Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Ποια ελληνίδα ηθοποιός παντρεύτηκε κρυφά; (Φωτό)

Μία από τις πολύ όμορφες και αγαπημένες ηθοποιούς παντρεύτηκε κρυφά τον καλό της στις 30 Ιουνίου, στον ιερό ναό Αγίας Σοφίας στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Ο αδερφός της είναι πολύ γνωστός δημοσιογράφος...

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας παντρεύτηκαν η Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο Νικηφόρος Χαραγκιώνης, που είχαν αναβάλει τον γάμο τους πριν από περίπου ένα χρόνο! Η Ελπίδα από την "Ζωή της Άλλης" και ο επιχειρηματίας ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 30 Ιουνίου, στον ιερό ναό Αγίας Σοφίας στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου.
«Ήθελα να είναι μια δική μας στιγμή με λίγους φίλους. Χάρηκα που έγινε έτσι, τόσο κλειστός και, επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους δημοσιογράφους που τελικά είναι διακριτικά άτομα», είπε τηλεφωνικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η ηθοποιός.

Στον γάμο παραβρέθηκαν 180 άτομα. Το νυφικό της Ευδοκίας ήταν λιτό, σε ρομαντικό ύφος, σχεδιασμένο από τον Βασίλη Ζούλια. Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε μετά από δύο χρόνια σχέσης και ένα χρόνο συγκατοίκησης, γιόρτασε τον γάμο με… πάρτι, ενώ για το ταξίδι του μέλιτος πήγε στη Σκωτία.

Αυτές τις μέρες, η Ευδοκία και ο αγαπημένος της θα κάνουν ολιγοήμερες διακοπές, καθώς η ηθοποιός συμμετέχει σε δύο θεατρικές παραστάσεις και έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...