Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Δεν ξέρουμε αν θα παιχτεί το “Master Chef”»

Τις φήμες που τον θέλουν να κάνει δική του εκπομπή διέψευσε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ενώ άγνοια δήλωσε και για το αν θα παιχτεί το «Master Chef 2»! 

 «Είχαμε μιλήσει αλλά ήταν πολύ αρχή και δεν έχει προχωρήσει κάτι. Αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε καν αν θα παιχτεί το ?Master Chef 2?, δεν έχουμε καμία πληροφόρηση», είπε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος για την παρουσία του στην TV. 

Μάλιστα ο σεφ αναφέρθηκε και στις τρεις παρουσιάστριες με τις οποίες συνεργάστηκε: «Λατρεύω τη Μαρία Μπεκατώρου. Με όλες, βέβαια, ταίριαξα εγώ, δεν είχα θέμα. Ακόμα και με την Ευγενία, που δεν πίστευα ποτέ ότι θα ταιριάξω, γιατί πήγα προκατειλημμένος, ταίριαξα πάρα πολύ. Είναι πολύ καλός άνθρωπος, άσχετα με το τι λέγεται και τι ακούγεται. Βέβαια, για εμάς ήταν παιχνίδι. Δεν είχα ποτέ άγχος πως θα κάνω καριέρα στην τηλεόραση». 

Ωστόσο δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την προσωπική του ζωή: «Έχω κάνει καναδυό γάμους. Οι σχέσεις των ανθρώπων είσαι τόσο περίεργο πράγμα, ειδικά όταν έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο λίγο ανισόρροπο, όπως ήμουν εγώ. Δεν ήμουν ο πιο? κεντραρισμένος άνθρωπος στον κόσμο. Έπαιξαν ρόλο πολλοί παράγοντες, αλλά και τις δυο φορές δεν ένιωσα πως ήμουν παντρεμένος. Ίσως δεν έπρεπε να γίνουν, δεν ξέρω», είπε ο μάγειρας για τα προσωπικά του, προσθέτοντας πως δεν πιστεύει στον γάμο. 

Μεγάλη αδυναμία του, πάντως, είναι ο γιός του: «είναι 11 ετών και τον λένε Δημήτρη. Δεν μπορούσαμε να του βρούμε όνομα και λέμε ?δεν τον λέμε Δημήτρη junior;?»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...