Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Εξαγριωμένος πατέρας πλάκωσε στο ξύλο τον Τζάστιν Μπίμπερ [εικόνα+βίντεο]

Η προσπάθεια του 18χρονου Τζάστιν Μπίμπερ να αποδείξει πόσο σκληρός άντρας είναι συνεχίστηκε με το βιντεοκλίπ του As Long As You Love Me. Εκεί όπου ο Mr. Blonde του Reservoir Dogs (Μάικλ Μάντσεν) του έκανε την μάπα αλοιφή.

Το ότι ο Μάικλ Μάντσεν είναι ένας υπερ-προστατευτικός πατέρας που θα τρόμαζε οποιοδήποτε επίδοξο μνηστήρα της κόρης του είναι κάτι εντελώς πιστευτό.

Το ότι όμως οποιαδήποτε πατέρας θα έβλεπε την κόρη του να του φέρνει στον κατώφλι τον Τζάστιν Μπίμπερ και θα αισθανόταν οτιδήποτε πέρα από ανακούφιση, είναι εντελώς παράλογο.

Αυτό όμως είναι το concept του νέου βιντεοκλίπ του Καναδού σούπερσταρ με τίτλο As Long As You Love Me, στα πλαίσια του οποίου ο -ψυχοπαθής στην πανί και την ζωή- Μάικλ Μάντσεν του λέει να την αφήσει ήσυχο, με τον Τζάστιν να αρνείται.

Αν και το πιο γελοίο κομμάτι του διαλόγου είναι το ακριβώς επόμενο, εκεί που ο Μάντσεν του λέει «Ξέρω ακριβώς τι είδος άντρα είσαι. Κάποτε ήμουν και εγώ σαν και εσένα. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Ότι μια μέρα θα την αφήσεις για κάποια άλλη και θα της κάνεις θρύψαλα την καρδιά. Και αυτό είναι κάτι οπυ δεν θα αφήσω να συμβεί».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...