Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Ο γιατρός του Σάκη Μπουλά, δεν του επέτρεψε να εμφανιστεί στην «Ακτή Πειραιώς»

Χωρίς τον Σάκη Μπουλά εμφανίστηκαν την Παρασκευή στην «Ακτή Πειραιώς», ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.


Μιλώντας στο star.gr, ο καλός του φίλος και συνάδελφος Γιάννης Ζουγανέλης, επιβεβαίωσε ότι όντως ο Σάκης Μπουλάς δεν τα κατάφερε ν΄ανέβει στη σκηνή, μιας και δεν του το επέτρεψε ο γιατρός του, επειδή το τελευταίο διάστημα κουραζόταν λίγο παραπάνω.


Παράλληλα, δήλωσε πως ούτε ο ίδιος γνωρίζει πότε ο Σάκης Μπουλάς θα επιστρέψει στην «Ακτή Πειραιώς». Δεν απέκλεισε πάντως και το ενδεχόμενο να τον δούμε την άλλη Παρασκευή, αν πάρει το "οκ" από τον γιατρό του.

Να υπενθυμίσουμε, ότι ο ηθοποιός το τελευταίο διάστημα δίνει τη δική του μάχη, ενώ έχουν ακουστεί και πολλές ανακρίβειες για την κατάσταση της υγείας του.

Ο ίδιος, έχει κατά καιρούς απαντήσει σε όλα αυτά με χαμόγελο, χιούμορ και αισιοδοξία, λέγοντας πως «είμαι μια χαρά. Με έχουν πεθάνει 4 φορές! Πολεμάω πάρα πολύ, γουστάρω που δουλεύω εδώ».

Στο πλευρό του εκτός από τον Γιάννη Ζουγανέλη, έχει και τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος πρόσφατα σε συνέντευξη του, τον χαρακτήρισε «μάθημα ζωής» και δήλωσε «πολύ περήφανος για τον Σάκη!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...