Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Έλληνας ηθοποιός με πλούσια μακριά μαλλιά... ξύρισε το κεφάλι του!

Γιατί προέβη σε αυτή την ξαφνική αλλαγή;


Καλεσμένος του Πρωινού το πρωί της Τετάρτης 11 Δεκεμβρίου βρέθηκε ο Αιμίλιος Χειλάκης. Ο ηθοποιός παραχώρησε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στην Φαίη Σκορδά, μα αυτή τη φορά η τηλεοπτική του εμφάνιση προκάλεσε αίσθηση λόγω του νέου look που έχει υιοθετήσει.


Ο Αιμίλιος Χειλάκης ξύρισε τα μαλλιά του! Ο ηθοποιός προέβη σε αυτή την ιδιαίτερη στυλιστική του αλλαγή για τις ανάγκες της θεατρικής παράστασης στην οποία συμμετέχει τον φετινό θεατρικό χειμώνα.





Ο Αιμίλιος Χειλάκης είναι ο μοναδικός πρωταγωνιστής της παράστασης "Άμλετ" που έκανε πρεμιέρα στην Πάτρα στις αρχές Δεκεμβρίου σε διασκευή και σκηνοθεσία του Μανώλη Δούνια, ενώ το θεατρικό κείμενο έχει στηριχθεί στην μετάφραση του Γιώργου Χειμωνά.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης αποφάσισε να ξυρίσει τα μαλλιά του για να διευκολύνει την θεατρική δράση επί σκηνής. Δήλωσε χαρακτηριστικά στην Φαίη Σκορδά: "Τα μαλλιά είναι ένα εργαλείο της παράστασης. Επειδή παίζω όλους τους ρόλους του έργου, και τους γυναικείους και τους ανδρικούς, χρειάζεται κάποια στιγμή σε μια αλλαγή ρόλων να μπορέσω μέσω της αλλαγής του προφίλ μου να μιλήσω είτε σαν άνδρας είτε σαν γυναίκα. Ακούγεται απλό αλλά είναι πολύ περίπλοκο, μου αρέσει γι’αυτό ακριβώς. Ενσαρκώνω συνολικά οκτώ ρόλους.

Το νέο look του Αιμίλιου Χειλάκη δείχνει ότι ο ηθοποιός προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του εκάστοτε ρόλου του δεν διστάζει να αλλάξει την εικόνα του για να πλησιάσει όσο το δυνατόν περισσότερο τους ήρωες που ενσαρκώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...