Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Απίστευτη η η αμοιβή του Πολ ΜακΚάρτνεϊ για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων!

Μόλις μία λίρα αγγλίας ήταν η αμοιβή του σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ, του θρυλικού ηγέτη των Beatles, αλλά και άλλων αστεριών που συμμετείχαν στην τελετή έναρξης που σκηνοθέτησε ο Ντάνι Μπόιλ, επιβεβαίωσε σήμερα η Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Ο συνθέτης Μάικ Ολφιλντ και ο ράπερ Ντίζι Ράσκαλ συγκαταλέγονται επίσης στις διασημότητες που ουσιαστικά είχαν συμφωνήσει να συμμετάσχουν δωρεάν στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Η συμβολική αμοιβή της μίας στερλίνας ήταν για να υπάρξει συμβόλαιο και νομικές ευθύνες που απορρέουν από αυτό, εξήγησε εκπρόσωπος της Οργανωτικής Επιτροπής (Locog).
Ανάμεσα στους αστέρες που έλαβαν την αμοιβή της μίας στερλίνας για τυπικούς λόγους, τόνισε ο εκπρόσωπος, ήταν και ο σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ, ο οποίος τραγούδησε στο τέλος της τελετής.
Οπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο «Guardian», η συγκεκριμένη αμοιβή σημαίνει ότι οι διασημότητες πληρώθηκαν λιγότερα από το 1/20 του φθηνότερου εισιτηρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου. Τα ακριβότερα κόστιζαν 2.012 στερλίνες!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...