Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

H Κίρα Νάιτλι στην Μύκονο με τον Κίανου Ριβς

Γυροβολιά στο διαδίκτυο έχει κάνει η είδηση ότι προσεχώς φτάνουν στην Μύκονο η Νάιτλι με τον Ριβς προκειμένου να συναντήσουν τον best seller σκηνοθέτη Μάικλ Μπέι -που ήδη παραθερίζει εδώ- για να τσεκάρουν μαζί τα ιδανική μέρη για την νέα τους ταινιά. Κάτι απολύτως παράλογο.

«Έχει ήδη περάσει μια εβδομάδα εδώ γυρνώντας στο νησί απ' άκρη σ'άκρη για να δει μέρη. Τον πήγαμε στο Καλό Λιβάδι και τον Άγιο Σώστη, ενώ πέρασε μια ολόκληρη μέρα στη Δήλο και τη Ρήνεια, όπου πήγε με ιδιωτικό σκάφος», δήλωσε ξεναγός της Μυκόνου για την περιοδειά του διάσημου -για τις επιδόσεις του στο box office- σκηνοθέτη των Pearl Harbor, Ημέρα Ανεξαρτησίας και Transformers.

Το πρόβλημα είναι ότι ο Michael Bay δεν έχει καμία ταινιά με πρωταγωνιστές τους Κίανου Ριβς και Κίρα Νάιτλι στα σκαριά.

Εκτός και αν θεωρείται λογικό να χρειάζεται πλάνα από Μύκονο για το reboot για τα Χελωνονιντζάκια που ετοιμάζει.

Επίσης, ακόμη και αν όντως είχε κάποια ρομαντική κωμωδία στο νου, δεν θα ήταν φυσικά απαιραίτητο για τους σταρ της ταινίας να έρθουν να δουν τα location από κοντά.

Κάτι που δεν είναι σε καμία περίπτωση δουλειά τους.

Ίσως το μόνο που πρέπει να συγκρατήσει κάποιος (ειδικά τα άνεργα πλέον sex symbols) από αυτή την είδηση είναι ότι ο Μάικλ Μπέι, ο άνθρωπος που μπορεί να τις μετατρέψει στις νέες Μέγκαν Φοξ, είναι στην διπλανή ξαπλώστρα.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...