Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Ε.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ: Ερωτεύτηκα σε τέτοιο βαθμό που να μη με νοιάζει τίποτα

Η Ελευθερία Ελευθερίου μέσα από τη τελευταία συνέντευξη που έδωσε δε δίστασε να αποκαλύψει απόκρυφα σημεία του εαυτού της...


Η γνωστή τραγουδίστρια στην ερώτηση πιο extreme πράγμα θα ήθελε να κάνει στη ζωή της απάντησε ότι αυτό που ποθεί πολύ να κάνει και της είχε δοθεί η ευκαιρία στην Αυστραλία αλλά δεν το τόλμησε , ήταν να κολυμπήσει σε μία θάλασσα με καρχαρίες... 

Η Ελευθερία δήλωσε, ότι το πιο εξωφρενικό πράγμα που έχει κάνει στη ζωή της είναι ότι έφτασε σε σημείο να ερωτευτεί σε τόσο μεγάλο βαθμό, που να μη τη νοιάζει για τίποτα και για κανένα, να είναι τόσο τυφλή και να έχει παραμελήσει ακόμα και τον ίδιο της τον εαυτό.

 Όσον αφορά το γάμο , δήλωσε υπέρ του γάμου και της οικογένειας ,αλλά μόνο όταν εκείνη θα νιώσει πραγματικά έτοιμη για ένα τέτοιο μεγάλο βήμα, ώστε να δημιουργήσει οικογένεια κάτω από ένα υγιές και ευτυχισμένο περιβάλλον. 

Αγαπημένο τραγούδι της Ελευθερίας είναι το «Αυτή η νύχτα μένει» του Σταμάτη Κραουνάκη, ενώ όπως η ίδια παραδέχτηκε αγαπημένη της τραγουδίστρια, αν και υπάρχουν πολλοί καλλιτέχνες που θαυμάζει, είναι η Beyonce, την οποία την θαυμάζει τόσο για τη φωνή της, όσο και για την απίστευτη σκηνική της παρουσία. Αγαπάει πολύ τη μαγειρική και τα ταξίδια.
 Όπως η ίδια αποκάλυψε το καλύτερο ταξίδι που έχει κάνει μέχρι τώρα είναι αυτό στο Μπακού του Αζερμπαιτζάν μαζί με την ομάδα της, όταν εκπροσωπούσε τη χώρα μας στο διαγωνισμό της Eyrovision. Η αγαπημένη της «beauty» είναι το κόκκινο κραγιόν της, το οποίο δεν το αποχωρίζεται από τη καθημερινότητά της και δεν αμελεί να το ανανεώνει συνέχει σε κάθε έξοδό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...