Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Αργύρης Αγγέλου: «Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σέβεται πολύ τον χώρο του θεάτρου και ήρθε ως μαθητής»

Ο Αργύρης Αγγέλου αυτή τη σεζόν συνεργάζεται με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στο μιούζικαλ «Annie» και σε συνέντευξή του μίλησε για τον τραγουδιστή.


«Κοίτα, τον Μιχάλη δεν τον ήξερα καθόλου! Ξέρω τη Ζέτα, είμαστε φίλοι, αλλά με τον Μιχάλη δεν έτυχε ποτέ να βρεθούμε όλοι μαζί και να τον συναναστραφώ για να έχω σαφή εικόνα. Ήξερα, όμως, τη δουλειά και τα τραγούδια του. Για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα τίποτα από εκείνον. Ήμουν εξ' αρχής πολύ ανοιχτός στο να γνωρίσω έναν μεγάλο καλλιτέχνη! 


Και, όταν τον γνώρισα, κατάλαβα ότι δεν είναι τυχαίο αυτό που έχει καταφέρει. Από την πρώτη στιγμή ήταν πολύ συγκεντρωμένος και δοτικός στη δουλειά του και, ενώ το επάγγελμά του είναι μοναχικό -σε αντίθεση με το δικό μας- με εντυπωσίασε στο πώς εναρμονίστηκε και έγινε αμέσως ένα με τον υπόλοιπο θίασο. Δέσαμε. Σέβεται πολύ τον χώρο του θεάτρου και ήρθε ως μαθητής. Δούλεψε πάρα πολύ, έδειξε ότι του αρέσει και ότι το απολαμβάνει. Τώρα, ως άνθρωπος, είναι πολύ γλυκός, πολύ διακριτικός, αρκετά εσωστρεφής. Γενικά, είναι ένα σπάνιο πλάσμα. Επίσης, παρατήρησα ότι ο Μιχάλης είναι πολύ ευγενής, ήσυχος και προσηλωμένος σε αυτό που κάνει. Φυσικά είχε άγχος γι' αυτό το εγχείρημα, ήταν η πρώτη φορά που τολμούσε ένα τέτοιο βήμα, όμως ακόμα και το άγχος το διαχειρίστηκε με αξιοπρεπή τρόπο», δήλωσε στο περιοδικό «DownTown Κύπρου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...