Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Ο Στάμος "έριξε" γυναίκα με ελληνικό γιαούρτι

Μετά τον Σάκη Ρουβά, ο ελληνοαμερικανικής καταγωγής σταρ John Stamos διαφημίζει γιαούρτι με ελληνική υπογραφή και κάνει θραύση στο καταναλωτικό κοινό.

Ο γοητευτικός John Stamos είναι ο πρωταγωνιστής στην καμπάνια ελληνικού γιαουρτιού το οποίο έχει μεγάλο σουξέ στην Αμερική!

Μάλιστα, την εν λόγω διαφήμιση έχουν δει εκατομμύρια αμερικανικά σπίτια, αφού τη βραδιά της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης του αμερικανικού ποδοσφαίρου Superbowl έπαιζε διαρκώς ανάμεσα στα διαλλείματα.

Αρκετοί ήταν αυτοί που είπαν πως τον αγώνα παρακολούθησαν αρκετές γυναίκες εξαιτίας της διαφήμισης στην οποία πρωταγωνιστής είναι ο ελληνικής καταγωγής ηθοποιός, αφού είναι το κεντρικό πρόσωπο των διαφημίσεων της εταιρείας Dannon για το ελληνικό γιαούρτι Oikos.

Το νέο σποτ κυκλοφορεί επίσημα εδώ και μερικούς μήνες και τα αμερικανικά δημοσιεύματα το σχολίασαν ιδιαίτερα θετικά. Οπως αναφέρει ο Michael Neuwirth, διευθυντής δημοσίων σχέσεων της Dannon: «Οι διαφημίσεις μας για το ελληνικό γιαούρτι Οίκος γίνονται σε μια προσπάθεια ενημέρωσης των Αμερικανών για υγιείς διατροφικές συνήθειες».

Οι πωλήσεις των υπόλοιπων γαλακτοκομικών προϊόντων των εταιρειών είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα τα τελευταία χρόνια, όμως οι Αμερικανοί έχουν μάθει να εμπιστεύονται τα ελληνικά γιαούρτια, γι’ αυτό και προϊόντα όπως το Oikos, το Chobani και το Atheros έχουν μεγάλη απήχηση.

Στη διαφήμιση ο John Stamos εμφανίζεται σε ένα ιδιαίτερα λαμπερό πάρτι κρατώντας για δώρο το ελληνικό γιαούρτι αντί των συνηθισμένων ποτών και γλυκών.

Η οικοδέσποινα ενθουσιάζεται και δεν μπορεί να αντισταθεί στον πειρασμό, έτσι όταν δοκιμάζει το γιαούρτι, ξετρελαίνεται με τη γεύση του αλλά -όπως είναι φυσικό- και με τον Stamos.


ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ/espresso
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...