Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

«Χαίρομαι που ο άντρας μου βγαίνει με την Eλ Μακφέρσον», δηλώνει η Βόσνια πρόσφυγας

Η πιο χαρούμενη διαζευγμένη στον πλανήτη είναι πλέον η Νταιάνα Τζένκινς, η πρώην πρόσφυγας από το Σαράγεβο που είδε το διαζύγιό της με τον δισεκατομμυριούχο Ρότζερ Τζένκινς να οριστικοποιείται. Μετατρέποντας την σε μια νύχτα σε μια από τους 500 πλουσιότερους Βρετανούς.

Την ίδια ώρα που ο πρώην ισχυρός άντρας της Barclays απολαμβάνει την κρουαζιέρα του με την 48χρονη Ελ Μακφέρσον στους πιο εξωτικούς προορισμούς του πλανήτη, η Βόσνια πρώην σύζυγός του κοιτάζει τον τραπεζικό της λογαριασμό να αναγράφει 190.000.000 ευρώ.

Αυτό είναι το ποσό στο οποίο συμφώνησαν -διακριτικά, χωρίς καβγάδες και δημοσιεύματα στις εφημερίδες- οι δυο πρώην σύζυγοι προκειμένου ο Ρότζερ να μπορεί να απολαύσει ελεύθερα τον ερωτά του με την Αυστραλέζα super model.

Μάλιστα οι δυο τους παραμένουν πολύ καλοί φίλοι και δηλώνουν όπως σταθούν και όπου βρεθούν ότι «αυτό είναι το πιο χαρούμενο διαζύγιο της ιστορίας».

Ενώ η Νταιάνα, που πλέον δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον χώρο των αναψυκτικών, δηλώνει ενθουσιασμένη που η σχέση του πρώην συζύγου της με την Ελ Μακφέρσον πηγαίνει τόσο καλά.

Το ζευγάρι παρέμεινε παντρεμένο εδώ και δέκα χρόνια και έχει δυο παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...