Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014

Κώστας Κορτίδης: Ο Ελληνας ηθοποιός που κάνει θραύση στην Τουρκία

Την καρδιά των Τούρκων τηλεθεατών έχει κλέψει με το ταλέντο και το ελληνικό του ταμπεραμέντο ένας Ελληνας ηθοποιός ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει σε πετυχημένες σειρές στην Τουρκία και σε τρεις κινηματογραφικές παραγωγές της γείτονος.


Ο λόγος για τον Κώστα Κορτίδη, ο Ελληνας ηθοποιός από την Κωνσταντινούπολη, του οποίου η συμμετοχή στην τουρκική σειρά «Merhamet», σύμφωνα με την Espresso, έκανε τους Τούρκους να παραληρούν.


«Στην τηλεόραση έγινα γνωστός τα τελευταία χρόνια. Στον δρόμο ο κόσμος με αναγνωρίζει, με σταματά, μου μιλάει και συχνά με φωνάζει με το όνομα του ρόλου μου», δήλωσε ο ηθοποιός.

Ο ίδιος μιλά πολύ καλά ελληνικά, αν και όπως παραδέχεται έχει πρόβλημα με την ορθογραφία.«Νομίζω ότι μιλάω πολύ καλά ελληνικά. Έτσι μου λένε, έχω βέβαια πρόβλημα λίγο στην ορθογραφία. Στο σπίτι μιλάγαμε ελληνικά, αυτή είναι η μητρική μου γλώσσα. . Τα τουρκικά τα έμαθα αργότερα στο σχολείο. Τώρα πια κανένας δεν μπορεί να ξεχωρίσει αν είμαι Έλληνας ή Τούρκος λόγω της προφοράς. Δηλώνω βέβαια Έλληνας και είμαι υπερήφανος γι' αυτό»,αναφέρει χαρακτηριστικά ο Κώστας Κορτίδης.

Ανάμεσα στους πολύ καλούς του φίλους συγκαταλέγεται ο... Σουλεϊμάν, Χαλίτ Εργκέντς, αλλά και άλλοι διάσημοι Τούρκοι ηθοποιοί τους οποίους έχουμε γνωρίσει και στην Ελλάδα από τα τουρκικά σίριαλ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...