Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Ο κούκλος αδερφός της Οικονομάκου

Η οικογένεια Οικονομάκου έχει… παράδοση στην ομορφιά. Το ότι η ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου είναι πολύ όμορφη είναι πολύ γνωστό, όμως το ότι έχει έναν πανέμορφο αδελφό το ανακαλύψαμε πριν λίγες μέρες.

Πρόκειται για τον Νικήτα, ο οποίος είναι μεγαλύτερός της και μαζί με τη μητέρα τους Γεωργία πήγαν να παρακολουθήσουν την Αθηνά στην παράσταση «Τα Βαφτίσια», που κάνει καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Ο αδελφός της (ο οποίος δεν μένει στην Αττική) είχε καιρό να δει την αγαπημένη του αδελφούλα, που της έχει μεγάλη αδυναμία και έτσι πήγε να τη δει στο θέατρο και την καταχειροκρότησε υπερήφανος.

Μετά το τέλος της παράστασης μαζί με τη μητέρα του επισκέφτηκαν την Αθηνά στο καμαρίνι της, όπου φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί.

Η Αθηνά λατρεύει τον αδελφό της και επειδή δεν τον βλέπει συχνά, μιλούν συνέχεια στο τηλέφωνο. Η πανέμορφη ηθοποιός μάλιστα έχει τόσο καλές σχέσεις με τον Νικήτα που του εμπιστεύεται τόσο τα επαγγελματικά της όσο και τα προσωπικά της.

Ο Νικήτας δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο, παρ’ όλο που αν τον δει κάποιος για πρώτη φορά θα πιστέψει πως είναι μοντέλο, αφού είναι ψηλός, με γυμνασμένο σώμα, ωραία μάτια, ενώ έχει μεγάλη αδυναμία στα τατουάζ.

Και όπως μπορείτε να δείτε, δεν είναι τυχαίο ότι τα δύο αδέλφια είναι πανέμορφα, αφού και η μητέρα τους είναι πολύ εντυπωσιακή.


ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ/espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...