Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Ο Αρναούτογλου έστειλε κότα στον Περρή!

«Κάλεσα το ασανσέρ και ανοίγοντας η πόρτα είδα τον Γρηγόρη...»


Ένα από τα κύρια θέματα για τα οποία κλήθηκε να μιλήσει ο Βαγγέλης Περρής στο πρωινό ήταν η κόντρα του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο παρουσιαστής θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και αρχικά εξήγησε:


«Δεν τον απεχθάνομαι. Το διασκεδάζω, μερικές φορές όμως είναι λάθος διασκέδαση. Δηλαδή αυτό που περνάω προς τα έξω δεν είναι το σωστό. Εγώ θεωρώ ότι ο άλλος δίνει προσοχή σε αυτά που λες. Στην πραγματικότητα ο άλλος ακούει ένα πολτό επιχειρημάτων, ονομάτων... και δεν δίνει καμία σημασία, απλώς βαριέται να το παρακολουθεί. Όταν λέω «πες μας ρε φίλε ποιοι είναι οι επαγγελματίες λασπολόγοι» που είναι βαριά κουβέντα και θα πέσει σκια, θεωρώ ότι αν πεις «πες μας ονόματα αλλιώς είσαι κότα», είναι πολύ συγκεκριμένο. Στην πραγματικότητα δεν είναι... Επομένως, τραβάω μια γραμμή, έχει τελειώσει για μένα»!

«Τον καλέσαμε στην εκπομπή, αν δεν έρθει πάλι καλά θα κάνει.», είπε ο Βαγγέλης Περρής ενώ στην ερώτηση για το αν θα πήγαινε αυτός στην εκπομπή του Γρηγόρη απάντησε: «Όλα μπορούν να γίνουν εφόσον γίνουν τα απαραίτητα στάδια αλλά δεν μπορείς να πας ξαφνικά σε μια εκπομπή. Όταν σου κάνουν πρόσκληση σε μία εκπομπή είναι για να τιμήσεις κάποιον. Παίρνει το χαρακτήρα της μονομαχίας. Έλα και θα δούμε»...

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι πρόσφατα μίλησαν όταν συναντήθηκαν στο ασανσέρ του ΑΝΤ1: «Τον είδα και του μίλησα. Συναντηθήκαμε μέσα στο ασανσέρ. Μπήκα μέσα και ήταν μέσα ο Γρηγόρης. Του ευχήθηκα για το παιδί και τη νέα χρονιά».

Για το τέλος ο Γιώργος Λιάγκας κράτησε την πραγματική έκπληξη... Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έστειλε μια κότα στον Βαγγέλη Περρή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...