Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Ελένη Μενεγάκη: Με τον Μάκη Παντζόπουλο δοκίμασε κάθε λιχουδιά

Στην πρώτη ΕΞΠΟΤΡΟΦ που άνοιξε τις πύλες της την Παρασκευή 24/1 και ολοκληρώνεται σήμερα, στο Ολυμπιακό ακίνητο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, βρέθηκε την Κυριακή η Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο.


Η Ελένη Μενεγάκη όπως και οι υπόλοιποι επισκέπτες γνώρισαν ιδιαίτερα και μοναδικά προϊόντα Ελλήνων παραγωγών και δοκίμασε τα πάντα στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ. Λίγο σαλαμάκι, λίγο τυράκι, λίγο κρασάκι, λίγο μέλι, λίγο ψωμάκι η Ελένη Μενεγάκη, έσπασε τη δίαιτα και τίμησε κάθε λιχουδιά που της πρόσφεραν οι παραγωγοί.

Η Ελένη με τα μαλλιά πιασμένα και φορώντας μία γκρι ζακέτα και casual ντύσιμο, περιηγήθηκε στους χώρους συντροφιά με τον σύντροφό της Μάκη Παντζόπουλο και τίμησε τα προϊόντα των ελλήνων παραγωγών στην έκθεση τροφίμων και ποτών.

Η Ελένη Μενεγάκη συνοδευόμενη από τον Μάκη Παντζόπουλο, επισκέφθηκε την έκθεση τροφίμων και ποτών όπως κάθε άλλος επισκέπτης, χωρίς να έχει ενημερώσει για την παρουσία της και χωρίς να έχει δεχθεί ειδική πρόσκληση από τους διοργανωτές.

Η Ελένη είναι γνωστό ότι είναι καλοφαγού και σε συνδυασμό με την επιχείρησή του συντρόφου της, Μάκη Παντζόπουλου, που αναζητά πάντα τα καλύτερα υλικά και συνεργασίες με έλληνες παραγωγούς για την κουζίνα του ξενοδοχειακού του συγκροτήματος, απόλαυσαν την περιήγησή τους στην έκθεση τροφίμων και ποτών παίρνοντας ιδέες για τα Άχλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...