Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

«Χόρευα τσίτσιδη πάνω στο τραπέζι στην βάφτιση της κολλητής μου», αποκαλύπτει γόνος γνωστής Αθηναϊκής οικογένειας [βίντεο]

Για τις δύσκολες ώρες που πέρασε εξαιτίας του αλκοολισμού της μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή η Στέφη Πετρίδη, κόρη του επιχειρηματία με την αλυσίδα καταστημάτων παπουτσιών.

«Ήταν καλοκαίρι, έκανε πάρα πολύ ζέστη και ήμουν καλεσμένη στο πάρτι μιας φίλης εκδότριας, με καλεσμένους πολύ κυριλέ. Όπως ήμουν μεθυσμένη θεώρησα καλή ιδέα να μπω μέσα σε μια μπανιέρα ντυμένη και να ανοίξω το ντους. Οι φίλοι μου κοιτούσαν και γελούσαν. Βγαίνω μετά έξω λούτσα, με βλέπει η οικοδέσποινα και μου λεέι 'Δεν μου έλεγες να σου φέρω μια πετσετούλα'». Μια μόνο από τις ιστορίες από την εποχή που ήταν αλκοολική που αποκάλυψε -με περισσή ειλικρίνεια- η Στέφη Πετρίδη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Προσθέτοντας πως «Έχω κάνει πολλές ξεφτίλες. Π.χ. στα βαφτίσια της κολλητής μου φίλης θεώρησα πολύ καλό και γουάου να ανέβω μπροστά σε όλο το κόσμο σε ένα τραπέζι και να αρχίζω να χορεύω τσίτσιδη. Και επιπλέον να νομίζω ότι αυτή η συμπεριφορά είναι χάι. Τότε δεν είχα καταλάβει ότι είχα αρχίσει να ξεφτιλίζομαι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...