστή. Η εφημερίδα Espresso, δημοσίευσε φωτογραφία της Έλενας Ράπτη και του Λούκα Γιώρκα, την ώρα που παραλάμβαναν τις βαλίτσες τους στο αεροδρόμιο Μακεδονία, ερχόμενοι από Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...