Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Τα συγχαρητήρια της Σκορδά στον Πρωθυπουργό μέσω twitter!

Η Φαίη Σκορδά έστειλε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter ένα συγχαρητήριο μήνυμα στον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αντώνη Σαμαρά, στον Αναπληρωτή Εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργο Μουρούτη, και στον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, Μάριο Σαλμά.

«Τελικά, υπάρχει ελπίδα! Δεν είναι όλοι ίδιοι. Μπράβο στους κους Σαμαρά, Μουρούτη και Σαλμά για την κοινωνική ευαισθησία που επέδειξαν σε θέμα που αφορά παιδιά που η ζωή έδειξε από νωρίς το σκληρό της πρόσωπο...», έγραψε η παρουσιάστρια.

Η ίδια η Σκορδά δεν διευκρίνισε, για ποιον ακριβώς λόγο αξίζουν συγχαρητήρια οι παραπάνω πολιτικοί…

Ωστόσο, άτομο από το περιβάλλον της συζύγου του Γιώργου Λιάγκα δήλωσε στοfthis.gr ότι το tweet αναφέρεται σε ένα ιδιαίτερο θέμα που την απασχολούσε το τελευταίο διάστημα, τη βλάβη του αξονικού τομογράφου μεγάλου νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη, που χρησιμοποιείται γιαεξετάσεις παιδιών με καρκίνο, και στην αποκατάσταση της λειτουργίας του.

«Μόλις έμαθε ότι φτιάχτηκε ο αξονικός τομογράφος, θεώρησε ότι έπρεπε να επιβραβεύσει την προσπάθειά τους, μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες», είπε η ανώνυμη πηγή και συμπλήρωσε ότι «οι κύριοι που αναφέρει στο Twitter είναι αυτοί που φρόντισαν να επαναλειτουργήσει ο αξονικός τομογράφος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...