Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014

Ποιος "χτύπησε" τατουάζ την Ζέτα Μακρυπούλια; Και δεν είναι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης!

Το τατουάζ που βλέπετε, μπορεί να μην κοσμεί το μπράτσο του Μιχάλη Χατζηγιάννη αλλά ανήκει σε ένα άλλο αγαπημένο πρόσωπο της Ζέτας Μακρυπούλια, που τυγχάνει να είναι και στενός της συνεργάτης. 


Η σχέση της Ζέτας Μακρυπούλια και του Γιάννη Μαρκετάκη κρατά πάνω από 12 χρόνια και η ηθοποιός  είναι για εκείνον η Μούσα του και ένας πολύ δικός του άνθρωπος.

Ο Γιάννης Μαρκετάκης ανήρτησε την φωτογραφία με το τατουάζ στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε χαρακτηριστικά: "Αυτό είναι το πρώτο μέρος από την Μέδουσά μου. Άλλο ένα session χρειάζομαι για να ολοκληρωθεί." Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso και την δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη το τατουάζ "χτυπήθηκε" από τον Γιάννη Μαρκετάκη στο Sake tattoo του Γιάννη Καραμπέτσου.

Ο make up artist και hair stylist έχει επιλέξει την Ζέτα ως πρωταγωνίστρια του βιβλίου του “Kingdom οf Beauty”. Σύμφωνα με την εφημερίδα, δεν είναι διόλου τυχαίο ότι ο Γιάννης Μαρκετάκης επέλεξε να χαράξει το πρόσωπο της Ζέτας Μακρυπούλια στο ρόλο της Μέδουσας μιας και νιώθει ότι το μυθικό αυτό πλάσμα είναι ένα έμβλημα που τον εμπνέει. Μάλιστα έχει επιλέξει να κοσμεί και την σχολή του “Make up Lab by Yiannis Marketakis”.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...