Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Παπαρίζου - Φουρέιρα – Μαρτάκης: Τραγούδησαν για καλό σκοπό στην Κύπρο!

Μια μαγική βραδιά γεμάτη μουσική και χορό απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στο Super Christmas Concert της Κύπρου. Οι διάσημοι Έλληνας καλλιτέχνες έδωσαν το “παρών” και τραγούδησαν με γιορτινή διάθεση για καλό σκοπό.


Η Έλενα Παπαρίζου, ο Κώστας Μαρτάκης, η Ελένη Φουρέιρα, ο Κώσταντίνος Αργυρός, η Demy, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, η Ευρυδίκη και πολλοί ακόμη καλλιτέχνες ένωσαν τις δυνάμεις τους και τραγούδησαν σε μια ξεχωριστή συναυλία, όλα τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στον Ραδιομαραθώνιο.



Μαζί τους, και η παιδική χορωδία από το Μουσικό Εργαστηράκι του Γιώργου Θεοφάνους. Όλοι τους, τραγουδούν γιορτινές μελωδίες, βάζοντάς μας με τον καλύτερο τρόπο, στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Αρχικά, η Demy βρέθηκε στη σκηνή του Super Christmas Concert και αποθέωθηκε απο χιλιάδες κόσμου που βρέθηκαν στην Κρατική Έκθεση στη Λευκωσία για το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο party! Η νεαρή τραγουδίστρια τραγούδησε και ακαπέλα ενώ δεν σταμάτησε να ευχαριστεί τους θαυμαστές της και να τους λέει πόσο πολύ τους αγαπά.

Η σέξι Ελένη Φουρέιρα έδωσε ένα μοναδικό performance και αποθεώθηκε από το κοινό που βρέθηκε εκεί για να την απολαύσει.

Σε εορταστικό κλίμα, ο Κώστας Μαρτάκης μας μετέφερε το πνεύμα των Χριστουγέννων ερμηνεύοντας γιορτινά τραγούδια με τη χορωδία των παιδιών. Ενώ, ο Κωνσταντίνος Αργυρός κέρδισε το θερμό χειροκρότημα του κοινού, ερμηνεύοντας το “Ποτέ ξανά”.

Εντυπωσιακή ήταν όμως και η εμφάνιση του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου, της Ευρυδίκης με τον Δημήτρη Κοργιαλά, αλλά και της Έλενας Παπαρίζου που έβαλε “φωτιά” στη σκηνή!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...