Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Χ. Βαρθακούρης - Α. Τελώνη: Σήμερα ο θρησκευτικός γάμος μαζί με την βάφτιση των παιδιών τους!

Τρια Χρόνια Μετα ΤΟΝ Πολιτικό πολυακουσμένα γάμο ΣΤΗΝ Κωνσταντινούπολη Ο Χάρης Βαρθακούρης ΚΑΙ Η. Αντελίνα Τελώνη ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ θρησκευτικό πολυακουσμένα! 


Το ζευγάρι θα βαφτίσει ταυτόχρονα και τις δύο κορούλες του, Μελωδία και Λιόνα. Ο γάμος του τραγουδιστή θα γίνει στον ιερό ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος, στην πλατεία Κεφαλαρίου.

 Το μυστήριο θα τελέσει ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος ενώ κουμπάρος του ζεύγους θα είναι ο Γιάννης Χορόζογλου.

Οι καλεσμένοι, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, δεν θα ξεπεράσουν τους 150 και θα είναι, εκτός από στενούς συγγενείς και φίλους, άνθρωποι από τον πολιτικό και καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας. Νωρίτερα, θα βαφτίσουν και τις δύο πανέμορφες κορούλες τους.

Νονά της 3,5 ετών Μελωδίας θα είναι η Πέγκυ Ζήνα, ενώ την 16 μηνών Λιόνα θα βαφτίσουν δυο στενοί φίλοι του τραγουδιστή, ο Ανδρέας Κουρής και ο Κωνσταντίνος Ζούλας. Μετά την τέλεση των μυστηρίων θα ακολουθήσει δεξίωση στο ξενοδοχείο Πεντελικόν με πολύ χορό, μουσική και φυσικά τραγούδι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...