Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

« Με Λένε Βαγγέλη» λέει ο Βασ. Χαραλαμπόπουλος

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος υποδύεται το πιο εναλλακτικό ρεμάλι της μικρής οθόνης στην νέα ανατρεπτική κωμωδία του Mega με τίτλο « Με Λένε Βαγγέλη» που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011, στις 22:00.

Ο Βαγγέλης είναι αυτός που αποκαλούν «ρεμάλι», «παλιοτόμαρο», «χαμένο κορμί». Ένας άεργος, που περνάει τη ζωή του εις βάρος των άλλων, κάνοντας μικροκλοπές και πίνοντας μπύρες.

Ξαφνικά, το ρεμάλι αυτό κερδίζει 100.000 ευρώ σ’ ένα ξυστό λαχείο και νομίζει ότι έχει λύσει το πρόβλημα της ζωής του. Όμως, μια σειρά παράδοξων εξελίξεων τον κάνουν να συνειδητοποιήσει την ύπαρξη του κάρμα, του νόμου της δράσης και της αντίδρασης, που όταν κάνεις το καλό, αυτό θα επιστρέψει σε εσένα. Αποφασίζει, λοιπόν, να επανορθώσει για τα λάθη που έκανε στο παρελθόν κάνοντας μόνο καλές πράξεις.

Κάθε επεισόδιο είναι και μια καλή πράξη από τη λίστα του Βαγγέλη. Βοηθοί του είναι ο απολαυστικά αφελής αδερφός του Μπίλυ και η Νατάσα, η όμορφη Σέρβα καμαριέρα του ξενοδοχείου που μένει. Ο δρόμος για το καλό κάρμα του Βαγγέλη είναι μακρύς και γεμάτος από "παγίδες που στήνει η πρώην γυναίκα του, Ζήνα", για να του πάρει τα λεφτά.

Το σενάριο της σειράς βασίζεται στη γνωστή Αμερικάνικη επιτυχία "My Name is Earl".

ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΣΙΡΙΑΛ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ, ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...