Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

«Μες στην καλή χαρά» με... "παρέλαση" αστέρων από την εκπομπή!


Τα Σαββατοκύριακα μας στις 10:00, η Κατερίνα Καραβάτου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Παύλος Σταματόπουλος, o Ευθύμης Ζησάκης αναλαμβάνουν δράση για να κάνουν πιο χαρούμενες και ανέμελες τις δύο καλύτερες ημέρες της εβδομάδας.


Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου η Άννα Κουρή και η Σύλβια Δελικούρα, οι πρωταγωνίστριες της θεατρικής κωμωδίας «Γάμοι, κηδείες και δεν έχω τίποτα να φορέσω», μιλούν για τις γυναίκες, το στυλ και τη ζωή.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και η Αντωνία Καλλιμούκου, τα… κορίτσια της Ελένης Μενεγάκη, έρχονται με διάθεση για προσωπικές αποκαλύψεις και πολύ σχολιασμό της showbiz.
Ο Γιάννης Αϊβάζης έρχεται στην παρέα μας και μιλά για τα επαγγελματικά του σχέδια, τον γάμο του και όλα όσα εξιτάρουν έναν άντρα.


Ακόμα, ο Νίκος Κωνστάντης μας δείχνει πώς να στρώσουμε το γιορτινό τραπέζι, ο Πάνος Φασουλής ετοιμάζει μια κρεμώδη τυρόπιτα με μπέικον και δυόσμο σε τραγανό φύλλο και ο Γιάννης Μιχαηλίδης μας δείχνει το… γιορτινό μακιγιάζ.

Τέλος, ο Νίκος Μακρόπουλος θα μας γεμίσει μουσικά το πρωινό του Σαββάτου με παλιές και νέες επιτυχίες.

Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου ο λυράρης Γιάννης Κρητικός θα μας διασκεδάσει με μουσικές από την Κρήτη, με συνοδεία τον Λαογραφικό Χορευτικό Όμιλο «Οι Κρήτες».

Ο Αντώνης Αντωνίου και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, μιλούν για τους λόγους που μουρμουράνε οι γυναίκες, το πώς αντιδρούν οι γυναίκες σ’ αυτό, τον γάμο και τη συμμετοχή τους στη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Η Αγγελική Λάμπρη και η Νατάσσα Κοτσοβού, που πρωταγωνιστούν στην παράσταση «Googlαρέ με τα μεσάνυχτα», μιλούν για τον διαδικτυακό έρωτα, τη νέα εποχή, την αγάπη και τη ζωή τους.

Μαζί μας και η Χριστίνα Πολίτη, που σχολιάζει τις πρωινές εκπομπές, τα τηλεοπτικά σόου και όλα όσα σημάδεψαν την φετινή lifestyle επικαιρότητα.

Η Βάσια Παναγοπούλου θυμάται τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής της, μας μιλά για τη σχέση με τα παιδιά της και το νέο της ρόλο πίσω από τη σκηνή.

Ο Χρήστος Βεργάδος μας ετοιμάζει σοκολατάκια με κάστανο και η Φιλίππα Κατσαρού μας δείχνει πώς να φτιάξουμε μόνες μας γούνινες τσάντες.

Τέλος, ο Θάνος Πετρέλης μας παρουσιάζει τη νέα του δισκογραφική δουλειά, αλλά και αγαπημένες επιτυχίες του.


«Μες στην καλή χαρά»: Γιατί η αισιοδοξία είναι επιλογή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...