Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Όλες οι λεπτομέρειες της δικαστικής διαμάχης Μενεγάκη-Λάτσιου!

Περίπου τέσσερα χρόνια μετά τον χωρισμό της Ελένης Μενεγάκη από τον Γιάννη Λάτσιο, η σχέση των δύο πρώην συζύγων έχει αλλάξει!


Όπως είναι γνωστό ο Γιάννης Λάτσιος ζητά να του καταβάλλει η πρώην γυναίκα του 1.626.438,90 ευρώ, που πρόκειται για το μερίδιο της περιουσίας που απέκτησε η Ελένη Μενεγάκη τα χρόνια που ήταν παντρεμένοι

«Η εναγόμενη κατά τον χρόνο τέλεσης του γάμου μας διέθετε ακίνητη περιουσία αντικειμενικής αξίας 626.395,81 ευρώ και πραγματικής (αγοραίας/εμπορικής) 762.920.02 ευρώ, η οποία ανήλθε κατά την 1.2.2011 κατά την αντικειμενική της αξία στο ποσό 918.086,52 ευρώ, ενώ κατά την πραγματική (αγοραία/εμπορική) της αξία στο ποσό των 1.320.000. Η εναγόμενη κατά τον χρόνο διακοπής της έγγαμης συμβίωσής μας διέθετε περιουσία, συνολικής αξίας -λαμβανόμενης υπόψη της πραγματικής (εμπορικής/αγοραίας) αξίας των άνω ακινήτων- 4.572.877,80 ευρώ», αναφέρει στην αγωγή του ο Γιάννης Λάτσιος!

Σύμφωνα με διευθυντή προγράμματος του Αnt1, τα εννέα χρόνια που ήταν παντρεμένοι η παρουσιάστρια αύξησε την περιουσία της κατά 3.250.000 ευρώ περίπου και ζητάει από την πρώην σύζυγό του τα μισά χρήματα.
Όμως η Ελένη δεν έχει διάθεση να του δώσει ούτε σεντ έτσι κατέθεσε και εκείνη αγωγή: «είναι προφανής η πρόθεσή του να μου προκαλέσει οικονομική βλάβη, χωρίς να έχει προς τούτο κανένα δικαίωμα. Όταν συμφωνήσαμε να εκδώσουμε το 2010 συναινετικό διαζύγιο, δεν ήγειρε καμία αξίωση για συμβολή του σε αποκτήματα. Τότε δεν θεωρούσε ότι είχε τέτοια αξίωση».

πηγη βιντεο: δελτιο ειδησεων star

Πηγή: http://www.gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...