Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

«Στην υγειά μας ρε παιδιά» Παραμονή Χριστουγέννων με Γλυκερία

Την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου στις 22:00, η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και ο Σπύρος Παπαδόπουλος μας επιφυλάσσουν ένα χαρούμενο μουσικό ρεβεγιόν με ξεχωριστούς καλεσμένους. 


Η Γλυκερία, ο Μπάμπης Τσέρτος, ο Βασίλης Προδρόμου και ο Γιώργος Λιανός ερμηνεύουν δημοφιλή λαϊκά τραγούδια που θα κάνουν ακόμη πιο γιορτινή την ατμόσφαιρα γύρω από το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Μαζί τους στο μουσικό μέρος οι: Ματθίλδη Μαγγίρα, Θανάσης Βισκαδουράκης, Όθωνας Μεταξάς, Γιώργος Παράσχος, Ορέστης Τζιόβας, Τάκης Παπαματθαίου και Ελένη Κοκκίδου. 


Τη ζεστή και κεφάτη παρέα συμπληρώνουν οι: Έφη Αλεβίζου, Μαντώ Γαστεράτου, Παύλος Ορκόπουλος, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Μαρία Κορινθίου, Αντώνης Αντωνίου, Νατάσα Ασίκη, Yρώ Λούπη, Άννα Ανδριανού, Σπήλιος Ζαχαρόπουλος, Κωνσταντίνος Καζάκος και Δημήτρης Δερμετζόγλου. Σιγοτραγουδούν, θυμούνται, χορεύουν και μοιράζoυν ευχές για τα φετινά Χριστούγεννα.

Ιδιαίτερη πινελιά στο ρεβεγιόν δίνει η χορωδία παιδιών από 20 χώρες του κόσμου, που φοιτούν στο Δημοτικό Σχολείο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Αλσούπολης του Δήμου Νέας Ιωνίας. Ερμηνεύουν τα εορταστικά τραγούδια «Άγια Νύχτα» (μαζί με τη Γλυκερία) και «Ω έλατο» αλλά και το «We are the world».

«Στην υγειά μας ρε παιδιά», με τον Σπύρο Παπαδόπουλο: Γιατί οι παρέες τραγουδάνε ακόμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...