Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Ασθενοφόρο στη βίλα του Τζάστιν Μπίμπερ: Εσπευσε να παραλάβει λιπόθυμη κοπέλα

Δεν έχουν τέλος τα έξαλλα πάρτι του Τζάστιν Μπίμπερ, ο οποίος, από τότε που ενηλικιώθηκε, φροντίζει να ζει τη ζωή του στα άκρα, απασχολώντας τα μέσα με όποιο τρόπο μπορεί.


Το τελευταίο πάρτι μάλιστα είχε μάλλον ανησυχητική κατάληξη, αφού τις πρώτες πρωϊνές ώρες του Σαββάτου, ένα ασθενοφόρο έσπευσε στη βίλα του τραγουδιστή στην Καλιφόρνια, για να παραλάβει μία λιπόθυμη κοπέλα.


Οπως αναφέρει δημοσίευμα του ΤΜΖ ο Τζάστιν Μπίμπερ έκανε πάρτι σπίτι του, όταν γύρω στις 3:00 τα χαράματα του Σαββάτου κάλεσαν το 199 να παραλάβει μια 20χρονη κοπέλα που φαίνεται ότι λιποθύμησε εκεί.

Οπως αναφέρει πηγή από το πάρτι «τελικά δεν υπήρχε θέμα. Η κλήση έγινε προληπτικά, αλλά η έφαγε και ήπιε νερό και συνήλθε και πήγε σπίτι της κανονικά.»

Αν και το να λιποθυμήσει κάποιος δεν είναι ποτέ καλό, ήταν μια ανακούφιση που η κοπέλα ανέκτησε τις αισθήσεις της και δεν χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο.

Περιστατικά σαν και αυτό ωστόσο είναι συχνό φαινόμενο στα πάρτι του Μπίμπερ και πολλές φορές έχουν χειρότερη κατάληξη, ωστόσο φαίνεται πώς αυτή τη φορά ο νεαρός σταρ και η ομάδα του ενέργησαν σωστά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...