Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Από μοντέλο ροκού: Η Ελληνίδα που άφησε τις πασαρέλες για τα ντραμς [εικόνες]

Η Ιωάννα Παπαγιάννη ήταν μία από τις κοπέλες που είχαν πάρει μέρος στο Next Top Model και ακολούθησε μια αξιοπρεπή καριέρα στο μόντελινγκ, όχι μόνο στο εγχώριο. Τελικά, προτίμησε κάτι άλλο πιο έντονο...



Αυτές τις μέρες εμφανίζεται στον πολυχώρο Faust ως guest μέλος στην μπάντα της Λήδας Αγγελάκη, Vanila Swing. «Τα παιδιά του γκρουπ είναι φίλοι μου και πηγαίνω κατά καιρούς στα live τους. Η Λήδα, που γνωρίζει ότι μαθαίνω ντραμς, μου είχε προτείνει κι άλλες φορές να παίξω με το γκρουπ. Το αποφάσισα τώρα και πέρασα καταπληκτικά» ανέφερε σε καθημερινή εφημερίδα.

Το πάθος της για τη μουσική και τα ντραμς ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια από το Modern Music School και αφού της πέρασε το όλο θέμα με το Next Top Model επανήλθε σε αυτό. «Νιώθω ενθουσιασμένη που πηγαίνω στο Ωδείο. Είναι κάτι που ήθελα να κάνω εδώ και πολύ καιρό για να εξελίξω τις γνώσεις μου. Τώρα πια μαθαίνω να λειτουργώ αρμονικά σε ένα μουσικό σύνολο. Δεν θέλω να βιαστώ βέβαια. Θα το κάνω μόλις νιώσω ότι έχω λάβει όλες τις απαραίτητες γνώσεις που χρειάζονται γι' αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...