Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Τι κοινό έχει ο Γιώργος Καραμίχος με το Ρόμπερτ ντε Νίρο και το Μάρλο Μπράντο

Ο Γιώργος Καραμίχος είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στη λίστα των ελλήνων ηθοποιών που αποφάσισαν να δοκιμάσουν την τύχη τους στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και ξεκινά το ταξίδι του με τις καλύτερες προδιαγραφές.
Ο δημοφιλής ηθοποιός κέρδισε υποτροφία για τη σχολή της Στέλα Άμπλερ στο Λος Άντζελες, από την οποία έχουν περάσει θρύλοι του Χόλιγουντ, όπως ο Ρόμπερτ ντε Νίρο, ο Γουόρεν Μπίτι και ο Μάρλον Μπράντο.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της Espresso, ο ηθοποιός πήρε την υποτροφία από το ίδρυμα Fulbright, το οποίο χορηγεί υποτροφίες σε φοιτητές, επιστήμονες, καλλιτέχνες και εκπαιδευτικούς από το 1948, με βάση τις ακαδημαϊκές και επαγγελματικές τους επιδόσεις, τον χαρακτήρα τους στα κοινά και τις ηγετικές τους ικανότητες.

Όπως ανέφερε στενή του συνεργάτιδα στην εφημερίδα, «ο Γιώργος θα λείπει από την Ελλάδα για επτά μήνες. Θα αναχωρήσει μετά την πρεμιέρα της παράστασης "Ελισάβετ", την οποία σκηνοθετεί και στην οποία πρωταγωνιστεί η Μάρω Κοντού. Ο λόγος που θα ταξιδέψει στην Αμερική δεν είναι για να βρει την τύχη του εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, αλλά επειδή θέλει να αποκτήσει περαιτέρω εφόδια για τη δουλειά του».

Σημειώνεται ότι τη συγκεκριμένη υποτροφία έχουν κερδίσει στο παρελθόν ο Κάρολος Κουν, ο Γιώργος Θεοτοκάς, ο Σπυρίδων Μαρινάτος, η Ελένη Βακαλό, η Μαρίνα Λαμπράκη - Πλάκα και ο Δημήτρης Παπαϊωάννου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...