Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Κεφαλλονίτης ο Τζον Μπον Τζόβι - Ψάχνει οικόπεδο

Τις καλύτερες διακοπές των τελευταίων χρόνων πέρασε στην Κεφαλλονιά ο lead singer του συγκροτήματος των Bon Jovi.

Ο Τζον Μπον Τζόβι, που έπλευσε απ’ άκρο σ’ άκρο το Ιόνιο πέλαγος με την οικογένειά του πάνω στο πολυτελές γιοτ «C2», μήκους 79 μέτρων, με σημαία των νησιών Καϊμάν, άφησε τη σκέψη του στην Κεφαλλονιά, ενώ όσοι ντόπιοι τον γνώρισαν από κοντά και μίλησαν μαζί του ισχυρίζονται ότι το νησί τού πήρε τον νου.

Μια άποψη που δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα, αφού ο 50χρονος σταρ της διεθνούς μουσικής σκηνής απευθύνθηκε σε γραφείο real estate για να βρει ένα παραθαλάσσιο οικόπεδο στο τουριστικό θέρετρο της Σκάλας, ένα από τα νοτιότερα χωριά της Κεφαλλονιάς, για να φτιάξει εκεί τον δικό του παράδεισο.

Αλλά τι ήταν αυτό το πράγμα στη Σκάλα που ενθουσίασε τόσο πολύ τον Τζον Μπον Τζόβι; Το μέρος απέχει 30 χιλιόμετρα από το Αργοστόλι. Η περιοχή παρουσιάζει φυσιολατρικό και αρχαιολογικό ενδιαφέρον.

Κοντά στον γραφικό οικισμό η ανασκαφή έχει αποκαλύψει τα ερείπια μιας ρωμαϊκής βίλας με εντυπωσιακά ψηφιδωτά δάπεδα. Επίσης, σε απόσταση μόλις 2 χιλιομέτρων από το χωριό μπορεί κανείς να δει τα ερείπια του ναού του Απόλλωνα.

Στην ίδια περιοχή βρίσκεται και το περίφημο σπήλαιο Σάκκος, στο οποίο βρέθηκαν αντικείμενα που χρονολογούνται από τους προϊστορικούς χρόνους. Η Σκάλα έχει μια εκπληκτική μεγάλη παραλία, αλλά και απομονωμένες πλαζ.

Αν λοιπόν βρει αυτό που θέλει, θα πολιτογραφηθεί Κεφαλλονίτης ο Τζον Μπον Τζόβι και θα αισθάνεται υπερήφανος αυτός ο Ιρλανδός, αφού από την επαφή που είχε με κατοίκους εκεί έφθασε να πει πόσο έξυπνος λαός είναι οι Κεφαλλονίτες.

Γενικότερα ο σταρ έχει στενούς δεσμούς με την Ελλάδα. Μάλιστα, όταν η χώρα μας μπήκε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ήταν από τους πρώτους που πήρε θέσηη: «Ο κόσμος δεν πρέπει να αφήσει την Ελλάδα ή την Ιρλανδία να καταρρεύσουν. Τα επόμενα χρόνια θα είναι δύσκολα. Κυρίως γιατί θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν μπορούμε να αγοράζουμε πράγματα χρησιμοποιώντας χρήματα που δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα. Ας σκεφτούμε όλοι ποιοι είναι οι αληθινοί λόγοι που μας κάνουν να ξυπνάμε κάθε πρωί. Τα πρόσωπα που αγαπάμε και η καθαρότητα της καρδιάς μας είναι αυτά που μας δίνουν δύναμη να προχωράμε μπροστά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...